|
نظرتون رو بگید-راهنمایی کنید
|
|
۲۲:۰۰, ۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۷ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این چند روز خیلی فکر و ذهنم مشغول بوده در مورد اینده. گفتم بیام توی بخش خونواده یه تایپک بزنم و مشکلم رو بررسی کنم. دوستان هم نظر بدن ولی خواهشا نظر که دادید ، بعضی از دوستان که سنشون رو نمیدونم ، بنویسن چند سالشونه و مجردن یا متاهل.
خب من حدودا 22 سالمه (البته کسی که قیافه منو میبینه میگه 25-26 سالته و مورد داشتم گفته 32 سالته ! )، دانشجوی کارشناسی برق هستم ، یه سال دیگه از تحصیلم مونده . سربازی رو پیش روی دارم. بیکارم و البته اگه بخوام کار کنم کار با حقوق 200 تومن نهایت واسه یه جوون باشه ! که از بیگاری هم بدتره. تصمیم دارم هر چه زودتر ازدواج کنم ولی با این شرایط واقعا امکانش نیست. خونواده من اصرار دارن که برای ارشد بخونم ، تمام خونواده ی من و اطرافیانم تحصیل کردن و اوضاع زندگیشون خداروشکر خوبه. از نظر اجتماعی هم جایگاه خوبی دارن. بیشتر دلیلشون اینه که میگن باید حتما برای ارشد بخونی. خب من بخوام برای ارشد بخونم و کارشناسی رو تموم کنم و سربازی ، حداقل 5 سال طول میکشه و من خیلی فکرم مشغوله کار کردن و ازدواجه. میدونم اگه فاصله بیوفته بین کارشناسی خوندن و ارشد خوندم ممکنه مقداری از درس هایرو فراموش کنم. اگه بتونم یه کار با درامد متوسط برای یه دانشجو (مثلا 500-600) شاید و توی این یک سال و اندی باقیمونده درس بخونم و کار کنم و پس انداز کنم ، و بعدش برم سربازی و دوباره کار ، خدارو چه دیدی شاید یه کار ثابت هم گیرم اومد. و بعدش دوباره تحصیل بهتره یا اول ارشد بگیرم و بعدش سربازی و کار و زندگی. اگه برای ارشد بخونم که نمیتونم دیگه کار کنم و درامدی داشته باشم و حداقل یکم برای ازدواجج جلو بیوفتم. و فکرم خیلی مشغول میمونه. از طرفی اگه کار کنم و سربازی برم و ازدواج کنم چند سالی بین تحصیلم فاصمه میوفته که میترسم خیلی سخت باشه. چند روزه خواب ندارم. فکر اینقدر مشغوله و سرم درد میکنه که با دوتا استامینوفن هم خوب نمیشه. حالا موندم چیکار کنم و امیدوارم دوستان بتونن کمکی کنن. اضافه کنم که با این شرایط خونواده من ، ممکنه دید خیلی ها نسبت به من عوض بشه. که مثلا همه ادامه تحصیل دادن و من ندادم . پ.ن: شاید خیلی از جوونا مشکل منو داشته باشن |
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۷ توسط help me.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
من خیلی از همکلاسی هام با اینکه درساشون خوب بوده و موقعیت ادامه تحصیل داشتن ولی امسال فقط 3-4 نفرشون ارشد امتحان دادن چون اونا هم مثل شما نگران بازار کار و سربازیشون بودن و اکثرا ترجیح میدن برن سر کار و زندگیشون رو سر و سامان بدن .... اگه برید سربازی و بعد سر کار اینجوری شاید زودتر بتونید ازدواج کنید ،یه دو دو تا 4 تا کنید ببینید حاضرید اینهمه سال منتظر بمونید تا درستون تموم بشه و ازدواج کنید یا ... من اگه جای شما بودم اول میرفتم سربازی و سر کار و ازدواج بعد چند سال که موقعیتم ثابت شد ادامه تحصیل .... من خیلی از اقایون فامیلمون رو دیدم که بعد از چند سال وقفه رفتن ادامه تحصیل دادن موفق بودن اگه شغلی مرتبط پیدا کنید مباحث زیاد یادتون نمیره ... ارشد و ادامه تحصیل برای کسایی خوبه بی وقفه باشه که فعلا قصد ازدواج ندارن و به ازدواج فکر نمیکنند... زندگی مهمتره و اسوده خاطر بودن یا مدارک بالا؟؟ ان شالله برای مشکلتون بهترین راه حل رو انتخاب کنید. یاعلی. |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظرم...شما اول به دنبال یک کار باشید که حداقل 600 یا 700 حقوقش باشه که خیلی مشکله! حداقلش الان اینه بعد اینکه مطمئن باشید کارتون که درست بشه و رو روال بیفتید میتونید ارشد هم ادامه بدید... البته فکر کنم الان شما به این فکر میکنید که خب الان برم سراغ کار و درس رو ادامه ندم...باید دو روز دیگه برم سربازی! پس درس رو حتما باید پیگیری کنید ک بتونید همزمان کار هم بکنید... چون الان برادر خودم هم در یک همچین شرایطی هستن... من به ایشون گفتم همزمان با کارشون درس هم ادامه بدن... الان فقط دو روز میرن دانشگاه بقیشو سر کار هستن... اما از طرفی میتونید سربازیتون هم پیگیر بشید(فکر کنم میشه سرباز معلم هم بشید....اطلاع دقیقی ندارم...) در هر صورت چاره ای ندارید برای سربازی...فقط میتونید یه جوری برنامه ریزی کنید که از وقتتون بیشترین استفاده رو ببرید و بعدا سربازی رو پیگیر بشید موفق باشید یاحق |
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۲ ۲۲:۲۰ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله...
بعله،البته پر واضح بود از قبلا ![]() . . . . . . . . هیچی دیگه...فقط خواستم بگم واضح بود ![]() وا نداره...شما که از من انتظار مشاوره نداری! یکی باید به من مشاوره بده ![]() البته شوخی بود
|
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
محمد عزیز من سه ماه دیگه میشم 20 ساله و من هم اعتقاد دارم که هر چه زودتر ازدواج کنم ولی اصلا شرایط اقتصادیش رو ندارم به همین خاطر کاردانیم رو گرفتم و اومدم سربازی. بعد از سربازی کارشناسیم رو میگیرم و همزمان دنبال کار هم میگردم. دیگه توکل به خدا، اگه کار پیدا کنم ازدواج میکنم ولی اگه پیدا نکنم اونقدر ادامه تحصیل میدم تا کار پیدا کنم
![]() دیگه تکلیفی بر من نیست چون سربازیم رو تموم میکنم و دنبال کار هم میگردم و درسم رو هم ادامه میدم حالا اگه خدا صلاحه بدونه خودش بقیش رو جور میکنه انشالله... البته همزمان با تحصیل اگه بتونم کار هم میکنم. به نظرم اگه اول سربازی بری خیلی بهتره اون موقع اگه شانسی، کاری هم پیدا کردی میتونی استخدام بشی. بعدشم فرقی نداره بعد از ارشدی یا قبلش بری سربازی پس قبلش برو. تازه میتونی حین خدمت واسه ارشدی هم بخونی من هم میخوام واسه کارشناسی حین خدمت بخونم. البته اگه شرایط اقتصادی داری الان ازدواج کن . من خودم سعی میکنم وظیفم رو برای ازدواج به موقع انجام بدم بقیش رو میسپارم به خدا![]() موفق باشی
|
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۹۲ ۲۲:۰۰)Mohammad Trust نوشته است: چند روزه خواب ندارم. فکر اینقدر مشغوله و سرم درد میکنه که با دوتا استامینوفن هم خوب نمیشه.سلام خدمت شما..یه تذکر ابتدا بدم که مسمومیت با استامینوفن خیلی شایع و خطرناکه .خواهشا خودسرانه دو تا دوتا نخورین. من یه راه حل میانبر مد نظر دارم. البته صرفا تئوری نیست خیلی ها رو دیدم عملیش کردن . این یک سال باقی مونده رو سخت بشینین درس بخونین که ان شا الله در کنکور سال بعد حتما موفق بشین. بعد که دانشجو ارشد شدین چون تعداد کلاس ها تون خیلی کمتره هم چنان مشغول کار پاره وقتی مطابق رشتتون باشین. حتی شده با حقوق کم. یک سال که از ارشدتون گذشت اقدام به ازدواج کنین. خب اون موقع یک دانشجو ارشد هستین با کار پاره وقت که نشون دهنده پشت کار شخصه و اینده روشنی هم ان شا الله دارین(فک نکنم با این اوصاف از دختر مورد نظرتون پاسخ منفی بشنوین) بعد وقتی که تحصیلاتتون رو تمام کردین اگه اشتباه نکنم اون دو سال سربازی رو میتونید مستقیم برید سرکار(چیزی بنام امریه ) که همین نقطه عطفی میشه برای پیشرفتتون .بالاخره با دوسال سابقه کار و مدرک ارشد و اولویت متاهل بودن ان شا الله حتما شغل ثابت خوب و پر در امدی نصیبتون میشه.
|
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من ارشد را حالا بی خیال شو! ولی بعدا حتما بخون . نگران فاصله افتادن بین کارشناسی و ارشد هم نباش یکم وقت بذاری همه یادت میان. می شناسم که الان تو سن 28 سالگی داره ارشد می خونه, ولی اول کار پیدا کرد بعد ازدواج کرد , الانم ارشد می خونه . برادرم هم اول کار پیدا کرد بعد ازدواج کرد یه بچه داره سال دیگه می خواد ارشد بده.اون برادرم هم دنبال کار, می گه بعدا ارشد میخونم, کار و درآمد و ازدواج مهمتره!(یه سال از شما بزرگتره , می خوایم براش زن بگیریم ). در آخر اگه به فکر عوض شدن دید بقیه(منظورم خانواده ی محترمتون نیست) باشید پیشرفتی نمی کنید, ولشون کن , صلاح مملکت خودت را خودت می دانی! این نظر من بود . منتظر افراد با تجربه تالار باشین . ان شا الله موفق باشین. |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
حالا من بگم، همه میپرن به من...
اما اگه داداش خودم هم بودین، همین کار رو میکردم براتون... یعنی مامانم رو زور میکردم برای انجام این کار. شما 22 سالتونه، تا قبل از این که لیسانستون رو بگیرین، برین یه دختر 18-19 ساله رو بگیرین... دختری که خانواده مذهبی دارن و علاوه بر این که دوست دارن دخترشون درس بخونه، دوست هم دارن که پاک بمونه... صادقانه بگم، یزدی ها اکثراً چنین دیدگاه هایی دارن... یعنی هم خیلی باهوش و درس خونن و هم خیلی دختراشون رو زود شوهر میدن... بعد 3-4 سال عقد کرده بمونین... اونوقتی که ایشون داره لیسانسش رو میگیره، شما هم یا میرین سربازی و یا میرین ارشدتون رو میگیرین... اگه خدا خواست و زودتر از این مدت زندگیتون جمع و جور شد که فبه المراد... در غیر این صورت حداقل از بابت پاکدامنی و یه یار داشتن، خیالتون راحته و آسوده تر به مراتب بالاتر علمی میرسین... اما و اما و اما... اولاً حتماً قید کنین که مدت زمان زیادی رو عقد کرده خواهید موند... حتماً دنبال خانواده فهمیده و باشعور بگردین که شرایط شما رو درک کنن... یعنی خودشون جوون پسر داشته باشن... و صد البته اگر عقد کردین شما دیگه یه نفر نیستین و باید تلاشتون رو برای پیدا کردن کار و ... چندین برابر کنین. من نظرم اینه توی مسائلی که گفتین باید باید باید پله اول ازدواج باشه... امیدوارم خوشبخت بشین. |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اگه من جای شما بودم به این ترتیب عمل میکردم:
1- اتمام دوره کارشناسی... 2- رفتن به سربازی(چون این دوسال باید بالاخره تموم بشه پس هرچی زودتر بهتر!البته با این شرایط شما) 3- هم زمان دنبال کار گشتن(کار و شغل ثابت) 4- ازدواج 5- ارشد البته برای مورد 4و 5 میتونید هم جابه جا کنید.... |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۷/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۰:۰۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
منم مشکلات مشابه شما رو دارم.
باید به اینجا برسین که زندگی خودتونه برادر من ، خودت برای خودت تصمیم بگیر!تحصیل ملاک برتری نیست ، اگه کار آزاد داشته باشید سربازی اونقدرا درجش رو واجب بودن نیست. این همه آدم ازدواج می کنن مگه همشون اول ارشد و سربازی رفتن؟ ی آدم خوب و متین و عاقل پیدا بشه این چیزا براش مهم نیست... مهم شغلتونه ، دنبال شغل باشید. یک سال کار کنین موردا خودشون میان جلو من خودم مجردم ، مخالف پروپاقرص ازدواج موقتم ، ولی میتونم صبر کنم ، چون بنظرم هرچی بگذره شرایطم بهتر میشه در نتیجه میتونم رو موردای بهتری دست بذارم ، بی منت. :* |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

) که همین نقطه عطفی میشه برای پیشرفتتون .بالاخره با دوسال سابقه کار و مدرک ارشد و اولویت متاهل بودن ان شا الله حتما شغل ثابت خوب و پر در امدی نصیبتون میشه.