|
مقابله با بدحجابی(گفت و گو محور)دومین سوال
|
|
۲۲:۰۲, ۲۵/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۳ ۱۱:۲۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام من یه دوستی دارم که وقتی میاد دانشگاه آرایش غلیظ میکنه ولی وقتی میرسه در خانه حجابشو کامل رعایت میکنه که خانوادش اینطوری نبیننش بگین چکار کنم تا از این کارا دست برداره؟ و اینقدر مرتکب گناه نشه؟ ![]() ![]() ببخشیدا ولی من فکر میکنم اینطوری به جایی نمی رسیم. ![]() من چند سوال مطرح میکنم شماها لطفا درست جواب بدین تا من با توجه به جواب های شما به دوستم کمک کنم آخه خودش خیلی کم حرفه نمی توانم جواب سوالاتو از خودش بگیرم.... ![]() 1. به نظر شما چرا همچین کاری(ریا کاری)می کنه؟ . 2.اون اعتقاد داره ولی عمل نمیکنه باتوجه به این قضیه جواب بدین که چکارکنم؟![]() ![]() ![]() . . .
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۴, ۲۶/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۲ ۱۶:۰۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد
من فکر می کنم خانم هایی که در این تالار هستند و اخیراً محجبه شدند بهتر می تونن کمک کنند نمیشه در مورد ایشون قضاوت کرد باید شرایط زندگی رو سنجید با دوستی و محبت و تغییر گروه دوستاشون و تغییر جو میتونید اثر خوبی بزارید ولی از همه مهم تر اعتقاد شما به حجابه |
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۲۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۶/اسفند/۹۲ ۱۴:۱۰)شهیدناهید فاتحی نوشته است: به نام خدامن دوست این مدلی داشتم حالا علت کار دوست من این بود خانواده شون مذهبی بود اما بچه شون رو از نظر منطقی و عقلی مجاب نکرده بودن فقط امر و نهی کرده بودن خوب بچه از ترس توبیخ والدین جلوی اونا چادر سر میکرد اونوقت غیر از اون شخصیت واقعی ایش رو نشون میداد ریا نیست طرف مثلا به حجاب اعتقاد نداره اما از ترس جلوی خانواده اش رعایت میکنه |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۲۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اما یه نکته ای که میشه ازش استفاده مثبت بکنید اینه که دوست شما یه خط قرمزی حتی به غلط برای خودش تعریف کرده و مثلا نمیگه به پدر مادرم ربطی نداره
این خوبه و مشخصه خوبیست |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۲۶/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۲ ۱۴:۳۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
متاسفانه چیزی که چند وقتیه باب شده اینه که خیلی از خانومها به راحتی در خودروی خود حالا یا به عنوان راننده یا به عنوان سرنشین، کشف حجاب میکنند و راحت با موهای باز و بدون هیچ حجابی رانندگی میکنند. فکر کنم بعضی از قوانین در کشور ما تغییر کرده و ما خبر نداریم چون تعداد این افراد بسیار زیاد شده و هر روز هم زیادتر میشود. |
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۲۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۶/اسفند/۹۲ ۱۴:۲۸)عبدالرحمن نوشته است: اما یه نکته ای که میشه ازش استفاده مثبت بکنید اینه که دوست شما یه خط قرمزی حتی به غلط برای خودش تعریف کرده و مثلا نمیگه به پدر مادرم ربطی نداره این مشخصه خوب رو در تاپیک زیر نوشتم ازش استفاده کنید فرار از خدا بسوی خدا پدر مادر که دارای ولایتند نمونه ای از ولایت خدا هستند اگر احیانا سوالی بود بگید شاید این مفهوم رو باهاشون بتونید نتیجه خوبی بگیرید به اسم خدای ستار معاصی عاصیان |
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۲۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بحث ریا نیست بحث ترسه دوست شما چون از خونوادش می ترسه حجابشو رعایت می کنه .
این جور آدما اعتماد ب نفسشون خیلی پایین بهتره روی اعتماد بنفسشون کارکنید و احتمالا فکر می کنه اگه آرایش غلیظ کنه قابل احترام تره و به نظر دیگران با شخصیت تر و جذاب تر میاد . بهش بگید بدون آرایش زیباتر به نظر میرسه و این طوری با آرایش غلیظ خیلی مصنوعی به نظر میرسه یا اینکه آرایش غلیظ بهش نمیاد . مطمئنم روش اثر میکنه و آرایشو کمتر می کنه . اینجور آدما خیلی تحت تاثیر دوستاشون هستن . اگه شما چند نفر از دوستاتنو اینا رو بگین اثرش بیشتر هم میشه . |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۲۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
ببخشيد ميپرم وسط بحث دوستان
![]() به نظر من دليل اين كارو از دوستت بپرس .ببين چه جوابي ميده بعد بيا با هم مشورت ميكنيم.بهتر نيست؟؟ ![]() از دوستت بپرس چرا اينطوريه؟
|
|||
|
|
۱۹:۴۵, ۲۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۲۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
حالا که جواب درست نمیده دو تا نشونه داره
|
|||
|
|
۲۱:۳۶, ۲۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز شهید....!
من ازین تیپ بچه ها و خانواده ها زیاد دیدم ! اگه خانواده یکم تحویلش بگیرن و خودشون رو به تغافل بزنن به احتمال 70% خودش درست میشه ! شما هم همینطور تحویلش بگیرین همونطور که اسکای جان گفتن ! این رفتار ممکنه صد در صد جنبه ی کنجکاوی داشته باشه ! چون خانواده اجبارش میکنن ! من چند تا راه که بلدم بهتون میگم 1- تحویلش بگیرین و از محاسن واقعیش تعریف کنین ! 2- وقتی آرایش کرد با ایما و اشاره دلخوریتون رو نشون بدون ولی هرگز مستقیم عمل نکنید که نتیجه ی عکس داره! 3- به بقیه ی دوستان بسپرید که طردش نکنن! 4- کسایی که موفقن و باحجابن از نظر تحصیلی یا شغلی یه جوری باهاشون غیر مستقیم مواجه کنید ( من اینکارو تو دبیرستان انجام دادم و جواب داد) . . . بقیه دوستان هم کمک کنید این دختر عزیزمون نگران آخرت دوستشه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)
![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)