|
تأسف برای صدا و سیما و مسئولین آن
|
|
۱۷:۵۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با این که قرآن واذان ونماز از ارکان اصلی اسلامه واینکه ایران درافکارجهان اسلامیترین کشوره وبااین ارکان ودیگر ارکان درجهان شناخته می شه،اما متأسفانه مسئولین کشوربه اینها اهمیت زیادی نمیدن. چند روز قبل موقع اذان تلویزیون رو روشن کردم. موقع اذان بود. اما ببینید تو این شبکه ها بترتیب داشت چه اتفاقاتی می افتاد:
شبکه یک و دو طبق معمول اذان و نماز رو پخش کردند.شبکه سه بلافاصله بعد از اذان فیلم پخش کرد و بیخیال پخش نماز جماعت و دعا ی سلامتی آقامون شد. شبکه چهار هم که بخاطر اخبار اصلا اذانی پخش نکرد. این از وضع ایران اسلامیه. شاید بعضی ها این موضوع رو جدی نگیرند ولی به این موضوع توجه کنند که: چندین بار من خودم مشاهده کردم که اخبار بخاطر مسابقه فوتبال به تأخیر افتاد و بعدش به مدت تنها 5 دقیقه پخش شد. و فیلم ها هم بخاطر فوتبال اصلا پخش نمیشد. آیا ارزش فوتبال بالاتر از نمازه؟؟؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۵۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۰:۰۵ توسط moje12.ir.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام جالب تر اینجاست که کلی هزینه صرف می کنند زمان می گذارند برنامه گلبرگ می سازند، سر ظهرها حاج آقای نقویان رو میارن که بگویند زمان عقد به هیچ عنوان نباید طولانی باشد که موجب دل زدگی و سرد شدن روابط زوجین نشود.
در مقابل کلی هزینه صرف ساخت تیزر انیمیشنی می کنند که توش فرشته به یک دختر دم بخت می گه هیچ اشکالی نداره زمان عقد طولانی بشه صبر کن تا شرایط مالی شوهرت فراهم بشه!!! آخه این چه جور کار فرهنگیه. چه قدر تناقض . مردم به کدام سازشان برقصند. این فقط یک نمونه از تناقضات بود. نخگان صدا و سیما کلی فسفر می ترکانند ، جلسه می گذارند اتاق فکر تشکیل می دهند و نتیجه اش برنامه به اصطلاح سینمایی هفت می شود که در آن بعد به وجود آوردن فضایی برای تخریب مذهبی ها و اعتراض برخی جراید ، مجری می گوید: ما هیچ منظوری نداریم ما می خواهیم بی طرفانه اجرا شود هر کس با هر فکری بیاید حرف بزند. شما (با عرض پوزش از دوستان) خیلی بی جا می کنی با پول مردم میای یه آدمی مثل میلانی را با آن تفکرات اومنیستی و فمنیستیش میاری تو برنامه زنده که هرچی دلش خواست بگه. جامعه چه احتیاجی به تفکرات مسموم این قشر از افراد را دارد. من همچنین برای آقای شمقدری ناندان و حسینی بیمار نیز متاسفم با آن کارنامه سیاهشان. |
|||
|
|
۱۰:۰۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا باید تاسف خورد نمیدونم چطور باید اونها رو بیدار کرد و گفت بابا این چیزایی که شما نشون میدین ضد ارزش هست نه ارزش!!! خدایی یه چیزایی نشون میده که مثلا همین ازدواج و مسئله اون،همیشه عروسی ها توی تالار آنچنانی یا توی باغه خوب این طوری توقع دخترا خیلی میره بابا،خودتونم میدونید دخترا خیلی روی این چیزا حساسند. به نظرم واقعا توی این چند سال فیلم های درپیت و چرت داره آمارش میده بابا چیز هایی که نگاه میکنی حالت بهم میخوره اون وقت اسمشو میزان کمدی و انتظار دارن بخندی. خب اینا همه از اون طرف حمایت میشه که ما حواسمون جای دیگه ای نباشه که اونا دارن چه غلطی میکنن. |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۳۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
یکی از مهمترین آفات صدا و سیما این هست که بدون ساخت پشتوانه ی محتوایی ، تعداد شبکه ها و زمان پخش برنامه ها رو زیاد کرده
یعنی داره چی پخش میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینا چه استدلالی هست که میکنی شما مگه آیه نازل شده که اگه نتونستی درست برنامه بسازی هر مزخرفی رو به خورد مردم بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینا استدلالات شیطانی هست خدا جواز اشاعه ی لهو و لعب لغو و منکرات رو نداده که صرفاً باهاش مردم سرگرم شن اونم به اسم رسانه ی جمهوری اسلامی که داره بیت المال توش هزینه میشه در ضمن اگه بخوان میتونن خیلی بهتر از اینی که هست میتونن اگه نمیتونستن چندتا دونه هم نمی ساختن مهم اینه که ما در این صدا و سیما گرفتار دو دسته آدم جاهل و خائن افتادیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پایه های منطق با باید خدایی باشه نه شیطانی اگه دوبار برنامه های مزخرف رو قطع میکردن به تهیه کننده هم پول نمیدادن از مردم هم عذر خواهی میکردند و میگفتن به علت اینکه برنامه در شأن فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی نیست از پخش آن معذوریم خیلی اوضاع تغییر میکرد یه سنت در هستی جاری هست در استدلال هاتون اینو فراموش نکنی اگه در برابر باطل و شیطان عقب بشینی به امید این که یه موقع اون قانع بشه باطل هیچ وقت عقب نشینی نمیکنه یه جایی باید از اصول و قواعد و ارزش هایی که خدا تعیین کرده عقب تر نیایی این که بگی نمیشه یعنی گفتی خدا دروغ گو هست که گفته إن تنصرالله ینصرکم و یا این که گفته إن جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا اگه کسی خالصانه سعی کنه در راه ساخت برنامه ی خدا پسندانه در رسانه کار بکنه خدا هدایتش میکنه مثالش میشه شهید آوینی |
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۵:۱۴ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
درسته اما این رو هم درنظر داشته باش که اگه این برنامه ها جمع بشند مردم میرند سراغ شبکه های ماهواره ای و چیز هایی خیلی بدتر از همینی که الان در صدا و سیما هست!
به نظر شما چه برنامه هایی رو جایگزین برنامه های فعلی میشه کرد؟ |
|||
|
۱۶:۱۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
این دقیقاً همون چیزی هست که من گفتم ولی گویا متوجه نشدید
(۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۳۰)علی 110 نوشته است: یه سنت در هستی جاری هست ببین برادر من همین الان با همین استدلال ساده لوحانه ما پا روی تمام ارزشهامون گذاشتیم و این حد یقف نداره!!!!!!!!!!!!!! توقف پیدا نمیکنه این روند ببینید همین الان هر کی بخواد میره مزخرفات ماهواره رو میبینه فاجعه این هست که ما نباید مکروه و منکر و حرام رو از تریبون جمهوری اسلامی پخش کنیم!!!!!!!! محدود تر میکنیم شما اصلاً باید بدونی که رسالت رسانه در جمهوری اسلامی چیه؟ سرگرمی؟ مطلقاً نه رسانه ی ملی باید دانشگاه عمومی باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس نمیشه به بهانه ی اینکه بقیه میرن ماهواره میبینند از اصول مسلم عقب رفت این تفهیم میشه؟ |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
این رو قبول کنید که طرفدار برنامه های سرگرمی خیلی خیلی بیشتره! اگه اینا نباشن که دیگه صدا و سیمایی وجود نخواهد داشت.
صدا و سیما به کارگردان پول میده که برنامه ای که ساخته تو تلویزیون پخش میکنه و شرکت ها , بانک ها و ... پول میدن که بین این برنامه ها تبلیغ کنند. برنامه پر بازدیدتر = تبلیغ گرون تر بعضی برنامه ها تلویزیونی قسمت های اولشون تبلیغ های کمی هست ولی بعد پرطرفدار شدند زمان تبلیغ هاشون هم بالا میره. حالا فرض کنین این برنامه های سرگرمی رو بردارند چی میشه |
|||
|
۱۶:۳۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
پس شما اصلاً متوجه نیستید که هدف از جمهوری اسلامی چیه
پیش رفتن به سمت جامعه مهدوی یا نظم نوین جهانی شیطانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قضیه خیلی عمیق تر از این حرفها هست خوب ما قرار نیست به ساز خواست عموم مردم برقصیم خدا در قرآن اینهمه اکثرهم لایعقلون اکثرهم لایفقهوی اکثرهم لایعلمون اکثرهم...مال چی آورده عموم انسانها دنبال هوای نفس هستند!!!!!!!!!!!!!!!! وظیفه ی صدا و سیما هدایت و فرهنگ سازی به سمت اون چیزی هست که خدا میپسنده برای اشرف مخلوقات اکثریت که قرار نیست خط مشی و تعیین کننده ی درست و غلط باشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این هم نظر شماست که دیگه صدا و سیما وجود نداره (۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۲۹)Unname28 نوشته است: این رو قبول کنید که طرفدار برنامه های سرگرمی خیلی خیلی بیشتره! اگه اینا نباشن که دیگه صدا و سیمایی وجود نخواهد داشت. مگه هدف از نظام اقتصادی نظام اقتصاد سرمایه داری هست شما مستند ظهور the arrivals رو دیدی اصلاً وجوه تمایز تمدن سازی اسلامی با تمدن سازی غربی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما قراره بیت المال رو بدیم تا مملکت بشه یک کشور ضد اسلامی و سکولار و جهانی سازی شد به سبک غربی؟؟ |
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۴۰ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بابا اینقدر مسئله رو بزرگ نکنین و از موضوع اصلی پرت نشین. موضوع سر این بود که چرا اخبار و فیلم برای فوتبال قطع شدند ولی برای اذان و نماز قطع نشدن. حالا از اینجا شروع کنین:
|
|||
|
۱۶:۵۱, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
من کی گفتم زرو
من گفتم رسالتش آگاه رسانی است چرا اطلاع رسانی نمیکنه چرا مضرات چیزایی که تبلیغ میکنه مثل پفک و نوشابه و ماکارونی و نمک و آب معدنی و چایی و گوشت مرغ و گوشت گاو سوسیس و کالباس و همبرگر و... گفته نمیشه چرا نمیاید بگید هدف زندگی چیه چرا نمیان بگن راه درست زیستن چیه چرا مناظره پخش نمیکنن که مردم خودشون حق و باطل رو بخوان انتخاب کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و خیلی چرا های دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 من کی گفتم به زور راه نماز جماعت در دانشگاه ها این نیست که زمان اذان همه کلاس ها تعطیل راه ایجاد حجاب گشت ارشاد نیست باید بگوییم چرا حجاب و چرا نماز و چرا نماز جماعت و خیلی چرا های دیگه |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بنظر شما راه اصلاح اینها چیه؟
|