|
نقد سخنرانی های دکتر الهی قمشه ای
|
|
۰:۵۱, ۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۳ ۱۱:۳۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
...
بسم الله ... بنده پیرو برخی بحث ها یه مطلبی رو لازم دیدم عرض کنم با وجود تمام احترامی که برای همه ی دوستان قائل هستم باید خدمت همه عرض کنم که با جناب عبدالرحمن موافق هستم.علم ایشون واقعا نافع نیست و مصداق همون جمله ی " الهی اعوذ بک من علم لا ینفع " هستش. کسانی مثل مولوی و شمس و عطار و حسن بصری و رابعه عدویه و خواجه عبدالله انصاری و ابو سعید ابوالخیر و ابوالفرج غزالی و حامد غزالی و ... انسان هایی هستند که گرچه علوم بالا و مهارت های ادبی بالایی دارند ولی انسان هایی هستند گمراه و سراپا خطا و گناه و سیاهی.(حاضر به ارائه ی مستندات متعدد هستم) به علاوه همین جناب آقای الهی قمشه ای رو بنده فقط دو مظلبی رو که گفته اند خدمتتون عرض میکنم : 1.بنده 40 سال هستش که سر قبر پدرم نرفته ام و سر قبر رفتن فایده ای ندارد و تا کسی زنده است باید به سراغ او رفت ======> این جمله ی ایشون در تناقض کامل با توصیه های معصومین هستش. 2. عاشوراء نباید گریه کرد بلکه عاشوراء روز فرح و سرور هستش. ... |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۹, ۲۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۱۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
......................
|
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۲۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۲۷ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
(۲۸/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۶)مجتبی110 نوشته است: اولا سخنران و استاد بودن با مقتدا و مراد بودن فرق داره! خیلی سادست قاعدتا باید درک کنید!من علمنی حرفا فقط سیرنی عبدا ساده است ، وقتی حرف کسی رو یاد بگیری ، پیرو اون شخص هستی. (۲۸/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۶)مجتبی110 نوشته است: بزرگان دین اگر فن بیان ایشون رو داشتن، اینقدر غریب نمی موندن!شما اشتباه می کنید ، کم نداریم علمایی که اساتید شعر و ادبیات هستند! همین امام خمینی رحمة الله علیه ، اشعار ایشون از مولوی بسیار سطح بالاتره.منتها دست هایی پشت پرده هستند که نمی خواین ایشون مطرح بشند، نمی خوان ادبای عالم ما بین مردم جا باز کنند در ضمن ، مثال می زنم ، در مثال مناقشه نیست ، اگر یک روزی شما باشید و یک انسان زیبا کلام که در کلام زیبا حرف نازیبا می زنه ، و به بیان معریف گنجشک رو جای قناری جا می زنه ، شما به حرف های این شخص گوش می دید ، یا شخصی که زیبا حرف نمی زنه ، اما حرف زیبا می زنه؟ در ضمن تقصیر من نیست که اومدم توی این بحث ، به خاطر پرهیز از تعدد مبحث مجبورم که شخصیت ایشون رو هم همین جا نقد کنم. چکیده کلام من ، اگر شما کسی رو استاد خودتون بدونید (استاد بودن نیاز به درجه استادی نداری ، نیاز به پیرو داره و هر کسی که پیرو داشته باشه استاد اون افراده ، حالا یکی استاد خوبی هاست ، یکی نیست ، یکی عالمه ، یکی نیست) بدون این که بفهمید رفتارش رو هم تقلید خواهید کرد ، شاید بروز ندید ، اما اگر گناه کنه ، قبح گناه در نظر شما می ریزه (مگر این که خودش اعتراف کنه که کمی این ریزش قبح رو کم می کنه) ، پس پیرو شخصی باشید که اگر به درجه اون شخص رسیدید ، انسان والایی باشید. (۲۸/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۹)Havbb 110 نوشته است: اتفاقا ایشون از آیات و روایات هم زیاد استفاده میکنن. حتی در جلساتی که با موضوع ادبیات و شعر برگزار میشه!نوع تفسیر آیات و روایات هم مهمه ، به بیان دیگه باید مفسر خودش صلاحیت تفسیر رو داشته باشه. |
|||
|
۲۰:۱۱, ۲۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۱۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
.........................
|
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
سلام
ببینید ، انسان هایی هم داشتیم در تاریخ که به دست انسان های دیگه ای به سمت هدایت کشیده شدند ، اما آیا این دلیل میشه که بگیم شخص هادی مطمئنا و دائما هادی خواهد بود؟و این که تا ابد همون طور باقی خواهد ماند؟من هم به وسیله بعضی افراد هدایت شدم به مسیر مستقیم که بعد ها فهمیدم اون افراد وسیله الهی بودند ولی خودشون مشکلاتی داشتند و دارند. ممکنه یک نفر که داره از تشنگی میمیره با شراب خودش رو زنده نگه داره (واجب هم هست) ، اما میشه این تجویز رو برای هر شرایطی کرد؟یا مثلا یک فردی با آب کثیف در بیابون 4 روز بیشتر زنده بمونه ، اما شخص دیگه ای با همون آب در جا بمیره. حرف من کاملا منطقی هست ، در دوران آخرالزمان که حدیث داریم این همه فرقه ایجاد میشه و مسیر مستقیم به سختی پیدا می شه ، باید مسیر مستقیم رو پیدا کرد ، از طریف افراد مطمئن حالا ان شاءالله رفته رفته سخنرانی های ایشون رو می خونم و اشکالاتش رو مطرح می کنم (چند سال پیش برادر من که طرفدار ایشون هست می گفت ایشون گفته موسیقی خوبه و می تونه باعث رشد بشه و ... ، اما چون خودم مستقیم ندیدم منتظر فرصت هستم برای مطالعه بهتر آثار ایشون) البته ماه مبارک گذشته در ترجمه قرآن پدر ایشون هم خطایی دیدم که متاسفانه یادداشت نکردم و این که پدر به پسر ربطی نداره. ولی خوب چیزی که واضحه از عمل کرد این شخص این هست که ایشون انسان با تقوایی نیستند و به هیچ وجه در حد بزرگان دین ما نیستند و من مطمئن هستم اگر شما این فرد رو نمی شناختید و سخنرانی هاش رو نشنیده بودید و جذب زیبایی کلام ایشون نشده بودید ، با دیدن شرایط زندگی ایشون دنبال ایشون نمی رفتید. |
|||
|
۲۰:۴۴, ۲۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۳ ۲۰:۴۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
(۲۸/فروردین/۹۳ ۱۶:۲۶)دل خسته نوشته است: من علمنی حرفا فقط سیرنی عبدا علم رو حتی باید از کفار هم فرا گرفت. آیا علم رو از کفار فرا بگیریم پیروی کفار شدیم؟؟ باز هم جمله اول به عنوان پیش فرض اشتباه و نتیجه گیری مابقی هم اشتباه! |
|||
|
۲۰:۴۷, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
لطفا حدیث بیارید که علم رو حتی از کفار هم باید فرار گرفت (مراد علم دین هست).
علم دین اگر از اهلش نباشه مخلوط با انحرافات خواهد بود.شما انتظار دارید شخصی خلاف عقاید خودش به مخالف خودش علم بیاموزه؟ |
|||
|
۲۰:۵۳, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
(۲۸/فروردین/۹۳ ۲۰:۴۷)دل خسته نوشته است: علم دین اگر از اهلش نباشه مخلوط با انحرافات خواهد بود.شما انتظار دارید شخصی خلاف عقاید خودش به مخالف خودش علم بیاموزه؟خیر! الهی قمشه ای هم خلاف عقایدش حرف نمی زنه! خب ما هم منتظریم سخنرانی هاش نقد بشه! شما می فرمایید به دلیل شرایط ظاهریش و این دو تا عکس پس حتما حرفهاش مخلوط با انحرافات است، پس بیاید این انحراف رو از صحبت هاش دربیارید! در ضمن حدیث بالا هم موجوده، جستجو کنید! |
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
خوب شما که حدیث رو گفتید قرار بدید اینجا
من نگفتم هر کس که ظاهرش بده حتما حرفهاش مخلوط با انحراف هست.بلکه گفتم چنین کسی رو نمیشه بهش اعتماد کرد ، چون شخصی که برای ظاهر دین ارزش قائل نیست ، بعید هست که برای باطن دینش ارزش قائل باشه ، و این که ظاهر خراب نشان دهنده باطن سالم نیست.پس چنین شخصی که مسائل اولیه دینی رو رعایت می کنه ، نمی تونه مرجع خوبی برای دریافت مباحث دینی باشه ، شاید امثال آقا حامد از طریق ایشون هدایت شده باشند ، اما تضمینی نیست که این اتفاق برای همه اتفاق بیوفته. بهترین چیز این هست که کسانی که این مسائل رو درک می کنند ، پیرو شخص مطمئن تری باشند که خودش حداقل مسائل ظاهر رو رعایت می کنه و برای احکام دین ارزش قائله |
|||
|
۲۲:۱۲, ۲۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۳ ۲۲:۱۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
(۲۸/فروردین/۹۳ ۲۱:۲۰)دل خسته نوشته است: خوب شما که حدیث رو گفتید قرار بدید اینجامن حدیث رو گفتم که حرف شما "مبنی بر اینکه هرکسی رو استاد خود بدونید پیروی اون شدید" نقض بشه!تو این حدیث گیر نکنید! کاملا واضح و مبرهنه که علم رو می شه از کافر هم یاد گرفت "اطلب العلم ولو بالصین" یکی کردن استاد و مقتدا مشکل پایه ای بحث شماست تا این حل نشده بحث به جایی نمی رسه! (۲۸/فروردین/۹۳ ۲۱:۲۰)دل خسته نوشته است: من نگفتم هر کس که ظاهرش بده حتما حرفهاش مخلوط با انحراف هست.بلکه گفتم چنین کسی رو نمیشه بهش اعتماد کرد ، چون شخصی که برای ظاهر دین ارزش قائل نیست ، بعید هست که برای باطن دینش ارزش قائل باشهاولا این نگاه صفر و صدی اشتباهه! ثانیا از کجا به چنین حکمی رسیدید! (۲۸/فروردین/۹۳ ۲۱:۲۰)دل خسته نوشته است: ، و این که ظاهر خراب نشان دهنده باطن سالم نیست. پس چنین شخصی که مسائل اولیه دینی رو رعایت می کنه ، نمی تونه مرجع خوبی برای دریافت مباحث دینی باشه ، شاید امثال آقا حامد از طریق ایشون هدایت شده باشند ، اما تضمینی نیست که این اتفاق برای همه اتفاق بیوفته. باز هم برگشتیم سر خونه اول! می فرمایید این شخص مرجع خوبی برای دریافت مباحث دینی نیست! چه کسی گفته ایشون مرجع هستند! ایشون پــلی هستند که با ظرافت و لطافت افراد رو جذب دین می کنند! جوان ما رو نمی شه آورد پای سخنرانی افرادی که جامعه رو لمس نکردند و فقط مسائل فقهی رو بلدند! (۲۸/فروردین/۹۳ ۲۱:۲۰)دل خسته نوشته است: بهترین چیز این هست که کسانی که این مسائل رو درک می کنند ، پیرو شخص مطمئن تری باشند که خودش حداقل مسائل ظاهر رو رعایت می کنه و برای احکام دین ارزش قائله ای بابا شما هنوز تو کلمه پیرو که گیر کردید! شما اگر پیرو شخصی هستید سخت در اشتباهید! فقط 14 معصوم هستند که می توان پیروی آنها بود! ]اینجا رو هم بخونید |
|||
|
۲۲:۵۴, ۲۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
سلام
-اطلبوا العلم ولوا بالسین نقض نمی کنه حرف من رو! 1- چون علم چند معنا ، مثلا علم غیر دین هم در احادیث علم معرفی شده و طبیعیه این علم رو باید یاد گرفت از هر کسی برای رشد اسلام.پیرو شدن هم در همون زمینه هست ، یعنی من اگر علم شیمی رو از آلمانی ها یاد بگیرم پیرو اون ها هستم در امر شیمی 2- در حدیث نگفته و لو من کفار ، گفته ولوا بالسین ، پس باید در کنار حدیثی که من گفتم به کار بره و این حدیث ناقض نیست! بلکه حدیثی که من گفتم مکمل این حدیث هست و این دو حدیث قابلیت جمع رو دارند - نگاه من صفر و صدی نیست! مثلا 40 و 80 ای هست! وقتی 40 هست که با پیرویش می تونی بشی 30 ، چرا نری پیرو 80 بشی که بشی 60 ؟ - ایشون پل هستند ، قبول ، انسان پا روی پل مطمئن بگذاره بهتره ، یا پلی که حداقل ظاهرش پوسیده است؟ - پیروی از معصوم ، لزومش پیروی از ولی هست که معصوم مشخص کرده ، و اون ها روات حدیث هستند! بدون پیرو از روات حدیث معتبر نمیشه پیرو معصوم بود.پس پیرو کسی باشیم که پیرویش همون پیروی از معصوم باشه ، حتی اگر معصوم نباشه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ==مجموعه سخنرانی های استاد فلسفه دکتر دینانی== | rahbin | 2 | 2,852 |
۶/تیر/۹۳ ۱۸:۰۱ آخرین ارسال: مجتبی110 |