کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه کسانی به دنبال تسلیم دژهای فرهنگی جمهوری اسلامی هستند؟
۲:۳۵, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار

پخش فیلم سینمایی تایتانیک از شبکه نمایش یک روز پس از آن اتفاق افتاد که رهبر معظم انقلاب گلایه ای عمیق را در مسأله فرهنگ مطرح نمودند و نسبت به رخنه‌های فرهنگی هشدار دادند. آنچه در کار شما از همه عجیب تر مینمود، تبلیغ این فیلم به عنوان یک اثر مناسب برای خانواده ایرانی بود. اکنون در اینجا از جناب آقای کرمی مدیر شبکه نمایش که همواره به عنوان مدیران دغدغه مند، اهل معرفت و متواضع شهره بوده‌ و هستند، این تقاضا وجود دارد که برای ناظران فرهنگی و عموم مخاطبانی که نهاد خانواده و ارزشهای اخلاقی دینی برایشان اهمیت دارد، به چند سوال پاسخ بفرمایند:

- آیا ترفند "برای اولین بار" به هر قیمتی برای جلب مخاطب و ایجاد هیجان در آنتن تحت مدیریت شما، شیوه مناسبی است؟ حتی اگر نافی ارزشهای سازمان متبوع شما باشد؟ آیا شعف مدیران شما برای پخش "برای اولین بار" بسیاری از فیلمهای مملو از ارزشهای امریکایی تکنیک مناسبی برای مقابله با برنامه های تولیدی و جذاب شبکه‌های بیگانه در ایام نوروز است؟ آیا این پخش "برای اولین بار" نفی تمام ارزشهای سازمانی که تا به امروز مانع پخش این چنین فیلمهایی بوده است، نیست؟

[تصویر: 527516_828.jpg]
- آیا گمان می‌کنید مخاطب ایرانی منتظر است تا در ایام نوروز یک فیلم تولید 17 سال پیش را تماشا کند؟ آیا فکر نمیکنید هیجانی که در سایتها و برخی مطبوعات درباره پخش این فیلم بوجود آمده بود، در جهت تمسخر شبکه شما بود؟ آیا کامنتهای مخاطبان و اصل خبرها را در این چند روزه مطالعه فرمودید؟ آیا دیدید که هیچ کس از اسطوره سینمایی تایتانیک بی خبر نبود و همگی تنها منتظر بودند لحظاتی را با تماشای "سانسورهای تلویزیون" با خنده و هیجان سر کنند؟

- آیا این کار شما نبش قبر و زنده کردن یک جسد متعفن سینمایی مرده سرشار از ضد اخلاقها و ضدارزشهای امریکایی نبود؟

- آیا این کار شما خدشه به اعتبار آنتن جمهوری اسلامی ایران و اسباب تمسخر قرار دادن آن برای بسیاری از مردم، رسانه های داخلی و رسانه های خارجی نبود؟

- آیا شما حاضرید این فیلم را، همین فیلم به قول آنونس خودتان "اصلاح شده" را، با پسر نوجوان و باقی اعضای خانواده خود ببینید؟ آیا شما حاضرید الگوی محمد شما در کنشهای اجتماعی، عاطفی و اخلاقی، شخصیت جک در همین فیلم اصلاح شده شما باشد؟ اگر آری پس دیگر حرفی نیست! و اگر نه پس چرا آن را برای دیگر خانواده¬ها توصیه میکنید؟

- آیا شما این فیلم را به بخشی از همان فضای فرهنگی که به قول رهبر معظم انقلاب (یک روز پیش در مشهد مقدس) به هر حال آن را تنفس میکنیم تبدیل نکردید؟

- آیا وقتی رهبر معظم انقلاب از ایستادگی و درونزایی سخن میگویند، پخش امریکایی ترین فیلم تاریخ تا امروز چه به لحاظ کنشهای فردی و فرهنگی و چه به لحاظ بازنمایی نشانه شناختی، تمسخر سخنان ارزشمند ایشان در میان مخاطبانتان نیست؟

- آیا توجیه شما این است که همه یا بسیاری قبلا این فیلم را دیده اند و دیگر تأثیر منفی بر پخش آن مترتب نیست؟ آیا باور ندارید که کسانی که به رسانه ملی خودشان اعتماد دارند و بسیاری از کسانی نیز که رغبتی به آن ندارند، آن را ملاک حق و باطل و ارزش و ضد ارزش میدانند و اگر چیزی از تلویزیون پخش شد برای آنها حکم حلیت صادر میکنند؟ آیا نمیپذیرید که وقتی تلویزیون عشق خودبرآمده و بی ریشه دختر و پسر که در تعارض با خانواده است را به رسمیت میشناسد و به آن تقدس میبخشد، دیگر حریمها و بکارتهای ذهنی برای بسیاری از مخاطبان از میان میرود و قبحها ریخته می¬شود؟

- آیا میدانید یا نمیدانید که با این کار به بسیاری از ضد ارزشهای نهادینه شده مهر تأیید میزنید و آنها را در ذهن و روان مخاطب تثبیت میکنید؟ منظورم مخاطبانی که فیلم را بر آنتن شما دیدند نیست. منظورم مخاطبانی است که دست کم خبر آن را شنیده اند. از این پس گفته نمیشود "بابا تایتانیک هم از تلویزیون پخش شد"؟ آیا میدانید معنای این تلقی و برداشت اجتماعی از عمل شما چیست؟

[تصویر: 527518_514.jpg]
- آیا گمان نمیکنید تیم و افرادی که به خدمت گرفته اید شاید به دنبال تغییر و ساختارستیزی ملاکهای ارزشمند و اخلاقی پخش در سازمان باشند؟ آیا دقت دارید این تیم همان کسانی هستند که سالها پیش با پخش فیلمهایی همچون ارباب حلقه ها ملاکهای سنتی سازمان را زیر پا گذاشتند؟ آیا دقت دارید این تیم همان کسانی هستند که با پخش تغییر یافته و سانسور شده یک اسطوره کلاسیک یونانی و کاملا شناخته شده در فیلم تراوا با وجهه و اعتبار رسانه ملی بازی کردند و همان زمان نیز از سوی مطبوعات مورد تمسخر قرار گرفتند که چه اصراری هست یک اسطوره شناخته شده یونانی را سانسور کنیم و داستانش را تغییر دهیم تا قابل پخش باشد؟

- آیا گمان نمیکنید این افراد به دنبال و درآرزوی آن هستند که تا آنجا شاخصهای فرهنگی جمهوری اسلامی را زیر پا بگذارند که فیلم "خواننده" کیت وینسلت و فیلم "جاده انقلابی" لئوناردو دکاپریو را هم بتوانند از رسانه ملی پخش کنند؟ پخش فیلم¬ها به خودی خود برای مردم فهیم ما تأثیرگذار نیست و آنها همواره فاصله خود را از ضد فرهنگها حفظ میکنند ولی آیا توجه دارید که پخش این فیلمها از رسانه جمهوری اسلامی به معنای عدول و عقب نشینی از شاخصهای فرهنگی است و همه مخاطبان در خودآگاه و ناخودآگاه خود میپذیرند که جمهوری اسلامی از مواضع فرهنگی اش عدول کرده است؟ آیا گمان نمیکنید کسانی که به خدمت گرفته اید شاید آگاهانه در پی همین هدف باشند؟ اگر نه لطفا بفرمایید پخش این فیلم چه خاصیت و اثر دیگری را به همراه داشته است؟

- جناب آقای کرمی آیا شما شخصاً نسخه اصلاح شده را تماشا کردید؟ آیا دیدید که چگونه "عشق به سبک امریکایی" به مخاطب عرضه شد؟ آن هم از تریبون جمهوری اسلامی ایران؟ آیا اساساٌ میدانید تایتانیک اسطوره عشق امریکایی است و حالا این اسطوره مورد تأیید رسانه ملی جمهوری اسلامی قرار گرفته است؟ آیا میتوانیم این کار را در راستای ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی ارزیابی کنیم؟ آیا به نظر شما یقه زدن نرم افزاری یا سانسور سکانسهای برهنگی، ماهیت این اسطوره امریکایی را تغییر داده است؟ آیا شما فیلم را دیدید که بدانید چگونه عشق بی ریشه دخترک، مقدس و مصلحت اندیشی خانواده او، منفعت طلبانه ترسیم شده بود؟ آیا دیدید که چگونه تأیید کردیم عشق بی ریشه میتواند و باید ملاک تقابل با خانواده قرار گیرد؟ از به تصویر کشیدن عمل شنیع شرطبندی که تا پایان فیلم بر زیبایی آن تأکید میشود صرف نظر میکنم و تنها میپرسم آیا این سبک از عشق ورزی که ذاتاً امریکایی است و حتی غربی به معنای تاریخی آن هم نیست، مورد تأیید شماست؟

- در جداولی که ماهانه برای گزارش عملکرد مثبت فرهنگی تان برای رئیس سازمان ارسال میکنید و در آن سهم درصدی هر فیلم را از دین و اخلاق و امید و آگاهی مشخص میفرمایید این فیلم در کجا قرار می گیرد؟

- جناب آقای کرمی شما مرد دغدغه مند و صالحی هستید و اگر جز این بود پرسشگری از شما چه فایده ای داشت؟ آیا بهتر نیست در روند مدیریت شبکه تجدید نظر بفرمایید؟ آیا کسانی که چندی پیش فیلم فراموش شده هری پاتر را با دوبله بسیار رقت انگیز از شبکه شما پخش کردند همان کسانی نیستند که این فیلم را به شما توصیه کرده اند؟ آیا این دو فیلم دقیقاً یک اثر یعنی "تسلیم شدن رسانه جمهوری اسلامی در مقابل هجمه جبهه فرهنگی بیگانه" را درمیان مخاطبان دوست و دشمن شما القاء نمیکند؟ آیا نمیپذیرید که کسانی که برای پخش اینگونه فیلمها از سیمای جمهوری اسلامی ایران در مجموعه شما له له میزنند اگر دستشان برسد برنامه اسکار را نیز زنده همانند جشنواره فجر از شبکه شما پخش خواهند کرد؟ پخش اسکار نیز مسأله خاصی نیست و مخاطبان داخلی دنبال کننده به هر نحو آن را هم میبینند؛ مسأله این است که رسانه عزیز جمهوری اسلامی ایران چه چیزی را تأیید میکند؟ چرا توجه نداریم که برنامه¬ای وجود دارد تا این دژ فرهنگی انقلاب اسلامی، غرفه به غرفه فتح شود و از ارزشهای متعالی اش عدول کند؟ آیا بهتر نیست اندکی بیشتر بیاندیشید؟
گروه فرهنگی مشرق -
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، neyestan23 ، Havbb 110 ، Justice Bringer ، 59-11(یامهدی) ، fazel ، منادی حق ، دل خسته ، علائم ظهور ، mahyamatin ، انتصـار ، رضوانه ، حضرت عشق ، السا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۳۶, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
(۳/فروردین/۹۳ ۱۴:۱۸)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است:  عزیزم من تا اونجایی که میدونم سریال معراجی ها با کمک شبکه یک ساخته شده !
گرچه من خودم نه طرفدار ده نمکیم نه ضدش ولی خودتونم میدونید که چه کسایی دارن تخریبش میکنن ؟! که متاسفانه شما هم مقداری تحت تاثیر قرار گرفته اید !!
مشخصه که سینما دست چه کسایی هست و طبیعتا تفکرات ده نمکی رو بر نمی تابن !
عزیزم شما به نظرتون چرا باید یه فیلمی که مال چندین سال پیشه رو نشون بدن ؟!!
تا حالا نشده 1 ساعت پشت هم پای شبکه قرآن نشسته باشم ، چون به نظرم شبکه قرآن روشش خیلی غلطه ، قرآن باید تو همه ی شبکه ها پخش بشه و جوری نباشه که مردم طرفش نرن (منظورم شبکه قرآنه)
چون این فیلم خیلی مشهوره ( دومین فیلم پرفروش جهان بعد از آواتار جیمز کامرون) بعدش به نظرم این جمله اشون توهین آمیز بود و باعث تمسخر خودشون شدن که گفتن نسخه ی اصلاح شده مناسب خانواده های ایرانی!!!!
تا اونجایی که تونستن سانسور نکردن جز صحنه های +18 رز و جک + صحنه های رقص که کلا 50 دقیقه بودش
خدایی مگه مشکلش چیه ؟؟؟ همه که داستانشو میدونستن خب یه فیلم توپ نشون دادن !!!صدا و سیما کلا عجیبه !!!
اصلا یه نکته شاید بی ربط به این موضوع که تو سایت پرسش و پاسخ صدا و سیما نوشتم که گفتن باید بررسی کنن این موضوع رو شاید هم دقت نکرده باشین اما از اونجایی که من فیلم های کره ای تلویزیون رو دیدم اینو مطمئنم!!!
تا الان فیلم های کره ای دیدین ؟؟؟ یه نکته جالب تو دوبله ی فیلم هاشون از اونجایی که فیلم های کره ای سبک تاریخی و قدیمیش رو میخرن پادشاه یا امپراطور وجود داره !!! از اونجایی که از واژه ی king استفاده میشه اما واسم جالبه شبکه های سراسری مثل 2 و 3 این دوبله متفاوته سریال هایی مثل جومونگ،جواهری در قصر، دونگ یی، امپراتور دریا،سرزمین بادها و جدیدا سریالی که قراره پخش بشه ماه در آغوش خورشید(افسانه ی خورشید ماه) کلمات سلطنتی به امپراطور تبدیل میشن در حالی که به کشور های خیلی بزرگ امپراطوری بودن!!! بعضی هاشونم فرمانروا شدن !!! مثل سرزمین بادها (که افتضاح بود دوبله اش) و 10 قسمت آخر دونگ یی که تبدیل به فرمانروا شدن و بقیه فیلم ها امپراطور و بقیه القاب تغییر میکردن بعضی ها ملکه !! سریال جومونگ که باحال بود بانوی اول Big Grin شاهزاده هم به عالیجناب تغییر کرد !!!
اما جالب ترین موضوع !!! 2 سریال کره ای برای استانی ها دوبله شد یکی ایسان دومی هم که قراره تمام شبکه های استانی نشون بدن و بعضی شبکه ها تموم شد قهرمان (که اسم اصلی سریالش هونگ گیل دونگ هستش من قبلا یه قسمتو دانلود کردم شاخ در آوردم نشون میخوان بدن) نکته جالب سانسور کمتر... استفاده از واژه پادشاه در هر دو سریال و تمام القاب سلطنتی استفاده میشه !!! دیدین کارای صدا و سیما عجیبه مثل اینکه قوانین صدا و سیما عجیبه اگه درز پیدا کنه قوانینش تعجب میکنین Smile
این همه نوشتم خواستم بگم سانسور های تلویزیون عجیب و بی قاعده و کاملا سلیقه ای هستش !!!
امسال هم فیلم هاش عجیب سانسور میکنن !!!!
ای کاش همشون مثل موسسات دوبله بشه که سانسورش کمتره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، vahrakan
۱۴:۴۶, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
سازمان صدا و سیما چیش بر اساس قاعده س که سانسورش بر اساس قاعده باشه!
ولی در کل نفهمیدم چی گفتید ؟!!HuhBlush
فیلم های خیلی مشهور دیگه ای هم هستن ولی دلیل نمیشه نشون بدن !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، حضرت عشق ، soheyl68 ، vahrakan
۱۵:۰۱, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
ما که اون شب خونه نبودیم...جایی رفته بودیم...
رسیدیم خونه...تلوزیون رو که روشن کردیم...
دیدیم داره فیلم تایتانیک رو نشون میده!!!!
همه میگفتن:
وااا مگه میشه؟!
تایتانیک؟؟؟!
تلوزیون؟؟!
خلاصه ما که تا یه ربع توی شوک بودیم!
از همون جایی که کشتی داره شکسته میشه یعنی آخر فیلم رو دیدیم...

میدونید نظر من چیه
این فیلم به قول خودشون اصلاح شده!...شاید دیگه خیلی موردی نداشته باشه...درسته
ولی خب‌به این هم فکر کنید که این فیلم رو خیلی ها دیدن!
و واقعا از خطوط قرمز زیادی‌گذشته....با ارباب حلقه ها مقایسش نکنید...
نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه....
من فکر میکنم هنوز هم مردم از پخش این فیلم توی شوک هستن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، حضرت عشق ، 59-11(یامهدی) ، vahrakan
۱۵:۰۶, ۳/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۱۵:۰۸ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۳/فروردین/۹۳ ۱۵:۰۱)رضوانه نوشته است:  ما که اون شب خونه نبودیم...جایی رفته بودیم...
رسیدیم خونه...تلوزیون رو که روشن کردیم...
دیدیم داره فیلم تایتانیک رو نشون میده!!!!
همه میگفتن:
وااا مگه میشه؟!
تایتانیک؟؟؟!
تلوزیون؟؟!
خلاصه ما که تا یه ربع توی شوک بودیم!
از همون جایی که کشتی داره شکسته میشه یعنی آخر فیلم رو دیدیم...

میدونید نظر من چیه
این فیلم به قول خودشون اصلاح شده!...شاید دیگه خیلی موردی نداشته باشه...درسته
ولی خب‌به این هم فکر کنید که این فیلم رو خیلی ها دیدن!
و واقعا از خطوط قرمز زیادی‌گذشته....با ارباب حلقه ها مقایسش نکنید...
نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه....
من فکر میکنم هنوز هم مردم از پخش این فیلم توی شوک هستن!
ارباب حلقه ها مگه چی بودش Confused
چند روز دیگه تو دو قسمت هابیت 1 رو نشون میده شبکه 3!!!
این خداییش اصلا سانسور نداره !!! کلا یه صحنه 10 ثانیه ای داره که 2-3 تا زن دارن مینوازن دیگه چیزی نداره !!!! انقدر مطمئن بودم سانسور نداره زدم از تلویزیون دیدم !!! انصافا دیدن فیلم از تلویزیون با کیفیت بلوری 720 یا 1080 یه چیز دیگه اس

خدا کنه زیاد سانسور نکن چون من چند روز پیش قسمت دوم هابیت رو 1080 دانلود کردم منتظرم هابیت 1 رو ببینم دوباره تا راحت تر باشه دیدن ادامه ی هابیت Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، vahrakan
۱۵:۱۷, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
فیلم هابیت رو با کیفیت خیلی خوب دانلود کردیم ولی بازم چون به دوبله تلوزیون نمیرسه! نگاه نکردم!
دوبله ایران توی کل جهان جزء برترین هاست اونطور که به خاطر دارم...
.منتظرم تلوزیون پخش کنه!
فکر کنم سه شنبه و چهارشنبه میده!
بگذریم

من هم منظورم این بود...فیلم هایی مثل هابیت و ارباب حلقه ها درسته زیرساخت های مخربی دارن....از لحاظ مفهومی...ولی خیلی از لحاظ ظاهری ایراد ندارن!
ولی همون فیلم دار و دسته نیویورکی ها هم که تی وی چند وقت پیش پخش کرد...صحنه های خیلی خیلی خشن و وحشتناکی داره...
اصلا موندم چطور پخش کرد....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۱۵:۳۱, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
بابااااااااااااااا از صدا و سیما هر کاری بر میاد Big GrinBig GrinBig Grin چند سال پیش یه فیلم بود کارمند نمونه (employee of the month) هاهاهاها فیلمش تقریبا 100 دقیقه بود ایران 72 دقیقه کرد Big GrinBig Grin
داستان که عوض شدش!!! بازیگر زن اصلی فیلم رو کامل سانسور کرد Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
من قشنگ Dodgy بودم Big Grin
خدا کنه کارگردان فیلم اینو نبینه !!! اگه ببینه رسما خودشو دار میزنه فیلمش منهدم شد Big Grin
۱۲:۱۹, ۲۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #17

واقعا نشون دادن فیلم حرکت خیلی مسخره ای بود.مخصوصا اون تیکه که می گفت نسخه اصلاح شده و مناسب خانواده های ایرانی.فکر کنم این صدا و سیما رسما مارو... فرض کرده.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]