|
در سال نو چه تغیری در خود ایجاد می کنید؟
|
|
۰:۰۷, ۲۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۲ ۰:۵۵ توسط yaserrad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان من سلام سال نو رو پیشاپیش به شما تبریک می گم. انشا ا. . . سالی خوب و با برکت در کنار عزیزانتون داشته باشید. از اخلاق سفارش شده بزرگان اینه که با نو شدن سال سعی در خونه تکونی دل و جان کنیم و تغیری در خود درسال نو ایجاد کنیم و به زندگی طیبه نزدیک تر بشیم. مدتی هست که فکر میکنم چه تصمیمی بگیرم که بهترین باشه و همه امورات زندگی من رو پوشش بده؟
نظر شما چیه ؟ شما تصمیم دارید در سال نو چه تغیری در خود ایجاد کنید؟ |
|||
|
|
۰:۲۳, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چه موضوع خوب و به موقعی!
یکی از دوستام همیشه این موقع ها که میشه میگه: یک تعداد محدود (مثلاً 5-7) تصمیم برای سال آینده بگیر یا به عبارتی تعداد محدودی هدف تعیین کن و در طول سال تلاش کن که حتماً بهشون دستیابی پیدا کنی! این اهداف سه تا ویژگی باید داشته باشند: 1- شدنی باشند. 2-قابل اندازه گیری باشند. 3-به رسیدن به کمالت کمک کنند. (مثلاً مطالعه 3 کتاب در ماه،مثلاً ترک عادت دروغگوئی،مثلاً تلاش برای بهتر کردن کیفیت نمازمون و ... ) آخر سال،وقتی به این اهداف می رسیم،هم اعتماد به نفس زیادی پیدا می کنیم و هم خیالمون تا حدی راحته که وقتمون رو بیهوده نگذروندیم. |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
من قبلا هم تصمیم گرفتم که با تغیر در خودم به شرایط روحی و جسمانی بهتری برسم ولی همیشه نمیشه تا آخرش رفت. نمی دونم برای شما هم پیش اومده یا نه؟
|
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۱/اسفند/۹۲ ۲۳:۲۱)yaserrad نوشته است:زیاد!!! اما فکر میکنم همینکه آدم بخواد تو مسیر باشه،تاثیرشو میذاره.بالاخره یه روز موفق میشه ![]() البته من هنوز چندان موفق نشدم
|
|||
|
|
۱:۰۰, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این تغییرات ایجاد نمی شه برای اینکه ما برای خودمون زمان تعریف می کنیم. مثلا تصمیم می گیرم سال جدید فلان کارو بکنم و فلان کارو نه. یا مثلا روز تولدمون می شه با خودمون خلوت می کنیم که عه! چه زود یه سال دیگه گذشت ولی من با پارسالم فرقی نکردم، خب باشه از فلان روز شروع می کنم به تغییرات اساسی! اینطوری از اون جو و حال و هوایی که احساسی شدم و با خودم تصمیم گرفتم دور می شم و دیگه رغبتی برا عملی کردن تصمیماتم ندارم . از طرف دیگه آدم نمی تونه دو دیقه دیگشو پیش بینی کنه، شاید اون موقعی که من برا تصمیمم در نظر گرفتم مسائلی پیش بیاد که کلا معادلات منو به هم بریزه. اگه قراره تغییری تو خودتون ایجاد کنید از همین الان شروع کنید. منتظر زمان و مکان خاصی نباشید. البته این زمان و مکانای خاصم می تونه انگیزه ی ما رو تشدید کنه ولی فقط به دید یه رله بهشون نگاه کنید که بهتون قوت می دن فقط. یه یاعلی بگید و از همین الان شروع کنید |
|||
|
|
۱:۱۸, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سعی بکنم یه خرده به چیزایی که میدونم عمل کنم
![]() همین |
|||
|
|
۲:۰۸, ۲۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۲:۰۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
چه بحث خوبی!
(۲۱/اسفند/۹۲ ۲۳:۱۶)فدايي ولايت نوشته است: تغییری که در خودتون اعمال میکنید،احتمالا اینکه نیستیه نکته فوق العاده مهمی اشاره کردید !! برگ درختان سبز در نظر هوشیار ........................... هر ورقش دفتریست معرفت کردگار
ای کاش ما هم از این حالت رکود . از این حالت ِ این شاخه خشک ِ بی بر ... یک تکونی به خودمون بدیم و یک جوانه ای بزنیم . واقعا ما برای چی زنده ایم؟!! چرا داریم ادامه می دیم ؟!! جز این هست که شاید بتونیم یک کاری بکنیم تا شاید یک راه نجاتی پیدا کنیم !؟!! به قول بک حرف قدمی ... درخت جوانه زد ولی ما همینطوری نشستیم ... هی با خودمون می گیم ... شاید دری از غیب باز بشه ما بریم بهشت ! زهی خیال باطل!! من ان شاء الله نیت می کنم بتونم یک حرکت مفیدی انجام بدم شاید مقلب القلوب ، تحویلی در حال ما بفرماید ... |
|||
|
|
۲:۲۲, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
یه حدیثی بود در جواب سوالی که از حضرت امیر(علیه السلام) پرسیده بودند
مضمونش اینه پرسید خداوند را در چه دیدید؟ فرمودند در پست کردن اراده های بلند (یه عبارت دیگه هم در کنارش بود یادم نیست) من دقیقا بهش رسیدم نگید میخوام فلان کار رو بکنم و تغییر بکنم حتی نگید میخوام آدم خوبی بشم و میخوام توبه کنم و ... از خدا بخوایم تا بشه این خیلی مهمه من خیلی موارد برام پیش اومده که نمیخواستم ولی شد خیلی موارد هم تمام توانمو گذاشتم ولی نشد ان شاء الله آدم بشم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: spring-10.jpg]](http://dl.66download.com/pic/as/2011/april/a1/spring/spring-10.jpg)

من قبلا هم تصمیم گرفتم که با تغیر در خودم به شرایط روحی و جسمانی بهتری برسم ولی همیشه نمیشه تا آخرش رفت.