|
چرا اگر مسیحی شویم٬ مرتد می شویم؟؟!
|
|
۲:۰۵, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان داشتم با یکی بحث میکردم....گفت مگه تو دینه اسلام نمیگن هیچ اجباری در دین نیست.... پس چرا اگر یه مسلمون مسیحی بشه٬مرتد میشه...؟؟؟ من بهش گفتم خب چون اسلام دین کامله و اون سطح عالیه٬و در واقع تو تا موقعی که مسیحی هستی که هیچی ولی وقتی مسلمون شدی دیگه نمیتونی بگی من نمیخوام مسلمون باشم.... اجباری نبود که بیای ولی وقتی مسلمون شدی این برگشتنه یه جوری میشه مسخره کردن.... بعد گفت خب حالا فکر کن من پدر و مادرم مسلمون بودن و من تحقیق کردم و میخوام مسیحی بشم٬گناه من چیه؟؟؟؟ من مرتدم؟ مگه نمیگی تو اسلام اجبار نیست؟ آیا این اجبار نیست؟ نظرتون رو بگید منتظرم آیه مربوط به این حکم رو هم از قرآن بفرمایید لطفا |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۴۳, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
پرسش
آیا اگر انسان اهل تحقیقی حقیقتا بعد از تحقیق بسیار به این نتیجه رسید که دین حضرت مسیح، دین کامل تری نسبت به اسلام است و از اسلام خارج شد آیا حکم چنین انسانی هم اعدام است؛ بر فرض که مرتد فطری باشد؟ پاسخ : اگر چه دین مبین اسلام همه را به پذیرش توحید الهی فرا می خواند. اما این بدان معنا نیست که همگان را به پذیرش آن مجبور کند، زیرا ایمان و اعتقاد جبر و زور را بر نمی تابد. البته این امر به معنای فراهم آوری فضای مخالفت با اصل دین نیست، زیرا اساس اسلام بر توحید و نفی شرک، استوار است. و از دیدگاه اسلام کسی که دین اسلام را پذیرفته و درخانواده ی دینی رشد و نمود کرده، و بعد از آن یکی از اصول دین را انکار و به مخالفت آن برخیزد و آن را از یک اعتقاد فردی به حیطه ی اجتماعی بکشاند و در برابر دین بایستد و با فتنه انگیزی اذهان عمومی را در تشخیص حق و باطل مشوش کند، مرتکب جرمی شده است که مجازات آن را نیز باید تحمل کند. مجازات مرتد به دلیل جرم و گناه اجتماعى او است نه عقیدهى شخصى وى. از این رو مجازات مرتد شامل کسى که از دین خارج شده، ولى آن را به دیگران ابراز و اظهار نکرده است، نمىشود. بعبارت دیگر؛ اگر چنین شخصی تمام تلاش خود را در شناخت حق کرده باشد، در ارتداد خود، نزد خدا، معذور است؛ و واقعاً در حیطهى احکام فردى خود مجرم، نیست ، اما اگر در شناخت حق کوتاهى کرده باشد، در حیطهى احکام فردى نیز مجرم است. اما ارتداد یک جرم فردی نیست از آن جهت که مرتد، حق عمومى مردم را در حفظ روحیهى دینى جامعه مىشکند، و تدین مردمى را که کارشناس در دین نیستند تهدید مىکند. در صدر اسلام نیز عدهاى از دشمنان اسلام نقشه کشیدند که به ظاهر اسلام بیاورند و سپس مرتد شوند تا با این کار، ایمان مسلمانان را تضعیف کنند. اسلام براى جلوگیرى از این تهدید، مجازات سنگینى را براى ارتداد قرار داده است، گرچه راه اثبات آن را نیز سخت کرده است، به گونهاى که تنها عدهى محدودى در صدر اسلام به این مجازات محکوم شدند. از این رو، اثر روانى این مجازات بیش از خود آن، توانسته است فضاى سالمى براى عموم مردم فراهم سازد. و بنوعی مجازات مرتد، غیر مسلمانان را ترغیب مىکند که با توجه و دقت بیشترى اسلام را بپذیرند. این مسأله از ایمان سرسرى و سست جلوگیرى مىکند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |