کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.09 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آزادی قدس نزدیک است (اخبار وضعیت قدس ،فلسطین و منطقه)
۱۴:۲۳, ۸/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
از این به بعد در اینجا اخبار سیاسی-اجتماعی که مرتبط با تغییر وضع منطقه و سقوط حکومتهای دیکتاتوری ، نابودی اسرائیل و بالاخره فتح قدس است را قرار می دهم.اتحاد منطقه ای بر ضد اسرائیل شکل گرفته و چیزی تا تحقق وعده الهی نمانده.منطقه برای پذیرش حق آماده می شود
سایر دوستان هم اگر این شیوه را پسندیدند ، شماره خبر قبل را +1 کنند و برای خبر خود شماره جدید بگذارند!!!
پس با دیدن این اخبار برای فتح قدس آماده شوید !!!

آماده شوید 1: تركيه ،اسرائيل را تهديد كرد
رجب طيب اردوغان كه به لبنان سفر كرده بود، در ادامه مواضع كشور خود در حمايت از مردم لبنان و فلسطين در مقابل تجاوزگري‌هاي رژيم صهيونيستي ، تل‌آويو را به پاسخ نظامي شديد تهديد كرد.

نخست وزير تركيه عصر روز گذشته تاكيد كرد كه كشورش ساكت نمي‌نشيند اگر اسرائيل بار ديگر شهروندان لبنان يا مردم غزه را بمباران كند.

روزنامه صهيونيستي يديعوت آحارونوت هم اين خبر را اعلام و به نقل از اردوغان تاكيد كرد: اردوغان كه در همايشي اقتصادي سخن مي‌گفت خطاب به اسرائيل اعلام كرد كه شما لبنان را اشغال مي كنيد و به دنبال كودكان مي‌گرديد تا آنها را بكشيد بعد از ما هم مي‌خواهيد كه سكوت كنيم.

يديعوت به نقل از اردوغان افزود: شما ‍[سران اسرائيل] كودكان غزه را با بمب‌هاي ممنوعه مي‌كشيد و از ما مي‌خواهيد كه دست روي دست بگذاريم ولي ما قبول نمي‌كنيم و پاسخ شما را با قدرتي خواهيم داد كه پيش از اين مشاهده نكرده باشيد.

نخست وزير تركيه در ادامه سخنان ضداسرائيلي خود تاكيد كرد كه «تركيه هرگز نمي‌پذيرد كه بار ديگر شاهد تكرار چنين صحنه‌هايي مانند كشتار كودكان و بمباران مكان‌هاي پر از جمعيت غيرنظامي باشد».

اردوغان در ادامه انتقاد از سياست‌هاي تحريك‌آميز رژيم صهيونيستي به سران اين رژيم هشدار داد كه از اقدامات تحريك‌آميز خود دست بردارند.

آماده شوید 2: لبنان به زمان حساس وخطرناکی نزدیک می شود
واحدمرکزی خبر: دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد این کشور به زمان حساس و خطرناکی در تاریخ خود نزدیک می شود.

سید حسن نصرالله در سخنرانی خود در مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان مجتمع سیدالشهداء افزود، ما به زمان حساس و خطرناکی نزدیک می شویم و ما در کنار ارتش لبنان به حمایت از ملت خود توجه داریم.

وی بر لزوم بازگرداندن کامل بخش لبنانی روستای الغجر و حاکمیت کامل این کشور بر این بخش تاکید کرد و گفت، نیروهای یونیفل جایگزین ارتش لبنان نیستند که بتوانند به جای آنها در این بخش مستقر شوند.

وی ادامه داد، ما از همه دعوت می کنیم که فرصت را از دست ندهند تا ما قدرت را برای حمایت از لبنان از دست ندهیم.

وی خواستار بررسی شواهد ارائه شده در دیراشپیگل و سی بی سی در مورد کیفرخواست دادگاه بین المللی شد.

سید حسن نصر الله با تاکید بر اینکه مقاومت هرگز در عرصه داخلی و منطقه ای تا این اندازه قوی نبوده است افزود، همه تحولات منطقه ای و بین املللی نشان می دهد که خط مشی مقاومت در راه توسعه و پیشرفت است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، oO DaViD Oo ، The Arrival ، فرهاد ، اسماعیل ، خاک ، MAHDI59 ، hamed ، ANTI satan ، parisan ، InsomniAc ، ONLY66 ، سیماباروتیان ، فاطمه خانم ، 29Mordadi ، iran67 ، 7parsa4

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۴:۰۱, ۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
دوست عزیز
این اتفاقات رو خودشون پیش بینی کرده بودند ولی به شکل دیگه چون خانم رایس گفته بود خاور میانه در حال وضع حمل است و درد دارد شروع می شود .
ولی من معتقدم هیچوقت فکرش رو هم نمی کرد که اینطوری شود که اول تونس و بعد مصر و ...
دچار انقلاب شوند و حتی امروز هم دولت کویت برای سالگرد استقلالش می خواهد به مردم پول بدهد چون از بروز یک انقلاب جلوگیری کند . ولی مسلمانان دارند بیدار می شوند . بهتر است برای آنها دعا کنیم که بتوانند یک رهبر با عقاید همسو با اسلام پیدا کنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosafer ، oO DaViD Oo ، فرهاد ، MohammadMeraj ، ONLY66 ، iran67
۱۰:۳۴, ۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #12

انشاءالله که بیدار شوند و رهبری خوب انتخاب کنند فعلا که دارد امریکا از این وضع به نفع خود استفاده می کند ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، MohammadMeraj
۲:۱۵, ۹/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۸۹ ۲:۳۵ توسط فرهاد.)
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
به عقیده من تمام اینها یک مانور و تمرین سیاسی هستش.
حداقل در مورد حرکت مردم تونس این امر را مطمئن هستم.
امریکایی ها دارن روی مردم برای اینده کار میکنند میخوان به مردم یاد بدن که قدرت دست اوناست و اونا میتونند هر کسی را که بخوان سر کار بیارن
این با عقیده اکثریت عربهای سنی که دیدی جبر گونه داشتند و علیه حکومت نمی شوریدند و این امر را خلاف اسلام میدونستند ضدیت داره.
تیر پیکان انقلاب تونس به شکل تابلویی مصر را نشونه گرفته بود در کل در تونس اون حرکت رو شکل دادند تا با موجی که ایجاد میکنند سراغ بقیه کشورها برسند.
دوستان فراموش نکنید که هر نوکر گوش بفرمانی تاریخ مصرفی داره و روزی کاراییش از دست میره و نیاز به فرد و نوکر جدیدی میرسه
من گفتم این ها دارن روی مردم عرب کار میکنند تا رویشان را به حکام عرب باز کنند این ها این عقیده رو دارند که با رسانه و فرمول های جدیدی که برای کنترل ذهن دست پیدا کردند توانایی جهت دهی افکار توده مردم را دارند و از طریق مردم هم توانایی کنترل دولت ها را دارند.
به نوعی در حال ایجاد اسلام امریکایی هستند بهتره ما هم دلمون را خوش نکنیم که انقلابی شبیه انقلاب ما قراره در جهان عرب رخ بده زیرا این انقلابها فاقد رهبری اسلامی هستند و به نوعی رهبر این گونه انقلابها که شکل جدیدی از انقلابهای رنگی هستند رسانه ها (مثل فیس بوک یا توییتر یا کانالهای خبری یا .....)هستند که مهمترین مشخصه انقلابهای رنگی هستش

البته من منکر خطا و اشتباهات فراماسونها نمیشم و اگر مسئولان کشور ما هوشیار باشن شاید بتونند غنیمتی از این موج بگیرند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، mohamad ، MohammadMeraj
۲:۳۳, ۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام
نقل قول:جمله شما شبیه عقاید گروه حجیته است.
چه اشکالی داره که حرفی شبیه گروه حجتیه باشه مگر گروه حجتیه جز تشیع نیستند یا تمام افکار این گروه منحرف هست!!!!

در ضمن قبل از ظهور دشمنان حضرت به جون هم میوفتند و تا میتونند از هم میکشند پس شما هم خوشحال باش که این گرگ صفت ها بجون هم افتادند و راه را برای پیروزی حضرت باز میکنند.
از دل این بگیر ببند ها هم قراره سفیانی ظهور کنه اشاالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66
۲:۵۶, ۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
چه بسیارند انسان های مفسدی که در این گروه فعالیت دارند.
دوستی داشتم که می گفت: زنی از این گروه یا بقول خودشان انجمن را دیده است که آن زن مظهر کامل فساد بوده و انگار از هیکلش فساد بر زمین می ریخت.

در ضمن امام خمینی این گروه را در سال 62 باطل اعلام کرد.
و از همه مهمتر اینکه، پس از پیامبر فقط یک فرقه بر حقند و بقیه باطل.

در ضمن در همه جنگ ها فقط افراد بی دفاع و بی گناه مورد ستم و ظلم قرار می گیرند.
آیا شما تا حالا که داری این متن را می خونی، احساس نا امنی کردی؟
فکر کردی که ممکنه همین الان بمیری؟
در ضمن مردن بهترین مثالی بود که می تونستم بزنم؟
تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، MAHDI59 ، hamed ، oO DaViD Oo ، سیماباروتیان ، hesam110 ، iran67 ، idea
۳:۱۱, ۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #16
آواتار
دوستان در مورد انجمن حجتیه این مدرک رو نگاه کنید:

رئیس واحد اطلاعات دستگاه امنیت دستور می‌دهد که هراقدام نسبت به گروه حجتیه با نظر آقای حلبی باشد:
پیرو نامه شماره 20171/12525-17/1/36 سازمان اطلاعات و امنیت تهران خواهشمند است دستور فرمایید از هرگونه اقدام و نظراتی که نسبت به اعضای پنج نفر یادشدگان در نامه پیروی مذکور به عمل خواهند آورد، این واحد را نیز آگاه سازند. ضمناً چون تجمع نامبردگان جنبه ضدیت با مسلک بهایی را دارد و برابر اطلاع حاج شیخ‌محمود ذاکرزاده تولایی معروف به حلبی از گردانندگان این جلسه با بخش 21 سازمان اطلاعات و امنیت تهران همکاری‌هایی دارد اصلح است هرگونه اطلاعی در مورد جلسه متشکله را قبل از احضار بقیه از مشارالیه استفسار نمایند.
رئیس واحد اطلاعاتی کمیته مشترک ضدخرابکاری، ناصری 23/1/36(12)

این آقای حلبی به نوعی موسس انجمن حجتیه اس!

برای اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنید:
http://www.shia-leaders.com/?p=5468

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، oO DaViD Oo ، خاک
۳:۱۷, ۹/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۸۹ ۳:۱۹ توسط فرهاد.)
شماره ارسال: #17
آواتار
سلام محمد جان
خدا جای حق نشسته و ما هیچ وقت قادر به درک عدالت خداوند نیستیم.
در قرآن در داستان حضرت موسی و خضر ما شاهد این عدالت خداوندیم وقتی حضرت خضر آن بچه را میکشد همه متعجب میشویم ولی این عین عدالت خداوندی هستش
دوست عزیز من ; من در روایات خوانده ام که سفیانی فرد و چهره ای محبوب هستش و دارای مریدان زیادی هستش ولی منحرف ما چنین حاکمانی کم نداشتیم که در حالی که برای مردم خودشون محبوب بودن ولی در دیگر ملل جنایات بسیاری کردند
دوست من شما اگر از این منظر نگاه کنی که خیلی از اینها سربازان و جنایت کاران آینده سفیانی هستند عدالت خداوند را میبینی اینها باید هم قبل و هم بعد از جنایات هاشون عذاب ببینند.
البته آدم عاقل خودش را وارد این بازی ها نمیکنه و سعی میکنه تا ظهور حضرت خودش را از فتنه های آخرالزمانی حفظ کنه
در ضمن ذکر این نکته هم شاید بد نباشه که بیشترین ضربه را بهاییت از حجتیه خورده
۳:۴۳, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #18

"اگر مسئولان کشور ما هوشیار باشن شاید بتونند غنیمتی از این موج بگیرند "

سلام دوستان
از اینکه وارد جمع فهیم و مومن شما شدم خوشحالم،وتا کنون مطالب ارزنده وحقیقت جویانه شما رو دنبال کردم ،اکثر مطالب قابل تحسین هستند.حالا اگه به یه تازه وارد اجازه میدید! میخواستم بگم که:

جناب آقای فرهاد،برادر گرامی؛ ما نیاز به غنیمت نداریم ما سرمایه داریم .کسی که سرمایه فراوان و قابل توسعه داره به غنیمت فکر نمیکنه فقط کافیه از سر مهر به سرمایه و داشته هامون نگاه کنیم. آدمای این خاک پرگهر(شهدای عزیز،جانبازای شیمیایی مظلوم،ملت نجیب،عالمان و فرهیختگان....)،منابع خدادادی و... از همه مهمتر رحمت حضرت خداوند به کشور عزیزمون سرمایه ماست.
دوست گرامی اول به خودم متذکر میشم وبعد از شما عزیز خواهش میکنم که کمی منصف باشیم و به این نکته هم بیندیشیم که آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم طالب غنیمت نیستند ایشون سرباز مبارز و دل سپرده میخوان که شرط سربازی ایشون موج سواری نیست، درسته که ما باید نسبت به رویدادهای جهان آگاه باشیم اما نباید وظیفه اصلیمون که خودسازی و آماده شدن است فراموش کنیم. اگر من بنده خدا خوب باشم و خوب بمونم میتونم خوبی رو گسترش بدم .
کلام آخر اینکه آمریکا و هم پیمانانش نه تنها به دنبال کسب خواسته های خود و رخنه در مسائل تونس و مصر هستند بلکه به موازات اون در افغانستان فاز بعدی تجزیه ایران رو اجرا میکنند.اعتراض های اخیر افغانها که ظاهر حمایت از معترضین ایرانی رو داره اما جالبه بدونید که از شعارهاشون( ایران جزء افغانستان بوده)، میباشد یعنی بنا به سخنرانی آقای رائفی پور میخوان ذهن مردم دو کشور رو به اتحاد ظاهری و در نهایت تجزیه کشورهاشون عادت بدن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، مسافر ، oO DaViD Oo ، MohammadMeraj ، سیماباروتیان
۴:۲۰, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #19
آواتار
سلام
فکر کنم شما منظور من رو بد گرفتید
منظور من از گرفتن غنیمت کسب چیزی نبود.
بلکه منظورم صدور تفکر مقاومت و رخنه فرهنگی و ایدئولوژیکی در این کشور ها بود فعلا سر دستگاههای اطلاعاتی غرب و خود مصر کلی شلوغ هستش و ما میتونیم با پشتیبانی مالی و معنوی از بعضی از گروهها پایه های ایجاد گروههایی با تفکر مقاومت اسلامی مطابق با آنچه مد نظر ما هست بسازیم.
فکر کنم مسئولان بخوان با ایجاد انشعاب در اخوان المسلمین چیزی شبیه حماس در فلسطین بسازن آخه حماس هم یکی از شعبه های اخوان المسلمین در سطح جهان عرب هستش (این گروه که مرکزیتش در مصر هست در 17 کشور عربی شعبه داره)
متاسفانه ما در مصر سفارت نداریم.
دوست من مطمئنا این خواست امام زمان نمیتونه این باشه که ما از دور شاهد این جنایات باشیم و هیچ کاری نکنیم مطمئنا ما باید تلاش کنیم تا ایده آل های جامعه ی مهدوی را در سطح جهان بسازیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، MohammadMeraj
۱۲:۱۳, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام رفقا
متأسفانه به نظر حقیر دوستان جوری بحث میکنند که نعوذابالله خدا در این سیستم خواب است یا تنها نقش ناظر رو ایفا میکنه
مکرو مکرالله
به قرض که آمریکا هم و سایر مستکبرین و صهیونیستها و مستکبرین بخوان سو استفاده کنند
بالای سر این سیتسم یه کسی هست
ببینید دوستان این تحلیل من هست
شاید غلط باشه
بسم الله الرحمن الرحیم
در منطقه و نه تنها در منطقه بلکه در بسیار از جاهای جهان مانند ایتالیاو فرانسه و انگلیس و ایرلند و بلژیک و آفریقا و... مردم دارند کم کم نه میگن!!!!!
به چه چیز نه میگن
به وضع زندگی موجودشون ، مناسبات زندگی و این مدل مدیریت جهان!!!!!!
این نه در حقیقت مقدمه است
ما برای رسیدن به الله اول باید از لا اله شروع کنیم
برای رسیدن به منجی حقیقی باید این منجی های دروغین و پوشالی رو مردم نخوان
باراک اباما یا راشدالغنوشی یا... آقای x و y اون کسانی نیستند که بتونن بشریت رو از این منجلابی که برای خودش درست کرده در بیارند
بله جبهه شیطان و کفر میخواد از این موقعیت به سود خودش استفاده کنه اما به فرض هم که استفاده کرد چون حقیقتاً باطل هستند برای مردم خیری نخواهند داشت و اگه بار دیگر امید مردم از این منجی های دروغین نا امید بشه که طبق وهده ی حتمی خدا ناامید میشه اون وقت مردم و قلبهای مردم متوجه اون منجی حقیقی مشن
مردم میفهمند با پوست گوشتشون که برای رهایی نیاز به ابر مردی متصل به عالم بالا دارند
مردم میفهمند که خداباید به متن زندگی انسان بازگردد
مردم میفهمند که بابا غلط کردیم گفتیم ما به وحی و مرد الهی نیاز نداریم و برای مدیریت دنیای خودمان عقل خودمان کافیه
و وقتی مردم حقیقتاً از غیر خدا و منجیان دروغین نا امید شوند چه میشود؟؟؟؟؟؟؟؟
اللهم عجل لولیک الفرج

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، MohammadMeraj ، فرهاد ، iran67
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]