|
ماهواره چاه داره!؟!؟
|
|
۱۸:۰۱, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فکر کردم مطلب جالب و مفیدی باید باشه گفتم این جا ثبت کنم شاید برای دوستان مفید باشه کپی پست از وبلاگ : http://samen-ir.blogfa.com/ «آن وقتها که هنوز عصر تکنولوژی نشده بود و مردم اصلا نمی دانستند مدرنیته چیست و از کجا آمده... تلویزیون خانه ها،دنیا را به دورنگ سیاه و سفید نشان می داد... در تلویزیون ۲-۳کانال بیشتر نبود و مردم یک هفته ای به انتظار بودند تا فلان سریال را به تماشا نشینند... اما الان در قرن ۲۱ هستیم...عصر ارتباطات! است... حالا در خانه ها وسیله ای ست که همچون بوقلمون مدام در حال تغییر رنگ است... آنچه در آن وسیله دیده می شود رنگ و وارنگ است...سوغات شهر فرنگ است... نامش را ماهواره می گویند...امروزه در اشکال مختلف وجود دارد و می شود گفت در اکثر خانه ها جایی برای خود خوش کرده... خیلی دوسش دارند...ماهواره دیگر دنیا را تیره و تار نشان نمی دهد...رنگارنگ است...از زرد و سبز گرفته تا قرمز و بنفش...آبی آسمانی هم دارد... ماهواره فاصله ها را نزدیک کرده...از اینجا،از همین ایران خودمان...آن سر دنیارا،آمریکا و کانادا را...آلمان و فرانسه را...و کلا جاهای خیلی خیلی دور را نشان می دهد و به داخل خانه هایمان آورده...مگر نشنیده ای که مهمان حبیب خداست؟!...مگر نشنیده ای که صله رحم چقدر ثواب دارد و مورد تاکید است... ماهواره ای ها هر روز به ما سر می زنند...آنها صله رحم را از ما بهتر فهمیده اند...چرا که آنها مدام در خانه ما هستند...اما ما چه کرده ایم؟!...چقدر اهل مراوده با اقوام و خویشان هستیم...چقدر به صله رحم اهمیت می دهیم؟... عصر ارتباطات...مدرنیته یادتونه که اول مطلب با هم مرور کردیم؟!...الان و در سال ۲۰۱۴ دیگر ارتباطات که عصر آن است،آن ارتباطات قدیمی نیست...ارتباطاتی که شب نشینی هایش برای محبت و عشق ورزی بود...برای دلجویی از اقوام بود...اما ارتباطات امروز که مدرنیته پسوند آن شده،یعنی دل کندن از عواطف انسانی دیروزمان... ماهواره فیلم هایی دارد که خانواده ها را دور هم جمع می کند...آنها با هم راحتند...دختر با رکابی در جمع حاضر میشود و پسر با شلوارک! الان هم محبت هست...محبتی توام با راحتی...قید و بندی در کار نیست...حیا جای خود را به روشنفکری داده است!...اگر مهمان هم در خانه باشد مشکلی نیست میتوان بی حجابی و بی عفتی را به پای خودی بودن گذاشت و راحت بود...راحتی تا جایی که این زن با مرد آن زن بگوید و بخندد و قهقهه بزند... چون اینها در حال تماشای فیلمی خانوادگی هستند که در آن نامحرمان دیگر برای هم محرم شده اند! آن وقت ها(همان زمان بدون مدرنیته) حریمی بین خواهر و برادر بود...پدر و مادر جایگاهی داشتند...محرم و نامحرم یکی نبود...اما الان یکی شده...چون از ماهواره ای ها شنیدیم برای لذت بردن از زندگی باید یکی شد...این یکی شدن با آن یکدل شدن که قدیمترها سرلوحه خانواده ها بود فرق می کند...الان باید خود را رها کنی و در جمع غرق باشی مثل خودت بدانی و مثل دیگری باشی... تلخ است نگارش...تلخ تر از زهر...نوشیدن زهر بسی دشوار است اما کار را یکسره می کند...تو را خلاص می کند...اسیرش نمی شوی...عواطفت را به نفرت بدل نمی کند...انسانی می روی...نمی مانی که حیوانی زیست کنی... اما چه کنیم این حقیقت تلخ الان در خانه ایرانی هاست...عضوی از آنهاست... برخی برای دیدن سریال هایش...برخی برای اخبار شفافش...برخی برای کانال های مذهبی اش...و برخی دیگر برای تقویت زبان خارجه فیلمهای زبان اصلی می بینند...و برخی... بگذریم...می گویند عرصه جنگ نرم است...آخر ما شنیده ایم که در دنیا فقط خدا یکی ست و باقی زوجی دارد...جفتی دارد...متمم و مکملی دارد...نقطه مقابل و ضدی دارد...خب وقتی ما دیدیم ۸ سال جنگ تحمیلی را که از آن به جنگ سخت تعبیر می شود...امروز میتوانیم بگوییم آری در مصاف با دشمن،در دوران جنگ نرم هستیم... در آن ۸ سال نتوانستند یک وجب را بگیرند...اما امروز طوری نفوذ کرده اند که در خانه هایمان محرم شده اند و جزیی از خانه و زندگیمان گشته اند... آن موقع جوانان ما روشن فکر نبودن که مقاومت کردند...اما امروز همه حتی میانسالان روشن فکرند،چرا که آنها در ورود ماهواره به خانه ها ایستادگی نمی کنند...حتی داشتنش را از نان شب واجب تر می دانند... ایرانی ها برای فرار از سختی زندگی(دشواریهایی که بیشتر به دلیل زیاده خواهی خود افراد شکل گرفته) و برای به فراموشی سپردن غم و غصه هایشان به ماهواره پناه می برند...آنها می خواهند از چاله چوله های زندگی گریزان باشند...آنها می خواهند...اما نمی دانند ماهواره،چاه داره...از چاله به چاه می رویم... مگر در دادگاههای خانواده ندیدی زن و مرد ۶۰ ساله ای که برای طلاق آمده بودن و تاثیر ماهواره را دلیل اصلی می دانستند... مگر در حوادث روزنامه ها نخواندی که زن بخاطر تاثیر پذیری از فیلمهای ماهواره،عاشق جوانی کم سن و سالتر از خود شده بود و با همکاری وی،همسر قانونی اش را به قتل رسانده بود... راستی مگر در جامعه ندیده ای که دختران و زنان بدحجاب و بی عفاف شده اند...مگر ندیده ای که مردان بی غیرت شده اند...مگر ندیدی که اختلاط در مهمانی ها چه کرده است؟... آری تو هم دیده ای...خود تو هم ماهواره داری...تو می گویی من برنامه های علمی را می بینم...اخبار می بینم...خانواده ام تمایلی به تماشای ماهواره ندارند... اما این هم خود آلودگی ست...چقدر زمان برای عوض کردن کانال ها صرف میکنی؟ چقدر ذهنت درگیر می شود؟ بالاخره روزی تو را هم صید می کنند... خدا رحمت کند آن ذریه پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)را...آن مرجع عالیقدر را...همویی که بسیاری از بزرگان و مراجع از شاگردانش بودند...مرحوم آیت الله بروجردی را می گویم آن سید جلیل القدر...ایشان در مورد تحریم شراب و شرابخواری فرموده بودند که حتی یک قطره شراب هم حرام است...اطرافیان عرضه داشتند آقا جان،شراب به آن دلیل حرام است که از مسکرات است و مست کننده،یک قطره که تاثیری در آدمی ندارد...ایشان فرموده بودند: بشر دو پایی که من می شناسم...فردا روز قطره چکانی می سازد که هر قطره اش یک پارچ باشد...! الان هم علما ماهواره را تحریم می کنند بر ماست که علما را همراهی کنیم... امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)،علما را حجت خود بر ما اعلام فرموده اند...اگر بی اعتنایی به علما را،بی توجهی و بی مهری به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نمی دانی...تماشای ماهواره دیگر برایت امری ست پیش پا افتاده... اما بدان روزی که قیامت می شود یکی از ۴ سوال این است که عمرت را چطور و در کجا صرف کردی؟... شاید الان از عمل خود دفاع کنی اما آنجا نمی توان گفت عمرم را...پای ماهواره...» تنها خواهشم اینه اگه مفید بود برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دعا بفرمائید مطمئن باشید که آقا در حق همه مان دعا مینمایند جانم علی مرتضی
لعنت به دشمن علی |
|||
|
|
۲۱:۳۴, ۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۳ ۱:۲۲ توسط al-shia.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ماهواره یکی از عوامل اصلی مشکلات در جامعه ی ما هستش و بنده خیلی متاثر میشم که خیلی از خانواده های مذهبی ماهواره دارن! ( جلسات مذهبی میگیره و توی همون خونه ماهواره هم داره و پای شبکه های بووووووق هم میشینه)
والا بنده ی حقیر که در مسائل دینی و اعتقادی پژوهش کرده و میکنم و نیاز مبرم به پیگیری برخی شبکه ها دارم (از فارسی زبان تا انگلیسی و عربی زبان) همه رو از طریق اینترنت دنبال میکنم و هرگز ماهواره رو قبول نمیکنم. بیاییم فکر کنیم که آیا اولا به ماهواره نیاز داریم یا خیر؟؟ ثانیا اگر هم نیاز داریم برای اون جایگزین پیدا کنیم. الحمدلله با قاطعیت میشه گفت همه ی کسایی که به ماهواره نیاز دارن برای کارهای پژوهشی میتونن از اینترنت استفاده کنن و از آرشیو سایت های اون شبکه ها و شبکه های اشتراک گذاری ویدئو و یوتیوب و امثالهم استفاده کنن. |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
باور کنید شبکه من و تو کاریک ه توی این چند سال کرده ، طی 200 سال گذشته کسی نکرده و مسئولین فرهنگی مملکت زیاد بهش توجه نکردن.
|
|||
|
|
۱:۰۷, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :سال نو مبارک . انشاألله سالی پر برکت و موفقیت و همچنین همراه با سلامتی داشته باشین . راستش هر کاری کردم از کنار این تاپیک بگذرم ، نتونستم . احساس میکنم توی این تاپیک یه مقداری زیادی همه چی بهم ربط پیدا کرده . اول از همه بگم دوستانی که میفرمایند کسانیکه با استفاده از ماهواره به علما بی اعتنایی میکنن و در نتیجه اون به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بی اعتنایی میکنن ، بهتره نظر مراجع عظام تقلید رو در مورد استفاده از ماهواره بخونن . همونطوری هم که قبلا گفتم ، بنده ی حقیر و خانواده مون از خانواده های مذهبی هستیم . ولی سالیان زیادی هست که ماهواره داریم . جالبه بگم از قدیم الایام تا به امروز ، لیست کانالهای ماهواره ای مون به بیشتر از 110 تا 120 نمی رسه !!! البته که قبلا کمتر بود . اما الان با کل شبکه های استانی و شبکه های سراسری (مثل مستند ، بازار و . . .) که تعدادشون به حدود 45 شبکه می رسه ، شده 110 ـ 120 کانال ! 20 ـ 30 تاش ورزشیه حدود 10 تاش مستنده و مابقی هم شبکه های « ولایت ـ امام حسین (علیه السلام) ـ ثامن ، کربلا » و شبکه های دیگه . جالبه بگم که از همون قدیم الایام که شبکه های پورن هنوز کارتی نشده بود و همه ی دوستان اصرار داشتن که همچین کانالهایی هم هست !!! ما اصلا همچین شبکه هایی رو نداشتیم ؛ چه برسه به اینکه قفل هم باشه . بنیان خانواده ای که بخواد با دیدن ماهواره بهم بریزه ، همون بهتر که بهم بریزه . چون اگه ماهواره نباشه ، اینترنت هست . وی چت هست . فیس بوک هست و هزار راه دیگه . اینا همش بهانه اس . کسائیکه با دیدن ماهواره ، زندگی شون از هم می پاشه ، به خاطر اینه که یکی از طرفین یا هر دو زمینه ی قبلی داشتن !!! یکی از طرفین یا هر دو قبلا یه مشکلاتی داشتن . وگرنه ماهم سالیان طولانیه که داریم ماهواره استفاده میکنیم و یادم نمیاد شبکه های قفل دار داشته باشیم . مشکل از اونجایی شروع میشه که به اصطلاح بچه مذهبی های ما ماهواره بخرن ، بعدش پدر خانواده بعضی شبکه ها رو قفل کنه ! یا اینکه ماهواره توی اتاق والدین باشه ! خونه ی ما که از اول توی هال بود . یه موضوع دیگه اینکه دوستان یه جوری ماهواره ـ ماهواره میکنن که انگار سینما و تلویزیون خودمون خیلی بهتره ! کم روابط دوست دختر ـ دوست پسری رو نشون دادن ؟ کم حجاب های آنچنانی رو به خورد مردم دادن ؟ کم لایف استایل ها رو از زندگی های ساده به سمت زندگی های پر زرق و برق سوق دادن ؟ اینا رو ماهواره نشون داده ؟ چرا برنامه های خوب سینما و تلویزیون فقط باید توی ایام نوروز پخش بشه ؟ اینا ضعف نیست ؟ همین ها مردم رو زده نمی کنه از سریال های ایرانی ؟ یه مورد دیگه اینکه دوستمون می فرمایند وقتت رو برای چی گذروندی ، بنده ی حقیر فقط موقع اخبار ، ال کلاسیکو (و بعضی از بازی های جام باشگاه های اروپا) و دوشنبه ها برنامه 90 تلویزیون تماشا میکنم و همچین بعضی اوقات اگه سریالش خوب باشه . متوسط تماشای تلویزیون توی خونه ی ما به 3 ـ 4 ساعت میرسه . ماهواره هم داریم !!! اینم بگم که لپ تاپ بنده ی حقیر قابلیت دریافت شبکه های دیجیتال رو داره ؛ با این حال فقط دوشنبه ها ـ اونهم بعضی اوقات ـ ازش استفاده میکنم . بنده ی حقیر فکر میکنم وقتم ارزشش بیشتر از اینه که پای تلویزیون بشینم . اول از همه باید یاد بگیریم خودمون و افکارمون رو درست کنیم . . . ولاغیر . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :پیشنهاد میکنم پست بالا رو با دقت بخونین . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
۲۲:۱۹, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۳ ۱:۰۷)جویای حقیقت نوشته است:سلام دوست گرامی خوندم کامل ای کاش خوب تربیت بشیم، مثل شما مذهبی؛ شما هم واکسینه هستید (مذهبی و فهمیده و بالغ) و هم گاردریل هایی در زندگی داری. یعنی شبکه هایی که اصلا نمی خواید ببینید رو اصلا ندارید. شما به خودتون و خانوادتون احترام می ذارید. اما بیشتر جامعه ی ما شبیه شما نیستن و ارزش های شما رو ندارن، استعداد فساد رو دارن و خانوادگی با هم پای فیلم ها و سریال هایی می شینن که فاجعه ست. اون ها واکسینه نکردن خودشونو. بالغ نیستن و اگر ببینن، عامل فساد در جامعه می شن. درسته که سینما و سیمای ایران هم اوضاع مناسبی ندارن. اینو همه قبول دارن. فردی که فهمیده باشه و بدونه که چی رو باید ببینه و چی رو نه، کاری به تولیدکننده نداره، می بینه چه تاثیری داره و اصلا محتوا و مفهوم داره؟ یه جمله ای هم از استاد رائفی پور بگیم : نمی شه در دریا(یا استخر-دقیقش یادم نیست) رفت و خیس نشد. در پناه حق باشید |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب جویای حقیقت این حرفتون که *زندگی ای که قراره با ماهواره به هم بریزه، همون بهتر که بریزه* غلطه؛ اصلا ربطیم به این نداره که طرف چقدر متدین و خود ساخته هستش؛ من هرچقدر هم که به اعتقاداتم پای بند باشم و توشون سفت و سخت، اگه در معرض فیلما و تصاویر بد قرار بگیرم، آخرش می شکنم! تقصیر خودمم نیست که بله چون آدم ضعیفی هستم، زود خودمو باختم! از بلعم باعورا که اسم اعظم رو می دونست ولی نهایتش وا رفت و تسلیم شد، بالاتر که نیستم!! اینکه می گید اینترنت و فیسبوکم هست، اینا اصلا قابل مقایسه با ماهواره نیستن(علی رغم جنبه های منفیشون)؛ ماهواره قبح ها رو از بین می بره، حیا رو از بین می بره، حرمتا رو از بین می بره! بچه ای که در کنار پدر و مادرش فیلمای ماهواره رو می بینه، دیگه حیایی بینشون وجود نداره! مابقی حرفا هم که آقا سهیل گفتن |
|||
|
۲۳:۳۰, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۳ ۲۱:۵۷)جویای حقیقت نوشته است:بسم رب المهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) سلام بر شما باور كن چند بار اين ارسالتو خوندم درچند زمان من بشخصه روت يه حساب ديگه اي باز كرده بودم داداش نا اميدم كردي داداش چند بار مي خواستم بهت بگم دلم نيومد - گفتم بچه هيئتي گناه داره بزنم تو ذوقش - يعني اثرات اين ابزار رو تو جامعه نمي بيني - واقعاً نمي بيني و حس نمي كني - تاثيرش رو خودت رو هم نديدي - حق ميدم بهت به من بگي املم - ولي فكر روشن چيزي سواي روشنفكري هست كه الان دارن ادعا مي كنند - ولي امروز ديدم تاكيد نمودي مطلبت رو بخونيم عرض مي كنم نااميدم كردي مشتي
|
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول: اول از همه باید یاد بگیریم خودمون و افکارمون رو درست کنیم . . . ولاغیر . . . |
|||
|
۱:۲۶, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
کاری که فارسی 1 و جم تی وی کرد با حکومت 500 ساله مطلق انگلیس بر ایران هم نمیشد انجام داد!
من زدم دیش اروپا رو قطع کردم فقط استانیها ![]() که البته همون استانیها رو هم خودم نمیبینم!! 24 ساعت پای کامپیوتر هستم هرچی بخوام ببینم از نت میبینم! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |