|
درد دل با امام زمان در آخرین جمعه و روزهای سال 92!!!
|
|
۴:۱۵, ۲۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۲ ۱:۳۶ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اگر همه متن رو خوندی تشکر بزن و الا خودتون رو زحمت ندید! ای آقای خوب من! آخرین شب جمعه سال هم دارد می گذرد!و من هم اکنون چشمانم برای دیدنت کور می باشد! آقاپس کی؟؟؟؟؟؟ متی ترانا و نراک؟؟؟؟؟ متی ننتفع و ... ؟ ای آقای همه زیبایی های عالم! ای زیبای اهل بهشت! یا طاووس اهل الجنة! یک سال دیگر نیز از عمرم سپری شد،راحت تر بگویم یک سال دیگر به سال های زندگانیم بدون تو اضافه شد! اف علی الدنیا! اف بر این دنیای من که بدون تو دارد می گذرد! آقای من! سید من! مولای من! عزیز زهرا! یوسف فاطمه! وقتی به خودم، با این وضعیت خراب نگاه می کنم می فهمم که برای این دهان من حرف زدن از شما خوبان هم پر رویی است! اما...آقا جان! اگر بخواهم حقیقت را بگویم این است که: خودت مرا به این روز کشاندی! یعنی خودت روی صحبت کردن به من دادی! واضح بگویم آقا خودت پر رویم کردی! در یک کلام می گویم، و تمام پر رویی من از همین یک نکته سر چشمه می گیرد: جز خوبی جوابی به من نداده ای! هرچه بد کردم با من قهر نکردی! هر چه بی ادبی کردم، به من کم محلی نکردی! آقا اصلا ختم کلام، این قدر شما خوبی که: هر چه نمک خوردم و نمک دان شکستم، حتی به رویم نیاوردی! خب!با این دلبری های شما، حق نمی دهی که پر رو شوم؟ و هر وقت که دلم می گیرد بیایم و با شما از دلتنگی هایم بگویم؟!!!! می دانم آقا!در این یک سالی که گذشت چیزی جز سربار بودن برایتان نداشتم! شاید گهگاهی خواستم کار خیری کنم اما به قول این ضرب المثل: اومدم ابرو رو درست کنم، زدم چشم رو کور کردم! آقا ببخشید! خدایی این جمله آخری دیگ آخر پر رویی بود! آقای من! یه حرف خودمونی از زبون بچه های تالار به شما بگویم: این کار های ما تو این تالار چقدر باعث شده که نه دیگران بلکه خودمون به شما نزدیکتر بشیم؟ اصلا این کار کردن های ما باب میل یوسف فاطمه (سلام الله علیها) هست؟؟؟؟؟؟؟ ای فرمان روای همه عوالم به اذن الله! ای سبب اتصال بین زمین و آسمان! این کمترین کار ما را در این فضای تالار می پسندی؟؟؟ هر چند...این بضاعت ماست دیگر آقا جان! ((یا أیها العزیز مسنا و اهلنا الضر و ...)) آقا بگذرم از این حرف ها! عزیز فاطمه! سؤالی دارم از خدمتتان! ولی شرم می کنم.بگویم یا نه؟؟ هر چه بادا باد! این هم از دیگر نمونه های بی ادبی های ماست! آقا جان!می گویند این ایام حال مادرتان نه اصلا مادرمان خوب نیست! ما که هر چه بخوانیم و بشنویم نمی توانیم آنچه که رخ داد را درک کنیم! پس آقا دیگر بیا و خودت برای ما از حال مادر بگو! راستی آقا! هر سال بعد از شهادت پیغمبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ذکر امن یجیب می شود ورد زبانم! نه اینکه من بگویم، شنیده ام که بی بی زینب کبری(سلام الله علیها) این روزهای آخر را برای شفای مادر امن یجیب می خواند! آقا امن یجیب هایمان به حال مادر اثر داشت؟؟؟؟؟؟ یک لحظه افکاری به ذهنم خطور کرد ولی سریع نهیبی به خود زدم که ای بی ادب، دیگر بس است،امام زمان خودش خون دل می خورد از دستت، حالا کارت به جایی رسیده داری برای آقا از مادرش روضه می خوانی! هیهات! بگذریم... نمی دونم چی شد که یه دفعه این حرفا اومد رو زبونم و برا شما اینجا نوشتم!حرف دلی بود برای اهلش!.... [b]همه اول تاپیک میگن ولی من گفتم باشه آخر کار بگم!این تاپیک برای درد دل آخرین شب جمعه و جمعه ی سال 92 با امام زمان باشه! البت اگه عزیزان این تاپیک رو تو پست های تاپیک دیگه ای قرار ندن!آخر کار هم،هر کی تو این روزهای آخر سال درد دل خاصی با آقاش داره که می تونه اینجا بنویسه بسم الله...
[/b] |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۲۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۲ ۱۳:۴۲ توسط mary20.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
آقا خیلی شرمندتونم . ببخشید . وقتی خودمو با پارسال مقایسه می کنم میبنم چقدر عوض شدم . پارسال چقدر به یادتون بودم چقدر دعای عهد می خوندم دعای فرج می خوندم .. همش با شما دردو دل می کردم . با شما عهد کردم که همیشه به یادتون بمونم ولی امسال , چقدرررررررررررررر سقوط کردم !!!!!!!!!
منو ببخشید که همه ی عهدامو فراموش کردم . خواهش می کنم منو ببخشید . ولی من تاوانشو دارم میدم . دوری از شما خودش کلی ضرره . در همه این مدت من از دوری شما زجر می کشیدم ولی خودم خبر نداشتم . من واقعا و با تمام وجودم از شما خجالت می کشم . ولی خواهش می کنم به من یک فرصت دیگه بدید . آقا التماس می کنم به من این فرصتو بدید که دوباره مثل سالهای گذشته به یادتون باشم کارهامو از سر بگیرم . الان فقط یک جمله می تونم بگم خواهش می کنم به خاطر این ایام ، به خاطر مادرتون منو ببخشید . |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۲۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
آقا روزی مثل همین روز ها بود که مادرتان از خدا ظهور شما را خواستند.
من خیلی بدم ولی بخاطر خوب ها ظهور کن... یعنی میشه چشم ما هم نورانی شه. سید ما ،مولای ما ،دعا کن برای ما |
|||
|
|
۱:۰۷, ۲۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ابر بهارم یابن زهرا..........تا کی ببارم یا بن زهرا؟ ای آخرین مسافر دنیا کجایی؟........ای یوسف صحرایی زهرا کجایی؟ شاها نظر به ما کن........لطفی بر این گدا کن در یــک قنوت وترت............آقـا مـا رو دعــا کن. چه شود اگه سال جدیدمون رو با دعای امام زمان شروع کنیم! [b]آقا در این ایام در قنوت نماز شبت چطور برای مادرت ناله می زنی؟ شنیده ام با صدای وا اُمّاه صدایش می کنی و اشک میریزی! آقا میان روضه مادر ما رو هم فراموش نکن!
|
|||
|
|
۹:۱۱, ۲۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
این جمعه هم گذشت...