کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرتان را درباره این عکس بگوئید(باد آورده)
۲۳:۲۰, ۲۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۲ ۳:۱۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: rdirUsLlK.jpg]

باد آورده را باد می برد

اگر افسران باز نکرد ایناهاش

http://s5.picofile.com/file/8116974542/rUsLlK.jpeg
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، مجنون الحسین ، سیمرغ ، مفقود الاثر ، help me ، MohammadSadra ، fatemeh-55 ، دل خسته ، جویای حقیقت ، مصطفي مازح7610 ، مجید املشی ، یاســین ، sagheb ، انتصـار ، فدايي ولايت ، وافی ، azade ، MohammadMeraj ، Aryha ، Havbb 110 ، mahramaneh ، شهیدطیبه واعظی ، zahra11 ، السا ، N.Mahdavian ، fafa* ، soheyl68 ، Farzaneh ، عبداللهی ، mahyamatin ، fazel ، مرتضی اقبالی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۰۱, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۹/اسفند/۹۲ ۱۰:۱۸)SkyGirl نوشته است:  آخر سالی کمی از شوهر آینده ی مجهول الهویه خودم حمایت کنم .هر جاست خدا حفظش کنهSmile
این جملت خیلی قشنگ بود... Smile

ولی مسئله بی حجابی رو نمیدونم واقعا چی باید در موردش بگم...
خب همه باید قبول کنیم ارایش درست هر چند کم هم باشه زیبایی میاره حتی کشیدن یه خط چشم یا صرفا یه رژ ... نشان دادن مو هم زیبایی میاره

راستش جامعه رو نگاه کنید دیگه تو 80 % موارد باید قبول کنیم چهره های ارایش نکرده در برابر چهره های ارایش کرده واقعا بی رنگ هستن .

راستش تو راهیان که میرفتیم خب عده زیادی از دختر هایی که با ما بودن اهل ارایش بودن و فقط تنها لطفی که به راهیان نور کردن این بود که موهاشون رو میپوشوند ... و واقعا هم چهره بعضی هاشون من رو یاد این مدل های که برا تبلیغ مغنعه های حجاب هستن مینداخت...

اخر شب با قیافه خسته و بی ارایش هم همشون رو رویت کردم
واقعا چهره ها وقتی که خالی از ارایش باشن تفاوت چندانی از جهت زیبایی ندارن فقط ترکیباتشون فرق داره هر کس یه مدله و...

ولی واقعا وقتی عده ای همراه میشن با ارایش بین دو عده با ارایش و بی ارایش تفاوت چشم گیری می افته...
چون هیچ کس ذاتا لب قرمز گوجه ای براق نداره ...
هیچ کس ذاتا بالای چشمش یک رنگ ابی ملیح کشیده نیست
هیچ کس صورتش از وجود اکلیل برق برق نمیزنه
همه اینا زیبایی بخشه به یه چهره ... و فقط هم تو چهره های ارایش کرده رویت میشه

یه روحانی داشتم تو ماشینمون اومد حدیث بخونه گفت بهترین زنان زنانی اند که مهرشون سبک تر و زیبا رو تر باشن...

حالا واقعا انتظار دارید با شنیدن این حدیث اون دختر ارایشی که دیگه بدون ارایش اعتماد به نفسی براش باقی نمونده هدایت بشه؟

معنای زیبایی در جامعه ما تغییر کرده ...
و در پایان هم یه مسئله ای رو به دختر خانما بگم ... که اصولا پسر هایی که زیاد ماهر نیستن (با اون عده خاص که از منم بیشتر میدونن کاری ندارم) متوجه ارایش خیلی از دختر ها نمیشن و فکر میکنن واقعا چهرهره حقیقیشون هست .
دقیقا این مسئله رو من بعد از تاهل برادرم فهمیدم که اقایون نمیفهمن . واقعا نمیفهمن...( همون متوجه نمیشن...)

واقعا هم تو دور و اطراف خودم خیلی از اقا پسر ها و حتی خانواده هاشون رو دیدم که بعد ازدواج یه حس نارضایتی درشون بوجود میاد ...

خب زن در دست تحوله مداومن .. دختر بعد ازدواج چاق میشه شاید لاغر بشه ... بار دار میشه و هزار تا بلای دیگه که همشون هم رو چهره افراد تاثیر دارن .
واقعا یه اقایی که فقط با ملاک زیبایی رفته جلو یقین کنه که با زیباترین زن دنیا هم تا اخر عمر راضی نخواهد ماند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، mahyamatin ، soshiant ، Eve ، NARJES
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا