|
فتنه اجنه در مورد خواب گردی و القاء افکار و معکوس زنی
|
|
۱۸:۲۵, ۱۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۲ ۲۱:۲۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
وقل رب أعوذ بك من همزات الشياطين و أعوذ بك رب أن يحضرون (96 97 مومنون) در تاپیک فتنه اجنه یه مبحثی رو گفتم که بعدا میگم (القای سوء ظن و ...) اینجا بصورت جدا می خوایم روش بحث کنیم (لطفا فقط خواننده نباشید) قضیه رو با یک خبر به ظاهر زرد شروع میکنم 8 سال پیش ادعا شده بود در نقاط مختلف جهان افراد در خواب ، شخصی رو بصورت چهره ای خاص دیده بودند.(شکل زیر) ![]() طبق ادعای این افراد این شخص را تا آن روز در زندگی خود ندیده بودند و این خبر به تدریج پخش شد. کامل خبر رو اینجا بخوانید یه سایتی برای همین منظور راه اندازی شده که البته غیر فعاله چهره های افراد رو که بصورت تقریبی کشیده شده در اینجا ببینید نقل قول:افراد اعلام کردهاند که این مرد در خواب با آنها پرواز میکند، پس از یک روز سخت کاری به آنها آرامش میدهد و حتی با آنها غذا میخورد. رویاهای این افراد رو در اینجا بخوانید به بهانه این خبر میخوام یه مطلب کوتاه ولی مهمی رو بگم که دیر یا زود رو می کنند قضیه بالا یه مانور بوده در مورد بازخورد گیری از افکار عمومی فیلم اینسپشن یکی از خاص ترین فیلم هایی بود که در این زمینه ساخته شد البته قبلش چندتا دیگه بودند ولی نه به این وضوح مدت زیادیست که دیدن خواب خیلی زیاد شده (منظور خواب های هدفمندند) البته قبلا هم به وفور بوده ولی نه مثل الان هشدار اولیه اینکه خیلی مواظب محتوای خواب هاتون باشید در این دوره زمانه حتی خواب های به ظاهر خوب (خواب علما و شهدا و ...) اینجا یکمی در موردش گفتم به طور کلی شیطان در عالم خواب خیلی دستش بازه پس مواظب باشید فریبتون نده (و فریبم نده) چیزی که میخواستم بهش اشاره کنم و احتمالا براتون جدید باشه اینه یکی از شیک ترین (بخوانید موزیانه ترین) روش های القای حب و بغض همین عالم خواب است حالا کاری که میکنه رو براتون شرح بدم افرادی که با این جور وقایع خیلی عادی برخورد می کنند زیاد کار سختی برای شیطان ندارند شیطان (هر کدام از شیاطین جنی نه فقط ابلیس) میاد و یه شخص مثبت رو در ذهنتون بد جا میندازه و در مقابل یکی از دوستانش رو خوب جا میندازه چون ساختن یه داستان براش کاری نداره (البته مخصوصا برای افرادی که به هر دلیلی بهش راه میدن برای نفوذ) مرحله بعدی و پیشرفته ترش برای افراد آگاه تر اینه که چندتا گزاره درست رو که شما هم قبول دارید رو تو ذهنتون میکاره و در نهایت اون غلطه رو مثل همون مورد قبلی میاد و قرار میده و شما یا قبول میکنی یا به شک میفتی مرحله بعدی خیلی پیچیده تره که حقیقتا تشخیصش سخته اینه که معکوس دوگانه بزنه (اسمشو خودم گذاشتم! سرچ نکنید) یعنی بیاد از یه آدم خوب خوب بگه و از یه آدم بد بد!!! این در صورتیه که شما مطمئنی اون گزاره که در خواب دیدی درسته ولی وقتی شرایط خواب شما عجیب درست میشه یدونه شک تو ذهن شما میندازه قصد اصلی من از ایجاد این تاپیک همین مرحله آخری بود که بعضیا دچارش شدند. نظرتون رو بگید. البته در مورد القای فکر بازم مطلب دارم ولی این چون خیلی مهم بود گفتم زودتر بنویسم از دست نره منبع: خودم (برای اینه که بعضیا میگن تا منبع ندی قبول نمیکنیم!)این کلید واژه ها رو هم که در بعضی تاپیکا میزارم برای ورود کاربران جاهای دیگست.(لغاتش از قصد انتخاب شدند) کلیدواژه ها :جنگ مافوق نرم اجنه جن آخرالزمان القای فکر ذهن قلب کاشت فکر ایده تلقین نفس گرایی خود آگاهی معکوس زنی معکوس زنی دوگانه HyPeRSoFTWaR SoLiPSiSM CoNSCiouSNeSS INCePTioN SuGGeSTioN |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۳, ۱۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۶/فروردین/۹۳ ۲:۰۲)Majid4mi نوشته است: اول: خیالتون رو راحت کنم که هیچ مخلوق الهی در خواب نمی تونه خودش رو به شکل پیامبران الهی به شما نشون بده. به شکل اقوام و دوستان و ... شاید ولی به شکل پیامبران الهی هرگز. اگه توی خواب ائمه(علیه السلام) یا پیامبری از پیامبران الهی رو دیدین شک نکنید که خوابتون روئیای صادقه هست و تعبیرش بستگی به این داره که اون پیامبر رو توی چه حالتی توی خواب دیده باشین. (خنده رو، ناراحت و ...) سلام میتونید راجع به این نکته ای که فرمودید منبع و یا سندی مرقوم بفرمایید که خیال ما راحت تر بشه. ممنون |
|||
|
|
۱۲:۲۱, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
من فکر میکنم اگر ادم عادت به قرآن خوندن و نماز باشه هیچ کس نمیتونه روش تاثیر بزاره
|
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۱۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۳ ۸:۴۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۳ ۱۲:۲۱)mobina147 نوشته است: من فکر میکنم اگر ادم عادت به قرآن خوندن و نماز باشه هیچ کس نمیتونه روش تاثیر بزارهخوارج همشون قرآن خون بودن و و نمازهای طولانی داشتند ... همان کاری را می کردند که داعش امروز می کند..سر بچه ی هنوز به دنیا نیامده را بر سر نیزه می کردند....امام علی (علیه السلام) همشون رو کشت، فقط عده ی معدودیشون زنده موندن ....ابن ملجمشون هم امام علی (علیه السلام) رو شهید کرد ... قطام هم آن تاثیر رو روش گذاشت ولایت مهم است موفق باشید |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
من که شخصا جز دری وری چیزی تو خواب نمیبینم و اصلا به خواب اهمیت نمیدم
ادم کلا نباید خواب رو حجت قرار بده |
|||
|
|
۱۹:۰۴, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
سلام
عالم خواب با بیداری ارتباط داره ما 3 نوع خواب داریم 1-بی معنی و مربوط به مغز 2-شیطانی 3-روحانی اگر می خوای خواب از نوع 1 و 3 رو فقط ببینی باید گناه کبیره انجام ندی مورد 2 هم بستگی داره قبلا یه جایی تو قران دیدم نوشته بود خواب ندیدن نعمتی هست که به بعضیها میدن حالا درست یادم نیست شایدم توهم زدم
|
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() منکه دیگه نمی خوابم!!! |
|||
|
۱۴:۱۵, ۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
عشق می کنم با این معکوس زدن های عبدالرحمن
![]() خواب حجت نیست ولی گاهی وقتا می شه ازش چیزی برداشت کرد ولی ما ها بهتره زیاد بهش توجه نکنیم . برای جلوگیری از خواب های شیطانی هم خودتون بهتر از من می دونید چی کار کنید برای آرامش ذهن و روحتون بهتره قبل از خواب یه نوشیدنی طبیعی آرامش بخش هم بخورین (خنک و تازه باشه ). |
|||
|
۱۷:۲۷, ۲۹/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط قاتل مرگ.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
شیاطین هیچ وقت نمیتوانند در خواب مومنین وارد شوند
بنده قبل از تقویت ایمان خود با این موضوع روبرو شده بودم ولی مدت زیادیه که پیش نیومده یه روز تو خواب شیطان رو با قیافه یکی از علما دیدم پس این موضوع را تایید میکنم[/b] در مورد تصویر باید بگم منم این قیافه رو تو بچگی دیدم قسم میخورم |
|||
|
|
۳:۰۰, ۱/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر با وضو بخوابید و یا قبل از خواب ایت الکرسی بخوانید هیچ شیطانی در خواب شما وارد نخواهد شد روایت است که لاقیس دختر شیطان کارش نفوذ در خواب جوانان است
|
|||
|
|
۰:۵۶, ۷/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
سلام به دوست عزیزم ، حقیقتا من هم چند وقت پیش این مطلب رو خوندم و خیلی جالب بود که چطور همچین چیزی امکان داره ، حقیقت اینه که همچین چیزیایی حقیقت داره و خیلی ها هم امروزه دارن آموزش میبینن، حالا جدا از همه این مسائل فکر میکنم جای بحث داره ، خب به نظر من معنی نداره بیایم و بگیم این خوابو نبینیم اون خوابو ببینیم ، این متنی که شما نوشتید نمیدونم بهش چی بگم ، مقاله ؟ تحقیق؟ ولی هرچی هست من چیزی از این نوشته دستگیرم نشد بهتر بود کاملا تحقیق میکردید و مطلب پخته تحویل ما میدادید
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فتنه خطرناک تر از فتنه دجال!!! | مکتب المهدی | 22 | 13,144 |
۱۶/دی/۹۵ ۱:۳۴ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| فتنه واتیکان در مورد حجاب | Banoo | 2 | 1,891 |
۱۱/دی/۹۳ ۱۲:۳۳ آخرین ارسال: samiina |
|

![[تصویر: thisman_small.jpg]](http://www.thisman.org/thisman_small.jpg)
(برای اینه که بعضیا میگن تا منبع ندی قبول نمیکنیم!)

![[تصویر: troll.png]](http://www.teroll.ir/wp-includes/images/smilies/troll.png)