|
چالش ها، محدودیت هاو فرصت ها در زمینه ی پهنای باند اینترنت
|
|
۱۲:۳۰, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: ادبیات باند پهن در دنیا ۲۰ مگ است. در شبکه ملی اطلاعات برای ۶۰ درصد خانوارها حداقل پهنای باند ۲ مگ در نظر گرفتهایم؛ اگرچه ۲ مگ باند پهن نیست.
نصرالله جهانگرد، با اشاره به اینترنت از نگاه زیرساختی، اظهار داشت: در ابتدای سال ۲۰۱۴، اینترنت جهان ۱۰۰ ترابیت سرعت دارد. معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: ایران یک درصد از جمعیت جهان را داراست اما ظرفیت کل اینترنت کشور ۱۰۰ گیگ است که به عبارتی سهم هر نفر، یک کیلوییت میشود. وی گفت: این در حالی است که در کشور ترکیه سهم هر نفر ۴۰ تا ۵۰ کیلوبیت و در کشور قطر سهم هر نفر ۱۰۰ کیلوبیت است. جهانگرد تصریح کرد: با این وضعیت میخواهیم در منطقه دوم شویم! رئیس سازمان فناوری اطلاعات افزود: همچنین هماکنون حجم اطلاعات جهان ۴ زتا ( ۱۰به توان ۲۱) بایت است؛ به همین تناسب باید استراتژی دولت، دسترسی راحتتر و ارزانتر به این ابزار باشد. وی با اشاره به بررسی گزارشهای بودجه کشور از سال ۷۰ تا ۸۲، گفت: حسابهای ملی هزینه شده کشور نشان میدهد، هر یک تومان سرمایهگذاری در ICT، میزان ۱۵ برابر در ICT بازگشت داشته است. جهانگرد تصریح کرد: هماکنون تمام دنیا به دنبال Broad band (باند پهن) هستند. ادبیات باند پهن ۲۰ مگ است که ما در ایران روی باند پهن ۲ مگ صحبت میکنیم. دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات افزود: در ساختار شبکه ملی اطلاعات باید ۶۰ درصد خانوارها به پهنای باند بالا دسترسی داشته باشند که حداقل پهنای باند را ۲ مگ درنظر گرفتهایم؛ اگرچه ۲ مگ باند پهن نیست. وی تاکید کرد: حدود ۱۷ تا ۱۸ میلیارد دلار سرمایهگذاری در ۳ تا ۴ سال آینده در این حوزه نیاز است؛ باید ۸ ترابیت در اینترنت بینالملل و ۴۰ ترابیت در Back Bone (پشتیبان) داشته باشیم. منبع خبر آنلاین --------------- ولی انصافا این بهش میگن خوردن حق الناس!!!! تو همین مازندارن چند ماه پیش که پهنای باند ایران 40 گیگابیت بود سرعت اینترنت مازندران بود 350کیلوبایت!!!! الان به قول وزیر ارتباطات (وزیر شعار) اینترنت ایران شد 110 گیگابیت اما سرعت اینترنت مازندران شد 50 کیلوبایت!!! خدایی اینا چطوری میخوای حق الناس رو پرداخت کنن!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۳, ۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
نقل قول: ببینید منظور منو متوجه نشدید وقتی دینش با دیدن پورن مشکلی نداره عرفم مشکلی نداره خودشم از خداشه مگه مغز انکرالاصاتو خورده که نبینه حرف من اینه که اصن ما رو با اونا مقایسه نکن ده تا راه حل داره هر کدومو بخواد بر میگزینه
|
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۹/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۳ ۲۳:۴۷ توسط Kol.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
نقل قول: من الان از یه هلندی پرسیدم که جوون هاتون پورن نیگا میکنن، گفت فقط بعضی ها نگاه میکنن اونم خیلی کم. آمریکا مشکل اخلاقی داره به ما چه. تازه ازش پرسیدم اونایی که تو پورن بازی میکردن رو اصلا ادم حساب نمی کرد. می گفت اونا آدم نیستند حیوون اند. --------------------- مشکل سرعت پایین به کنار. این قطعی هارو واقعا رفته رو اعصاب. الان خواستم خیر سرم یه دست LoL بازی کنم. دست اول پینگ 110 خوب! دقیقه بیست اینترنت قطع شد برای 10 دقیقه ، وقتی وصل شد پینگ شد 300. بعد از 20 دقیقه دوباره قطع شد ، کلا هر 10 دقیقه یه بار قطع میشه شب ها. منی که نامحدود پول دادم ، این حق خوری حساب نمیشه؟ |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۱۰/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۳ ۲۳:۳۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان گرامی
![]() یه اصلاحیه میخوام بزنم پای صحبت های قبلیم : من استفتاء آیت الله مکارم رو اولین بار همین تایپیک خوندم. یک مقداری هم زود قضاوت کردم ![]() یه کم که بیشتر درباره این استفتا فکر کردم دیدم میشه یه کم با دید بازتری نسبت به این ماجرا نگاه کرد. مسئله ی اینترنت از مسائلیه که تا صحبتی ازش میشه همه سریع گارد میگیرن! یا منفی منفی یا مثبت مثبت. اما آیت الله مکارم منطقی تر به این ماجرا نگاه کرده بود. نباید فراموش کرد که این وسط اگه اشتباه و کم کاری شده باشه،از مسئولین فرهنگی و اجراییه...به هر حال اگه ما از لحاظ سرعت اینترنت دویست سال هم از اروپا عقب باشیم باز هم برای رسیدن به اونها اولین چیزی که لازم داریم اینه که فرهنگ استفاده از اون پیشرفت رو وارد کنیم. الان نسل سوم و چهارم ارتباطات در راهه،همه مون هم این اینترنت پر سرعت رو در ایران به چشم می بینیم...وقتی نگاه میکنم که با همین اینترنت لاک پشتی ، کشور ایران رتبه ی اول رو از نظر جستجوی کلمات مستهجن توی گوگل داره...دلم نمیخواد بعدا که اینترنت پر سرعت اومد و مضراتش رو دیدیم پیش خودم بگم : اینم از چیزی که سنگش رو به سینه میزدی!! یه جوری نشه که از پیشرفت تکنولوژی پشیمون بشیم... از طلا بودن پشیمان گشته ایم مرحمت فرموده ما را مس کنید :| |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
نقل قول: البته داداش این جستجو های زیاد دلایل مهم دیگه ای تو ایران داره ، مثلا عدم توانایی جوانان در خالی کردن عقده ها ![]() اون وریا میرن سر کوچه تو استریپ کلاب اینجا میان تو اینترنت حجاب عجیب غریب بعضی خانوم ها ، پوشیده ولی محرک تر از نپوشیده ![]() اگه میخواستن جلو اینترنتو بگیرن باید میذاشتن دیال میموند الان که دیگه کار از کار گذشته کم و زیادش چه فرقی میکنه . مثلا امروز یه خبطی کردم badoo ( شبکه اجتماعی بادو ) رو ریختم اصن یه وضی بودا عکسا همه .... ![]() جستجو اطراف ( nearby ) هم داشت خانومای محل هی پیام میدادن که چرا عکس نمیذاری بدون عکس که نمیشه ( حالا چی نمیشه معلوم نیست )
|
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۱۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
نقل قول:الان نسل سوم و چهارم ارتباطات در راهه،همه مون هم این اینترنت پر سرعت رو در ایران به چشم می بینیم...وقتی نگاه میکنم که با همین اینترنت لاک پشتی ، کشور ایران رتبه ی اول رو از نظر جستجوی کلمات مستهجن توی گوگل داره...دلم نمیخواد بعدا که اینترنت پر سرعت اومد و مضراتش رو دیدیم پیش خودم بگم : اینم از چیزی که سنگش رو به سینه میزدی!!قضیه سرچ مستهجن دست رشته یه کلک از طرف خود گوگل هست. شما اول برو "ن" رو تو گوگل سرچ کن. بعدش برین "n" رو تو گوگل سرچ کنید. یه مقایسه کنید به عمق فاجعه پی می برید. بر اساس همین آمار دقل بازی هم ایران رتبه 1 رو نداره. آمریکا رتبه 1 رو داره. |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)