|
بعضی وقتا ریا کردن ثواب داره!
|
|
۱۵:۰۴, ۲۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۲ ۱۵:۰۶ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]()
یادم هست که یه وقتی رسول خادم می خواست از ایران بره آمریکا برای مسابقات کشتی ، بهش گفتم اگه نفر اول دنیا شدی یه سجده شکر کن که ماهواره ها نشون بدن . گفت آخه ریا میشه گفتم همین ریا ثواب داره، هر ریایی که حرام نیست ؛ زنی که برای شوهر آرایش میکنه یعنی ریا ولی همین ریا ثواب داره . خیلی وقتا ترس ما از ریاکاری مانع میشه چهره ی شهرمون رنگ دین بگیره . تا حالا تو مترو قرآن دستت گرفتی یا میترسی نگاه ها به تو جلب بشه؟ایام شهادت لباس سیاه پوشیدی یا میگی ریا میشه؟ ............... ....... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۲, ۲۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۶/اسفند/۹۲ ۳:۲۷)فاطمه خانم نوشته است: من این صحبت آقای قرائتی رو شنیدم خیلی راجع به این حرفشون بد برداشت شد . دقیقا در پست اول ذکر شد و مسئله این است ترس از ریا جلوی تبلیغ را نگیرد و در پست اخر هم در مورد این ترس هم توضیح داده شد. نقل قول:خیلی وقتا ترس ما از ریاکاری مانع میشه چهره ی شهرمون رنگ دین بگیره . (۲۶/اسفند/۹۲ ۱۰:۵۳)فاطمه خانم نوشته است: یک مشکلی که ما داریم این هست که عمل خودمون رو بزرگ می بینیم . بله و بیان این جملات بود به گونه ای دیگر نقل قول:اما فرد گاهی هم برای اینکه ریا نشود نماز را کوتاه می کند. ممنون . یا علی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| 14 ثواب خدمت کردن مرد به همسرش | علی املشی | 0 | 965 |
۷/بهمن/۹۳ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: علی املشی |
|

![[تصویر: gharaati_3.jpg]](http://sedayeto.ir/images/1392/11/gharaati_3.jpg)