|
مردم ایران زامبی شدهاند!
|
|
۲۰:۱۷, ۲۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۳ ۲۰:۱۹ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به تازگی یک متن با ایمیل میان کاربران فارسی زبان اینترنت مبادله میشود که مردم ایران را «زامبی» (Zombie) نامیده است.
به گزارش رادیو بینالمللی چین (CRI)، این متن انتقادی که نویسنده آن ناشناس است، اشاره داشته که مردم ایران مانند زامبیها هیچ هدف و آرزویی ندارند و تنها صبح و شبهای خود را به هم پیوند میزنند. یادداشت «مردم ایران زامبی شدهاند»، تاکنون هزاران مرتبه در ایمیل و شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشته شده و بسیاری از کاربران آن را مورد توجه قرار دادهاند. نگارنده همچنین ابعاد مختلف زندگی امروز گروه بزرگی از ایرانیان را هدف انتقاد تند خود قرار داده است. متن کامل این یادداشت بدین شرح است: یک چراغ جادو را مقابل مردم دنیا بگیرید و به آنها بگویید که غول داخل آن یک آرزویشان را برآورده میکند. هر فردی از هر کشوری آرزوی متفاوت خواهد داشت. یکی بوگاتی میخواهد و دیگری کشتی تفریحی دوست دارد، یکی میگوید هواپیمای شخصی و یکی کاخی بزرگ را طلب میکند و یکی هم میخواهد صاحب یک سایت مانند فیسبوک باشد و شاید کسی هم میخواهد نخستین فضانوردی باشد که قدم روی مریخ گذاشته است. حالا همان چراغ جادو را مقابل مردم ایران بگیر. نفر نخست پول زیاد میخواهد، آن یکی پول فراوان میخواهد، یکی دیگر پول هنگفت میخواهد، آن یکی 3000 میلیارد طلب میکند و یکی دیگر میگوید میخواهد بین فامیل پولدارترین باشد و هرگز ثروت کسی از او بالاتر نرود. بیشتر مردم ایران، آرزویی ندارند. آنها میخواهند هر مشکلی را با پول حل کنند و هر چیزی را با سرمایهگذاری مستقیم مالی به دست بیاورند. آنها حتی اگر سلامتی یکی از اعضای خانوادهشان را میخواهند، با خدا و بزرگان معامله مالی میکنند: «اگر شفا پیدا کند، 500 تومن میگذارم کنار…». تعریف خیلی از آنها از «نذر کردن»، ارائه پیشنهاد مالی به آسمان است. کسی نذر نمیکند که اگر مشکلش حل شد، بعد از آن تا جایی که میتواند دروغگویی یا غیبت کردن را کنار بگذارد. آنها برای ادای نذر خود گوسفند میکشند و گوشت آن را میان چند خانواده پولدارتر از خودشان تقسیم میکنند و کلهپاچهاش را هم صبح نخستین روز تعطیل با خوشحالی و سنگک تازه میل میکنند. اگر میخواهند بقیه دوستشان داشته باشند، خودشان را پولدار جلوه میدهند و اتومبیلهای مدل بالا سوار میشوند تا دیگران عاشقشان شوند. آنها میدانند اگر دوست و فامیل احساس کنند که وضعشان مناسب نیست، طردشان میکنند؛ پس وانمود میکنند که دغدغه مالی ندارند. وقتی توی میهمانی مینشینند، درباره قیمت جدید خودروها میپرسند و میگویند که قصد دارند یکی بخرند، اما این در حالی است که هرگز پولی برای این کار ندارند. آنها چنان در پی چشموهمچشمی هستند که یک کارگر ساده کارخانه خانه پدری خود را میفروشد و به اجارهنشینی روی میآورد تا همسرش بتواند به فامیل خود بگوید که سانتافه سوار میشوند. بیشتر مردم ایران تاجران خانگی هستند. آنها طلای اندوخته دارند، دلار و یورو خریدهاند یا در پی افزایش سود حساب بانکی خود هستند، پس هر روز در سه نوبت صبح، ظهر و عصر، قیمت ارز و سکه را پیگیری میکنند و با شنیدن آن سوت میکشند و نچنچ میکنند، چون نگران سرمایه خود هستند. مردم ایران آرامش ندارند. آنها به این اعتقاد ندارند که هر کسی باید هماهنگ با درآمد خود زندگی کند. آنها ابتدا یخچال سایدبای ساید را نمادی از ثروت میدانستند و سپس به تلویزیونهای تخت روی آوردند. بسیاری از مردم ایران ماهانه قسط خانه و اتومبیل و وسایل الکترونیکی را میپردازند که به آن نیازی ندارند. آنها پارکینگ ندارند، اما اتومبیل گرانقیمت میخرند و نیمهشب با شنیدن صدای آژیر دزدگیر از خواب میپرند و با عجله خودشان را به پشت پنجره میرسانند و پایین را نگاه میکنند. مردم ایران، ثروتمندترین ملت جهان هستند، اما همیشه ناله میکنند که پول ندارند. آنها خودروهای مدرن را به دو برابر قیمت آن در جهان میخرند و جدیدترین گوشیهای موبایل و تبلتها را به دست میگیرند. در عسلویه، گوشیهای کارگران از موبایل مهندسان جدیدتر و گرانتر است. مردم ایران مانند زامبیها زندگی میکنند. زامبی، انسانی است که هدف و آرزو ندارد و فقط صبح را به شب میرساند و شب خود را به صبح روز بعد پیوند میزند. زامبی، معنای عشق و دوست داشتن را نمیفهمد. همان زامبیها پشت میز مینشینند تا برای دیگران تصمیم بگیرند. چیزی که مردم ایران آن را «زندگی» معنی کردهاند، زندگی نیست. آنها یکدیگر را دوست ندارد. بیشتر آنها زامبی هستند. زامبیها، پولپرستهایی هستند که روی هر چیزی قیمت میگذارند و زندگی را فقط از زیر گلو تا سر زانوهایشان میبینند. فقط زامبیها هستند که در استادیوم و پارک به تماشای اعدام مینشینند. زامبیها هستند که وقتی پشت فرمان اتومبیل مینشینند وحشی میشوند و با خوی حیوانی خود رانندگی میکنند. تنها زامبیها هستند که کارخانه تاسیس میکنند و آب کاه را داخل بطری شیشهای میریزند و به جای آبلیمو روانه بازار میکنند. زامبیها هستند که پراید را تولید میکنند و میخرند و سوار میشوند و خودشان و دیگران را میکشند. زامبیها، کودکان را نمیبینند و نمیخواهند به این اهمیت بدهند که فکر و شعور و استعداد فرزندانشان چطور رشد خواهد کرد. منبع : مردم ایران زامبی شده اند |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۹, ۲۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۳ ۲۲:۴۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ایرانی ها شاید خیلی مشکلات داشته باشند ... همون طور که همه ی ملل دیگر دارند ..
برید مستند هایی که درباره زندگی چینی ها ساختند ببینید ... این چینی ها از همه بیشتر شبیه به زامبی ها هستند ... با اون وضع کار و فرهنگشون همه مشکلات دارند ... از آمریکا گرفته تا بلژیک تا افغانستان ...یکی از یک نوع ...دیگری از نوع دیگر ... توی هند یک مشکلاتی هست تو پاکستان یجوری... |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
چه متن مزخرفی....
نقل قول: غربیای بدبخت که دنبال هم جنس بازی و **********و*********** چیزای دیگن ...بوووووووووووووع |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۲۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
تعصب کور را کنار بگذاریم از این مطالب نوشته شده چند درصدش به نظر شما درسته ؟ قضاوت بر عهده ی شماالان در شبکه تماشا یه سریال تکراری چند سال قبل به نام مجموعه ی مسافران را نشان میدهد که بسیار با واقعیت جامعه ایران سازگار است . خود کارگردانان و فیلم نویسان ایرانی قبلا ما را زامبی نشون داده بودن!شما از دست چینی و استیل و بلور و غیره ناراحت نشین ![]() که البته تا به نظر بنده تا حد زیادی به واقعیت نزدیک است .
|
|||
|
|
۰:۰۱, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
چرا بعضی ها بهشون بَر میخوره؟
نامه از هرکسی با هرنیتی که هست مهم نیست مهم اینه که واقعیته این که مردم همه دنیا یه عادات بدی دارند یه چیز طبیعیه عادات بد مردم ما هم تعدادیش همین هایی است که توی اون متن اومده بهتره به جای جبهه گیری و مثال از کشورهای دیگه سعی به رفع این عیب ها کنیم
|
|||
|
|
۰:۲۲, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
برخی از حرفاش درست بود
اما نکته اش اینجا بود که یک زامبی ما را به زامبی دیگر تشبیه کرده بود و این یعنی چی من نمیدونم عجب کلیپی بود این کلیپی که دوستان گذاشته بودن دم خودمون گرم که حداقل یه تصادف کوچیک که میشه 100 نفر جمع میشن ![]() حتی در روایات داشتیم که طرف تصادف کرده ولی بعلت خفگی و نرسیدن اکسیژن جان به جان آفرین تسلیم کده
|
|||
|
۱:۳۸, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
به غیر از این قسمتش
نقل قول:مردم ایران، ثروتمندترین ملت جهان هستند، اما همیشه ناله میکنند که پول ندارند. آنها خودروهای مدرن را به دو برابر قیمت آن در جهان میخرند و جدیدترین گوشیهای موبایل و تبلتها را به دست میگیرند. در عسلویه، گوشیهای کارگران از موبایل مهندسان جدیدتر و گرانتر است. که تا حدودی درسته بقیش چیزای بیخوده من آدم نژاد پرستی نیستم ولی دیگه یه چینی یا آنگلوساکسون که اصالت نژادشون مشخصه نباید به ایرانی جماعت حرف بزنه ما ایرانیا بخاطر هجوم فرهنگ همین غربی ها و شرقی های بی اصل و نسب از اصل خودمون فاصله گرفتیم قبول دارم مشکل داریم و باید اصلاح بشیم ولی وضعیت فعلی ما از بهترین حالت اینها هم بهتر است بعدا اگر زنده بودم در مورد زینت القوم مطلب میزنم بعد این برام جالبه کسی به این ها چیزی نمیگه ، همان ها که سه کیلو آشغال رو از ماشینشون بیرون میریزن و از مملکت بد میگن!!! و از کشورهای اروپائی خوب میگن در مورد زرد پوست ها بغیر از مسلموناشون که برادر خواهرامون هستن + مستضعفاشون که باید تحت الحمایه ما باشند از غربی ها هم به مراتب بدترن (بجز یهودیا و برخی ژرمنها) حالا درسته صدا و سیمای ..... ما میاد فیلماشون رو بیست بار تکرار میکنه تا فرهنگ .....شون برامون عادی بشه ولی خب .... در کل دوستان خواهشا یکم اگر اگر اگر نسبت به دینتون غیرت ندارید از وطنتون دفاع کنید |
|||
|
|
۲:۵۷, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۲/فروردین/۹۳ ۲۱:۳۰)110 نوشته است: شهر که شلوغ بشه قورباغه هفت تیر کش میشه! موندم چی بگم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
|
|||
|
|
۹:۳۳, ۳۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم مدتی متنی در فضای مجازی منتشر می شود با این عنوان : مردم ایران زامبی شده اند !!! که یکی آن را با عنوان مقاله مهندس ژاپنی معرفی می کند و دیگری از نوشته های برادر خبرنگار عزیزمان فرورتیش رضوانیه . در نگاه اول و در دید عمومی این متن یک متن انتقادی معمولی است اما اگر کمی در آن ریزتر شویم و دقت کنیم متوجه خواهیم شد این یک متن در حوزه ی ادبیات استراتژیک است و به همین دلیل من تصمیم گرفتم تا مقاله ای مختصر در جوابیه آن متن نوشته و منتشر کنم . روی سخن من در این مقاله با نویسنده ی متن است . دوست عزیزم سلام ای کاش شما در ابتدا و یا انتهای نوشته تان خود را معرفی می کردید تا ما هم با نوشته ی این اثر آشنا شویم تا شاید بتوانیم مفصل تر در باب آن بحث کنیم . بگذریم . عنوان متن شما این بود : “ مردم ایران زامبی شده اند.” هرچند عنوان متن تان جذاب است اما با اصل متن هیچ تطابقی ندارد زیرا شما در متن سعی کرده اید مردم ایران را افرادی با ذهن های بسته و تفکری تک بعدی نشان دهید حال آنکه تعریف زامبی چیز دیگری است . طبق تعاریف متعدد سازمان های امنیت ملی ایالات متحده آمریکا زامبی “... به انسانی گفته می شود که در اثر درگیری سیستم عصبی بدن به یک ویروس قدرت تعقل خود را از دست داده و به مرحله توحش می رسد .... “ با این تفاسیر شما در عنوان مقاله خویش ، سهواً یا عمداً مردم سرزمین ایران را به عنوان انسانهایی متوحش و فاقد شعور تعریف خوانده اید . به اصل متن می پردازیم . چراغ جادویتان را برداشته و به سراغ مردم سرزمین های مختلف جهان رفتید . آن را مقابل مردم گرفتید و آرزوها و امیال آنان را مشاهده نمودید . یکی در آرزوی بوگاتی (ازگرانترین ماشین های جهان) بود یکی در حسرت کشتی تفریحی ، این یکی کاخ بزرگ می خواست و آن یکی هواپیمای شخصی !!! و بعد به سراغ مردم سرزمین من آمدید و در چراغ جادویتان دیدید که مردم من فقط با وجه نقد ارضا می شوند و غایت خواسته هایشان پول است و نهایت دغدغه هایشان ماشین سانتافه و یخچال دوقلو !! جالب بود . اما من از شما یک سوال دارم . تا بحال واژه ی لیبرالیسم به گوشتان خورده است ؟؟؟ بله . همان که امروزه به اشتباه آن را برابر آزادی می خوانند . می دانید تفکر لیبرالیسم در هر کشوری حاکم شود – ولو برای مدت زمان اندک- به خاطر در اختیار داشتن قدرت و رسانه ها بر علایق و سلایق مردم تحت سیطره خودش تاثیر گذاشته و آن چیزی که خروجی این تفکر است مصرف گرایی در حالت عمومی و زیاده خواهی در جنبه شخصی است . تفکر لیبرالیسم زائیده مدرنیته و به طبع آن غرب است و جالب است که در متن شما مردم دیگر کشورها که اغلب حکومتشان لیبرالیستی است به ظاهر افرادی با سطح علایق و خواسته های والا هستند اما مردم ایران که تنها چند دوره تحت تاثیر این شیوه حکومتی بوده اند انسانهایی متوحش و نادانند ؟!!! دوست عزیز . از شما می خواهم یک بار دیگر به مقاله خود رجوع کنید و آن را بخوانید . خواسته های والای (به عقیده حضرتعالی) انسان غیرایرانی چیست ؟؟؟ آیا مواردی که شما قید کردید جزو کالاهای ضروری بود یا جزوی از مایحتاج الزام آور زندگی ؟؟؟ آیا کالاهایی که انسان غیرایرانی در طلب آنها بود نشان از طمع و حرص و آز نداشت ؟؟؟ آیا این خواسته های والا همان خواسته های مردم ایران در قالبی دیگر و زیباتر نبود ؟؟؟ یک سوال از شما دارم ؛ چه تفاوتی دارد که فردی ماشین بوگاتی را آرزو کند یا معادل قیمت آن وجه نقد ؟؟؟ آنچیزی که واضح است شما کاملا مغرضانه و با هدف خاصی سعی در نشان دادن وجهه ی نامناسب و نادرستی از مردم ایران هستید تا آنجا که در بدنه متن خود آنها را انسانهایی نادان (همانطور که در اصل متن تان معادلی برای آن بکار بردید.) و طماع نشان می دهید . در ادامه متن تان شما به مبحث نذورات و صدقات پرداختید و آن را معامله با خدا خواندید . من یک سوال دیگر از شما دارم , اگر این معامله با خدا نتایجی همچون کاهش آسیب های اجتماعی ، کاهش آمار بیکاری ، کاهش آمار فساد ، کاهش افراد زیر خط فقر ، کمک به قشر ضعیف و کم بضاعت جامعه ، افزایش آمار سنت نیکوی ازدواج ، افزایش سطح رفاه اجتماعی ، شکوفایی استعدادهای نهفته و .... را در پی داشته باشد که توام با افزایش عزت ملی می تواند به امنیت ملی نیز کمک کند پس این معامله چه ایرادی دارد ؟؟؟ من این معامله را مقدس می دانم و افتخار می کنم به اسلام و دیگر ادیان توصیه کننده این مهم و چه چیزی مقدس تر از معامله ای که عابد و معبود از آن راضی باشند ؟! در متن خود همچنین به مسأله ی ذبح حیوانات پرداختید . پیشتر از شما افراد بسیاری بودند که به این مسأله پرداختند و پیشتر از من هم افراد بسیاری پاسخگوی آنها بودند اما من برای شفاف تر نمودن بحث برای شما گریزی مختصر هم به این مبحث خواهم داشت . همانطور که می دانید ذبح حیوانات مبحثی نیست که در قرن های اخیر رواج یافته باشد بلکه این مبحث به عصر انسان اولیه برمی گردد و در آنجا می بینیم که انسانهای اولیه برای خشنود نگاه داشتن ایزدشان قربانیانی از انسان و حیوان به آنان پیشکش می کردند . حتی در اوج تمدن غرب (همانجایی که مردمش خواسته های والا داشته اند .) در مرکز فرهنگ و تمدن آن یعنی یونان باستان مردم با تقدیم هدایا و قربانی به خدایانشان آنها را به ضیافت خود دعوت می کردند . اما این قضیه در مورد ملت ایران اندکی تفاوت دارد زیرا آنان پیرو ادیان ابراهیمی اند . در ادیان ابراهیمی این قربانی نمادی از نفس انان و با ارزش ترین چیز اوست که در مقابل معشوق و معبودش حاظر است از آن بگذرد و برای رسیدن به او آن را ذبح کند . پس برای مردم ایران این مبحث یک دیدگاه عرفانی دارد و همچنین یک دیدگاه باستانی اسطوره ای . چرا دیدگاه باستانی و اسطوره ای ؟ می گوییم در همجواری ادیان و ملل و تعامل فرهنگی ملت ها با هم جنبه ی ذبح حیوانات برای رضای خدا وارد ادیان ابراهیمی شد که در آنجا با عرفان درآمیخت و نتیجه ی آن حالت امروزی مبحث است . مطالب برای ادامه گفتگو بسیار است اما بجهت ذیغ وقت و برای حسن ختام خدمتتان عرض می کنم اینکه در انتهای متن خود مردم را دروغگو و فریبکار و متظاهر خواندید و آنان را موجوداتی خاطی و گناهکار دانستید را قبول دارم هرچند خود نیز از همین مردمم . نه تنها مردم ایران که تمام مردم جهان اینگونه هستند و علت آن را در یک چیز می بینم : مال حرام و ربا که فرزند خلف سیستم بانکداری است و سفره های مردم را آلوده نموده است . هنگامی که مال حرام زیر پوست انسانها تجمع یابد آنها هیچ خدایی را بندگی نخواهند کرد . امیدوارم مفید واقع شود . ومن الله توفیق مسئول انجمن مستقل بیداری اندیشه علی همتی
|
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۳۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خیلی مزخرف بود من بجز اون قسمتی رو که آقای عبدالرحمن هم اشاره کردن ب هیچ وجه قبول ندارم
درضمن بجای اینکه راجع به درستی و نادرستی این چرندیات فکر کنیم بهتره دید عمیق تری نسبت به این موضوع داشته باشیم مطمئنا باهدف خاصی این متن نوشته شده حتی درغير اینصورت هم بنظرمن که این نوشته یه توهینه |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۳۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
چینی ها به معنای واقعی زامبی هستن مردم پرشور ما رو با مردم سرد و مرده ی چین مقایسه کردن حماقت هستش واقعا مردم چین زندگی ربات گونه ای دارن که دیدم ولی مردم ما با کمترین امکانات زندگی پرشوری دارن برای مثال جمعه ببینید چقدر پارک ها پر از مردمی هست که اومدن شام رو بیرون بخورن ولی یک مدت با مردم چین زندگی کنید از زندگی زده میشید !!!!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تبریک LG به مردم هوشیار ایران! | عبدالرحمن | 9 | 4,397 |
۱۶/تیر/۹۲ ۱۴:۴۴ آخرین ارسال: Reza2035 |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)

![[تصویر: soal.gif]](http://www.askdin.com/images/smilies/Small/soal.gif)