|
نقد فیلم ضد ایرانی 300
|
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۴, ۴/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۳ ۱۴:۵۲ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام .اولا تشکر از ادبیات بسیار بالای شما.!!!!!!!!!
گفتید این چه کوروشی است که اسمش هم مدیون عربهاست!!خب اگه شما ناراحت میشی میتونیم بگیم گوروش بزرگ که ایرانی هم باشه کاملا. مگه کوروش گفته به من بگید کوروش کبیر که شما به این اسم ایراد میگیرید؟؟؟خب این یکی از اسامی هست که مردم استفاده میکنن.رسانه های ما و اکثر مردم هم میگن "خلیج فارس" که هر دو تاش کلمه ی عربیه.خوب این دلیل میشه چون ما اشتباها این لفظ رو استفاده میکنیم همین خلیج پارس ما ایرانی نباشه و متعلق به اعراب باشه؟؟؟؟ ![]() این لینک رو ببینید: ویکی پدیا در مورد منابع یونانی که سوال کرده بودید توی این لینک ویکی پدیا قسمت منابع یونانی به خوبی توضیح داده که یونانی ها مطابق میل خودشون و ملت خودشون در مورد کوروش مینوشتن و توصیف میکردن نه بر اساس واقعیات چه بسا این اسم هم داستانش به همین شکل باشه.شاید این اسم برگرفته از همان منابع یونانی است نه به این معنی که کوروش اصالتی نداشته یا ایرانی نبوده. من اصلا توی مطالبی که نوشتم کاری به فرح پهلوی نداشتم و جایی هم اینی که شما میگی نخونده بودم.من توی هر سایتی رفتم اون متنی که نوشته بودم در نظر قبلیم موجود بود.توی سایتهایی که هیچ کدوم فی*ل*تر نیستن و دسترسی به اونها آزاده.ضمنا متنی که من در مورد قوانین کوروش نوشتم تا حدود زیادی شبیه همین لینکهایی هست که شما قرار دادید از لحاظ مفهوم و چه بسا برگرفته از یکدیگر باشه.ضمنا لینک شماره 1 رو خودم توی ویکی پدیا قبلا خونده بودم.کشف خیلی مهمی نبود.! شما توی لینک هایی که خودتون داده بودید و من مطالعه کردم مسایلی مثل نفی برده داری و اینکه هر کسی در دین خود آزاده و صلح و دوستی و....آورده شده بود که دقیقا مثل همین مطالبی بود که من توی کامنت قبلیم در مورد منشور کوروش بزرگ نوشته بودم..جالبه شما از من میخواید که اگر کوروش چنان و چنین بوده مدرک بیارم در حالیکه خودتون توی لینک هایی که قرار دادید و گفتید کاملا معتبره به این موارد اشاره شده!!!! در مورد خدای کوروش اولا توی همون لینکی که قرار دادم نظریات مختلف در این باره نوشته شده دوما ما اگر کوروش رو ستایش میکنیم بخاطر میهن دوستی وی و خدماتی بوده که در حکومت او به این کشور تعلق گرفته حالا چه اهمیتی داره چه خدایی داشته باشه؟؟همین میهن دوستی و مردم دوستی کوروش به نوعی همون خداپرستی است ولی توی اون زمان اکثرا از اسمهای مختلفی برای خدای خودشون استفاده میکردن به قول خودتون شاید مردوک همون اهورا مزدا بوده ولی نمیدونم من حرفی از مردوک توی کامنت قبلیم زدم که شما گفتی چطور این دو را به هم ربط دادید؟؟؟ ![]() ضمنا بوسه زدن موقع پیشکش کردن هدایا رسم اون زمان بوده و در همه جا اتفاق میفتاده این لینکم ببینید توی شماره 30 از قسمت متن کامل منشور نوشته شده بر من بوسه زدند نه بر پاهای من.حالا این اهمیتی نداره همونطور که گفتم بوسه زدن اون زمان مرسوم بوده همینطور که الان در زمان حال حاضر هم می بینیم بر دست بعضی افراد یا بر جای پای اونا بوسه میزنن!!!!!! centralclubs فرق کوروش با بقیه ی شاهان این بوده که کوروش به کشور خودش خدمت میکرده و بقیه ی شاهان هم به کشور خودشون چه بسا خدمات کوروش بزرگ بسیار چشمگیر تر از دیگر پادشاهان بوده .بسیاری از دیگر پادشاهان با مردم خودشون ظالم بودن همونطور که توی لینکی که خودتون گذاشته بودید از ظلم های پادشاه بابل نوشته بود....نمیدونم اینا فرق نیست؟؟؟همونطور که گفتم ما کوروش رو به خاطر زحماتی که برای مملکت خودش کشیده ستایش میکنیم قرار نیست فرق خاصی داشته باشه با دیگر پادشاهان که چه بسا داشته. من هنوز جواب ندادم شما منو متهم کردید که آسمون ریسمون به هم نباف.عجیبه!!! در حالیکه این خود شمایید که این کارو کردید اونطور که من فهمیدم کل مشکل شما با اون قسمت از منشور هست که گفتید نوشته ی فرح پهلوی هست.خب از اول همینو میگفتید!!ضمنا شما هر مطلبی دوست دارید بیان کنید نگران نباشید وضع خراب نمیشه چون ما منطقی هستیم البته با این شمشیری که شما از رو بستی......اگر هم منظورتون از جنایات لشکر کشی کوروش بوده این کار هم اون زمان بین تمام کشورها اتفاق میفتاده شاید اگر کوروش بزرگ این لشکرکشی ها رو انجام نمیداد الان ایرانمون به همین اندازه ی فعلی هم نمی بود . همین فتح بابل هم از جمله یکی از همین لشکر کشی ها بوده ولی کوروش به اسیران امان داده و اونا رو آزاد میکنه(قسمت برگردان رو بخونید) : ویکی پدیا حالا در پایان یه سوالی ازتون دارم شما چرا اینقدر از گذشته ی خودتون متنفرید؟؟ چرا از تاریخ و شخصیت های تاریخی خود بیزارید؟؟ لطفا نگید اینطوری نیست که از نوشتتون کاملا مشخصه. |
|||
|
۲۲:۱۷, ۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۴/آذر/۹۳ ۰:۴۱)"شهید نوشته است: چرا کسی در مورد سریال روبوکاپ 2014 حرفی نمیزنه؟ اینم نسخه اصلی نقدش فیلم روبوکاپ 2014 به ایرانیان
|
|||
|
|
۰:۴۵, ۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
برای بهتر متوجه شدن تاریخ جعلی که توسط یهود برای ما ساخته شده به این مستندات یه نگاهی بندازین.
اربابان جعل |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به جای این که فیلم های هالیودی هی نقد کنید و تو رسانه ها داد بزنید فلان فیلم ضد ایرانی ،ضد اسلامی
خودتون فیلم و مستند بسازید تا مردم آکاه بشن با حرف و نقد این جور چیز ها هیچی به دست نخواهیم آورد باید به جهانیان پیام صلح دوستی ایران و اسلام را فرستاد که با حرف نمی توان. |
|||
|
|
۰:۳۷, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
امروز اتفاق جالبی افتاده دوستان برادر کوچکترم هومایون یک کشف عالی کرده از فیلم اسپایدرمن شگفت انگیز 2 که اصلا برام باورکردنی نبود یکم به این نوشته دقت کنید نوشته الله نعوذ به لله خداوند بلند مرتبه رو ویروسی نامیده اند که نمیشه از شرش خلاص شد و هرگز نابود نمیشه و بسیار قدرتمند
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Raz_Abbasi_Naghd_300_Dominion.jpg]](http://mobinmedia.ir/wp-content/uploads/2014/07/Raz_Abbasi_Naghd_300_Dominion.jpg)
![[تصویر: 300_v2.jpg]](http://mobinmedia.ir/wp-content/uploads/2014/07/300_v2.jpg)
![[تصویر: Dominion_Poster.jpg]](http://mobinmedia.ir/wp-content/uploads/2014/07/Dominion_Poster.jpg)
![[تصویر: Dominion_Pray_Human.jpg]](http://mobinmedia.ir/wp-content/uploads/2014/07/Dominion_Pray_Human.jpg)