کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش های انتقال ثروت به مسیرهای موثر
۱۹:۵۴, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
می دونید که یکی از بزرگترین معزلات چامعه ما وجود ثروت در دست قشر تجمل گرا و رفاه طلب هست که متاسفانه این ثروت رو در راه های نامشروع و حتی راه های مشروعی که به جامعه ما ضربه می زنه خرج می کنند.
مثلا با خرید یک ماشین گرون قیمت که علاوه بر ایجاد فاصله طبقاتی ، چشم و هم چشمی ، اسراف و ... باعث خروج ارز از کشور می شه.یا مثلا سفرهای خارجی تفریحی بی مورد یا حتی انتقال دائمی ثروت به یک کشور غربی
خوب برای رفع این معضل راه هایی مثل جلوگیری وجود داره ، لیکن در حوزه ی اختیارات ما نیست و نیاز به جکم حاکم شرع داره
حالا پیشنهاد من چیه؟
من پیشنهاد می کنم که دوستان در این تاپیک در مورد روش های انتقال شرعی این سرمایه به مسیر مناسب پیشنهاداتشون رو مطرح کنند که ان شاء الله بتونیم عملیش کنیم.
هدف از این انتقال ثروت این هست که ما راه هایی رو پیدا کنیم که یک ثروتمند که عموما اهل اسراف و اخراج ارز هست رو متمایل کنیم به این که سرمایه رو در راهی خرج کنه که این سرمایه باعث رشد کشور می شه ، مثلا در راه تولید ، کارآفرینی و ... ، مهم هم روش های دوستانه و مناسبی هست که اون ثروتمند بهشون تمایل نشون می ده ، به عنوان نمونه فروش یک جنس مورد نیاز قشر مرفه که به اون جنس نیاز دارند و بازده خوبی هم برای تولید کنندش داشته باشه و علاوه بر اون بتونه سودی هم به اون ثروتمند برسونه
به بیان دیگه ما قصد داریم با جنگ نرم دشمن در خروج ثروت ها از کشور مقابله مشابه و موثر کنیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، رضوانه ، وافی ، soheyl68 ، سدرة المنتهی ، یاســین ، Tolou ، مهدی2012 ، السا ، mahdy30na ، 135 ، zahra11

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۰۴, ۲۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام
من بالاخره بعد یک مدت طولانی تونستم پسرعمه ام رو درست و حسابی ببینمش، و برنامه ای که چند سالی هست توی ذهنم هست باهش مطرح کنم.ایشون حدود 55 سالی سنشه و ساکن بریتانیا است.اونجا چند سال تجارت کامپیوتر می کرده و الآن هم تدریس می کنه ظاهرا.
علی ای حال ربطش به این موضوع این هست که ، یکی از همین ثروتمندان بی درد بی فایده مردم کشورهای غیر شیعه هستند.این ها پولی که دارند یا خرج عیاشی می کنند ، یا باهاش موشک می سازند می ندازند روی سر برادران ما ، یک در بهترن حالت خرج خرید از امثال خودشون می کنند.من برای مورد آخری برنامه داشتم یک مدتیه.اما برنامم چیه؟
خوب ببینید این ها خوب خرج می کنند، یک تیکه لته می خرن چندین دلار ، یک طرح فوتوشاپ رو چندین دلار می خرند ، یک مدل سه بعدی رو چندین دلار می خرند ، ولی منتها چون ما در تحریم هستیم از ما نمی خرند.
ربط دو پاراگراف بالا این هست که ، من می خوام از ایشون که شهروند بریتابیا محسوب می شه کمک بگریم ، به نام یک شرکت انگلیسی ، تجارت آنلاین خدمات راه بندازیم ، یعنی چی؟ یعنی این که ما یک تیم ایرانی تشکیل میدیم ، کار کامپیوتری می کنیم ، پول می گیریم ، اط طریق ایشون تحویل می دیم.
حالا از شما دوستان چی می خوام؟
این که با هم هم فکری کنیم ببینیم چطور میشه از جیب این خارجی های مفت خور که ثروت های ما رو بلوکه کردند پول بیرون بکشیم ، به بهترین وضع ممکن ، بعد من به ایشون به صورت یک طرح کامل پیشنهاد بدم و ایشون اگر پسندید اوکی بده و کار رو استارت بزنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Tolou
۱۹:۳۶, ۲۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
طاعاتتون قبول درگاه حق
نقل قول:تجارت آنلاین خدمات راه بندازیم ، یعنی چی؟ یعنی این که ما یک تیم ایرانی تشکیل میدیم ، کار کامپیوتری می کنیم ، پول می گیریم ، اط طریق ایشون تحویل می دیم

یه کم بیشتر توضیح میدید؟ حتی اگه یه مثال بزنید بهتره
ما که عموما توی خدمات اینترنتی از اون ها کمتر تجربه داریم چطوری میتونیم به اونها خدمات بدیم؟
شرمنده ها. ذهنم توی این زمینه یه کم بسته استBlush

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، یاســین
۱۹:۴۳, ۲۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
سلاماینم یک نمونه سایت فروشگاهی فروش محصولات سه بعدی :
http://www.3dsquirrel.co.uk/
موارد اینجوری زیاده ، بعد مثلا یک مدل صندلی رو می فروشه 15.5 $ که اگر 100 نفر بخرند خیلی میشه، ساخت همچین صندلی خیلی وقت ببره 5-10 ساعت وقت نیاز داره.
این تازه یک نمونه هست ، مثلا می شه کارت ویزیت طراحی کرد ، لوگو طراحی کرد،طراحی معماری کرد و ...، خلاصه هر کاری که اونجا ارزشش چند برابر این جا است انجام بدیم براشون.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Tolou ، عبدالرحمن ، amirhq21
۵:۳۲, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
من توی حوزه کامپیتوتر تخصص ندارم اما دو سه نفر از اطرافیانم هستند
دیشب با یکیشون صحبت مختصر کردم
گفت کسی که میخاد برای اونطرفی ها طراحی انجام بده باید تاحدی با سلایق و فرهنگ اونها آشنا باشه
+
برنامه نویسی های اندرویدی هم خوب میتونه جواب بده
دوستان نظر دیگه ای ندارن؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، دل خسته
۱۲:۱۷, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
من کلا هیچ تخصصی در این زمینه ها ندارم.
اما برام عجیبه بعضی دوستان که از بیکاری شکایت دارن چرا این تاپیکا رو سر نمیزننHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Tolou
۱۲:۲۵, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
خانم یاسین چون با این تاپیک ها هیچی درست نمیشه

چون با کار روزی 7 ساعت و حقوق 150 تومن ارزش نداره کار کنی !

چون یه عده نشستن فقط به فکر جیب خودشونن !

چون پراید شده 21 ملیون !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، یاســین ، Tolou
۱۲:۵۲, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
(۳/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۵)Mohammad Trust نوشته است:  خانم یاسین چون با این تاپیک ها هیچی درست نمیشه

سلام
خوب هدف همینه که باعث رشد ما بشه.
ببین یک زمانی کشورهای غربی فقیر ، بی فرهنگ و بدبخت بوندند ، وضعشون هم از الآن ما خیلی بهتر بود ، اما ما غفلت کردیم و اون ها از فکرشون استفاده کردند و رشد کردند و ما باز غفلت کردیم و زیاد از فکر مون استفاده نکردیم.حالا فکر می کنم دیگه وقتش شده که ما که از نظر فکری خیلی قوی تر از خارجی ها هستیم از فکرمون استفاده کنیم و به جایگاه اصلیمون بر گردیم.
در ضمن ، خداوند متعال ، اجر هیچ بنده ای رو چه در دنیا و چه در آخرت پایمال نمی کنه
شما حرکت کنید ، برکتش از خدا
برای نمونه پدرخانم مرحوم من از یک روستای کوچیک اطراف مشهد که خیلی مردم مشهد بهشون دید منفی هم دارند می آد وارد مشهد میشه و بعد چند سال میشه صادر کننده چرم به ایتالیا.کم نداریم در همین تاریخ نزدیک ما چنین افرادی رو.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mohammad Trust ، Tolou
۱۲:۵۷, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
(۳/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۵)Mohammad Trust نوشته است:  خانم یاسین چون با این تاپیک ها هیچی درست نمیشه

چون یه عده نشستن فقط به فکر جیب خودشونن !

چون پراید شده 21 ملیون !
قدم اول
از این شخصیت
"من میدونم" گالیور باید اومد بیرون
من اعتقاد دارم هر کس خلاقیت داشته باشه حتما به لطف خدا موفق میشه،منتها هر کاری خاک خوری داره.
پراید به چه درد بخوره برادرم.حیف پول نیست جمع کرد پراید خریدBig Grin
متاسفانه بعله،کسی فکر جوونا نیست،اما دلیل نمیشه جوونا نا امید شن.یه بار یه تاجری ورشکست میشه،همه چیشو به باد میده،یادم نیست زمان کدوم امام بود.
خلاصه میره پیش امام وقت،اما بهشون کمی پول قرض میدن و میگن برو یه چیز بخر بزار .....
طرف میره از یه مغازه داری میخواد دومتر بهش جا بده،پارچه میخره و میزاره میفروشه،خلاصه کم کم از سودش،پارچه هاشو بیشتر میکنه و ....
حالا بعدا کاملشو مینویسم،هاله ای از داستان تو ذهنم بود.
اما منظور اینکه مثل اون شخص نشیم تو بانک پول نذاشته بود دعا میکرد خدایا،من قرعه کشی برنده شم.
بالاخره دست خدا رو باز بزاریم.
مامان باباهای خودمون اکثرا از صفر شروع کردن.
تو تالار بعضی بچه ها تجربه های خوبی دارن که میشه ازشون کمک گرفت،من چون تو کارای مردونه تخصصی ندارم نمی تونم خیلی ایده بدم.
اما خودم فعلا دارم رو یه سری کارا فکر میکنم که بعد مدتی به مرحله عملیش نزدیکتر کنم.
البته سخته میدونم.جامعه بلبشوعه،اما ناامید نشین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Mohammad Trust ، Tolou
۱۳:۱۰, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #29
آواتار
راستی چند مورد رو فکر کردم مرتبط باشه و لازم باشه اینجا بگذارم.
ببینید بعضی وقت ها لازمه از اون سمت به قضیه نگاه کنیم ، از دید مصرف کننده.
منظورم این هست که ما به عنوان مصرف کننده ها باید سعی کنیم نگذاریم ثروت از مسیر موثرش خارج بشه.
ببینید ما به عنوان مصرف کننده قدرت انتخاب داریم و می تونیم انتخاب کنیم محصول رو از چه کسی خریداری کنیم و یا خدمات رو از چه کسی دریافت کنیم ، ما باید سعی کنیم با دید باز خرید کنیم و یا از خدمات کسی استفاده کنیم.چند تا مثال می آرم برای انتقال بهتر مفهوم :
- شما دو تا فروشنده رو می شناسید ، یکی از اهل ایمان هست ، و دیگری آدم مقیدی نیست ، اینجا عدالت حکم می کنه از کسی خریداری کنیم و بهش سود برسونیم که از اهل ایمان هست ، این طوری با رعایت این نکته چرخه درآمد و مصرف ما طوری میشه که ثروت در بین اهل ایمان حفظ میشه و مطمئنا استفاده بهتری از این ثروت خواهد شد.
-شما دو نفر رو می شناسید که یکی اهل بریز و بپاش و یکی اهل قناعت و سرمایه گزاری هست ، اینجا عدالت حکم می کنه به کسی سود برسونید که می دونید اهل قناعته و پول شما رو به مسیر غیر موثر و کفار و .. منتقل که نمی کنه هیچ ، ممکنه سرمایه گذاری کنه و پول رو چند برابرش کنه
- چند نفر رو می شناسید که خدمات ارائه می دن ، اکثر اون ها دستشون به دهنشون می رسه ، خونه دارند ، ماشین دارند احیانا ، و مهم تر از این که زندگیشون تامینه ، اما یک نفر هست که اول کارش هست ، هشتش جلوی نهش هست ، پول شما براش نقش حیاتی داره ، و اگر درآمدی نداشته باشه ممکنه ورشکست بشه و یا تغییر شغل بده به یک شغل کم فایده تر ،منظورم بیشتر در صنایع هم هست،خوب این جا عدالت حکم می کنه به شخصی سود برسونید که نیازمند تره ، به شخصی کمک کنیم که چرخی هرچند کوچک از صنعت رو می چرخونه ، و شاید روزی یکی از چرخ دنده های اصلی صنعت کشور بشه.البته با رعایت دو مورد بالا.
- سرمایه ای داریم که می خوام سرمایه گزاری کنیم و خودمون هم قدرت استفاده مناسب ازش رو نداریم ، بیایم با رعایت موارد مربوط به ریسک سرمایه گزاری ، سرمایه رو در راهی استفاده کنیم که باعث رشد بخش موثرتر باشه ، نیایم مثلا در خرید زمین سرمایه گزاری کنیم ، نیایم مثلا بگذاریم توی بانک ، خوب مثلا به یک صنعت گر مطمئن بدیم که می دونیم آدم درست و خوش فکری هست ، بیایم در راه هایی سرمایه گزاری کنیم که امکان رشد فرهنگی وجود داره و ....
دوستان اگر مثال دیگه ای هم به ذهنشون میرسه نقل کنند خواهشا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، یاســین ، Tolou ، نسیم ، یا زهرا
۱۹:۴۵, ۲۰/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۳ ۱۹:۴۶ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #30
آواتار
سلام
دوستان درصورت تمایل سری به این جا هم بزنند.
خرید از فروشگاه های مطمئن،حفظ ثروت در مسیر موثر(مشهد مقدس)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Tolou
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا