کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دیدمان را به آدمها عوض کنیم(رفتار کاربر ها در تالار)
۹:۵۸, ۱۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
من حدود سه ساله که اینجا عضو هستم.بیشتر خواننده بودم تا ارسال کننده و تنها دلیلم برلی عضو شدن در اینجا سریال ظهور بوده و به امید پیدا کردن جواب سوال هام و آدمهای هم فکر و هم مسیر!خیلی وقته که اینجا در زیر نظر دارم و علارقم خیلی از نظر های تند کاربرها به همین قدمت فیض بوق هم بودم و هستم و انواع عقاید رو دیدم و دفاع هارو شنیدم.عذر میخوام که حرفم زیاده،اینها مقدمه است.
میدونید اینجا و اونجا چه چیزی مشترکه؟تعصب!اینکه هیچ کس فکر نمیکنه شاید یک درصد اشتباه کنه.بدارید اول از اونجا بگم.اونجا،برخلاف فکر شما صفحه های انگلیسی و فارسی زیادی هست که راجبه خداست،گرافیک های فوق العاده از دعا ها و آیه ها،متن های واقعا پند آموز و آدمهایی که همونجا از تبلیغ اسلام به نحو شایسته دست نمیکشن.اما از طرفی چند برابر آدمهایی هستند که اعتقاد ندارن.قبول ندارن و حتی متنفرن.صفحه ای هست که فقط به توهین به معصومین پرداخته.فکر کردن که هیچ،دیدنش هم قلب آدم رو به درد میاره اما میدونید ریشه اش کجاست؟برای این آدمها،که از مسلومنی فقط مهر شناسنامه رو دارن،اسلام یعنی مثلا ما قشر مذهبی!یعنی خانم های محجبه و آقایون با انگشتر عقیق!یعنی جنگ های صدر اسلام.یعنی گشت ارشاد.یعنی علاقه فقط به نوحه،یعنی گریه، یعنی به نظر اونها خرافات،یعنی آقایون زور گو،یعنی خانم های ترسیده.من نمیگم اینها درسته.میگم این چیزیه که میبینند!و اصلا تصویر قشنگی نیست.چون این آدمها اسلام رو جای دیگه ای ندیدن، با براشون با همه ی اشتباهات میشیم الگو.الگوی خوبی هستیم؟چرا با این چیزی که میبینند برن دنبال تحقیق؟ما چقدر خودمون رفتیم مثلا دنبال تحقیق چرایی خشونت و چگونگی دین مثلا صهیونیست ها؟منم نرفتم،برام کافیه که ازشون تنفر باشم.ولی این،عین دید و سیر فکری آدمهای اطرافمونه که اعتقاد ندارن.همین آدمها به بوداییسم احترام میذارن،چون چیزی که میبینن،صلح و آرامش و لبخنده.شبیه همون چیزی که از دین زرتشت میبینن،یا از مسیحیت میبینن.که صد البته مدیا بی تاثیر نیست ولی بهرحال...نتیجه اش این میشه که وقتی ادمین اون صفحه ی نام برده از بحار النوار حدیث میاره راجبه خون ریزی های اخرالزمان و خشونت های امام زمان همه ی اونا قبول دارن، و باور دارن.این یعنی فاجعه.این یعنی شکست.
میگن پیامبر موقع تبلیغ دین شون با هیچکس تندی نمیکردن.نفرین نمیکردن،لبخند میزدن ایشون حتی به ابوسفیان فرصت دادن.کار ما،الان سختتره.چون اگه اون موقع اسلام ناشناخته بود الان تو دنیا بد شناخته شده.با شمشیر و نفرین و زود قضاوت کردن به جایی نمیرسیم اینجا.جمعیت کم مذهب ایران بیشتر از نصف نباشه کمتر نیست.فقط کافیه سرمون رو بالا بگیریم....
ما تو این تالار چیکار میکنیم؟کافیه یه نفر خلاف نظر ما حرف بزنه تا بگیم معاند.ما در جایگاه قضاوتیم؟به ارسال ها و سوال های تازه وارد توجه نمیشه،استقبال کم میشه در نتیجش،در نتیجه ی این هم با وجود 7000 عضو تعداد کمی هستن که فعالیت دارن.چرا؟
فرض کنید ایران به دنیا نمیومدید.توی خانواده بی مذهب.پیش زمینه نداشتید.با چیزهایی که از اسلام میبینید آیا راضی میشید به سمتش برید؟وقتی طالبان نماد اسلام باشه تو دنیا،وقتی بن لادن باشه،وقتی عربستان باشه،وقتی رسانه ایرادا رو چند برابر شده نشون میدن،ترغیب میشید که تحقیق کنید؟خب در نتیجه شما در بهترین حالت مسیحی هستید.از مسیحیت واقعی چقدر مونده؟درسته که هر خواهر و برادر عزیزی در این تالار به دینش با تحقیق رسیده اما پیش زمینه داشته و همین مهمه.راجبه استثناها حرف نمیزنم.بحث بحث اکثریته.
ماها،تک تکمون معلوم نیست اگه در جایگاه شخص دیگه ای بودیم ذره ای بهتر رفتار کنیم.
یکم،یکم کمتر قضاوت کنیم چه کسی بهشتیه،چه کسی جهنمی،خدا هست و بهتر از همه ی ما قضوت میکنه،در زمانی خیلی بهتر و درست تر از الان.
یکم لطیف تر فکر کنیم و صحبت کنیم.سعی کنیم به آدمهایی که ازشون شیطان مجسم ساختیم به چشم آدمهای گمراهی نگاه کنیم که اگه با لحن درست باهاشون صحبت بشه،اگه چیزی که میبینن امنیت و صلح باشه شاید هدایت بشن.ما همه انسانیم و امکان هدایتمون هست،انشاالله.
عذر میخوام،تاپیک طولانی ای شد.اما مدت طولانی ای بود که باید گفته میشد!
والسلام.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، اسکای ، Ali#59 ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، Havbb 110 ، captaincharisma ، یاســین ، پرنیان ، عبدالرحیم ، sagheb ، bahman6307 ، N.Mahdavian ، سدرة المنتهی ، nasimesaba ، السا ، Hadith ، sarallah ، آیلار ، شیدا ، pure ، help me ، جویای حقیقت ، هادی... ، آرامش ، الهی313 ، zryy ، azade ، hessam ، magnolia ، fafa* ، black ، أین المنتظر ، علمدار133 ، صبح صادق ، Aryha ، مجتبی110 ، ضحی ، Majid4mi ، zahra11 ، mamareza ، حسن عزتي ، محمد حسین ، sabrina ، اولولالباب ، مرهم ، آنا ، | جستجوگر | ، ندا دهنده ، شهیدطیبه واعظی ، آیدا77 ، آفتاب ، saba ، میم.حسین.الف ، amirak ، فانوس *7* ، mahdy30na ، Anti gods ، حسن.س. ، پارمیس ، بیداری12 ، A L I ، نرگس مهدوی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۵۳, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۹)حضرت عشق نوشته است:  واقعا گل گفتی!
مثلا همون ایام که ما تازه وارد بودیم و یکی دوتا تاپیک گذاشته بودیم میومدی ببینی چه خبره!
انگار با یه کافر داشتن مناظره می کردن!
اسم کاربری ما هم با عدد ابجد خلیفه دوم اهل سنت یکی بود!
البته اون کلمه ای که من انتخابش کرده بودم و اون هم ابجدش می شد 310 کلمه (((((داداش)))) بود که متأسفانه عدد ابجدش با اسم اون طرف یکی بود!حالا هر چی به یارو می گفتم مارو اشتباه گرفتی مگه ول کن ماجرا بود؟!
خلاصه... با تازه وارد هایی که فوت و فن تالار و نمی دونن خوب برخورد نمیشه!!!!!!!!!
بعضی از کاربرهای عزیز خیلی زود قضاوت می کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خب شما چرا خودتو به زحمت انداختی

میگفتی من یک کلمه با مسمی میگفتم با این ابجد

شاهد

اشکال نداره

زمان قاضی خوبیست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۲۰:۱۰, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #22

جناب حضرت عشق اگه اسمشو عوض نمیکرد بلاشک الان توسط عبدالرحمن پودر شده بود :دی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حضرت عشق ، Eve ، یاســین ، mahpare ، میم.حسین.الف
۲۰:۱۸, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
اگه شما اجازه می دادی آره زمان قاضی خوبی میشد!!!!
ولی قضاوت زود نذاشت!
صبر هم خوب چیزی هست برادر!
راسته میگن بسیجی بی ترمز!البت ما خودمون هم هستیم!
ولی خوب این دفعه گرفتار یکی بی ترمز تر از خودمون شدیم!
البته اون موقع ما تازه وارد بودیم در مورد تفکرات عزیزان تالار چیزی نمی دونستیم!
امان از قضاوت زوووووووووووووووووود!
التماس دعا!
یا زهرا!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، حوریه سادات ، فدايي ولايت
۱۹:۰۱, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #24

خیلی خیییییییییییییلی خییییییییییییییییلی عالی بود، منم مثل شما فقط نظرات را می خونم و فعالیت ندارم. و در واقع همین مشکل شما را داشتم.خیلی از شما ممنوووووووووووووووووووووونم. بسیار عالی صحبت کردید.Big GrinAngelAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، حضرت عشق ، saba
۱۱:۰۷, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۴/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۴)Havbb 110 نوشته است:  بسم الله

بنظر بنده مشکل اصلی اینجاست که هرکس فکر میکنه رفتارش کاملا بی عیب و نقص و درسته. بنظرم اگه در این تاپیک بدون اشاره به شخص خاصی ، تعدادی از رفتارهای نامناسب بهش اشاره بشه میتونه مفید باشه.

دیدم داره خاک میخوره ، و گویا بهتره یادآوری شه
همونطور که ایشون گفتند "اگه در این تاپیک بدون اشاره به شخص خاصی ، تعدادی از رفتارهای نامناسب بهش اشاره بشه میتونه مفید باشه."
بسم الله Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ندا دهنده ، mahpare ، السا ، حضرت عشق
۱۴:۰۱, ۱۳/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۳ ۱۴:۲۴ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #26
آواتار
منهدم شدن تاپیک توسط برخی از برخی هاCool

حالا این هیچ...

من اون اوایل ک عضو شده بودم یه تاپیک زدم راجع به ازدواج... مثل همیشهBig Grin

آقا یکی به من گیر داده بود شما خانم نیستیSurprise

منو میگی Surprise آخه کجای من به اینا میخوره؟BeardBasiji

هیچی دیگه گارد گرفته بود اینجوریSoldier

با کلی توضیح بالاخره قبول کردن که من یک خانوم هستمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، حضرت عشق ، السا ، رکن الهدی
۱۴:۰۲, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
(۱۳/آبان/۹۳ ۱۴:۰۱)mahpare نوشته است:  منهدم شدن تاپیک توسط برخی از برخی هاCool

حالا این هیچ...

من اون اوایل ک عضو شده بودم یه تاپیک زدم راجع به ازدواج... مثل همیشهBig Grin

آقا یکی به من گیر داده بود شما خانم نیستیSurprise

منو میگی حالا بیا ثابت کن . آخه کجای من به اینا میخوره؟BeardBasiji

هیچی دیگه گارد گرفته بود اینجوریSoldier

با کلی توضیح بالاخره قبول کردن که من یک خانوم هستمBig Grin

اصلا هویت واقعی این تالار خیلی معضله!

خیلییییی!
۱۸:۱۷, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۳/آبان/۹۳ ۱۴:۰۲)Eve نوشته است:  اصلا هویت واقعی این تالار خیلی معضله!

خیلییییی!

سلام
منظورتون رو بیشتر توضیح میدید
بنده تازه وارد هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، آفتاب ، حضرت عشق
۱۹:۱۹, ۱۷/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۳ ۱۹:۲۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #29
آواتار
(۱۷/آبان/۹۳ ۱۸:۱۷)عقیق نوشته است:  سلام
منظورتون رو بیشتر توضیح میدید
بنده تازه وارد هستم

حساس نشید حساس نشیدBig Grin

حالا به مرور میفهمید این تالار چه محشریه...
خوش اومدید به تالار....

روزای خوبی اینجا خواهید داشت ان شاالله....

پراز آگاهی و حس خوووبHeart

گاهی میزنیم سروکله هم ولی زود آشتی میشیمSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، فدايي ولايت ، آفتاب ، رکن الهدی ، یاســین ، حضرت عشق
۲:۰۲, ۱۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #30
آواتار
عااااااااالللللی بودEve عزیزHeart

UpWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان