|
ریحانا و ایلومیناتی
|
|
۱۷:۴۸, ۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۱۶ توسط amirhasan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
موزیک ویدیو ریحانا با نام s and m که جدید هم نیست اون رو به عنوان پرنسس ایلومیناتی معرفی میکنه!!ا ![]() ![]() اینا فتوشاپ یا ویرایش نیست خودتون برید موزیک ویدیو رو از هرجا دوست داشتید ببینید ..!! موزیک ویدیو فوق العاده جالبی هست از دست ندید چون در یک صحنه اش ریحانا به طناب بسته شده و سعی دارد خودش را نجات دهد اما نمیتواند!جالبه که تاج رو سر ریحانا است ...و معنی شعر جالب تر: Na na na Come on نا نا نا !! بیا ببینم! Na na na na na Come on نا نا نا !! بیا ببینم! Na na na Come on(x3) نا نا نا !! بیا ببینم! Na na na na Come on نا نا نا !! یالا بیا ! Na na na Come on نا نا نا !! بیا ببینم! Na na na na na نا نا نا !! Come on Na na na بیا ببینم! نا نا نا !! Come on)X3( بیا ببینم!
Feels so good being bad (Oh oh oh oh oh) خیلی احساس خوبی داره که بد باشی! (اوه اوه اوه) There’s no way I’m turning back (Oh oh oh oh oh) هیچ راهی نیست که من به گذشته برگردم! Now the pain is my pleasure ’cause nothing could measure (Oh oh oh oh الان درد باعث خوشحالی منه! چون هیچی با اون برابری نداره! Love is great, love is fine (Oh oh oh oh oh) عشق عالیه!!! عشق خوبه! (اوه اوه…) Out the box, outta line (Oh oh oh oh oh) بیرون جعبه، بیرون از خط (اوه….) The affliction of the feeling leaves me wanting more (Oh oh oh oh oh) رنجی که احساس به جا میذاره باعث نمیشه من بیشتر بخوام! (اوه…) ‘Cause I may be bad, but I’m perfectly good at it چون امکان داره من بد باشم، اما من توی این خیلی خوبم! |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
البته عده ای این موزیک ویدئو و این صحنه را حمل بر این کردند که ریحانا افرادی را که معتقدند عضو ایلومیناتی هست مسخره کرده و به عبارتی اون را به ریشخند گرفته...
اما من فکر می کنم این هم همون قضیه"فانتزی سازی" این جور خواننده هاست که بدون توجه عامه بهشون دوام بمی یارند. یعنی باز با این اشاره صریح خواسته به نسبت هایی که بهش داده می شه دامن بزنه تا ازش سود و مخاطب بیشتری کسب کنه. این همون تایید حرف قبلیم هستش که خود این خواننده ها و فیلم سازها از اینکه چنین نسبت هایی بهشون داده میشه بدشون نمی یاد و اتفاقا یکی از عوامل جذب مخاطب براشوم محسوب میشه. |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۱۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۳ ۲۰:۴۹)HermeS نوشته است: البته عده ای این موزیک ویدئو و این صحنه را حمل بر این کردند که ریحانا افرادی را که معتقدند عضو ایلومیناتی هست مسخره کرده و به عبارتی اون را به ریشخند گرفته... به نظر من ایجوری نیست چون اگر دقت کنید این صحنه ها به سرعت میروند اگر واقعا قصد مسخره کردن باشه چرا باید سریع ان صحنه ها بروند؟باید واضح بگذارد باشه .منم چند باری که دیدم متوجه نشدم اینقدر سریع میگذشت .گذشته از این به معنی شعر توجه کنید متوجه میشوید که درجایی میگوید :اگرچه من بد باشم اما این جا خوبم! و چیزی که قطعا این ادعا را رد میکند و نمیتواند سوتی ریحانا رو سرپوش بذاره طنابی هست که در اخراش به دست و پاش بسته شده و هرکاری میکنه نمیتونه خودش رو ازاد کنه که نشون دهنده اینه که ایلومیناتی در حال کنترل وی است. |
|||
|
|
۱۷:۲۳, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
این جور خواننده ها که فقط رو زیبایی و جسمشون سرمایه گذاری میکنند قدرت مبارزه با ایلومناتی رو ندارند و اگر بخوان اعتراض کنند خیلی سریع سقوط میکنن
البته گاهی به صورت مخفی و کمرنگ ترانه هایی بر ضد مافیا میخونند که چون اثر قوی نیستند تاثیر گذارنیستند و موجب آگاهی نمیشن ! |
|||
|
۱۱:۲۷, ۱۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۹)amirhasan نوشته است: به نظر من ایجوری نیست چون اگر دقت کنید این صحنه ها به سرعت میروند اگر واقعا قصد مسخره کردن باشه چرا باید سریع ان صحنه ها بروند؟باید واضح بگذارد باشه .منم چند باری که دیدم متوجه نشدم اینقدر سریع میگذشت .گذشته از این به معنی شعر توجه کنید متوجه میشوید که درجایی میگوید :اگرچه من بد باشم اما این جا خوبم!برای این فرد دلیلی وجود ندارد که بخواهد خودش را زندانی تصور کند. این جماعت ایلومیناتی هم اینقدر ناشی نیست که رفتاری سختگیرانه با او داشته باشد. بنظرم همه این ها یک بازی و برای جذب مخاطب و توجه بیشتر بوده. |
|||
|
۱۴:۴۳, ۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
راجب این اشخاص نباید به صرف نماد های موجود در موزیک ویدیو های شان اتهام وارد شود بلکه رفتار و باورها و شیوه که برای زندگی در پیش گرفته اند جهت حرکت شان را مشخص میکند البته این موارد را نمی توان در اینجا بیان کرد ولی خب دوستان یک جستار ساده انجام بدهند متوجه می شوند که این خانم در ایلومناتی غرق است که هیچ حسابی سنگ آنرا به سینه می زد و سعی در ترویج آن دارد این اشخاص به خود خود هیچ اند هدایتگران آنها بت قرار داده اند برای الگو برداری اقشار جوان و سو استفاده از هیجانات درونی جوانان برای جذب آنها به سوی خود . البته جذب نه اینکه جوانان وارد ایلومناتی شوند خیالتان کسی را راه نمی دهند منظور همین است ذهن و فکر شما به زنجیر بکشند تا چشم دلتان کور شود و حق را نبینید
|
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اونجوری که موزیک ویدیو داره داد میزنه و من فهمیدم همش در مورد س ک س و روشهای sadomasochism ای و ... هست کاملا مشخصه از عنوانش هم میشه این موضوع رو فهمید( S&M (Servanet and Master
همان ارباب و برده در روابط جنسی. و با amirhasan موافقم که داره اون رو معرفی میکنه بعنوان یک پرنسس ایلومناتی. |
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۲۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
هیچ هدفی پشت این کارش نداشته جز ادا و اطفار اومدن
|
|||
|
۲۲:۴۰, ۲۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
شنیدم عکسهای مبتذل بعضی از آدمهای مشهور روی اینترنت گذاشته شده بعد هم گفتن حسابشون هک شده '!!! این خانم هم جزوشون بوده مردم رو خر فرض کردن فرهنگ جوامع مخفی بی بندو باری هست که اینها دارن دیگه دنبال چی می گردین |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| متال و ضد فراماسونری و ایلومیناتی؟! | Lord_Contemno | 6 | 7,877 |
۱/تیر/۹۵ ۱۹:۱۹ آخرین ارسال: عدالت |
|
| تور 777 ریحانا! | AMINI | 12 | 9,389 |
۲۱/آذر/۹۲ ۱۵:۰۰ آخرین ارسال: nazzi |
|
| ریحانا با حجاب اسلامی در مسجد مسلمانها | sanaz.z | 6 | 3,256 |
۳۰/مهر/۹۲ ۲:۴۹ آخرین ارسال: Amir |
|

![[تصویر: n6edryls3o9vi4t28vc.jpg]](http://www.20share.ir/uploads/n6edryls3o9vi4t28vc.jpg)
![[تصویر: imwvl7wyke4606hlzvy.jpg]](http://www.20share.ir/uploads/imwvl7wyke4606hlzvy.jpg)