|
آرایش...
|
|
۲:۲۲, ۲۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۲ ۱۸:۰۳ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
این کلیپ رو توی آپارات دیدم... جالب بود گفتم شما هم ببینید... http://www.aparat.com/v/Au4CZ واقعا... آیا قبول دارید که خودمون باعث این همه رنگ شدیم... کلیپ رو ببینید تا منظورمو بیشتر متوجه بشید.... چشمامون عادت کرده به رنگ... دست خودمون نیست... هرچند زیباست.... ولی انگار دیگه نمیتونیم هرچیزی رو همونطور که هست بپذیریم... باید حتما همون رنگ و فرمی بشه که ما میخوایم.... زیبا! تعریف ما از زیبایی چیه؟ یه فرم یکسان برای همه؟ یه رنگ یکسان برای همه؟ . . . . . . زیبایی در نگاه توست نه آنچه بدان مینگری... وقتی حقیقت روح انسانه....دیگه ظاهر چه اهمیتی داره؟ وقتی میخواستیم بیایم تو این دنیا... بهمون گفتن... وایسا بچه! این لباسم بگیر بپوش!سرما نخوری! . . . همین! آیا جسم الان من و شما ارزشی بیشتر از همون لباس داره؟ مگه ایمان نداریم حقیقت روح انسان هاست.... |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۰, ۲۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۲ ۲۲:۲۷ توسط السا.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول: شما خودتون میگید ک رعایت حجاب، جزئی از فطرت انسانه ... پس انسان، فطرتا نیاز داره ب حجاب .... تا اینجاش قبول اما این بخش ک می فرمایین : نقل قول: این دو تا، تناقض دارن !!!!فطرت در همه انسان ها مشترکه، حتی اون آدم خواره(!) اما ایمان و ترس از جهنم ......! نقل قول: منطورم اینه ![]() نقل قول:این سخن حضرت علی هستش درباره عبادت، فکر می کنم انجام واجبات و ترک محرمات هم جزئی از اون محسوب بشه :« عبادت کنندگان سه دسته هستند: گروهی به خاطر رغبت به بهشت (و پاداش های اخروی) خدا را عبادت می کنند، که این عبادت تاجران است. گروهی از بیم دوزخ (و کیفرهای اخروی) خدا را عبادت می کنند که این عبادت بندگان است؛ گروهی نیز به خاطر شکر و سپاس از خداوند، او را عبادت می کنند که این عبادت آزادگان است. » پس دلیل نداره من بترسم از جهنم، تا با هوای نفسم مبارزه کنم <-- این از قضیه ترسیدن و ....اما در کل می خوام بگم ک حتی ی آدم بی دین و ایمان هم، وقتی میبینه ک با آرایش کردن، داره ب دید غیر انسان بهش نگاه میشه (منظورم اینه ک بهش مثل کالا نگاه می کنن و نگاه های کثیف دنبالشه) دیگه آرایش غلیط نمی کنه .... حتی وقتی میبینه جوون مردم توی عذابه، دیگه همچین کاری رو توی فضای عمومی جامعه نمی کنه <-- این هم حالت کلیش ![]() ********************************************************************* بله رضوانه خانوم، من هم دیدم این آدم ها رو .... زیاد نقل قول: |
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۲۶/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۲ ۱۱:۳۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۳)درست پسند نوشته است: ...اما حرف بنده این بود که «بدون ایمان» و «بدون ترس از جهنم» هیچکس جلوی هوای نفسش نمیایسته. شاید تنها در صورتی کار اشتباهی رو انجام نده که هوای نفسش چیز دیگری بخواد(شامل اونچه که در ارسال قبل توضیح دادم).شما فکر می کنید این افرادی که توی خیابان انگشت نما هستند احساس می کنند کافرند ؟!!! اصلا این درست نیست ! من خودم دوستی دارم که حالا نه انگشت نما ، ولی خوب معمولا آرایش غلیظ دارد . ایشون سر سفره عقدشون از امام زمان اجازه گرفتند و بله رو گفتند . سر صحبت ایشون از همه مسلمان تر هستند ! نقل قول:این روزا عروس رو طوری آرایش می کنن ک انگار یکی دیگه ست .... این، عین توهین ب خود عروسههمین دوستم موقع عروسیشون اینقد آرایشش زیاد بود می گفت چرا هیچ کس به من نگفت خوشگل شدی ! اخر این آرایش حداقل باید حداقل صرف ایجاد زیبایی باشد نه وحشت زایی! به نظر من این می شود مصداق آرایش زیاد :![]() |
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۲۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
اقای درست پسند این مثال رو چه جوری توجیه میکنید؟
من یه چندتا دوست داشتم که به خدا اعتقاد داشتن و فقط همین،نه بخاطر جهنم و نه بهشت و حتی رضای خدا اعتقاد نداشتن که باید کاری رو انجام داد به تنها چیزی که اعتقاد داشتن انسانیت بود(ک اخیرا مد شده شاید شنیده باشید) مثلا این دوستای من حق کپی رایت رو شدید قبول داشتن در حدی که نه فیلم خارجی میدیدن و نه اهنگ خارجی گوش میدادن نه اینکه اوریجینالش دستشون میرسید و خیلی کارای دیگه که من انجام نمیدادم اما اینا سفت و سخت خودشون رو مسئول میدونستن این اراده اینا از کجا میاد؟ |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۲۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

هستش درباره عبادت، فکر می کنم انجام واجبات و ترک محرمات هم جزئی از اون محسوب بشه :
<-- این از قضیه ترسیدن و ....
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)

![[تصویر: adverimg-66998.jpg]](http://www.7gardoon.com/files/test/adverimg-66998.jpg)