|
تا كي دشمن شناسی؟
|
|
۲۱:۰۴, ۲۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
همين اول از همه عذر ميخوام اگر داخل اين تاپيك تند حرف زدم، به بزرگي خودتون ببخشيد. تا كي؟ دوستان واقعا تا كي قصد داريد به دنبال فراماسون ها برويد؟ نفوذ فراماسون ها در .... ، نماد هاي فراماسونري در ... و .... و .... ، آبا ... فراماسون هست، و كلي ارسال ديگه. نكنه اونا دارن ما رو به دنبال خودشون ميكشن و نمي فهميم؟ بابا اگه اين طور پيش بريم ميترسم به بيداري هم گير بديم كه اين فروم قسمتي از برنامه هاي اوناست كه قدرت خودشون رو نشون بدن.به هر چي كه ميرسيم ميگيم كار فراماسون هاست. داخل امضاي يكي از دوستان نوشته بود همين جوري به همه تهمت ميزنيم. قبول دشمن شناسي لازمه ولي ((بهترين كار ميانه روي است)).اين قدر توي شناختن فراماسون ها غرق شديم كه يادمون رفته دارن چه كار ميكنن. آقا زنده بودن يا مردن فلان انسان عوضي چه دردي از جامعه دوا ميكنه؟يا اين كه تو كنسرت فلان بد كاره يه تك چشم پيدا شده كه چي؟ تا كي ميخواهيم در و ديوار رو با شك نگاه كنيم كه اين نماد گرايي داره يا نه؟ اين همه در مورد نماد گرايي گفتيم به آثار برنامه ها و كارهاي فرا ماسون ها و سلطه جهاني اشاره كرديم؟ اين كه بفهميم از كجا داريم ضربه ميخوريم خيلي مهمه اما اين كه گم بشيم در اين موضوع خودش بزرگترين ضربه است. انصافا چقدر وقت خودمون رو صرف فلان فيلم و فلان بازيگر و ... كرديم كه نشون بديم رد پاي فراماسون ها رو داره؟ مگر چند نفر روزي چه اندازه به اين موضوعات مشغول هستند كه ما اين قدر روي اينا مانور ميديم؟ قبول دارم كه لازمه بفهميم چه افرادي دارن توي جامعه ما فساد و بي اخلاقي و ... رو رواج ميدن ،اما حالا كه همه شناختيمشون بايد در عرصه ديگري كار كنيم. انصافا چند بار ما در مورد اوضاع خجالت آور حجاب ملتي كه خودش رو ملت امام زمان ميدونه حرف زديم؟ كدوم از ما گفته كه آقا امر به معروف و نهي از منكر توي جامعه مرده؟ چرا نميگيم بي اخلاقي داره موج ميزنه (بي ديني كه بماند). هيچ كس گفته چرا از دين فقط اسمي مونده؟ از بدي اسرائيل ميگيم ولي از شركت هاي حامي اون كم ميگيم و گوشي نوكيا ميخريم، پپسي ميخريم، نستله ميخريم و ... چون كسي به ما نگفته كه نبايد با اين ملعون ها معامله كنيم. نه به خاطر نمادي كه روي بسته بندي هاشون دارن بلكه به خاطر اين كه دارن خون مسلمون ها رو ميخورن. انصافا يكي از بهترين تاپيك هايي كه ديدم در مورد خود ارضايي بود كه مشكل اصلي جووناست نه نماد گرايي فلان فيلم ايراني يا خارجي. توي يه دانشگاه (اسمش رو نميگم) نظر سنجي كردند در مورد خود ارضايي كه نتيجه بالاي 90 درصد مبتلا داشت. حالا توي همون دانشگاه چند درصد ميدونند تك چشم چيه؟ اگر به اونا بگي اين شبكه هاي ماهواره اي كار ماسون هاست چه بسا مسخره بشي.اما تا بگي ازدواج همه به حرفت گوش ميدن چون اين درد اوناست نه ليدي گاگا. باز ميگم قبول دارم بايد بفهميم از كجا ضربه ميخوريم. اما حالا كه فهميديم كار اصلي شروع شده. به هيچ وجه مخالف رو كردن دست دشمنان نيستم و اتفاقا مشتاق اين كارم اما اين كه ميبينم چه چيز هاي مهمي رو دارم فراموش ميكنم به خاطر اين كه حواسم به دشمنه ناراحت ميشوم. ما داريم از طرف ديگر پرتگاه سقوط ميكنيم. باز هم از همه دوستاني كه زحمت ميكشن عذر ميخواهم اما بايد اين روند رو به نحوه درستي اداره كرد. اگر كسي رو ناراحت كردم معذرت ميخوام. |
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۲۶/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۱ ۱۷:۲۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من که با نظرت کاملا موافقم. اما لازمه که بدنبال این مطلب «نفوذ فراماسون ها در .... » برویم چون مطمئنیم وضعیت بد حجاب بخاطر نفوذ همین فراماسون ها تو ایران عزیزه. من هم میگم بجای نماد شناسی باید به بررسی مسائل و مشکلات سیاسی و اقتصادی و فرهنگی ایران بپردازیم و از همه مهمتر در صدد حل مشکل اون بربیایم. نگیم سخته. جامعه رو ماجوونا باید اداره کنیم.این مهمه که بدونیم افراد طرفدار فراماسونری تو ایران چه کسانی هستند و دارند چه غلط هایی میکنند.
کار اصلی نماد شناسی نیست. مبارزه با فراماسونری هست. همون فراماسونری که عامل مشکلات فرهنگی و سیاسی تو ایرانه. اگه روزنامه پرتو سخن رو مطالعه کنید متوجه میشید آیت الله مصباح یزدی در مورد نفوذ اونها چقدر نگرانه. |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۲۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
تعدادی از حرفاتون درسته ولی یکمی بی انصافی میکنین همین حرفایی که شما میگین یعنی تعادل در زمینه ی دشمن شناسی هم استاد رائفی پور چندین بار تاکید کردن و هم مدیران و بعضی از عزیزان سایت...و همچنین پرداختن به بقیه ی زمینه ها ...تقویت ایمان و مشکل حجاب و غیره حتما شما اون پست ها رو ندیدی هنوز درمورد مشکل ازدواج و چیزایی از قبیل این مهترین عامل دله جووناست که تو راهه درست نیست و دشمن افسارشونو به دست گرفته همه ی اینها از جهل به دین واقعی اسلام و میزان نفوذ دشمن در کشور و زمینه های مختلفه تا یه نفر تو دنیا هست که این نقشه ها رو نمیدونه دشمن شناسی در کنار بقیه عوامل ادامه داره و شناسوندنه دشمن و همچنین شناسوندن اسلام واقعی ماها که وارد تالار میشیم باید برای خودمون مرحله به مرحله جلو بریم و تا جایی هم که میتونیم آگاه سازی بکنیم یا مهدی |
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۲۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
کاملا موافقم
اما باید وقتش رو صرف خودسازی و جامعه سازی کنه جامعه ما پرشده از بیچاره ها و دخترای فراری و قصه های تلخ اونوقت برادران گل تمام وقتشون رو میزارن پای یک فروم و 24 دنبال دشمن شناسی هستند جامعه ی دشمن هم اگه اینقدر پیشرفت کرده اول خودسازی داشته بعد خانواده سازی بعد جامعه و حالا به جهان سازی رسیده اما از خودتون بپرسید که ما الان کدوم مرحله هستیم؟ ظهور امام رو فقط برای برتری نسبت به دشمن میخواید یا دین سازی؟ کسی که خودسازی نکرده باشه نه میتونه کسی رو به امرمعروفی دعوت کنه و نهی از منکر کنه چون باید خودش اول ازون گناه مبرا باشه. کسی که خودسازی نکرده باشه نمیتونه با دشمن بجنگه چون از پس خودش برنیومده چه برسه به دشمن نمیدونه چیزی مهم تر از دشمن هست و اونهم جامعه ی سالمه روش فکر کنید دوستان در پناه خدا |
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۲۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
[quote]و همچنین پرداختن به بقیه ی زمینه ها ...تقویت ایمان و مشکل حجاب و غیره حتما شما اون پست ها رو ندیدی هنوز
تالار دشمن شناسي 555 مقاله داره و تالار مهدويت 350. حالا متوجه شديد. |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۲۷/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوست من منظوره من این بود که این حرفه خیلی ها تو تالار هست و مدیران تالار هم اینو خوب میدونن و در جهت هدایته همه به این سمت هستن پس بی انصافی نکنیم
محتوای پست ها هم ار تعداد پست ها مهمترن دوستان لطفا اول خوب مطالب تالار و بخونین اطلاع داشته باشین بعد نظر بدین یا مهدی |
|||
|
۱۱:۰۵, ۲۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
(۲۷/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۰۶)boghz نوشته است: دوست من منظوره من این بود که این حرفه خیلی ها تو تالار هست و مدیران تالار هم اینو خوب میدونن و در جهت هدایته همه به این سمت هستن پس بی انصافی نکنیمدوست عزيز محتوا مهم هست اما وقت صرف شده رو ميتونيم با تعداد ارسال ها مقايسه كنيم. اگر ما دشمن رو كامل شناختيم امام زمان ظهور ميكنه؟ تا جامعه آماده نباشه دشمن شناسي به درد نمي خوره. يه مثال ساده اينه كه: فرض كنيم يه نفر به شكل ناگهاني از يه جايي يه ضربه ميخوره. ما اول بايد دردش رو تسكين بديم يا بگيم از كجا ضربه خورده؟ وقتي توي جامعه ما مردم از اصراف لذت ميبرن هر اندازه بگيم اين اصراف از كجا اومده به حال مردم فرقي نميكنه. اول بايد مردم بفهمن راه رو اشتباه ميرن و از اون راه برگردن بعد علت اشتباه رو متوجه بشن. همون طور كه ((تزكيه قبل از تعلم واجب است)). و به قول دوست عزيز Grace Dies: کسی که خودسازی نکرده باشه نه میتونه کسی رو به امرمعروفی دعوت کنه و نهی از منکر کنه چون باید خودش اول ازون گناه مبرا باشه. کسی که خودسازی نکرده باشه نمیتونه با دشمن بجنگه چون از پس خودش برنیومده چه برسه به دشمن نمیدونه چیزی مهم تر از دشمن هست و اونهم جامعه ی سالمه البته من هم جزئي از اون جامعه كه تعريفش رو كردم هستم و هيچ وقت نگفتم كه من ميتونم مردم رو به راه درست هدايت كنم چون خودم راه رو بلد نيستم. در پناه حق باشيد. |
|||
|
۱۲:۱۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان عزیز این مدلی نیست که مثلا بنده و دوستان از صبح که بلند میشیم کار و زندگی رو رها کرده باشیم با یه دوربین توی شهر ها دنبال مثلث و مربع باشیم .تمام کارهایی که شما میگید تحقیقات در زمینه های دیگه و .....رو هم انجام میدیم .حتی در دنیای مجازی هم کارهای زیادی انجام میدهند دوستان .اما وقتی شما به این فروم میاید چون میبینید موضوع فروم اینه و یافته ها در این زمینه ابراز میشه فکر میکنید دیگه تمام وقت همه به دنبال این دست قضایا هستند! |
|||
|
|
۱:۴۲, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
واقعا خوش به حال دشمنان ما
-چرا؟ خوب معلومه تا وقتی که ماها رو با نمادگرایی خودشون درگیر کردن و مارو از پرداختن به مسایل مهمتر بازداشتن بایدم خوشحال باشن چرا نباشن؟ ای دوستان بیاید به جای اینکه انقد به مسائل حاشیه ای بپردازیم یکم به اصل قضیه توجه کنیم اصل قضیه دشمن هست دشمنی که ما هیچ شناختی بهش نداریم و داره با ما به راحتی بازی میکنه ما به جایی که بیایم و اعتقادات محکم خودمون رو ترویج بدیم ناخواسته شدیم تریبون بی جیره و مواجب دشمن چقدر پسر فاطمه رو میشناسیم تا مبادا فردای روزگار شرمسارش نشیم؟ اللهم عجل فی فرج مولانا صاحب العصر و الزمان |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |