|
چهارشنبه سوری یا آخرت سوزی (آیین باستانی یا خرافه ای محض؟!)
|
|
۲۳:۴۵, ۱۶/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۲:۲۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() کمابیش در اطرافتان صداهای جهل و نادانی یعنی ترقه و نارنجک به گوش میرسه میخوام در این تاپیک در مورد این سنت جاهلی صحبت کنیم قبلش یه مکالمه قشنگ بین حضرت ابراهیم علیه السلام و مشرکان رو براتون بزارم بسم الله الرحمن الرحیم (سوره شعراء) و اتل عليهم نبا ابراهيم (69) اذ قال لابيه و قومه ما تعبدون (70) قالوا نعبد اصناما فنظل لها عاكفين (71) قال هل يسمعونكم اذ تدعون (72) او ينفعونكم او يضرون (73) قالوا بل وجدنا آباءنا كذلك يفعلون (74) قال افرءيتم ماضكنتم تعبدون (75) انتم و آباؤ كم الاقدمون (76) فانهم عدو لى الا رب العالمين (77) و بر آنها خبر ابراهيم را بخوان هنگامي كه به پدرش و قومش گفت: چه چيز را پرستش ميكنيد؟ گفتند: بتهائي را ميپرستيم و همه روز ملازم عبادت آنانيم. گفت: آيا هنگامي كه آنانرا ميخوانيد صداي شما را ميشنوند؟ يا سودي به شما ميرسانند، يا زياني؟! گفتند: فقط ما نياكان خود را يافتيم كه چنين ميكنند. گفت: آيا ديديد چيزي را كه شما عبادت ميكرديد؟ شما و پدران پيشين شما. همه آنها دشمن منند مگر پروردگار عالميان! خیلی این مکالمه مهمیه پدرامون این کارو میکردند ما هم میکنیم!!! تازه چهارشنبه سوری مضر هم هست نه اینکه بی فایده باشه نظرتون رو بگید |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۳, ۱۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۰:۴۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
این تیکه از سخنرانی استاد رائفی هست که میگن
آی جوون حسین(علیه السلام) مشروب نخوردند (زبانم لال) و یزید لعنت الله علیه میخورد همین کافیه ====== حالا یک کدوم از افراد درست حسابی رو بیارید که از این کارا کرده باشه بعد حالا این جونورای پهلوی عکس هویدای بهائی رو ندیده بودم!! چی دستشه؟ |
|||
|
|
۰:۴۸, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
نه من واقعنی میخوام بدونم واجبه؟؟؟!!!
بعد اینا دارن از روی آتیش میپرن فقط؟؟؟!!
|
|||
|
|
۰:۴۸, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
اگه آخرش تبدیل به این
![]() یا این ![]() میشد خیلی خوب بود....
|
|||
|
|
۰:۵۷, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
نه واقعنی واقعنی واقعنی واجبه؟؟!!
یکی جواب منو بده وگرنه تا صبح ادامه میدم
|
|||
|
|
۰:۵۹, ۱۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۲ ۱:۰۰ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
آره واجبه......هیجان داره...
فقط ممکنه اون وسطا یکم آتیش بگیری.... ![]() فقط نمیدونم اون اسب بدبخت چه گناهی کرده!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱:۰۰, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱:۰۱, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
خدا خیرت بده
خیالم راحت شد!خب من دیگه رفتم ![]() فقط میخواستم مطمئن شم که واجبه ![]() خیر از جوونیت ببینی ننه!
|
|||
|
|
۱:۰۶, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۸/اسفند/۹۲ ۱:۰۰)سیمرغ نوشته است: جزئیات نخستین حادثه چهارشنبه سوری + تصاویر اولین حادثه دیده به قول یه بنده خدائی (نه خودم) میگفت خدا یه عقلی به اینا بده یه پولی* به ما واقعا آدم ناراحت میشه از برخی رفتارا ایران که آمریکا نیست هم اجدادمون درست حسابی بودند و هم بزرگانی داریم یه آمریکائی اگر این کارا رو بکنه میگیم بالاخونه رو اجاره داده *کنایه از سبدِ سبد کالا بود
|
|||
|
|
۱:۲۹, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
من کلا حرفم یه جمله ست. هی تکرار میکنم و باز شما حرف خودتون رو میزنید.
این بمب و نارنجک و این چیزا اصلا ربطی به چهارشنبه سوری نداره. همین یه جمله رو اگه توجه کنید واقعا ممنون میشم. دیگه هم نظر نمیدم |
|||
|
|
۱:۳۳, ۱۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
والا ما که هر سال برگزار میکنیم!
خیلی هم لذت بخشه! یک بهانه ی برای دور همی خانواده...! حالا هرکی خوشش نمیاد بشینه توی خونه مداحی حاج سیب سرخی و حاج محمود کریمی رو گوش بده!! والا!! هر دفعه به یه چیز ملت گیر میدن...! ترقه هم نمیزینم....فقط از این فشفشه ها داریم که میره توی هوا روشن میشه خطری هم نداره!بعد من یک سوال دارم از دوستان،بحثی در مورد احترام محرم و این چیزا ندارم! اما خدایش شمایی که توی ایام محرم 24 ساعت صدای بلندگوی حسینیه ات گوش مردم رو آزار میده چطوری روت میشه بیایی اینجا دم از حق و الناس بزنی؟بگی این یک ساعت سروصدا واسه مردم مضره... و حق الناس داره...! بعضی از بزرگان هم مثل جناب مطهری حق ندارند به مردم توهین کنند هرکی میخوای باش...خدا که نیستی! مشکل اصل از اونجایی که یک سری افراد تیشه برداشتن(تیشه که هیچ...اره برقی!)برداشتن دارن ریشه ملیت و هویت و رسوم باستانی رو نابود میکنند. اول به نوروز حالا هم به این...قبلش هم که کل تمدن ایران قبل از اسلام رو زیر سوال میبرن... دیگه چی؟؟ یه باره بگید بعد از حمله اعراب به ایران ما از زیر بته سبز شدیم و باید با قبول اسلام تمام رسوم اعراب جاهلی رو هم قبول کنیم.... نخیر آقا جان اینجوریا نیست...! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: si6MGYz_400.jpg]](http://media2.afsaran.ir/si6MGYz_400.jpg)

![[تصویر: 484440_J63XX4Pd.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8116150476/484440_J63XX4Pd.jpg)
![[تصویر: images.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8116150492/images.jpg)
وگرنه تا صبح ادامه میدم

خیالم راحت شد!