|
تأسف برای صدا و سیما و مسئولین آن
|
|
۱۷:۵۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با این که قرآن واذان ونماز از ارکان اصلی اسلامه واینکه ایران درافکارجهان اسلامیترین کشوره وبااین ارکان ودیگر ارکان درجهان شناخته می شه،اما متأسفانه مسئولین کشوربه اینها اهمیت زیادی نمیدن. چند روز قبل موقع اذان تلویزیون رو روشن کردم. موقع اذان بود. اما ببینید تو این شبکه ها بترتیب داشت چه اتفاقاتی می افتاد:
شبکه یک و دو طبق معمول اذان و نماز رو پخش کردند.شبکه سه بلافاصله بعد از اذان فیلم پخش کرد و بیخیال پخش نماز جماعت و دعا ی سلامتی آقامون شد. شبکه چهار هم که بخاطر اخبار اصلا اذانی پخش نکرد. این از وضع ایران اسلامیه. شاید بعضی ها این موضوع رو جدی نگیرند ولی به این موضوع توجه کنند که: چندین بار من خودم مشاهده کردم که اخبار بخاطر مسابقه فوتبال به تأخیر افتاد و بعدش به مدت تنها 5 دقیقه پخش شد. و فیلم ها هم بخاطر فوتبال اصلا پخش نمیشد. آیا ارزش فوتبال بالاتر از نمازه؟؟؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام وتشکر بابت مطالب خوب این سایت. همان طور که زنان و ساز و آواز از ابزار بسیار قوی شیطان برای فریب وگمراهی بشره واین هردو به وفور در هر صدا وسیمایی پیدا میشه. باز هزاران بار خدارو شکر از شر صداوسمیای زمان شاه نجات پیدا کرده ایم ولی وضع امروزهم همان طوری که می بینید خیلی بده. طنزهای بسیار وقیح و مبتذل ساخته می شه. برنامه های کودک تماما آوازه خونی رو تمرین می کنند البته به تازگی همراه با رقص اندک بدن که خواه ناخواه با این موسیقی ها همراهه. کتاب های داستان بچه ها افتضاحه. من ایمان پیداکرده ام که درنشر ونوشتن این کتاب ها نیت سوئی درکاره. همان تهاجم فرهنگی که من چند وقتی است که چشمانم به لطف خدا باز تر شده در همه جا می بینم. روی لباسها،تی شرت ها، کیف بچه گانه با عکسهای عروسک باربی، لباس مرد عنکبوتی و عروسک و نقاب اون و... آژانس که می گیرم،توی ماشین پراز صدای موسیقیه. حالا از هر نوعی. یک بار وقتی گفتم لطفا خاموش کنید راننده به من گفت: ((پس شما چه جوری تفریح می کنی ؟! من فقط برای حسش گوش میدم وشاید اصلا به معنیش توجه نکنم!!)) توجه می کنید: ((حسش!)) تمام ما انگار جن زده شده ایم. درجوابش گفتم این موسیقی ها مثل نوعی افیون می مونه وغم انسان بودن ومسولیت آدم بودن رو از انسان می گیره و... وشما کابران فهیم این سایت بهتر می دونید که چه نتیجه ای داره این غفلت واطمینان کاذب به دنیا و مافیها. بماند که بسیاری دیگر از موسیقی وترانه ها آن قدر انسان رو افسرده می کنه که بعید نیست کسی به شدت ناامید بشه از زندگی و... امربه معروف ونهی از منکر کم شده. به نظرم هرکسی باید اول از خودش وخانواده اش شروع کنه. به نظرم باید تلویزیونو تو خانواده ها خیلی کم روشن کرد! درخرید کتاب های داستان و لباس و وسائل بچه ها و وسائل و لوازم خودمون خیلی دقت باید کنیم. ان شاءالله با اعمالمون جاده ی ظهور امام زمانمون رو هموارتر کنیم. |
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۵۹ توسط basir.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۴۷)Unname28 نوشته است: فکر میکنی با جمع کردن تمام تفریحات میتونی به این جامعه برسی؟ من تو پست قبلم هم گفتم (۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۱۲)basir نوشته است: به نظر من باید صدا و سیما رسالتش رو در قالب سرگرمی ها و برنامه های جذاب ابلاغ کنه منظور من اینه که اینجور هم که شما میگی تفریحات اصل نیست فرعه ما نباید جای اصل و فرع رو عوض کنیم نباید اونقدر به فرع بپردازیم که از اصل غافل بشیم |
|||
|
۱۸:۱۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
من هم نگفتم اصل رو فراموش کنیم
|
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
۱۸:۲۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۲۹ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
من میگم با از بین بردن برنامه های تلویزیونی به اصل نخواهیم رسید
|
|||
|
۱۸:۳۱, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
۱۸:۳۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۴۹ توسط sinasafaee.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۰:۲۸)basir نوشته است:(۲۸/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۴۲)علی 110 نوشته است: هیچ توجیهی در پرداختن به غیر نماز و اذان در هنگام اوقات شرعی نیستمنم با شما موافقم باهاتون موافقم با کمی تعقل و حتی بدون اثبات منطقی و صغری کبری میشه فهمید این مشکل بزرگی ست که وجود داره. صدای حی علی خیر العمل رو پخش نکنند دیگر دلیلی هم برای عمل به اون وجود نداره . اگر خیر العمل انجام ندیم چه کار کنیم ؟ لابد شر العمل یا مباح المل . شر العمل که می دهد سیطنیزم(شیطان گرایی) و مباح العمل می دهد اباحه گرایی (لیبرالیزم) . هر یک از این دو شق در جامعه اسلامی ... همینطور این رو ادامه بدین ببینید که به چه جاهایی کشیده میشه . عزیزان دل شبکه fox آمریکا فصل سوم فرینج رو هم پخش کرد . این سریال به عنوان اینترتیمنت بود و هم نبود . مباحث سنگین فلسفی و علمی در این فیلم القا شده . سرگرمیه ولی خودش یه دانشگاهه . اینسپشن یک فیلم سینماییه ؛ اینترتیمنته ولی یک دانشگاه علوم سوبژکتیویسمه . میمون های فضایی بک کارتونه ؛ اینترتیمنته ولی دانشکده داروینیسمه و ... در فیلم های غرب به انسان امید می دن ، جامعه و افراد اون رو خوب جلوه می دند و انگیزه ایجاد می کنند برای حرکت مردم رو به improve (مسامحتا رشد) . به نوعی رسانه آنها پروتوگانیستیکه اما در رو به روی آن در ایران : سریال لودگی (مسامحتا طنز) بزنگاه . گوشه ای از معضلی کوچک در گوشه ای از ایران رو گرفته ، آگراندیسمان کرده و چنان اگزجره (اغراق آمیز) آن را نشان می دهد گو اینکه غالب جامعه این چنین است . دختر آدم ، پسر حوا و از این دست فیلم های دختر و پسری جامعه کوچک بورژوا رو آگراندیسمان کرده و گناه رو عادی جلوه داده گو اینکه غالب جامعه این چنین است . فیلم های دفاع مقدس ، جانبازان رو از کارافتادگان و معتادان و ... نشان می دهد در حالی که جانبازان در این دوره علمدار جبهه جنگ نرم هستند و... . به نوعی رسانه ما آنتاگونیستیکه. یه ملک سلیمان هم که ساخته می شه همه در برابرش گارد می گیرن. باید از دست این جماعت راحت شد . سناریو های آنها باید توسط شما دوستان متدین نوشته شود . خودتون رو کنار نکشید و فقط نقد نکنید . بنویسید و خراب کنید و بنویسید و خراب کنید و بنویسید و خراب کنید و .... بنویسید و یک سناریوی سرگرم کننده انسان ساز خلق کنید . |
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۴۶ توسط hadi_shj.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من اگر اذان تنها از شبکه ی یک که ملی هست و شبکه های استانی پخش بشه کفایت میکنه. چه دلیلی دارد که همه ی شبکه ها اذان پخش کنند؟ این کار خود باعث زده شدن مردم از دین می شود. هم چنین با پخش نماز جماعت هم مخالفم. هدف از این کار چیست؟ لابد مردم قرار است نماز خواندن یاد بگیرند. آن کس که نماز می خواند که بلد است؛ آن کس هم که نمی خواند اصلا" دوست ندارد که بلد باشد. |
|||
|
|
۲۱:۵۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۴۳)hadi_shj نوشته است: سلام ولی به نظر من نباید برنامه های سیما با اذان تداخل داشته یاشه محور اسلامه برنامه ها باید حول محور اسلام پخش بشه سیما باید تشویق به نماز کنه نه با برنامه های جالب گذاشتن مردم رو از نماز بازداره |
|||
|
|
۱۱:۳۷, ۳۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۰۸)منتقم زهرا نوشته است: [quote='Irani' pid='22096' dateline='1305726711']حرفتون کاملا منطقیه.پذیرفتم.دستتون درد نکنه. يا حق با سلام به همگي اين گفته ها اصلا تند روي نيست و واقعيت داره ! چه ما خوشمون بياد چه نياد عده اي فراماسون با اهداف قوي در ايران در حال فعاليت هستند و در صدا وسيما هم مثل ساير جاها( به دنبال اهدافشون) تا اونجائي كه از دستشون بر بياد براي نيل به اهداف پليدشون دست به كارهايي ميزنند! البته اين اشكالات در برخي موارد هم از غفلت مسئولان ناشي ميشه اما اكثرا با سوء استفاده هاي همون افراد خاص كه در اينده به اميد خدا دستشون بيشتر از هر زماني رو ميشه صورت ميگيره! واين ماييم كه بايد بيدار باشيم حق رو بشناسيم وبعدهمه چيز را با طريق حق بسنجيم! يا علي |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صدا و سیما، تبلیغ برای بانکها را قطع کند | انتصـار | 15 | 8,533 |
۲۲/فروردین/۹۳ ۲۰:۰۹ آخرین ارسال: revenger |