کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد سخنرانی های دکتر الهی قمشه ای
۰:۵۱, ۷/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۳ ۱۱:۳۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1

...

بسم الله ...

بنده پیرو برخی بحث ها یه مطلبی رو لازم دیدم عرض کنم

با وجود تمام احترامی که برای همه ی دوستان قائل هستم باید خدمت همه عرض کنم که با جناب عبدالرحمن موافق هستم.علم ایشون واقعا نافع نیست و مصداق همون جمله ی " الهی اعوذ بک من علم لا ینفع " هستش.

کسانی مثل مولوی و شمس و عطار و حسن بصری و رابعه عدویه و خواجه عبدالله انصاری و ابو سعید ابوالخیر و ابوالفرج غزالی و حامد غزالی و ... انسان هایی هستند که گرچه علوم بالا و مهارت های ادبی بالایی دارند ولی انسان هایی هستند گمراه و سراپا خطا و گناه و سیاهی.(حاضر به ارائه ی مستندات متعدد هستم)

به علاوه همین جناب آقای الهی قمشه ای رو بنده فقط دو مظلبی رو که گفته اند خدمتتون عرض میکنم :

1.بنده 40 سال هستش که سر قبر پدرم نرفته ام و سر قبر رفتن فایده ای ندارد و تا کسی زنده است باید به سراغ او رفت ======> این جمله ی ایشون در تناقض کامل با توصیه های معصومین هستش.

2. عاشوراء نباید گریه کرد بلکه عاشوراء روز فرح و سرور هستش.

...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، aboutorab ، دل خسته ، bahman6307 ، azade

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۱۸, ۷/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۳ ۱۷:۱۹ توسط al-shia.)
شماره ارسال: #21

(۷/فروردین/۹۳ ۱۴:۵۵)Havbb 110 نوشته است:  منظور بنده مبلغان غیر معصوم بودند. مثل علمایی که ما داریم و عده ی زیادی رو از مذاهب مختلف باهاشون بحث و مناظره میکنن و اونها شیعه میشن.... اگر بنا بر بکار بردن اینجور سفسطه ها باشه اون افراد باید بگن چون تو معصوم نیستی ما به حرفت گوش نمیدیم و علمت رو نافع نمیدونیم!! و تا زمانی که خود امام زمان ظهور نکنن کسی نباید شیعه بشه بنابر استدلال بعضی دوستان...

دقیقا همین چیزی که خودتون فرمودید:
با این دید شما چه گفته باشید چه نه, امام (ره‏)‏, علامه قاضی و بقیه رو هم رد کردید؛ حالا هی بگید منظورم اینا نیست؛ همانطور که قبلا هم بعضیا این بزرگواران رو رد و حتی تکفیر و لعن کردند

از جمله خود شما
که معلوم شد چقدر دقیق گوش داده بودید

شما لطفا عارف و سالک الی الله شیخ رجبعلی خیاط (رحمة الله علیه) رو عفو بفرمایید که قبلش شیوه ی بیان رحمانیت خدا رو نزد شما نیاموختند.
من نمیدونم دیگه چی بگم چون حرفای قبلیم رو که شما اصلا توجه نکردید ولی این رو هم میگم برای کسانی که حق طلب هستند و ان شاء الله شما هم جزو اونها باشید
رفتن سراغ احادیث همینجوری نیست ، چند علم رو قبلش باید کسی یاد بگیره که فقط یکی از اونها مربوط میشه به تشخیص معتبر بودن سند حدیث! یعنی صرف اینکه حدیثی از نظر سندی صحیح بود دلیل نمیشه که هرکسی بتونه بره سراغش و از اون استنباطهایی بکنه. امام زمان (علیه السلام) فرمودند در زمان غیبت به راویان احادیث ما (یعنی فقها) مراجعه کنید ، نفرمودند که خودتون به احادیث مراجعه کنید
گاهی خود علم دین هم آدم رو زمین میزنه...

بنده خودم به احادیث مراجعه نکرده ام دوست عزیز و برادر محترم! بنده دو سال هست در زمینه ی احادیث و سندشناسی کار کرده ام و تک تک احادیثی هم که میخوام جایی مطرح کنم قبلا از علمای مربوطه تاییدیه گرفته ام!( بنده هم به لطف خدا علم رجال و مصطلح الحدیث اهل سنت و هم شیعه رو بررسی کرده و مطالعه کرده و میکنم)

شیخ رجبعلی خیاط رحمة الله علیه یا افرادی مثل ایشون بسیار بزگوار هستند ولی صد در صد چیزهایی که میگن دلیلی نیست که ما چشم بسته قبول کنیم.من میتونم برای شما گفته ی عالم بزرگوار و مشهوری رو بیارم که داره به حدیث ضعیف الاسناد استناد میکنه ولی این ها بحث های علمی هستش و نه تعصبی! باید تعصب رو کنار گذاشت.

معیار ما شیخ فلانی و علامه بهمانی و مولوی و دکتر فلانی و شمس و ... نیستن! معیار ما قرآن + حدیث معتبر هستش که اعتبارش با عالم به علوم حدیثی تایید بشه.

کسی که بگه یزید و ... هم ممکنه بهشت برن قطعا قطعا قطعا داره اشتباه محض مرتکب میشه و اتفاقا این شخص رحمانیت خدا رو درست نشناخته ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: El-Yasin
۱۷:۴۰, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
برادر محترم! بحث سر رحمانیت خداوند نیست! خلاصه ی خلاصش تو یه جمله : بحث شرور مطرحه! بحث تاثیری که این افراد در کمال من دارن مطرحه! بحث هادی و مضل بودن خدا مطرحه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۱۸:۲۴, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #23

(۷/فروردین/۹۳ ۱۷:۴۰)مصباح نوشته است:  برادر محترم! بحث سر رحمانیت خداوند نیست! خلاصه ی خلاصش تو یه جمله : بحث شرور مطرحه! بحث تاثیری که این افراد در کمال من دارن مطرحه! بحث هادی و مضل بودن خدا مطرحه!

لطفا بحث رو منحرف نکنید.اتفاقا بسیاری از همین بزرگواران میگن که خدا به قدری رحمانیتش گسترده است که اگر یزید هم آمرزیده شد نبایستی تعجب کرد و مشابه آن و این نظر قطعا از اساس غلط هستش.

لطفا بحث رو به سمت برخی مباحث فلسفی نبرید و بگذارید در وادی خودش باشه نه اینکه ببرید به سمت شرور و کمال و ضلالت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۸:۵۰, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
آهان! ببخشید که گفتم برخی از برداشتای شما اشتباست! و با این حرفم بحث رو منحرف!!! کردم!!بازم شرمنده بابت این انحراف! به بحثتون ادامه بدید!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: al-shia
۱۹:۰۱, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #25

(۷/فروردین/۹۳ ۱۸:۵۰)مصباح نوشته است:  آهان! ببخشید که گفتم برخی از برداشتای شما اشتباست! و با این حرفم بحث رو منحرف!!! کردم!!بازم شرمنده بابت این انحراف! به بحثتون ادامه بدید!

برادر من چرا ناراحت میشید؟! Wink Dodgy خب بحث علمیه! دعوا و معرکه نیست که!
ان شاء الله در تاپیک جداگانه به صورت گام به گام به نقد مولوی و افکارش و مسائل مشابه خواهم پرداخت.(گرچه مولوی ای که ناموس خودش رو به شمس هدیه میده ارزش بحث نداره ولی خب بعضی اوقات آدم مجبوره چون مولوی شده قبله ی بعضی ها ...)
۱۹:۰۶, ۷/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۱۶ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #26

......................
۱۹:۱۰, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #27

به علاوه ما قرار نیست از مراجع جلو بیفتیم یا عقب بیفتیم.اون هایی که خیلی دو آتیشه هستند،به سخنان مراجع نگاهی بیندازند!(نه به سخنان عده ای که از مولوی و شمس دکون و دستگاه باز کرده اند!)

بدون شمس و مولوی هم میشه هدایت کرد! شمس و مولوی وسیله ی ضلالت هستند و نه هدایت!

شمس و مولوی ( لعنة الله علیهما) ارزش نقد ندارند و بارها این رو گفته ام ولی متاسفانه مجبور هستم که مطالبی رو در نقد اون ها بنویسم و جسارت هایی رو که به اهل بیت کرده اند و تنقیص های اون ها برای اهل بیت رو بنویسم.
همین شمس ( لعنة الله علیه) که از قضا ناموس مولوی رو هم طلب کرد،به حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) جسارت کرده که ان شاء الله همه رو با ذکر آدرس و سند در جای خودش ذکر خواهم کرد.
۱۹:۱۱, ۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
حرف من سر مولوی و شمس و شاعرا و صوفیا نیستش! چون که من تو دین و اعتقاداتم به اونا نگا نمی کنم!
بحث من سر اینه که شما با این دیدتون دارید علمای دین رو که دستی هم در عرفان داشتن،ناخواسته رد می کنید؛
حالا باز بگید مولوی چه کرد و چه نکرد! در ضمن من نمی گم که این علمای عارف مسلک معصوم هستن، ولی دید شما رو هم قبول ندارم چرا که حرفاتون کلیه و به همه تعمیم دادید
یا علی
۱۹:۱۲, ۷/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۳ ۱۹:۱۵ توسط al-shia.)
شماره ارسال: #29

(۷/فروردین/۹۳ ۱۹:۰۶)Havbb 110 نوشته است:  خب جواب اصل مطلب پست بنده چی شد؟ چرا فقط جواب بحث حاشیه ایش رو میدید؟

کسی نگفت آیات و روایات معیار نیستند!!!

برادر عزیز،شما لطف کنید و سوالتون رو واضح و دقیق مطرح بفرمایید تا پاسخش رو خدمتتون عرض کنم.

(۷/فروردین/۹۳ ۱۹:۱۱)مصباح نوشته است:  حرف من سر مولوی و شمس و شاعرا و صوفیا نیستش! چون که من تو دین و اعتقاداتم به اونا نگا نمی کنم!
بحث من سر اینه که شما با این دیدتون دارید علمای دین رو که دستی هم در عرفان داشتن،ناخواسته رد می کنید؛
حالا باز بگید مولوی چه کرد و چه نکرد! در ضمن من نمی گم که این علمای عارف مسلک معصوم هستن، ولی دید شما رو هم قبول ندارم چرا که حرفاتون کلیه و به همه تعمیم دادید
یا علی

شما دقیق (دقیق و نه کلی) بفرمایید که بنده کجا و به چه علت و چگونه علمای دین را رد کرده ام؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۱۹:۱۵, ۷/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۱۷ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #30

......................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: al-shia
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]