کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تکمیل پروژه حاکمیت صهیونیست برجهان به واسطه سلطه بر چین
۲۱:۵۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۰۷ توسط vavp.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 8n0h47lvxtwy1vxujdx.jpg]

اساس وجودی صهیونیست، بر چند مبنا است :

1- رسانه ها ، 2 - حامیان نظامی، 3- اقتصاد عالی، 4- منابع و نیروی انسانی و . . .

زمزمه ایجاد دولت یهود در سال 1840 شروع شد و در 11 ماه اوت 1840، پالمرستون، نخست وزیر انگلیس، طی نامه ای خطاب به لرد پون سنبی، سفیر بریتانیا در قسطنطنیه مینویسد: " در حال حاضر در میان یهودیانی که در تمام اروپا پراکنده اند؛ وجدان بیداری وجود دارد و بدین میاندیشند که برای آن که ملتشان به فلسطین بازگردند زمان، نزدیک شده بنابر این اراده ایشان به رفتن به فلسطین سخت استوار گردیده و طرح هایشان باشدتی هرچه تمام تر متوجه وسائلی است که این خواست را تحقق بخشد " صهونیست کار خود را با این هدف آغاز کرد که باید حکومت یهود به وجود آید تا یهودیان جهان که به صورت پراکنده زندگی میکنند و از هزاران سال قبل در آرزوی بازگشت در آرزوی بازگشت به ارض موعود هستند؛ بتوانند بدانجا راه یافته و اسکان داده شوند .

خود واژه صهیون، از نام قلعه ای قدیمی در شهر بیت المقدس گرفته شده که در آن جا هیکل یا معبد بنی اسرائیل، قرار دارد.

به همین جهت ساختار صهیونیست بر پایه تفکرات دینی شکل گرفته است . دقیقا نقطه مقابل کشور جمهوری اسلامی ایران. صهیونیست ها که همان یهودیان منحرف اند در پی تلاش برای به وجود آوردن دولت یهود در ارض موعود خود هستند تا به هدفشان یعنی حکومت دولت یهود بر جهان برسند. توجه داشته باشید که کشور اسرائیل تنها مکان حضور صهیونیست ها نیست .بلکه اسرائیل مرکز تمدنی صهیونست است. به طور کلی میتوان اینگونه تبیین کرد که انگلیس یا برخی کشور های شمال اروپا محل تجمع اقتصاد صهیونیست است به طوری که جلسات بزرگ باشگاه بیلدربرگ، در آن جا تشکیل میشود.

بیلدربرگ متشکل از سرمایه داران بزرگ جهان است (برای دیدن بخشی از سرمایه داران کلیک کنید) این سازمان مخفی در حقیقت نظام اقتصادی صهونیست است. نظامی اقتصادی صهونیست هرساله در شمال اروپا جلسات مخفی بزرگی برپا میکند که در آن روند اقتصادی جهان و سلطه بیشتر بر آن را ارزیابی میکنند.

حامی بعدی صهیونیست، ایالات متحده آمریکاست . این کشور از اساس صهونیستی، در جهت حفظ امنیت دیپلماتیک و نظامی دولت صهیون عمل میکند. به شکلی که در همان دوران تشکیل دولت ننگین اسرائیل، قرارداد های همکاری نظامی میان این دو برپا شد یعنی اگر کشوری بخواهد به اسرائیل حمله کند؛ آمریکا میتواند علیه آن کشور وارد جنگ سخت شود. البته ایالات متحده آمریکا، طی دوره ای هم اقتصاد جهانی را هم بر عهده داشت. به طوری که با به وجود آمدن جنگ جهانی دوم که همه میدانیم در راستای تشکیل دولت یهود و دو قطبی سازی جهان شکل گرفته بود؛ آمریکا به عنوان یک دولت آسیب ندیده از جنگ، قدرت اقتصادی جهان را در دست گرفت و به واسطه دلار کنترل جهانی اقتصاد را از آن خود کرد.

اما همان طور که گفته شد این کشور هم تنها یک قربانی راه صهونیست است . به طوری که صهونیست ها از این کشور جوان و قدرتمند توانستند حد اکثر استفاده را بکنند. در دوره جنگ سرد توانستند بلوک غرب را با فریبکاری بزرگ به عنوان تنها نظام حاکم بر جهان معرفی کنند. و باز هم با نشان دادن آمریکای قدرتمند توانستند به صورت نرم، مردم جهان را به سمت زندگی آمریکایی بکشانند تا بقیه جهان را مانند آمریکا، تحت سلطه خود درآورند .

به همین جهت ایالات متحده آمریکا در دو حوزه ی نظامی و اقتصادی توانست خدمات بزرگی را به صهونیست ها بکند. که البته حوزه نظامی آن همچنان ادامه دارد. حوزه اقتصادی صهوینست ها کم کم آماده رفتن به کشور دیگری شده است . علت این کار بدهی های سنگین آمریکا است . آمریکا که الان بیش از 14 تریلیون دلار بدهی دارد. این بدهی به خاطر حفاظت از منافع صهیونیست به وجود آمده به طوری که جنگ های بزرگ آمریکا برای ادامه حیات اقتصادی و تفکرات آرماگدونست. مثلا جنگ ها و اشغال گری عراق و افغانستان به دلیل رسیدن به منافع اقتصادی«نفت و دیگر منایع» و تفکرات آخرالزمانی،«محاصره ایران، آخرین دشمن اصلی» بوده است .

اما حوزه اقتصادی صهیونیست دیگر به کشور دیگری منتقل شده است . کشوری که واقعا شایسته این حوزه برای صهیونست است . چین، امروز پایتخت اقتصادی صهیونیست است . کشوری که در آن کارگر ها با وجود 12 ساعت کار کردن تنها چند دلار حقوق دریافت میکنند. کشوری که دارای نیروی انسانی بسیار زیاد است. یک کشور کمونیستی که تدابیر امنیتی شدیدی برای ماندن مردم در سطح موجود بر آن اعمال شده است .

واقعا چرا چین کمونیستی نگه داشته شد ؟ و سوال مهم تر اینجاست که چگونه این نظام حاکم بر چین توانسته تا به امروز دوام بیاورد؟ پاسخ این جاست که نظام حاکم بر چین، یک نظام بسیار منسجم است به طوری که در سران این کشور اگر فردی بر فرض فساد مالی داشته باشد بلافاصله وی را اعدام میکنند که البته چند سال پیش همین اتفاق در چین افتاد و فرد خطا کننده اعدام شد .

یکی دیگر از راه های حفظ این گونه نظام ها، نگه داشتن توقع مردم در پایین ترین سطح است به شکلی که همان چند دلاری که چینی ها برای 12 ساعت کار میگیرند؛ کفاف زندگی بسیار ساده شان را میدهد. در این کشور مسدود سازی شدید پالس ها و امواج های شبکه های ماهواره ای برای پایین نگه داشتن توقع مردم صورت میگیرد و اگر اکثریت مردم چین به واسطه فیلم ها و مستند های شبکه های ماهواره ای بدانند که مردمان کشور های دیگر چه رفاه زیادی نسبت به آنان دارند بدون هیچ شکی انقلاب میکردند. و این مسدود سازی های امواج شبکه های ماهواره ای به این جهت است.

به همین جهت کشور چین الان یک نیروی بزرگ انسانی بسیار ارزان برای صهیونیست است آیا تا به حال شک نکرده اید که صهیونیست هایی که اینقدر ربا خوار هستند و ذره ای ثروت را در جهان نمیخواهد از دست دهد؛ چگونه به یک باره چین اقتصاد جهان را از او میگیرد؟ بنابراین مسلم است که چین دقیقا الان حوزه اقتصادی صهیون در دست گرفته است.

در همین رابطه تحلیل گران اینگونه تبین کرده اند که برای ابر قدرت شدن در جهان نیازمند 5 عامل هستید :

1- Material - ماده با منایع

2- Machine- تکنولوژی

3- Money- پول یا سرمایه

4- Method - روش یا راهکار

5 - Man - نیروی انسانی .

تنها عاملی که نظام سلطه تا به امروز نتوانسته کامل آن را به دست بیاورد نیروی انسانی بوده که با القا در فیلم ها و رسانه ها و القای این که چین در حال گرفتن جهان است؛ در پی رسیدن به پنجمین عامل یعنی نیروی انسانی است .

همان طور که در دهه های گذشته رسانه ها از آمریکا تعریف میکردند و آن را حامی بشریت و نجات بخش آن معرفی میکردند؛ الان هم از چین به عنوان یک سرزمین موعود و یا یک سرزمین امن یاد میشود.

به عنوان مثال در بازی پرطرفدار Generals سه تیم وجود دارد که یکی از این دو چین است . این به این منظور است که کم کم قرار است که چین یک ابر قدرت شود نه تنها ابر قدرت اقتصادی بلکه ابر قدرت نظامی. چرا که به واسطه اقتصاد است که قدرت نظامی رشد میکند. و کشور بدون اقتصاد قطعا نیروی نظامی هم ندارد.

بنابراین کم کم ذهن ها به سمت چین هدایت میشود. و البته این نمود را در فیلم های هالیوودی نیز می بینیم. مثلا در دو فیلم "آلیس در سرزمین عجایب" یا "2012" این استراتژی دیده میشود. در فیلم آلیس در سرمین عجایب که یک فیلم در حوزه آخرالزمانی غرب است؛ در انتهای فیلم اشاره ای به چین میکند که اصلا ارتباطی با خط اصلی فیلم ندارد. در آخر فیلم آلیس به یک تاجر میگوید که بهتر است تجارت آنان تا چین گسترش یابد و آنان اولین افرادی باشند که با چین تجارت میکنند.

در فیلم 2012 هم نشان داده شده که جهان در حال نابودیست و در چین 3 کشتی عظیم (تلمیح به کشتی نجات بخش نوح) ساخته شده که قرار است عده ای خاص را نجات دهد. اما این نجات آیا نجاد بشریت است ؟ اگر به این پارادایم توجه کرده باشید متوجه میشوید که در کشتی مذکور تنها افراد سرمایه دار و البته سران حکومتی سوار بر آن میشوند. بنابراین این کشتی، کشتی نجات سرمایه دارن است که قرار است از سرتاسر جهان سرمایه داران به سمت آن کشتی(چین) بیایند تا از طوفان و زلزله های عظیم اقتصادی که بقیه جهان را در بر خواهد گرفت در امان باشند.

[تصویر: ALICE.zion.0027.JPG]

«تصویر اول : آلیس در سرزمین عجایب، تصویر دوم: فیلم 2012»

و حال حتما میدانید که رهبر معظم انقلاب،حضرت امام خامنه ای، امسال را سال جهاد اقتصادی نامیده اند. خود نگارنده مطلب بر اساس اتفاقات اخیر در جهان، گمان میکرد که امسال، سال بر فرض بیداری اسلامی باشد . اما ما ابتدا با کمال تعجب دیدیم که رهبر معظم انقلاب، امسال را سال جهاد اقتصادی نامیده اند . مدتی بعد، بعد از تحلیل های فراوان دریافتیم که هدف صهیونیست جهانی، در آینده ای نزدیک، ایجاد یک طوفان بزرگ اقتصادی برای از پا انداختن ملت های جهان، خصوصا ایران است. چرا که ایران بنا بر تحلیل خود استراتژیست های غربی، کانون بیداری های اخیر جهان است و البته رهبر معظم انقلاب، چند وقت پیش فرمودند که بی شک بیداری های اخیر تا قلب اروپا پیش خواهد رفت .

به همین جهت هدف اصلی این گردباد اقتصادی آینده ایران خواهد بود. به همین جهت امسال سال جهاد اقتصادی نامیده شد . باید آماده هرگونه تحرکات از سوی غرب باشیم .توجه داشته باشید که گردباد اقتصادی مانند جنگ جهانی دوم تنها به یک کشور رحم خواهد کرد. در جنگ جهانی دوم همان طور که اشاره شد، کشور آسیب ندیده و قدرتمند، تنها آمریکا بود که نقش بزرگی را برای صهیونیست ایفا کرد و در طوفان یا گردباد آینده نیز آنان میخواهد تنها کشوری که آسیب نبیند، چین باشد .

البته زمینه این اتفاق مدت هاست که در برخی محافل اقتصادی رقم خورده به طوری که واحد پولی جهانی از دلار آمریکا به یوآن چین تبدیل خواهد شد . و بر این اساس باید حوادث و اتفاقات اخیر جهان را فهمید و درک کرد که اتفاقات اخیر در جهان نباید به سود صهیونیست ها تبدیل شود و باید این اتفاقات را در راستای انسانیت تغییر دهیم .

گروه فرهنگی vavp

دانلود مطلب:

دانلود فایل ورد مطلب با پسوند doc
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hussain ، بیداری اندیشه ، خاک ، idea ، علی 110 ، سرود پیروزی ، akhevi ، fazel ، semnani ، ANTI satan ، mahdi14 ، revenger ، yamin ، ali.khm ، mhvvhm ، مجید املشی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۱۳, ۱۰/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۱ ۱۸:۲۴ توسط revenger.)
شماره ارسال: #21

به نکته بسیار مهمی اشاره کردید

طبق آمار رسمی چین با 59.71 % لائیک سومین کشور بی دین دنیا محسوب میشود و این درحالی است که کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس با درصد بی دینی حدود 15 درصد رتبه 36 و 34 را در اختیار دارند

حال این ضریب و درصد بالای بی دینی در چین و جمعیت بسیار بالای آن متوجه میشویم که حدود 790000000 نفر در چین به هیچ خدایی اعتقاد ندارند و کاملا بی دین هستند.

منبع:wikipedia

دوستانی که vpn و... دارند هم بی زحمت یه نگاهی به لینک زیر بندازند برای ما تعریف کنند ببینیم این چی گفته:
Big GrinBig GrinBig Grin

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm
۱۸:۳۰, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #22

(۱۰/تیر/۹۱ ۴:۵۹)وحید110 نوشته است:  
نقل قول: من البته اطلاعات تاریخی زیادی ندارم ولی حتی یادم نمیاد این 2 امپراطوری عظیم، حتی یکبار با هم جنگیده باشند

مدتهای زیادی اینها با هم در جنگ بودن و دیوار چین هم برای همین ایجاد شد . مغول ها و چینی ها (هان ها)
Huh
امپراطوری های چین و ایران منظورم بود که هیچگاه با هم نجنگیدن
وگرنه مغولها هیچ بنیه فرهنگی و تمدنی نداشتند

(۱۰/تیر/۹۱ ۶:۳۹)revenger نوشته است:  به دلیل اینکه ما ایرانی ها عاشق چشم و ابروی این چشم بادومی ها هستیم خیلی به این نکته کم لطفی کردیم ولی برای اطلاع بیشتر به لینک زیر مشاهده کنید انشاالله در اسرع وقت کاملش به همراه جاسوسی هاشون و... رو براتون قرار میدم

اما اینکه مغولستان قبلا به ما حمله کرد بود و این کشور ربطی به چین نداره و... هم درسته هم غلط

اولا نژاد مردم چین و مغول کاملا یکسان بوده سالهای متعددی یک کشور بوده اند

ثانیا چنگیز پس از فتح چین آن ناحیه را با خود متحد کرد و توانست چنین سپاه عظیمی برای فتح مغرب زمین فراهم آورد یعنی در لشکر او چینی نیز بود.
که در اسناد تاریخی آمده در فتح مغرب 1000 جوخه از چین در سپاه چنگیز بود
علاوه بر این چینی ها علم ساخت منجنیق و باروت را به مغولها آموختند
و فرمانده چینی guo kan یکی از فاتحان بغداد بود

منابع:
Thomas Francis Carter (1955). The invention of printing in China and its spread westward

ضمنا همانطور که میدانید در جنگهای صلیبی هم رم شرقی خط مقدم نبرد با مسلمانان بود و کشوری مثل آمریکا و اسرائیل وجود نداشت
حال اینکه من گفتم حوادث دوباره درحال تکرار است درحالی که کشوری به نام روم شرقی وجود ندارد پس من اشتباه میکنم نتیجه گیری نادرستی است
زیرا هدف طرح کلی است نه مصداق های جزئی
آن روزها کشورهایی مثل روم (درغرب) و مغولستان(در شرق) مقتدر بودند و امروز آمریکا و چین
آن روزها کشوری مثل مغولستان نماد توحش و بی رحمی بود و امروز چین نماد خفقان و قصاوت (آن هم نسبت به مردم خودش چه برسد ما)
بیاد بیاورید قتل و عام 150 نفر از مسلمانان سین کیانگ را
لذا مصداق های جزئی نمیتواند به طرح کلی خدشه ای وارد کند
علاوه بر انتشار اطلاعات غلط، حالا دارید صحبتهای نژادستیزانه می کنید!!!
خدا چشم بادومی خلقشون کرده......وگرنه فرقی با من و شما ندارن

بنده هیچوقت به خاطر نژاد کسی عاشق چشم و ابروش نمیشم و یا مثل شما ازش متنفر نمیشم

کسی نگفت مغولستان به ما حمله کرده
چینی ها هزاران سال مثل ایرانی ها امپراطوری داشتند.فرهنگ داشتند.هنر داشتند
کجا قبیله ای زندگی می کردند؟
شهر داشتند
روستا داشتند
فرمانداری داشتند
ارتش منظم و به قول شما پیشرفته داشتند
یکبار هم با ما نجنگیدند

اما قبایلی که اکثرشان در خارج از چین ساکن بودند و عملا وحشی بودند، توسط تموچین با هم متحد شده و ابتدا به ساکن به چین حمله کردند!!!
شما اولین قربانی رو آوردی به عنوان متهم ردیف اول؟ SmileSmile الله اکبر

ملت بدوی و قبلیه ای کجا و ملت شهرنشین و روستا نشین کجا؟؟؟
تمام سالهایی که مغولها بر چین حکومت می کردند، مردم چین کشورشان را اشغالی می دانستند و با آنها مبارزه می کردند

نقل قول: سلسله " یوان "
c 中国国际广播电台

" تموچین " در سال 1206 میلادی کشور " یوان " را تاسیس کرد اما " هوبی لیه " در سال 1271 میلادی آن را " یوان " نامید و در سال 1279 میلادی سلسله " سون " را سرنگون کرد و شهر " دا دو " ( بیجینگ امروز ) را پایتخت قرار داد . ملیت مغول در شمال صحرا زندگی می کردند . " تموچین " قبیله های مختلف را شکست داد و ملت مغول را وحدت بخشید و کشور مغولها را ایجاد کرد و خود را " چنگیزخان " نامید . ارتش مغول قبل از این به آسیای مرکزی ، اروپای شرقی و ایران حمله کردند . این کشور بزرگ که آسیا و اروپا را در بر می گرفت ، چندی نگذشت که به چند کشور مستقل تبدیل شد . در بخش شمالی سلسله " یوان " به سبب نبردهای دراز مدت به شدت تضعیف شد . امپراتور " یوان شی زو " بر توسعه کشت و رزع تاکید و رود زرد را مهار کرد . چین در دوران سلسله های " تانگ " ، " سون " و " یوان " پیشرفته ترین کشور جهان بود . پیشرفت اقتصادی و فرهنگی توجه کشورهای همسایه را جلب می کرد . در آن زمان تبادلات بین فرستاده ها ، بازرگانان و کارشناسان کشورهای مختلف بسیار زیاد و تبادلات چین با کشورهای دیگر نیز فعال بود .
در سلسله " یوان " اعزام فرستاده ها و تبادلات بازرگانان و رفت و آمد بین کشورها بیشتر از هر دوران دیگر بود . سلسله " یوان " با ژاپن و کشورهای مختلف آسیای جنوب شرقی نیز مبادلاتی داشت . بسیاری کشتی های چینی در دریاهای چین و هند دیده می شدند . فن چاپ ، باروت و قطب نما از راه کشورهای عرب به اروپا رسید . علم نجوم شناسی ، علم پزشکی و علم ریاضی کشورهای عربی نیز به تدریج وارد چین شد و دین اسلام در این کشور رواج یافت . رفت و آمد چین با شبه جیزره عرب به غیر از راه دریایی ، از طریق مسیر زمینی از راه استان " یونن " انجام می شد . چینی های ساخت چین به آفریقای شرقی منتقل و به مراکش فروخته می شد . در سال 1275 میلادی ، " مارکو پولو " پسر یک بازرگان ونیزی وارد چین شد و 17 سال در چین زندگی کرد . وی کتاب معروف سفر به چین را در این دوران نوشت .
این کتاب یکی از اسناد مهمی است که مردم کشورهای غربی با خواندن آن با چین و آسیا آشنا می شوند . " چو " نوعی نثر مسجع مخصوص آواز است . دست آوردهای سلسله " یوان " در این زمینه بسیار زیاد بود . نمایندگان این سبک " گوان هان چین "، " وانگ شی پو " ، " بای پو " و " ما جی یوان " بودند و آثار مشهور آن متعلق به " پرونده غیر منصفانه " و " داستان عاشقانه شی شیان جی " است . استثمار حکومت مغول بر مردم ملیت " هان " بسیار بیرحمانه بود و باعث مقاومت شدید ملیت " هان " شد . در سال 1333 میلادی ، قیام های دهقانی در سراسر کشور رخ داد . در سال 1351 میلادی ، کارگران اطراف رود زرد دست به قیام زدند . در سال 1341میلادی ، مردی به نام " جو یوان جان " با شعار " بیرون راندن ملیت های غیر " هان " در راس ارتش شورشی به پایتخت حمله کرد و سلسله " یوان " را سرنگون و سلسله " مینگ" را تاسیس کرد
۱۸:۳۸, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #23

دوست عزیز هزار سال پیش یک ملت که شرط نمیشه

همین اعراب مگه تا قبل پیغمبر دختر زنده به گور نمیکردن

یا همین یهودیا مگه قوم برگزیده نبودند

اینکه من گفتم چشم بادومی و... کجاش نژاد پرستی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جان من یکی بیاد بگه من چه توهینی کردم؟؟؟؟؟؟؟
خب شهرتشون اینه به من چه

ضمنا تیکه من به خودمون بود که کاملا به همه چیز 0 و 100 نگاه میکنیم
برای مذهبی های ما آمریکا شیطان بزرگه و چین فرشته بزرگتر!!!!!!!!!!!!
درحالی که از نظر من این کشور همونقدر خطرناکه که امریکا خطرناکه
چیزی که کمر این ملت رو میشکونه تحریم نیست بلکه بیکاری و سطح بالای توقعه که چین تو کشور ما با صادرات بی رویه محصولات روز دنیا عملی کرد

جدای از همه اینها شما ظاهرا قسمت اخر نوشته های منو نخوندید پس دوباره تکرار میکنم:

همانطور که میدانید در جنگهای صلیبی هم رم شرقی خط مقدم نبرد با مسلمانان بود و کشوری مثل آمریکا و اسرائیل وجود نداشت
حال اینکه من گفتم حوادث دوباره درحال تکرار است درحالی که کشوری به نام روم شرقی وجود ندارد پس من اشتباه میکنم نتیجه گیری نادرستی است
زیرا هدف طرح کلی است نه مصداق های جزئی
آن روزها کشورهایی مثل روم (درغرب) و مغولستان(در شرق) مقتدر بودند و امروز آمریکا و چین
آن روزها کشوری مثل مغولستان نماد توحش و بی رحمی بود و امروز چین نماد خفقان و قصاوت (آن هم نسبت به مردم خودش چه برسد ما)
بیاد بیاورید قتل و عام 150 نفر از مسلمانان سین کیانگ را
لذا مصداق های جزئی نمیتواند به طرح کلی خدشه ای وارد کند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: TINCHY ، mhvvhm
۱۸:۵۱, ۱۰/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۱ ۱۸:۵۳ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #24

چین دلش برای ما نسوخته و فکر منافع خودشه
من هم الکی چین رو خوب نشون نمیدم ولی واقعیت انکار ناپذیره.....

یکسری قبایل در شمال مرزهای چین بودند که زمانی قدرت گرفتند و نصف کره زمین رو خراب کردن و بعد هم مضمحل شدن و به تاریخ پیوستن

واقعا یکی از فرضیه های مهم در مورد یاجوج و ماجوج هم بحث همین مغولاست
یاجوج و ماجوج = یاگاک و ماگاک = گاگ اند مگاگ

اما بازم تاکید می کنم برید با تاریخ و فرهنگ چین آشنا بشید.بعد هر چیزی خواستید بگید

چین یکی از پیشتازان بحث فی*ل*ترینگ سایتهای غیر اخلاقی است

مردم چین به قول خودتون خیلی هاشون دین ندارن ولی هنوز در برابر بی بند و باری اخلاقی ایستادگی کردن

بسیاری از داستانها و حوادث تاریخی این کشور رو مطالعه کنید، مانند تاریخ ایران باستان خودمان است
در طی حدود 10 هزار سال سابقه تمدنی چین و ایران، هیچگاه نه چین به ایران حمله کرده نه ایران به چین

وقتی یک شخص روانی مثل صدام و چنگیز راس کشوری شوند، می توانند 2 ملت همسایه و هم خون و شیعه 12 امامی را رو در روی هم قرار بدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: TINCHY ، revenger ، mhvvhm
۱۸:۵۱, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۰/تیر/۹۱ ۱۸:۱۳)revenger نوشته است:  به نکته بسیار مهمی اشاره کردید

طبق آمار رسمی چین با 59.71 % لائیک سومین کشور بی دین دنیا محسوب میشود و این درحالی است که کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس با درصد بی دینی حدود 15 درصد رتبه 36 و 34 را در اختیار دارند

حال این ضریب و درصد بالای بی دینی در چین و جمعیت بسیار بالای آن متوجه میشویم که حدود 790000000 نفر در چین به هیچ خدایی اعتقاد ندارند و کاملا بی دین هستند.

منبع:wikipedia

دوستانی که vpn و... دارند هم بی زحمت یه نگاهی به لینک زیر بندازند برای ما تعریف کنند ببینیم این چی گفته:
Big GrinBig GrinBig Grin

سلام دوست عزیز حرف شما کاملا منطقی و کامل هست چون من با تحقیقی کوتاه به این حرف شما رسدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، mhvvhm
۱۹:۲۳, ۱۰/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۱ ۱۹:۴۴ توسط revenger.)
شماره ارسال: #26

علائم ظهور عزیز شما جان من یه نگاه به اون لینکی که گذاشتم بنداز

لینک مربوط به سفارتخانه مجازی اسرائیل

بعدشم اون لینک روابط تجاری و سیاسی و نظامی اسرائیل و چین تو ویکی پدیا انگلیسی رو ببین بهت قول میدم مشکوک تر از من میشی

چین ظرف 20سال از زیر زمین به اوج رسید اونم بدون هیچ مشکل و ممانعتی

اینکه تمام برندها و شرکتهای معروف وابسته به شبکه صهیونیست به راحتی حق انتشار محصولاتشون رو به چین میدند برای شما سوال برانگیز نیست

و اینکه چینی ها رو مردمی اخلاق مدار دونستید بسیار برای تعجب برانگیزه
مردمی که از هزاران سال قبل برخلاف تمام دنیا از سگ و گربه و... گرفته تا انواع حشرات را طبخ میکردند و در جدید ترین ورژن به آدمخواری علنی دست زده اند

بله آدمخواری علنی

سوپ گیاهی جنین که قیمتش در چین بالغ بر 580 دلار بوده که برای افزایش میل جنسی در چین طرفداران بسیاری دارد

اگر باور ندارید تصاویر دلخراش و وحشتناکش را ببینید که چطور جنین های 8 ماهه دختر را برای یک عقیده پوچ و خرافی کوفت میکنند و شما انها را متمدن میدانید

[تصویر: janin01.jpg]

[تصویر: janin03.jpg]

[تصویر: janin05.jpg]

از همه دوستان پوزش می طلبم برای انتشار این تصاویر بسیار دلخراش

به همه شما عزیزان مجددا پیشنهاد میکنم حتما دو لینک زیر را رویت کنید:

اسرائیل و چین:20سال روابط دیپلماتیک

PRC_israel relations
۰:۱۱, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
نقل قول:بعدشم اون لینک روابط تجاری و سیاسی و نظامی اسرائیل و چین تو ویکی پدیا انگلیسی رو ببین بهت قول میدم مشکوک تر از من میشی

چین ظرف 20سال از زیر زمین به اوج رسید
سلام
ببخشید وارد بحثتون میشم . بنده معتقدم از هنگام فروپاشی شوروی یعنی حدود دهه 90 میلادی، شورای اقتصادی نظام سلطه یا بیلدربرگ تصمیم بر انتقال قدرت اقتصادی از آمریکا به چین شد .
مثلا ما توی همون دوران همون طور که قبلا عرض کردم در سکانس آخر فیلم Baby's Day Out رفتن به سمت چین رو می بینیم این فیلم محصول 1994 است . اما تا اونجایی که بنده دیدم هالیوود بعد از این ماجرا ظاهرا دیگه در این رابطه فیلم نساخته تا 2009 که علنا از چین به عنوان نجات جهان یاد میکنه .

اما با همه این ها بنده بر این اعتقادم که سنت بزرگ شدن موسی (علیه السلام) در کاخ فرعون به احتمال بسیار در رابطه با چین به حقیقت خواهد پیوست و چین یکی از کشور های بزرگ ضد صهیونیزم خواهد شد .
۱:۱۴, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #28

پناه بر خدا! اینقدر عمق فاجعه زیاده که نمیتونم جلوی اشکمو بگیرم و نمیتونم جوابی بزارم ....
۱۰:۵۵, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #29

(۱۱/تیر/۹۱ ۰:۱۱)vavp نوشته است:  سلام
ببخشید وارد بحثتون میشم . بنده معتقدم از هنگام فروپاشی شوروی یعنی حدود دهه 90 میلادی، شورای اقتصادی نظام سلطه یا بیلدربرگ تصمیم بر انتقال قدرت اقتصادی از آمریکا به چین شد .
مثلا ما توی همون دوران همون طور که قبلا عرض کردم در سکانس آخر فیلم Baby's Day Out رفتن به سمت چین رو می بینیم این فیلم محصول 1994 است . اما تا اونجایی که بنده دیدم هالیوود بعد از این ماجرا ظاهرا دیگه در این رابطه فیلم نساخته تا 2009 که علنا از چین به عنوان نجات جهان یاد میکنه .

اما با همه این ها بنده بر این اعتقادم که سنت بزرگ شدن موسی (علیه السلام) در کاخ فرعون به احتمال بسیار در رابطه با چین به حقیقت خواهد پیوست و چین یکی از کشور های بزرگ ضد صهیونیزم خواهد شد .

سلام
خواهش میکنم تاپیک خودتونهBig Grin
درمورد انتقال قدرت از امریکا به چین من مطمئن نیستم و به عقیده خودم در اغاز هزاره جدید اتفاقات جنگهای صلیبی احتمالشون بیشتره و چین در نقش مغولستان ظاهر خواهد شد

البته اینا قطعی نیست ولی احتمالشم کم نیست

جدای از فیلم ها که فرمودید یکی از مشهورترین بازی های دنیا هم که من در طی این چند سال رصدش میکردم و نقد درست ازش بسیار سخته به راههای گوناگون یک سری کدهایی میده که ما در بخش بازی درمورد بحث کردیم که خلاصه اش از این قرار است:

بازی مربوط وارکرافت
کدها:
جدیدترین نسخه بازی به نام
World of Warcraft: Mists of Pandaria

نسخه قبل بازی به نام cataclysm به نام (تغییر عمده یا طوفان بزرگ) که در اون اژدهایی سرزمین وارکرافت رو دچار تغییر میکنه

نسخه قبل از اون wrath of lich king که پرفروش ترین نسخه بازی بوده و در اون قهرمان بزرگ نیروهای شر کشته میشه و جای اونو کس دیگه ای میگیره و پس از تغییر سلطنت و تسخیر روح اون توسط نرزل(ابلیس) رنگ چشم های کاراکتر قبل که ابی بود به قرمز مبدل میشه

اما باز هم این نکات بازی درحد یک فرضیه هست نه بیشتر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، vavp
۱۷:۲۲, ۱۴/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۱ ۱۷:۲۳ توسط vavp.)
شماره ارسال: #30
آواتار
چین بزرگترین پایگاه اسلام خواهد شد

[تصویر: china-flag-map.vavp.png]
بسم الله الرحمن الرحیم
فَالْتَقَطَهُ آلُ فِرْعَوْنَ لِيَكُونَ لَهُمْ عَدُوًّا وَحَزَنًا... ( القصص - آیه 8 )
در دو مطلب ( 1 و 2 ) پیرامون چین به انتقال قدرت نظام سلطه از آمریکا به چین اشاره شد.
چین امروز یکی از پر جمعیت ترین کشور های دنیاست که با داشتن مهم ترین عامل تولید یعنی نیروی کار ارزان توانست در چند سال گذشته از بزرگترین قدرت های اقتصادی دنیا شود.
یکی از مسائلی که در اینجا مهم قلمداد میشود، پیشرفت بدون توطئه است . چین در سال های اخیر به راحتی توانست به مرور قدرت اقتصادی شود. همین مسئله عامل دست داشتن ابر قدرت ها را در مسائل چین تایید می کند. چرا که نظام سلطه هرگز نمی خواهد کشوری که در سلطه ی او نیست پیشرفت کند. و اگر آن کشور دست از تحرکاتش برندارد آن را نابود خواهد کرد. بهترین مثال ایران است . کشوری که بعد از انقلاب اسلامی ایران نسبت به گذشته به شدت پیشرفت کرد. اما برای پیشرفتش هزینه های سنگینی داده است .
مردم این کشور برای این سرزمین خون ها داده اند و پایداری آنان موجب شد که توطئه ها، ترورو ها ، تحریم ها و دست اندازی های نظام سلطه توسط رسانه ها و برخی از دشمنان داخلی راه به جایی نبرد .
به همین دلیل چین یک منبع بسیار عظیم برای نظام سلطه خواهد بود. کشوری که بردگی نوین در آن حکم فرماست. هالیوود در چند فیلم از گذشته تا به امروز تصرف چین را ابراز کرده است.
اولین فیلمی که در تحقیقات به آن رسیدیم فیلم Baby's Day Out محصول 1994 است که در سکانس پایانی فیلم بیان می شود که فرزند یک اشراف زاده (نماد کپیتالیسم ) قرار است به چین سفر کند :
[تصویر: B.d.o.vavp.jpg]
سال 2005 انیمیشن سریالی آواتار : آخرین باد افزار ( Avatar: The Last Airbender ) منتشر میشود که تا سال 2008 ادامه میابد .
[تصویر: l.Avatar.vavp.jpg]
در این سریال موعود یک پسربچه با ظاهر شرقی ([sup][sub]ا[/sub][/sup]لبته چون نامی از کشور ها در این سریال نیست و کلا کره زمین ظاهر دیگری دارد اسمی از چین برده نشده اما توصیفات و نام کاراکتر نشان میدهد که وی چینی است ) و بودایی است. که جهان را از ظلم نجات میدهد ( پسر نماد موعود و دختر نماد سرزمین است ) و شهر جمهوری را بنا میکند . جمهوری نام یکی از کتاب های افلاطون است که شبیه ماجرای بودا است . از جهتی میتوان به این شهر آتلانتیس، Utopia ، مدینه فاضله یا آرمانشهر نیز گفت که در هنگام آمدن موعود این شهر بنا می شود. پس در این سریال موعودی که قرار است جهان را نجات دهد یک پسر بچه چینی است .
اخیرا ادامه این سریال با نام افسانه کورا ( The Legend of Korra ) محصول 2012 منتشر شده است که باز هم در شهر جمهوری گروهی تحت عنوان " تساوی طلبان " خواهان نابودی افرادی اند که قدرت کنترل عناصر را دارند. و تساوی طلبان میخواهند قدرت را از آنان بگیرند .
[align=BASELINE]
[تصویر: K.Avatar.vavp.jpg]
رهبر تساوی طلبان شباهت شدیدی به کاراکتر معروف V در فیلم V for Vendetta را دارد . که ماسک این کاراکتر امروز به عنوان نماد جنبش 99 درصدی در آمده است. در این سریال چین یا جمهوری موعود توسط این عده در خطر می افتد . شاید به معنای پیش بینی انقلاب قریب الوقوع در چین است . البته چون تنها یک فصل از این سریال منتشر شده است نمی توان به شکل کامل آن را تحلیل کرد.
در سال 2009 فیلمی با عنوان 2012 منتشر میشود که کشوری که سرمایه داران را نجات میدهد چین است.
در سال 2010 در فیلم آلیس در سزمین عجایب ( Alice in Wonderland ) در انتهای فیلم از چین به عنوان یک مرکز بسیار خوب برای تجارت با آن یاد میشود که در انتها آلیس ( فرزند یک تاجر . نماد کپیتالیسم ) به آن سرزمین می رود.
اما در سال 2012 فیلمی با عنوان Safe منتشر می شود که مفاهیم بسیار جالبی دارد.
[align=BASELINE]
[تصویر: safe.vavp..jpg]
در این فیلم یک دختر بچه چینی که حافظه بسیار خوبی دارد توسط مافیای چین ربوده و مجبور میشود که با آنان همکاری کند. در این میان مافیای آمریکا و روسیه سعی در ربودن دختر بچه دارند تا اعدادی که توسط دختر بچه حفظ شده است را از وی دریافت کنند تا به پولی که در یک گاوصندوق مخفی در محله چینی ها در آمریکا هست برسند.
در این میان یک آمریکایی (طرف خوب ماجرا ) به طور اتفاقی با دختر بچه آشنا میشود و آنان را از دست 3 مافیای مذکور نجات می دهد. همان طور که اشاره شد دختر نماد سرزمین است پس چیزی که در فیلم القا میشود تصرف چین از جانب آمریکا و روسیه به عنوان طرف اصلی دعوا و خود چین به عنوان مردم است . که در آخر دختر بچه توسط آمریکایی خوب نجات داده می شود.
جملات جالبی که در فیلم زده میشود :
Luke Wright (آمریکایی خوب ) : نمیتونستم بذارم اون روس ها تو رو توی مترو بدزدند
Mei ( دختر بچه چینی ) : چرا نجاتم دادی ؟
Luke Wright : من نجاتت ندادم تو من رو نجات دادی .
-------
Alex Rosen ( آمریکایی بد ) : تو سی دی و پول رو داشتی این (اشاره به دختر بچه چینی که به عنوان گروگان در دست اوست ) چه ارزشی برات داره ؟
Luke Wright : مثل جوزنم ارزش داره
-------
Luke Wright : تو من رو نجات دادی . دوباره
Mei : ما همدیگه رو نجات دادیم
-------
همکار سابق لوک : میذاری بعد از اون همه بلایی که سرت آورد بره ؟ ( اشاره به کاراکتر روس )
Luke Wright : به خاطر اون (اشاره به دختر بچه چینی ) .
برای این که جنگ نشود و دختر بچه جانش در خطر نیفتند. لوک حاضر است، بلاهایی که روس ها بر سرش آوردن چشم پوشی بکند.
-------
Luke Wright : مطمئن نیستم که بتونم پدر خوبی برات باشم
Mei : من دیگه پدر نمیخوام . دوست من میشی ؟
Luke Wright : تا آخرین روز عمرم
اما چرا چین پایگاه مهم اسلام خواهد شد ؟
یکی از سنت های الهی پرورش نجات در میان تاریکی است . نیلوفر آبی که در تفکر مصری نماد دوباره زنده شدن است یک مثال خوب در این زمینه است که از یک جای بی جان یک گل رشد می کند.
اما میتوان به ماجرای تولد حضرت موسی (علیه السلام ) اشاره کرد که در کاخ فرعون یعنی محل تاریکی رشد کرد. یکی دیگر از این مثال ها متولد شدن انقلاب اسلامی در درون فضای تاریک قبل از انقلاب بود. که دولت ایران حیاط خلوت نظام صهیونیزم جهانی بود که بعد از بحران نفتی 1973 و تنش شدید اعراب علیه رژیم صهیونیستی، این رژیم بیش از پیش به طور پنهان و آشکار با کمک آمریکا به ایران تسلیحات نظامی فروخت تا اگر باز هم تنش و احتمال حمله پیش آمد، ایران بتواند در برابر حمله اعراب از رژیم صهیونیستی دفاع کند.
البته برخی از محققان بنابر اسنادی عنوان کرده بودند که قرار بود 1980 ایران و برخی از قدرت های تحت نقوذ صهیونیزم جهانی در منطقه علیه اعراب وارد جنگ بشود که یک سال قبلا از این تاریخ انقلاب اسلامی به وقوع می پیوندد ( مثل سال 2007 که هدف حمله به ایران بود که قرار بود بعد از نابودی جبهه لبنان در سال 2006 جنگ علیه ایران در سال 2007 آغاز شود که با پیروزی حزب الله لبنان برنامه تغییر کرد).
به همین دلیل این احتمال بسیار زیاد است که چین نیز به چنین سرنوشتی دچار شود. چین یکی از با استعداد ترین کشور ها برای یک انقلاب بزرگ است . حدود 60 % از چینی ها بدون دین اند و این زمینه را برای بروز یک انقلاب سخت تر میکند. چرا که یک فرد بی دین اعتقادی به جهان دیگر ممکن است نداشته باشد و چیزی به عنوان جهاد در این تفکر وجود ندارد. اما از آنجا که حکومت با کفر باقی می ماند و با ظلم نابود خواهد شد؛ تنها یک جرقه لازم است تا مردم چین بیدار و علیه حاکمانی که یک سره ظلم بر آنان کرده اند قیام کنند. و اگر مسلمانان به درستی در فضای سایبری عمل کنند زمینه برای مسلمان شدن بسیاری از این افراد فراهم میشود چرا که فردی که در ظلم بوده به دنبال راه سربلندی است و حقیقت اسلام هم همین هست .
و این اتفاق به زودی خواهد افتاد. ان شا الله .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]