کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به این شکل ادامه کار چندان ثمربخش نیست!!!
۱۵:۴۶, ۲۷/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
با دقت بخوانید دوستان و نظر دهید:
دوستان مطالب ارزنده ای در مجموعه تاپیک های مختلف مطرح میشه، اما باید جمع بندی بشه در نهایت وگرنه نتیجه لازم رو نداره
ما اگه بخوایم مرتب مطلب بزنیم و رها کنیم، نه خیلی در خودمون تغییری رخ میده و نه میتونیم برای تغییر محیطی که میتوانیم بر آن اثرگذاری داشته باشیم خیلی اثر گذار باشیم
دوستان گفتگو و اعلام نظر خوب هست اما اگه اوضاع تالار اینگونه بدون نظام مندی و نتیجه گیری و جمع بندی پیش بره ما با یک کثرتی مواجه مشویم که برایندش بیشتر خنثی است تا جریان ساز
جمع بندی نهایی باید در هر تاپیک قرار بگیره و بشه بیانیه نهایی اون تاپیک که حاصلش، جمع بندی و نتیجه گیری و تحلیل ونقد مسایل و راهکار های پیشنهادی هست
روزمرگی و یک نواختی و بی نظمی و حرکت بدون هدفگذاری بدون تعارف این تالار و سنگر امام زمان را آرام آرام به اضمحلال خواهد کشوند
دوستان نظام فکری رو باید در خود مون تقویت کنیم باید بدونیم هدف اصلی از حضور در این تالار چیه
آیا صرفاً بیان کردن یک سری موضوعات مفید ولی در عین حال گسسته از هم؟؟!!!
باید متمرکز شویم و همگرایی و هم افزایی داشته باشیم
دوستان در لابه لایه حرفهایشان نکات ارزنده ای رو بیان میکنند اما چون جمع بیندی نمیشه، جریان ساز نیست و اثر بخشی اون به حداقل میرسه
بهتر شخص برای جمع بندی در هر موضوع کسی هست که اون تاپیک رو ایجاد کرده و هر یک از دوستان دیگر که در بحث و گفتگو شرکت کردند هم خوبه جمع بندی خودشون رو داشته باشند و در نهایت باید یک جمع بندی نهایی به صورت بیانیه مطرح بشه
که مطالبی نظیر جان کلام بحث و مهمترین انتقادات و پیشنهادات توش گنجونده شده باشه
این کثرت غیر هدفمند ما را از هدف دور میکنه
پای عمل که میشه متأسفانه ما....
باید همت کنیم دوستان
یا علی هایمان باید واقعی باشد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، parisan ، فرهاد ، سلمان ، bamzi64 ، جوینده حق ، mohamad ، rahbin ، rastin ، محب الزهرا ، MohammadMeraj ، Ara ، nurehagh ، یاران مهدی ، M03TAFA ، elhamA ، EMPERATOR ، ONLY66 ، meshkat ، بیداری اندیشه ، shafagh_mah ، MESSENGER ، Admirer ، dideban ، مجنون الحسین ، محیصا ، m.hossein ، بچه شیعه ، مجید املشی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۴۰, ۳۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام

خب نتیجه چی شد؟
این که هر کسی بیاد یه پست بزنه که فایده نداره
تو این تاپیک می گید که مطالب سیستمیک بشه
خب این کار انجام شد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: کمیل ، MESSENGER
۱۶:۲۲, ۳۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
من هم موافق بحث و نتیجه گیری هستم اما بعضی از تنوشته ها فقط جنبه خبری و آموزشی دارن بهتر نیست یک قسمت اصلی به نام بحث ها باز یشه موضوعات مختلف در اونجا مطرح بشه تا افراد علاقه مند بتونناونجا بحث ها رو پیگیری کنند یا اینکه د رهر قسمت از تالارهای مختلف یک لینک مستقیم مثلا با عنوان شرکت د ربحث وجود داشته باشه.
برای هماهنگ بودن حتما نیازی نیست یکجا جمع بشیم چون ما هر کدام از گوشه ای از ایرانیم مثلا خود من مرتب در سفرم.
جدای از خوندن و یاد گرفتن مطالب بحث کردن که باعث میشه نظراتمون پخته تر باشه، من یک نظ ردیه داده بودم یکجای دیگه اینجا هم باز می گم لطفا به هر طریقی که مدیریت صلاح می دونه دی وی دی مستنداتی که برای دانلود گذاشته شده و یکسری از مقالات برای عموم در دسترس گذاشته بشه چون واقعا امکان دانلود کل لینکها غیر ممکنه و گاهی هم بعد یک ساعت انتظار کیفیت خوبی نداره، Ideaاگه میشه در این باره کمک کنید هم در زمان و هزینه صرفه جویی میشه و هم اطلاع رسانی قوی تر و سریعتر میشه ثواب هم داره (به علت صرفه جویی در وقت)Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، MESSENGER
۲۱:۰۳, ۳۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
لا اله الا الله
سلام به تمام انسانهایی که خاضعانه و خاشعانه ، با آگاهی و مراقبت از مقام تسلیم خود در محضر مالک هستی ،در جهت روند جاریسازی عقاید انسانها و تلاش برای بوجود آمدن شکوه پر جلال وحدت میان تمام مخلوقات خالق یکتا ،بی وقفه در تلاشند و همواره بدنبال راهکاری تازه برای زنده نگه داشتن این خواستۀ خالق مقتدر و غالب بر کل میباشند.
دوستان نازنین ،ای انسانهای حقیقت جو ،اگر براستی به دنبال حقیقتید و برای رسیدن به حقایق کوله بار تان را بسته اید ،به این پیشنهاد حق گویانه و دستان مهربانی که علی عزیزمان به منظور ایجاد وحدتی ناگسستنی پیش آورده لبیک گویید و پاسخ این کلام برآمده از دل پاکش را با قرار دادن دستانتان در دستش بدهید.
علی عزیز اگر دستان این شاگرد تاریک و ناتوان خالق یکتا را هم پذیرا باشی به حضور در جمع زنده دلان افتخار میکنم.
حق یاریگر تمام دوستدارانش میباشد
حق از هر حمایتی بی نیاز است

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER
۱۲:۴۴, ۱/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۲۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #14
آواتار
«کلمه لا اله الا الله حصنی و من قالها دخل حصنی و من دخل حصنی امن من عذابی »
بشروطها و انا من شروطها
و أنا من شروطها

کلمه لا اله الا الله حصار من است و هر که آن را بگوید در حصار و حصن و امنیت من است و از عذاب من ایمن است
اما به شرطها و شروطها
و من امام رضا و ولی خدا شرط آن هستم

بدون پذیرش ولایت اهل بیت این کلمه سودی ندارد پشیزی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حقیر دست دوستی به تمام کسانی دراز میکنم که :
توحیدشان از لااله الا الله شورع میشود و به محمد رسول الله میرسد و تا علی ولی الله امتداد میابد

توحید منهای ولایت اهل بیت توحید نیست

ریشه تفاوت صراط مستقیم و باقی صراط ها که غیر مستقیم و خروج از نور به سمت ظلمات است پذیرش ولایت علی بن ابی طالب و باقی ائمه ی هدا علیهم سلام میباشد
یا علی
خدا نگهدار و هادی همه ی ما

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، nurehagh ، MESSENGER
۱۳:۰۰, ۱/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۰۱ توسط 313.)
شماره ارسال: #15
آواتار
با سلام
جمع بندی یکی از مهمترین کارهاست چون تاوقتی نظر های مختلفی وجود داره وفقط یکی بحثی راه میندازه و دیگری میاد رد میکنه هیچ کاری پیش نمیره باید هر بحثی رو به نتیجه رسوند

من این احتمال رو میدم با این وضع کم کم تالار کم رنگ میشه

خیلی ها فقط به خاطر این میان اینجا تا 2تا نماد از درو دیوار پیدا کنند

هنوز امام زمان رو به خاطر خودش دوست نداریم

اگه امام زمان تا 2سال دیگه نیاد خیلی ها دوباره فراموشش میکنن .تالار باید طوری باشه که مهدی یاور بسازه
(منظورم کلی بود)
۱۱:۰۹, ۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
دوستان عزیز،
منتظران ظهور حضرت کسانی هستند که ظهورش را نزدیک می بینند ، و برای این همیشه آماده هستند.
آمادگی یعنی که هیچ دینی بر گردنت نباشد، چرا که در واقعه کربلا عده ای اینگونه از خیمه بیرون شدند.

یعنی که هر لحظه و همیشه به یاد خدا باشیم و ازگناه و معصیت دوری کنیم و اگر خدای ناکرده فریب خوردیم به سرعت برگردیم و توبه کنیم.
و بدانیم که خدا توبه کاران را دوست دارد.

مطالعه و تحقیقات دینی و تاریخی خودمون را بالا ببریم.
چرا که زود اسیر شبهات می شویم.

همیشه خودمان را در معرض اتفاقات روز قرار بدهیم و خبرها و تحلیل های صحیح از پیرامونمان داشته باشیم تا خدای نکرده داخل فتنه های کوچک و بزرگ وارد نشویم.

از لحاظ توان فیزیکی و توان تخصصی به بهترین کیفیت برسیم و آنرا حفظ و ارتقاء بدهیم...

به اعتقاداتمون عمل کنیم این یکیو اصلا به خودم گفتم.

در همه حال و قبل از آن و بعد از آن به خدا پناه ببریم از شر شیطان و با یاد و نام خدا وبرای خدا کار کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، حلما ، MESSENGER ، محمداحسان
۲۰:۴۵, ۲۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #17

سلام و خسته نباشید.
بی حاشیه میرم سرِ اصل مطلب.من حدوده 5 یا 6 ماهی میشه که با قضیه فراماسونری آشنا شدم.در سایتها و وبلاگهای زیادی مطالب گوناگونی دیدم,اما خوب بیشتر اطلاعاتمو از سایت zohur12.ir میگرفتم,به خاطره مستند بودنش.اما در برخی موارد,مطالبی بی پایه و اساسی با منابع بسیار ضعیفی میدیدم که انتشار اونها رو از سایت شما پیوست کرده بود.برای اینکه از هدف بسیار مقدستون دور نشید عرض میکنم.نمیشه موضوعی رو بخاطره نداشتنه مطلبی و یا به خاطره حدس وگمان فردی در منظر عموم بگذاریم, که در بیشتر موارد باعث کِدِر شدنه چهره و یا خط مشی گروهی میشود؛مثال ها زیاد است اما 2 مورد اصلی که من رو خیلی اذیت کرد این ها هستند:
1- اصرار فراوان برای قبولاندن این مطلب که مهران مدیری در طنزهای خود از نمادهای ماسونی استفاده میکند.
2- که مهم تر ازهمه ی مطالب دیگر است,نسبت دادن یاس به یک رپر ماسون(نه ماسونه رپر).
اصلاً قسط طرفداری از شخص یا گروهی را ندارم,اما فقط همین 2 مورد را من با دیده دیگری برای شما بیان میکنم(در تایپیک های مرتبط)اگر نظر خودتان و مخاطب به تحلیل من مثبت نبود...
کار شما ترویج یک تفکر است.خواهش میکنم با صحل انگاری و بیتفاوتی این وظیفه ی مقدس را خراب نکنید.
به قول آقای رائفی پور:"بپایین توی زمین صهیون بازی نکنین"
با تشکر فراوان.
۲۱:۰۴, ۲۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام
آقا علي بنده هم كاملا با حرف شما موافقم.من يه تاپيك زدم به اسم نظر شما چيست؟(راهكارهاي بهبود حجاب)
يه مقدار كه بحث پيش رفت ديديم كه همه دوستان نظراتي يكسان دارن.بعد گفتم راه حل بگيد تا من جمع بندي كنم و يه نظر سنجي راه بندازيم كه هيچ كس گوش نداد.
حالا بنده يه پيشنهاد دارم كه اگر خدا كمك كنه چند روز ديگه كه امتحانات بچه ها تموم شد با يه تاپيك خدمتتون ارائه ميدم.
ببخشيد كه الان پيشنهاد رو نميگم چون ممكنه زياد ديده نشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، MESSENGER
۱۳:۱۵, ۲۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
با سلام و احترام به نظر دوستان و تشکر از علی عزیزم
حقیر در چند جا به نکاتی اشاره کردم ..
برای اینک تکراری حرف نزده باشم،دوستانو به لینک ها ارجاع میدم:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...8%B3%D8%AA

و

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4058.html

.
.
.
در ضمن یکی از اساسی ترین مشکلات این تالار "ساختار نامناسب و ناقص" بخش های کلان اونه و البته زیر شاخه هاش.....

برای مثال:
بخش " اخلاق و سیره معصومین ع" ایجاد میشه ولی بجای "ایجاد ساختار مناسب" مطالب بعضاً نامربوط و... تمام فضاشو اشغال کرده...!

بخشی همانند "اخلاق" قاعدتاً باید این مباحثو پوشش بده:
- چیستی اخلاق (تعریف، تاریخچه، ضرورت و اهمیت موضوع، غایت، هدف...)
- فلسفه اخلاق
- اصطلاحات علم اخلاق
- ارتباط دین و اخلاق
- ارتباط اخلاق با علوم
- انسان شناسی اخلاقی
- اهداف اخلاق (و تهذیب نفس)
- اساس و عوامل اخلاق
- اخلاق در قرآن
- اخلاق در آئینه روایات و سیره معصومان علیهم السلام
- آموزه های اخلاق در ادعیه و زیارات
- حوزه‌های اخلاق
- مکاتب اخلاقی
- اخلاق و شیوه‌های خودسازی
- آموزه ها و توصیه های اخلاقی (درس اخلاق)
- اسوه های اخلاقی
- لطایف اخلاقی
- اخلاق در شعر، ادبیات و هنر
- اخلاق و کتاب شناسی
- رسانه، مطبوعات و اینترنت در حوزۀ اخلاق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، علی 110 ، shafagh_mah ، محیصا ، m.hossein ، Farzaneh
۱۹:۴۲, ۲۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
ضمن تأیید کلیت این سبک
این سبک کلاسیک نارسایی های خاص خودش رو هم داره (و حتی در مواردی دافعه هم داره! برای کاربران)
که به زودی مقداریش رو خدمت دوستان عرض میکنم

اما کلیتش درست هست و اصل کلام منطقی هست
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا