|
در سال نو چه تغیری در خود ایجاد می کنید؟
|
|
۰:۰۷, ۲۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۲ ۰:۵۵ توسط yaserrad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان من سلام سال نو رو پیشاپیش به شما تبریک می گم. انشا ا. . . سالی خوب و با برکت در کنار عزیزانتون داشته باشید. از اخلاق سفارش شده بزرگان اینه که با نو شدن سال سعی در خونه تکونی دل و جان کنیم و تغیری در خود درسال نو ایجاد کنیم و به زندگی طیبه نزدیک تر بشیم. مدتی هست که فکر میکنم چه تصمیمی بگیرم که بهترین باشه و همه امورات زندگی من رو پوشش بده؟
نظر شما چیه ؟ شما تصمیم دارید در سال نو چه تغیری در خود ایجاد کنید؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۲۳, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() سال نو پیشاپیش مبارک![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
أللهمّ خلّقنی بأخلاق الفاطمیّ (سلام الله علیها)!!
|
|||
|
|
۸:۳۳, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام .
امسال تصمیم بر این گرفتم که لیستی تهیه کنم و در اون : تعداد نمازهایی که قضا شده رو بنویسم . تعداد دروغ هایی که خواسته و نا خواسته میگم رو یادداشت کنم ( چه مصلحتی و ... ) تعداد نگاه هایی که نباید می انداختم و انداختم رو بنویسم . به اضافه اهدافی که مادی مد نظر دارم . آخر سال میخوام ببینم چقدر کم کاری و گناه کردم تو همین 3 مورد که خدا پنهانش کرده ، آخه ما یاد گرفتیم میزان رو با عدد بسنجیم تا بزرگیش دستمون بیاد !! امیدوارم رو سیاه نباشیم . |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان...اول اینکه سال جدید رو تبریک میگم...بعدم یه سوالی داشتم!اینکه برای ازدواج ،یه دختر چه میزان باید از پدر و مادر حرف شنوی داشته باشه؟آیا باید کاملا مطیع باشه ؟ آیا این طرز تفکر من درسته که هرکسی رو که والدین رد کردن دختر هم باید رد کنه اما اگه جوابشون مثبت بود دختر یا میتونه قبول کنه یا خیر؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |