|
شما انقلابی هستید یا حزب اللهی؟
|
|
۲۱:۰۸, ۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند سبحان
سلامموضوعی در زمینه ی جنگ نرم می خوام شروع کنم. اما ابتدا شما بفرمایید که : انقلابی هستید یا حزب اللهی؟
|
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ایندو ، لزوما قرار نیست مقابل هم باشند که ما یکیش باشیم و دیگری نه.
دو چیز جدا از هم هستند و هیچ منافاتی نداره که یکی هردوتاش رو باشه. |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۳ ۰:۰۰ توسط عبداللهی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
شما قبلا برای من این دو واژه را تعریف بکن . تا من بگم که انقلابی هستم یا حزب اللهی . آیا منظور شما از کلمه ی انقلاب ، مفهوم عام آن هست یا اختصارا به کشور خودمان اشاره دارید ؟ . . . چیزی که مسلم هست اینه که درجهان امروز : یک حزب اللهی واقعی همشه انقلابی هست ولی یک انقلابی می تواند حزب اللهی نباشد (نظیر انقلاب های مختلفی که در دنیا اتفاق می افتد مثل انقلاب های رنگین و چرخانندگان آنها حزب اللهی نیستند). با این تفاسیر من دوست دارم یک حزب اللهی باشم
|
|||
|
|
۰:۱۰, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۶/فروردین/۹۳ ۲۳:۵۸)عبداللهی نوشته است:سلام تشکر از شرکت در بحث تعریف شما از انقلابی و حزب اللهی چیه؟ |
|||
|
|
۰:۲۹, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اول باید حزب اللهی باشی یعنی تو خط خدا باشی بعدش خود به خود انقلابی میشی
|
|||
|
|
۰:۳۷, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:انقلابی هستید یا حزب اللهی؟ ی بار همسایمون به من گفت ، آقای محترم ، از شما بعیده که حزب الله ی هستی ! آخه چرا جلوی دره پارکینگ، ماشینتون رو میذارین؟؟؟؟ اونموقع بود که فهمیدم من بیشتر حزب اللهی هستم تا انقلابی !!!! ![]() ![]() ![]() فدات شم ، دوتاش ، یکیه دیگه !!! مطلبتون که در باره ی جنگ نرم هست رو بذارید لطفاً
|
|||
|
|
۱:۲۹, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۱۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۳ ۲۰:۱۳ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
حالا ببینید و بشنوید :
اول : در جنگ نرم باید چگونه عمل کرد؟ دوم : جنگ نرم حزب اللهی می خواهد یا انقلابی ؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۱۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اگه انقلابی منظورمون همون سی و پنج سال پیش باشه. خوب کارمون راحت تره.
انقلاب ایران. که رهبری اسلامی داشت و پایه اش اسلامی بود، بیشتر جنبه ی انسانی داشت. سر جنبه انسانی بگم که انسانیت و اسلام با هم موازی نیستن. بلکه اسلام یک مرحله بالتر از اسلامه. به نظر من قبل از اینکه بخوای حزب اللهی بشی باید انقلابی بشی. مخصوصا توی ایران. یعنی قبل از اسلام آوردن باید انسان شد. اسلام آدم های باظرفیت رو به خودی خود انسان کرده. یعنی شما وقتی وارد اسلام می شی باید پیشینه ای کامل و سالم داشته باشی. واگرنه دچار ارتجاع و خدای نکرده افراط می شی. به کمک خدا، بنده که هنوز تو آدمیت موندم. هنوز آدم نشدیم. علی رو دوست دارم. قهرمان زندگیمه. اما جرات نمی کنم حرف از اسلام بزنم چونکه طاقتش رو ندارم. پس من فقط یه انقلابی هستم. البته فقط دوست دارم که یه انقلابی باشم. تا حالا کاری نکردم که بهش اتکا کنم و بگم انقلابی هستم. |
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۲۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بحث کنیم در موردش؟
کلیپ هارو دیدید؟ دوست دارم نظرتونو بدونم. |