|
شما انقلابی هستید یا حزب اللهی؟
|
|
۲۱:۰۸, ۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند سبحان
سلامموضوعی در زمینه ی جنگ نرم می خوام شروع کنم. اما ابتدا شما بفرمایید که : انقلابی هستید یا حزب اللهی؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۴۷, ۲۴/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
روم می شه اینارو ببینم؟ 1 و 2 و هزاران قصه ی دیگه.
اگر روم می شه، دلم به مسلمون بودنم خوش باشه. به همین که بگم منتظرم و هی ذکر بگم و دعا کنم و عبادت. اما اگر روم نمی شه، باید عمل کنم، باید کار کنم، باید کار فرهنگی پر سرو صدا کنم. باید کلیپ جهانی درست کنم، چند زبانه و به سایت های خارجی هم واردش کنم. باید مطلب بنویسم و در سایت های خارجی قرارش بدم. باید فیلم درست کنم. باید باید باید کار کار کار تئوری و فلسفه و منطق فقط برای ساختن خودمه، چه دردی از مسلمونا دوا می کنه؟ کدوم گمراهی که من باید کمکش کنمو هدایت می کنه؟ اون نوجوونایی که رفتن دفاع مقدس از من، آدم تر بودن. کلیپ هاشونو دیدم، اون قدر ذکرها بلدن که من بلد نیستم. اون قدر اطلاعات دینی و مذهبی دارن که من بلد نیستم. اون ها وارد جبهه شدن و شلیک کردن به سمت دشمن. اما من چی؟ کدوم سلاح رو دارم؟ و ازش چه استفاده ای کردم؟ اصلا وارد جبهه ای شدم؟ از اونایی هستم که ذوق رفتن به خط مقدم داشتن؟ یا عقبم؟ |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
مورد داشتیم بدون دیدن کلیپ جواب داده
![]() انقلابی یعنی دگرگونی . یعنی ریست کردن یعنی زیر و رو کردن اما حزب اللهی یعنی ظرافت کیاست و در نهایت تقیه ! حالا اولی به اضافه دومی چی میشه ؟ میشه مَثَل ترکیب آبی + زرد = سبز |
|||
|
۰:۰۰, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۱)انصارالمهدی نوشته است: مورد داشتیم بدون دیدن کلیپ جواب دادهتوضیح روان این ها رو می فرمایید که من هم بهره ببرم؟ و تقیه رو تعریف کنید با تشکر |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |