|
نقد سخنرانی های دکتر الهی قمشه ای
|
|
۰:۵۱, ۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۳ ۱۱:۳۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
...
بسم الله ... بنده پیرو برخی بحث ها یه مطلبی رو لازم دیدم عرض کنم با وجود تمام احترامی که برای همه ی دوستان قائل هستم باید خدمت همه عرض کنم که با جناب عبدالرحمن موافق هستم.علم ایشون واقعا نافع نیست و مصداق همون جمله ی " الهی اعوذ بک من علم لا ینفع " هستش. کسانی مثل مولوی و شمس و عطار و حسن بصری و رابعه عدویه و خواجه عبدالله انصاری و ابو سعید ابوالخیر و ابوالفرج غزالی و حامد غزالی و ... انسان هایی هستند که گرچه علوم بالا و مهارت های ادبی بالایی دارند ولی انسان هایی هستند گمراه و سراپا خطا و گناه و سیاهی.(حاضر به ارائه ی مستندات متعدد هستم) به علاوه همین جناب آقای الهی قمشه ای رو بنده فقط دو مظلبی رو که گفته اند خدمتتون عرض میکنم : 1.بنده 40 سال هستش که سر قبر پدرم نرفته ام و سر قبر رفتن فایده ای ندارد و تا کسی زنده است باید به سراغ او رفت ======> این جمله ی ایشون در تناقض کامل با توصیه های معصومین هستش. 2. عاشوراء نباید گریه کرد بلکه عاشوراء روز فرح و سرور هستش. ... |
|||
|
|
۱:۰۳, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با تشکر از نیستان عزیز!
استاد حرفهای زیبا و خواندنی زیار دارند چون بخش عظیمی از سخنانشون وصل به قران و گفتار ائمه است ولی.... ایشون یه ترجمه قران نایاب داشتند که هر چی زور زدند اجازه انتشار اون صادر نشد!!!همون زمان آقای خاتمی که ارشاد شل میگرفتن!! نیستان جان بفرمایید!!! ما عقیده به عصمت آدمها یا تخریب اونها نداریم! ما شنوای سخن صوابیم از هر کس!! |
|||
|
|
۱:۱۰, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
البته جناب فرشید
همونطور که دیدید من آقای قمشه ای رو تکفیر نکردم یه انتقاد کردم و البته انتقاد جدی هم بود این افرادی که شما مثال زدید نیاز به بحث جداگانه دارند و عمدتا هم تفکیکیا میان و بدون خواندن کل مطالب این افراد تکفیر میکنند من بعید میدونم شما کل مطالبشون رو خونده باشید من اصلا وارد این قضیه نمیشم چون یه حاشیه بی اهمیته فقط اینو میدونم همین آقایون امام خمینی رو هم تکفیر میکنن در نتیجه این انتقاد من از آقای قمشه ای باعث نشه باب تکفیر گشوده بشه مولوی مثلا اشتباهات داشته درست ولی خیلی از این افراد اصلا مولوی رو نمیشناسن بگذریم دیگه بحثشو نمیکنم الان خطرات بیشتری داریم در بحث لیبرال ها و سلفی ها |
|||
|
|
۱:۱۹, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
جناب عبدالرحمن من هیچ وقت کسی رو تکفیر نکرده و تکفیر هم نخواهم کرد.(بی دلیل)
به علاوه کاری هم به بحث افراد تابع مکتب تفکیک ندارم و اصل برای بنده نظر اهل بیت هستش و اینکه تنها کسانی که قابلیت الگوگیری و تمسک دارند اهل بیت هستند و بعد از اون ها هم علمای مورد قبول شیعه. من بارها گفته و میگم که افرادی چون مولوی و جامی و خواجه عبدالله انصاری و حسن بصری و عطار و ... از نظر ادبی و بعضی علوم مهارت های بسیار بالایی داشته اند ولی قطعا انسان های گمراهی بوده اند و مطالعه ی سیره ی اون ها این رو نشون میده.متاسفانه خیلی ها از این شخصیت ها بت سازی کرده اند و دکون و دستگاه در کنار این ها باز کرده اند. در گمراهی این شخصیت ها شکی نیست ولی بنده و هیچ کس دیگه نمیتونه منکر مهارت های ادبی این افراد و مهارت هاشون در برخی علوم بشه.ولی قابلیت الگوگیری و تمسک ندارند و به علاوه باعث گمراهی هم میشن. به هر حال کسی که میگه عاشوراء روز شادی هست و نه گریه کلامش با معصوم صد و هشتاد درجه تناقض نداره؟؟!! |
|||
|
۲:۲۰, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۷/فروردین/۹۳ ۰:۵۱)farshid2002002 نوشته است: ...خجالت نکشید !! ... علامه طبا طبایی ، علامه طهرانی ، سید علی قاضی ، مرحوم دولابی و .......... را هم اضافه کنید . |
|||
|
|
۳:۰۳, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۷/فروردین/۹۳ ۰:۵۱)farshid2002002 نوشته است: 1.بنده 40 سال هستش که سر قبر پدرم نرفته ام و سر قبر رفتن فایده ای ندارد و تا کسی زنده است باید به سراغ او رفت ======> این جمله ی ایشون در تناقض کامل با توصیه های معصومین هستش. بنده این سخنرانی رو گوش کردم اصلا محتوای سخن چیز دیگریست. (۷/فروردین/۹۳ ۱:۱۹)farshid2002002 نوشته است: به هر حال کسی که میگه عاشوراء روز شادی هست و نه گریه کلامش با معصوم صد و هشتاد درجه تناقض نداره؟؟!! میشه ابن قسمت سخنرانی ایشون رو بذارید تا منم گوش کنم؟ ![]() (۷/فروردین/۹۳ ۰:۵۱)farshid2002002 نوشته است: کسانی مثل مولوی و شمس و عطار و حسن بصری و رابعه عدویه و خواجه عبدالله انصاری و ابو سعید ابوالخیر و ابوالفرج غزالی و حامد غزالی و ... انسان هایی هستند که گرچه علوم بالا و مهارت های ادبی بالایی دارند ولی انسان هایی هستند گمراه و سراپا خطا و گناه و سیاهی.(حاضر به ارائه ی مستندات متعدد هستم) ببخشید جناب عالی مولوی و شمس و عطار و خواجه عبدالله انصاری رو با حسن بصری یکی میکنی؟ |
|||
|
|
۵:۵۶, ۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۳ ۶:۰۱ توسط al-shia.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۷/فروردین/۹۳ ۳:۰۳)neyestan23 نوشته است: بنده این سخنرانی رو گوش کردم اصلا محتوای سخن چیز دیگریست. اتفاقا دقیقا ایشون دارن از زیارت قبور هم نهی میکنن.یعنی تفریط! اون سخنرانی عاشوراء رو پیدا کنم حتما قرار میدم.در یک جمع خصوصی هم بوده. بنده یکی نمیکنم ولی عملکردهاشون واقعا شبیه بوده در خیلی چیزها.به هر حال یکی که همسر و فرزندش رو تقدیم دیگری میکنه،ارزشی نداره به جهت شخصیتی.(چیزی که همین الانش هم در بین صوفی مسلک ها در همین کشور خودمون هم هستش.) (۷/فروردین/۹۳ ۲:۲۰)مجید121 نوشته است: خجالت نکشید !! ... علامه طبا طبایی ، علامه طهرانی ، سید علی قاضی ، مرحوم دولابی و .......... را هم اضافه کنید . علامه طباطبایی و علامه طهرانی و آیت الله قاضی و ... از علمای بزرگ شیعه و از عرفای بزرگی هستند که بنده کراهت دارم حتی نامشون رو در کنار گمراهانی چون ابوسعید ابوالخیر و شمس و مولوی و ... بیارم. * مطلبی رو باید زودتر خدمت خانم نیستان عرض میکردم که خدای ناکرده از پست های بنده دلگیر نشن و زحمت ایشون در این تاپیک قابل تقدیر هستش و بنده هم به نوبه ی خودم از ایشون تقدیر میکنم. * برای اینکه دروغی نگفته باشم ان شاء الله نمونه هایی از گمراهی این افراد عارف نما رو به قرار خواهم داد. |
|||
|
۷:۲۸, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
تو تالار ، حق رائفی پور ها و جلیلی ها و عباسی ها هستن. جراتی هست این ها رو مگه میشه نقد کرد.
قراره اندیشه بیدار بشه.منتها جهت دار. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۹:۴۰, ۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۳ ۱۰:۱۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خانوم اسکای بدترین انتقادهای این تالار همیشه نصیب اقای راوفی پور شده
دوستان دیگه هم اگه انتقادی دارند تاپیک جداگانه بزنن پیلیز |
|||
|
|
۱۰:۱۵, ۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۱۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
......................
|
|||
|
|
|