|
درد دل با انســــــــان(مجموعه احادیث قدسی)
|
|
۱۷:۵۳, ۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اي داوود من پنج چيز را در پنچ جا قرار داده ام ولی مردم آن را در پنج جای ديگر جستجو می كنند بنا بر اين به آن دست نمی يابند :
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۵, ۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اگر آنهائی که به من پشت کرده اند می دانستند که من چه اندازه انتظار دیدن آنها را می کِشم و چه مقدار مشتاق توبه و بازگشت آنها هستم ، هر آینه از شدت شور و شوق نسبت به من جان می دادند و تمام بند بند اعضایشان به خاطر عشق به من از هم جدا می شد. اصرار صلوة صفحه 19 ![]() |
|||
|
|
۱۲:۳۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بنده مومن رابه هرسوگردانم برایش خیراست.
پس بایدبه قضا من راضی باشدو بربلای من صبرکند ونعمت هایم راسپاس گذاردتااو رانزد خودازصدیقین ثبت کنم. |
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
یا أحمَدُ، لَیْسَ شَيْءٌ مِنَ العِبادَةِ أحَبَّ إلَيَّ مِنَ الصَّمْتِ والصَّوْمِ، فَمَن صامَ ولَمْ یَحْفَظْ لِسانَهُ کانَ کَمَن قامَ ولَمْ یَقْرَأ في صَلاتِهِ.
ای احمد! هیچ عبادتی نزد من محبوبتر از خاموشی و روزه نیست؛ پس اگر کسی روزه بگیرد، ولی مراقب زبان خود نباشد، مانند کسی است که به نماز بایستد ولی در آن قرائت نداشته باشد. بحار الأنوار، ج 74، ص 29 ![]() |
|||
|
|
۲:۵۹, ۲۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
ای فرزند آدم... درشگفتم چگونه تو با مردم انس می گیری و به دیگران دل می بندی در حالی که می دانی تنها خواهی مرد و می دانی تنها در قبر خواهی خفت و تنها در پیشگاه من خواهی ایستاد و تنها حساب پس خواهی داد؟ آیا اندیشیده ای چقدر تنها خواهی بود؟ ساعتی؟ روزی؟ ماهی؟ سالی؟ چند هزار سال؟ چند میلیون سال؟ با خودت فکر کن وبیاندیش. هرقدر که قرار است پس از مرگ با من تنها باشی در دنیا با من انس بگیر. اگر لحظه ای,لحظه ای و اگر همیشه,همیشه. کتاب تنهایی | محمدرضا زائری - شماره 1 |
|||
|
|
۲:۲۲, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ای فرزند آدم... من سخنانت را می شنوم وقتی که با من حرف می زنی و درد دل باز می گویی. تو نیز سخنان مرا در کتاب من بخوان که فرشتگانم بر تو فرود آورده اند و من بدان وسیله با تو سخن می گویم. اگر با من انس بگیری تو را از همگان بی نیاز می کنم و اگر با غیر من مانوس شوی در هر کاری محتاج و گرفتار خواهی ماند. از کسی جز من بیم نداشته باش و مهراس, به یاد آور که هیچ قدرتی یارای مقابله با اراده من را ندارد. از یاد مبر که هیچ اتفاقی در عالم جز به خواست من نمی افتد. من همنشین کسی ام که به یاد من باشد, من از رگ گردن به تو نزدیکترم و تو را از خودت بهتر می شناسم, در هیچ حالی فراموشم مکن و یاد مرا از خود دور مساز. در خلوت خود به اندیشه بنشین و در تنهایی خود سخنان مرا بشنو, نعمت های مرا بشمار و خطاهای خودت را به یاد آر, مرا دوست داشته باش و محبتم را در دل دیگران نیز بیانداز, مهربانی های مرا برایشان بازگو کن و سایه سار لطف مرا بر فراز وجودشان نشان ده. کتاب تنهایی | محمدرضا زائری - شماره 1 |
|||
|
|
۱:۲۸, ۱۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۳ ۳:۰۴ توسط 135.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دل به دنیا مبند و با دنیا انس مگیر. دنیا بسیار کوچکتر از آن است که پاداش و مزد حتی لحظه ای از خاطر تو باشد و بهای حتی پاره ای از دل تو شمرده شود. جان آسمانی تو جز من قیمتی ندارد و جز بهشت من هیچ چیز نمی تواند هزینه وجود تو را جبران کند. اگر چشم تو می دید آنچه را برای اولیای خود آماده کرده ام قلب تو آب می شد و جان تو به شوق از تن به در می رفت. این ها پاداش دلی است که تنها به من گره خورده و فقط مرا در خود جای داده. به دل خود نگاه کن, هر قدر دلت به دنیا بسته باشد همانقدر محبت مرا از دلت بیرون کرده ای چرا که هیچگاه من محبت خود و محبت دنیا را در یک دل جمع نمی کنم. کتاب تنهایی | محمدرضا زائری - شماره 1 |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۳ ۱۹:۳۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
خیلی زیبا!
خداوند فرزندان آدم را این گونه ندا می دهد: ای فرزندان آدم، من بی نیازی هستم که نیازمند نمی شوم مرا در آنچه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان بی نیاز کنم که نیازمند نشوی ای فرزند آدم، من زنده ای هستم که نمی میرم مرا در آنچه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را زندگی بخشم که نمیری ای فرزند آدم، من به هر چه می گویم ((باش))، می شود مرا در آنچه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هر چیزی بگویی ((باش))، بشود. ![]() (منبع : عدّة الدّاعی، ابن فهد حِلّی، ص 291(به نقل از کتاب ((به سوی خودسازی)) از استاد مصباح یزدی، ص 183) فقط همین رو بگم که یکی از نظریاتی که پیرامون طی الارض داده شده، اینه که فرد به حدی از نزدیکی به خدا میرسه،که مانند خدا وقتی بگه باش،میشه! کن فیکون !!! برای همین،میتونه خودش رو در یک محل «معدوم» و در محل دیگه «ایجاد» کنه. خودتون عمق دریا رو بسنجید
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| احادیث روزانه(شرط ورود=تفکر در احادیث) | شهیدطیبه واعظی | 1,239 | 332,876 |
۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۰۴ آخرین ارسال: raved2017 |
|

![[تصویر: tobeh%20kas%20o=y.jpg]](http://www.zahedan-tebyan.ir/userdata/news/user/58/tobeh%20kas%20o=y.jpg)
![[تصویر: imam_mahdi100.jpg]](http://www.bsharat.com/id/11q/image/imam_mahdi100.jpg)

![[تصویر: 187198_728.jpg]](http://dl.topnaz.com/2012/07/187198_728.jpg)

![[تصویر: The-wonderful-nature-nature.jpg]](http://imgstocks.com/wp-content/uploads/2013/10/The-wonderful-nature-nature.jpg)