|
*** شب فاطمیه میهمان داریم. چه کنیم؟؟؟
|
|
۰:۳۴, ۱۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۳ ۲۰:۱۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
فردا شب ، شب شهادت حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) هست. و من خودم رو موظّف میدونم که تو مجلسی شرکت کنم. از طرفی فردا شب دو تا خونواده زنگ زدن بیان شام خونمون !!! هم خودم و هم خونوادم موندیم چیکار کنیم. خونوادم که هستن برای پذیرایی. بنظرتون من چیکار کنم؟؟؟ از طرفی فکر میکنم فرداشب علاوه بر اینکه شب مهمونی نیست و شب عزاست، باید عزادار بود و یه جایی برای عزاداری رفت. از طرفی بحث احترام به میهمان و احتمالا ناراحت شدن میهمانان ذهنمو مشغول کرده. چیکار کنم؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۵, ۱۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۳ ۱۲:۵۱ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۳/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۵)aboutorab نوشته است: سلام داداش سلام برادرم. البته من فکر نمیکنم علت مهجور موندن فاطمیه این باشه که به قاتلین حضرت لعن علنی نمیشه. (گرچه لعن علنی هم میشه). علل دیگه ای داره: 1. این واقعه عظیم تاریخی، غیر قابل انکاره. باید برای مردم از طریق رسانه ها و پارچه های سطح شهر، خیانت هایی که قاتلین حضرت، به ایشون کردند رو توضیح داد. نه اینکه همش بگیم ایام شهادت تسلیت باد... اینجا اگه با اسم هم باشه، اشکالی نداره. چون تو تمام کتب تاریخی و روایی با اسم اومده. بهرحال، مردم باید بفهمن قاتلین و خائنین چه کسانی هستند دیگه. لعن علنی بحثش جداست که یقینا شما هم مطلعید. 2. مهجور ماندن جریان غصب فدک و خطبه گرانقدر فدکیه... اهل بیت علیهم السّلام به فرزندانشون خطبه فدکیه رو یاد میدادند. اما الان... باید مردم رو با خطبه فدکیه آشنا کرد. یادمه پارسال تلویزیون تمام خطبه فدکیه رو گذاشت. میشه مسابقه هم گذاشت. مثل این مسابقه قصه فدکیه. مسابقه ای که شروع کنندش فقط یک هیئت تو شهر بابل بود. و الان خدا رو شکر کشوری شده. اکثر خبرگزاری ها، اطلاعیش رو منتشر کردن. بهرحال، باید مردم رو با وقایع بعد از شهادت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آشنا و مأنوس کرد. عده کمی از مردم تمام وقایع رو میدونن. همین ها، خود به خود بغض مردم برائتشون نسبت به قاتلین رو چندبرابر میکنه. |
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۱۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۳ ۱۲:۵۲ توسط ISOD.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
ببخشید یه چیز دیگه هم اضافه کنم
یه فرازی هست توی دعای مکارم اخلاق (چون می دونم استادی ترجمه رو می گذارم به عهده خودتون) : وَ اكْفِنِي مَا يَشْغَلُنِي الِاهْتِمَامُ بِهِ وَ اسْتَعْمِلْنِي بِمَا تَسْأَلُنِي غَداً عَنْهُ وَ اسْتَفْرِغْ أَيَّامِي فِيمَا خَلَقْتَنِي لَهُ |
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
شما خوب میتونین چند لحظه با خانواده باشین بعد بفرمایید که جایی قرار دارم و باید برم البته اگه با خونواده هماگنگ کرده باشین اگه مشکل دارین و باید حتما بموونین که دیگه شرمنده البته دوستان گفتن که میتونین صحبت کنین یک روز دیگه تشریف بیارن . سخته تصمیمش ولی همی جاهاس که میشه تصمیم گرفت ، خیلی سخته درکتون میکنم. فقط بگونه ای برخورد کنید که نگن بچه مذهبی ها فلان و فلان هستن. البته که شما بهترین تصمیم رو خواهید گرفت.
|
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام
الان وقتي داشتم ميومدم خونه درباره اين موضوع با يكي از دوستانم حرف زدم بهم گفت به شما بگم: «از خوندن آيه الكرسي دريغ ننماييد »- خودش گفت كه اعتقاد عجيبي به كاربرد اين آيه تو حل شدن مشكلات اين چنيني داره . امتحان كن برادرم موفق باشي يا علي عليه السلام |
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۱۳/فروردین/۹۳ ۱۲:۵۱)ISOD نوشته است: ببخشید یه چیز دیگه هم اضافه کنم بسم الله احسنت به شما برادر بزرگوار با اجازتون بنده،برای اون عزیزانی که صحیفه ندارند. آدرس و ترجمه این فراز رو قرار میدم. **************************************************************** خدایا!برمحمد و خاندانش درود فرست و بی نیازم کن از هر کار که پرداختن به آن مرا از تو باز می دارد. مرا به کاری وادار که فردا از آن خواهی پرسید، و چنان کن که روزهای عمرم در انجام دادن کاری سپری شود که مرا برای آن آفریده ای. صحیفه سجادیه-دعای بیستم(مکارم الاخلاق)-ابتدای بنده 3 |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
البته فکر میکنم آقایون بیشتر بتونن به شما کمک کنن چون شرایطتتون با ما خانوما متفاوته من تو اینطور مواقع (که خیلی هم برام پیش اومده) سعی میکنم که رضایت مامانم رو جلب کنم و میمونم خونه کمکشون میکنم اگر در چنین مواقعی نتونستید برین مجلس عزاداری سعی کنین مجلس عزا رو بیارین تو خونتون . . روز شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها)(24اسفند92)جای همه دوستان خالی ما کاظمین بودیم. اولش قرار بود تا شب حرم بمونیم(چون ساعت12شب در حرم بسته میشه) اما برنامه عوض شد و بهمون گفتن به خاطر مسائل امنیتی فقط اجازه دارین تاساعت3 ظهر حرم باشین بعدش باید بریم بغداد،هتل،تا فردا صبح هم اجازه خروج از هتل نداریم. خلاصه شب شام غریبان حضرت زهرا بود و ماهم خیلی ناراحت که به جای اینکه حرم باشیم،الان تو هتل زندانی شدیم اما بعد از نماز مغرب و عشاء تو نمازخونه هتل دوستان همسفرمون مراسم عزاداری مفصلی برگزار کردن ،روحانیون کاروانها و مداح ها حسابی سنگ تموم گذاشتن خدا خیرشون بده شب خیلی خوبی بود. |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
تشکر از تمام بزرگواران که لطف کردند و وقت شریفشون رو برای حل مشکل بنده صرف کردند. قرار بر این شد که: 1. مادر بنده حلوا درست کردند. و قراره بجای شیرینی، حلوا + خرما پذیرایی بشه. 2. تلویزیون منزل رو شبکه ای باشه که برنامه عزاداری پخش میشه (با نظر یکی از دوستان تو پیام خصوصی) 3. بنده هم بعد از پذیرایی مقدماتی از میهمانان، با حفظ احترام و با کسب اجازه از میهمانان برم بیرون مجلس. باز هم از شما متشکرم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118088800/emza_fatemieh_talar.jpg)