|
مادر عشق و وفا . . .
|
|
۱۴:۳۴, ۲۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۳ ۱۶:۱۵ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() السلام علیک یا فاطمه ام البنین سلام الله علیها سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها را پیشاپیش به آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و تمام شما عاشقانه آقا قمر بنی هاشم علیه السلام تسلیت عرض مینمایم. مادری که اگر چه در کربلا نبود، ولی دلش تا ابد در کربلا ماند و نگاهش بر افق، که آیا «کاروان عشق» را بازگشتی خواهد بود؟ مادری که دلش برای همیشه در کنار «نهر علقمه»، سوگ نشین فرزندی شد که نظیر نداشت در زیبایی و شجاعت! مادری که دلش در میدان «قتلگاه» بود و نگاهش بر آسمان، که چه وقت، «ماه»، بار دیگر خواهد تابید! مادری که یک عمر، دست از «حسین حسین» گفتن بر نداشت و تمام غریبانه هایش را، حتی سوگ عزیزانش را با نام حسین علیه السلام همراهی کرد! مادری که «ام البنین علیهاالسلام» بود، ولی آیینه نگاهش از آسمان کربلا، تنها اشکِ خونین ستارگان را چید؛ آن گاه که راوی، از عبور نیزه ها روایت می کرد! مادری که حتی کوچه های «مدینه»، مرثیه سرای اندوه سترگ او شدند و به استقامت و صبر او ایمان آوردند! مادری که «وفا»، اولین درس زندگی و «شجاعت»، عالی ترین سرشت همسری اش بود و «صحبت»، بالاترین باور مهر پروری اش مادری که برای همیشه، با ناله های نینوایی، به یاد پسرانش، لالایی سرود و سروده هایش را فرات، هر روز، هنگام غروب نجوا می کند! مادری که بعد از شهادت «عباس علیه السلام» ، دیگر به ماه نگاه نکرد و آسمان مدینه، نعمت نورافشانی اش را از دست داد! مادری که در کربلا نبود، ولی تا ابد در کربلا ماند و دل از «گودال قتلگاه» نگرفت و فریاد «یا حسین»اش را نه تنها در مدینه، که از صحن مطهر کربلا می توان شنید! درود خداوند و سلام پاکان، بر روح بلند و وفاداری بی نظیرش باد! روح آسمانی اش، در سایه سار کوثر، شاد، و شفاعت بشکوهش، دستگیرمان باد! [b] ![]() این تاپیک ، به نیت خشنودی دل آقا قمر بنی هاشم علیه السلام زده شده، ان شاءالله مورد قبول مادر آن حضرت و خود آن حضرت قرار بگیره. از دوستان خواهشمندم،به مناسبت سالروز وفات مادر عشق و ادب و وفا ،حضرت ام البنین علیه السلام، هر جور خودتون میدونید،در این تاپیک،سنگ تمام بذارید. التماس دعا |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۲۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۳ ۱۵:۰۹ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم . . ![]() خوشا مادری که نماید، فدای حسین هستی اش را.. دهد از سر عشق و ایثار، برای حسین هستی اش را... |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۲۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۳ ۱۵:۳۱ توسط reza48.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
![]() السلام ای گوهر دریای عشق --- السلام ای لاله صحرای عشق السلام ای مظهر صبر و وفا --- السلام ای زوجه شیر خدا السلام ای باغبان لاله ها --- ای به حیرانت همه آلاله ها خوانده ای خود را کنیز فاطمه --- داده ای درس محبت بر همه |
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۲۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۳ ۱۵:۵۹ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
نام ونسب فاطمه کلابيه: نام او فاطمه بود که بعدها پس از ازدواج با حضرت علي (عليه السلام) با کنيه "امُّ البنين" (مادر پسران) مشهورشد. پدر و مادرش از خاندان بني کلاب از اجداد بزرگ حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) بودند و داراي خوبيها و صفات خانوادگي مشترک بودند فاطمه دختري پاکدل وباتقوا بود . فضايل اخلاقي، کمالات انساني، نيروي ايماني، ثبات و پايداري، شکيبايي و بردباري، بصيرت و دانايي، نطق و سخنداني او را به شايستگي ، بانوي بانوان کرده بود. حزام بن خالد بن ربيعة بن وحيد بن کعب بن عامر بن کلاب [1]پدر ام البنين است او مردي شجاع و دلير و راستگو بود که شجاعت از صفات ويژه اوست. وي از استوانههاى شرافت در ميان عرب به شمار مىرفت و در بخشش، مهماننوازى، دلاورى و رادمردى و منطق قوي مشهور بود. مادر بزرگوار ام البنين، ثمامه (يا ليلي) دختر سهيل بن عامر بن جعفر بن کلاب (از اجدادرسول خدا واميرالمومنين )[2] است که در تربيت فرزندان کوشا بوده و تاريخ از وي چهره درخشاني را به تصوير کشيده است. بينش عميق، دوستي با اهل بيت و دوستي با فرزندان در کنار وظيفه مهم مادري و چونان معلمي دلسوز آموختن باورهاي اعتقادي و مسايل مربوط به همسرداري و آداب معاشرت با ديگران از جمله ويژگيهاي خاص اين بانو است. در بسياري از کتب تاريخي نام يازده تن از مادران وي ذکر شده است که همگي از خانواده هاي شريف و اصيل عرب بوده اند و به واقع مصداق بارز شجره طيبه[3]مي باشند شجره اي که اصل آن در زمين است و فرع آن در آسمانها و حاصل و نتيجه اين درخت پاک همانا عباس بن علي و عثمان و ... بوده اند.
[1]. قمر بنی هاشم، عبدالرزاق المقرم، ص 9. [2].همان، ص 10. مقاتل الطالبین ص 22 وبطل العلقمی 1/92. [3]. قرآن کریم، سوره ابراهیم / 24.
![]() منم که سایه نشین و جود مولایم
کنیز خانه غم ؛ خاک پای زهرایم منم که خانـــه به دوش غــم علی منم که همقدم محنت ولی هستم منم که شاهد زخم شکسته ابرویم انیس گریه به یاس شکسته پهلویم منم که در همه جا در تب حسن بودم منم که شاهد خون لب حسن بودم منم که جلوه حق را به عین می دیدم خدای را به جمال حسین می دیدم منم که بوده دلم صبح و شام با زینب منم میان همه ؛ هم کلام با زینب منم که سوگ گلستان و باغبان دارم به سینه زخم غم کربلائیان دارم منم که ظهر عطش را نمی برم از یاد چهار لاله بی سر ز من به خاک افتاد منم که مادر عشق و امید و احساسم فدای یک سر موی حسین عباسم |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
از یک سو ام البنین
از یک سو فاطمه پدرش علی اگر عباس ، عباس نشود تعجب دارد. |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا غصه ها بر روی پیشانیش چین انداختهتقدیم به پیشگاه حضرت ام البنین سلام الله علیها . . گریه ها از پای، او را این چنین انداخته مادری کرده برای بچه های فاطمه خویش را پای امیرالمومنین انداخته چار فرزند او فدای پنج تن آورده است سفرۀ نذری ست که ام البنین انداخته مادر قدیسه ی لب تشنه های کربلا گریه اش لرزه تن روح الامین انداخته مادر باب الحوائج دارد از دریا گله چون که دریا روی او را بر زمین انداخته عاقبت چشم حسودی لاله اش را زخم زد لالهْ عباسی او را لالهْ چین انداخته باورش هرگز نخواهد شد عمود بی حیا پهلوان شهر را از روی زین انداخته او شنیده زینبش افتاده روی خاک ها یک نظر بر ساقی نیزه نشین انداخته شرمسارش بوده ساقی، چون که دیده خواهرش پوشیه بر صورتش با آستین انداخته محسن حنیفی |
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
حضرت ام البنين(سلام الله علیها) (محدث، متوفى سال 70 ه) (فاطمه كلابيه)، دختر حزام، از زنان مؤمن، شجاع و فداكار بود.روايت است كه امير المؤمنين عليه السلام پس از شهادت حضرت زهرا عليه السلام به برادرش عقيل كه انساب عرب را خوب می دانست و از احوال خانوادگى آنها آگاه بود فرمود : مى خواهم زنى برايم خواستگارى نمايى كه از خاندان شجاعت باشد تا فرزند شجاعى برايم به دنيا آورد.عقيل، فاطمه كلابيه (ام البنين) را به ايشان معرفى نمود و گفت: در بين عرب خاندانى شجاعتر از خانواده وى سراغ ندارم.اين مادر پسرانش عباس، جعفر، عبد الله و عثمان را چنان تربيت كرد كه همه شيفته برادر بزرگوارشان حضرت امام حسين عليه السلام بودند و در ركاب آن حضرت شهيد شدند. حضرت ام البنين در واقعه كربلا حضور نداشت، هنگامى كه بشير به مدينه بازگشت و ام البنين را ملاقات كرد، خواست تا خبر شهادت فرزندانش را به وى دهد ام البنين گفت: رگ قلبم راپاره كردى بچه هايم و آنچه زير آسمان است فداى ابا عبد الله عليه السلام، از حسين برايم بگو . ام البنين براى عزادارى هر روز همراه نوه اش عبيد الله (فرزند عباس عليه السلام) به بقيع می رفت و نوحه می خواند و می گريست و اين اشعار را زمزمه می كرد: منم که سایه نشین و جود مولایم کنیز خانه غم ؛ خاک پای زهرایم منم که خانـــه به دوش غــم علی منم که همقدم محنت ولی هستم منم که شاهد زخم شکسته ابرویم انیس گریه به یاس شکسته پهلویم منم که در همه جا در تب حسن بودم منم که شاهد خون لب حسن بودم منم که جلوه حق را به عین می دیدم خدای را به جمال حسین می دیددم منم که بوده دلم صبح و شام با زینب منم میان همه ؛ هم کلام با زینب منم که سوگ گلستان و باغبان دارم به سینه زخم غم کربلائیان دارم منم که ظهر عطش را نمی برم از یاد چهار لاله بی سر ز من به خاک افتاد منم که مادر عشق و امید و احساسم فدای یک سر موی حسین عباسم
|
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله
ورود ام البنين به خانه علي : فاطمه کلابيه سراسر نجابت و پاکي و خلوص بود. هنگامي که مي خواست پابه خانه علي بگذارد گفت تا دختر بزرگ فاطمه (سلام الله علیها) اجازه نفرمايند وارد خانه نمي شوم اين نهايت ادب او را به خاندان امامت مي رساند روز اولي که ام البنين عليهاالسلام پا در خانه علي عليهالسلام گذاشت، حسن و حسين عليهماالسلام مريض بوده و در بستر افتاده بودند. عروس تازه ابوطالب، به محض آنکه وارد خانه شد، خود را به بالين آن دو عزيز عالم وجود رسانيد و همچون مادري مهربان به دلجويي و پرستاري آنان پرداخت. وهمواره مي گفت من کنيز فرزندان فاطمه هستم [12] از فاطمه تا ام البنين: فاطمه کلابيه، بعد از گذشت مدت کوتاهي از زندگي مشترک با علي عليهالسلام ، به اميرالمؤمنين پيشنهاد کرد که به جاي «فاطمه»، که اسم قبلي و اصلي وي بوده، او را ام البنين صدا زند تا فرزندان حضرت زهرا عليهاالسلام از ذکر نام اصلي او توسط پدرشان، به ياد مادر خويش، فاطمه زهرا عليهاالسلام نيفتند و در نتيجه، خاطرات تلخ گذشته، در ذهن آنها تداعي نگردد و رنج بيمادري آنها را آزار ندهد. حضرت علي (عليه السلام) در همسرش، خردى نيرومند، ايمانى استوار، آدابى والا و صفاتى نيکو مشاهده کرد و او را گرامى داشت و از صميم قلب در حفظ او کوشيد. [12]. زندگانی حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام) ص 21 وکتاب چهره درخشان قمربنی هاشم ص 59.
|
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دیگر مرا ام البنین نخوانید؛
تا جای پای خاطرات برهنه کودکیهای پسرانم در ساحل خالی دریای توفانی خیالم، با اندوه مادرانه ام، پُر نشود ! از عاشورا تا کنون برای پیری ام عصایی نمی یابم ؛ جز قامت خمیده زینب(سلام الله علیها) ؛ دیگر مرا ام البنین نخوانید ... ![]() وفات حضرت ام البنین (سلام الله علیها) تسلیت باد.
|
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۲۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله . . امشب حاج آقا در سخنرانیشون فرمودند:
باید بگیم شهادت حضرت ام البنین،زیرا به روایتی حضرت 3سال بعد از عاشورا و به روایتی 5سال بعد،رحلت کردند و چون 4 پسرشون را در کربلا از دست داده بودند،خیلی سختی و رنج کشیدند.و علت فوتشون این سختی هایی هست که بعد از عاشورا تحمل کردند. كرامت هاي ام البنين عليهاالسلام حضرت ام البنين عليهاالسلام از زنان بزرگواري است كه درگاهش پناهگاه بي كسان و نااميدان است. از اين رو، نزد مسلمانان و شيعيان و دل باختگان آل اللّه عليه السلام، منزلتي والا دارد و كرامت هايي از او نقل كرده اند كه به چند نمونه بسنده مي كنيم.
1. آيت اللّه العظمي حاج سيّدمحمود حسيني شاهرودي رحمه الله مي فرمود: من در سختي ها، صد مرتبه صلوات براي مادر حضرت عباس عليه السلام جناب ام البنين عليهاالسلام ـ مي فرستم و حاجت مي گيرم.1 2. آيت اللّه العظمي سيدمحمد شيرازي رحمه الله مي فرمود: شخصي در عالم مكاشفه، حضرت قمر بني هاشم عليه السلام را مي بيند و عرض مي كند: آقا! من حاجتي دارم؛ به چه كسي متوسل شوم تا حاجتم روا شود؟ حضرت مي فرمايد: به مادرم ام البنين عليهاالسلام.2 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 012.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8119809668/012.jpg)
![[تصویر: H_Omolbanin_1.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8119807818/H_Omolbanin_1.jpg)

![[تصویر: 2_09.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8119810068/2_09.jpg)

![[تصویر: omolbanin.jpg]](http://hoseinmohamadi.ir/wp-content/uploads/2014/04/omolbanin.jpg)

![[تصویر: %D8%AD%D8%B6%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85-%D...%D9%86.jpg]](http://yazdbanoo.ir/wp-content/uploads/2013/04/%D8%AD%D8%B6%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%86%DB%8C%D9%86.jpg)

![[تصویر: 62116892665003455979.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/62116892665003455979.jpg)