|
**زن در محیط خانه دلارام باشد...**
|
|
۱۲:۰۹, ۲۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۷:۲۱ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم هدیه ای از امام خامنه ای (مد ظله العالی) : ![]() * مادر از هر سازنده ای ، سازنده تر و با ارزش تر است... مادر می تواند یک انسان والا به وجود آورد .ص 62 * زن مسلمان باید در راه فرزانگی و علم تلاش کند . در راه خودسازی معنوی و اخلاقی تلاش کند . در محیط خانه ، دلارام شوهر و فرزندانش باشد . مایه آرامش زندگی و آسایش محیط خانواده باشد . در دامن پرمهرو پرعطوفت و با سخنان پرنکته و مهرآمیزش ، فرزندان سالمی را از لحاظ روانی تربیت کتد . * گرایش به مد و تجمل گرایی ، یکی از بزرگترین عوامل انحراف زنان است. زنی که در فکر باشد از خود وسیله ای برای جلب نظر مردان بسازد ، کی فرصت این را پیدا خواهد کرد که به طهارت اخلاقی فکر کند ؟ ص67 * حجاب برای زن به معنای ذلت زن نیست ، بلکه به معنای عصمت و حفظ زن است . نه فقط عصمت و حفظ زن ، بلکه عصمت و حفاظت زن و مرد. ص67 * طلا برای زن ارزش آفرین نیست ، بی اعتنایی به طلا ارزش آفرین است.ص 66 * هدف از آفرینش هر فرد ، رسیدن به کمال بشری و بهره بردن از بیشترین فضائلی که یک انسان می تواند به آن آراسته شود ، است ، لذا فرقی بین زن و مرد نیست . نشانه اش هم در درجه اول فاطمه زهرا سلام الله علیها است که در قله بشریت قرار دارد. ص62 * تکبر از همه ی انسانها مذموم است مگر از زنان در مقابل مردان نامحرم ، زن باید در مقابل مرد نامحرم متکبر باشد . فلاتخضعن بالقول(احزاب/32) زن در حرف زدن با مرد نباید حالت خضوع داشته باشد ، این برای حفظ کرامت زن است. ص 64 * امروز متدین ترین ، انقلابی ترین ، پاکترین دختران و زنان جوان ما ، در میان قشرهای تحصیل کرده هستند .کسانی که اهل تجمل و چسبیدن به زر و زیورآلات هستند و یا کورکورانه از الگوهای غربی در لباس و پوشاک ووضع زندگی تقلید کنند غالباً از سواد و معرفت کافی بهره ندارند . کسی که معلومات داشته باشد ، می تواند رفتار خود را کنترل کند . ص60 * مرد و زن ، هر کدام طبیعت و اخلاق و روحیات و غرایزی دارند که و یژه خودشان است . آنها اگر از خلقیات ویژه خود به طور صحیح استفاده کنند ، در خانواده زوجی کامل و هماهنگ و مساعد تشکیل می دهند. ص 60 * از امام علی نقل است که فرمود : زن گل است ، قهرمانه نیست ( قهرمان یعنی خدمتگزار آبرومند) خطاب به مردان می گوید : که زنان در خانه های شما گل لطیفند که باید نسبت به آنها با کمال ظرافت و دقت رفتار کرد . زن خدمتگزار شما نیست که خیال می کنید کارهای سنگین را باید به او محوّل کرد . ص58 * وقتی فساد در جامعه رایج شد ، وقتی بی بند وباری جنسی درجامعه به وجود آمد ، زن ومرد به محیط خانواده ، علاقه ای نخواهند داشت ، جوان به تشکیل خانواده رغبتی ندارد ، دختر و پسر به ازدواج دیگر علاقه ای ندارند . ص73 * اینکه می بینید غربی ها در داخل کشورهای شرقی و اسلامی و آسیایی ، این همه سعی می کنند شهوت رانی و فساد را رواج دهند برای چیست؟ یکی از علل آن همین است که می خواهند با این کار خانواده ها را متلاشی کنند تا فرهنگ این جوامع تضعیف شود ، تا بتوانند سوار اینها شوند . * (خطاب به زنان ) شما اگر بزرگترین متخصص پزشکی یا هر رشته دیگری بشوید ، چ نانچه زن خانه نباشید ، این برای شما یک نقص است. کدبانوی خانه شما باید باشید . اصلا محور این است. ص79 * زن را به چشم آن عنصر اصلی تشکیل خانواده در نظر بگیرید .. آسایش و سکونتی که در فضای خانه است ، به برکت زن و طبیعت زنانه است . * شغل اصلی زن ، شغل همسری و مادری است . ولی بعضی خیال می کنند این اهانت به زن است. مهمترین کاری که زن می تواند بکند ، کار مادری است . در مواردی شاید کار اجتماعی زنان واجب عینی و یا کفایی نیز باشد ، اما در همه حال خانم ها باید فعالیت اجتماعی شان را باحفظ مادری شان بکنند و الگو یشان حضرت فاطمه زهرا باشد . ص81 * برای زن این افتخار است که بتواند کانون محیط خانوادگی خودش را گرم اداره کند . ص 81 * از نظر اسلام ، مرد موظف است که زن را مانند گلی مراقبت کند : امرأه ریحانه . ص82 * (خطاب به مردان) به بصیرت فرزندان و همسرانتان برسید ، اهمیت دهید . خودتان را آن چنان در کارغرق نکنید که برای زن و بچه ، وقت و فرصتی باقی نماند . ص82 * نظر اسلام این است که در میدان فعالیت علمی، اقتصادی، اجتماعی ، سیاسی، نباید بر زن تحمیل و اجبار کرد.چنانچه به سد کردن راه او هم نباید پرداخت. ص59 * نظر اسلام یک نظریه میانه است . یعنی زن اگر فرصت و فراغت داشته باشد ، بچه داری مانع او نگردد ، شوق وعلاقه و نیرو و توان جسمانی داشته باشد و بخواهد وارد فعالیت های اجتماعی سیاسی اقتصادی شود ، مانعی ندارد . ص59 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۷, ۲۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
داستانی در مورد همسر علامه طباطبایی شنیدم که حیرت کردم واقعا بعضی زنها رو خدا عنایت ویژه ای بهشون کرد... یقین دارم این زن در یوم الحشر اگر بالاتر از علامه طباطبایی نباشه پایین تر هم نیست... کسی باید در جریان زندگی مشترک قرار بگیره و فراز و نشیب ها رو ببینه و واقعیتها رو لمس کنه تا متوجه عظمت انسانهایی مثل همسر علامه طباطبایی بشه میگن بعد از وفات این زن عظیم الشان هر وقت صحبتی ازش میشد علامه طباطبایی اشک می ریخت علتش رو که ازش می پرسیدن می فرمود: شما نمی دانید من چه کسی رو از دست دادم هرگز نشد که کاری انجام بده که من حتی در دلم بگم کاش انجام نمی داد و هرگز نشد کاری رو ترک کنه که من حتی در دلم بگم کاش این کار رو ترک نمی کرد.... فکر می کنم حاج آقا عالی بودن (یقین ندارم) که در مورد همسر علامه می گفت: همسرشون میگفتن من وقت غذا که میشد غذا رو میبردم در اتاق علامه به طوری که متوجه حضور من نشه و تمرکزش به هم نخوره... غذا رو دم در میذاشتم و میرفتم اندکی بعد می اومدم میدیدم هنوز غذا رو نخورده غذا رو برمیداشتم میبرم گرمش میکردم و دوباره به آرامی میذاشتم توی اتاقش... گاهی میشد تا ده بار این کار رو تکرار میکردم اما علامه رو صدا نمیکردم که رشته تمرکز و مطالعه شون قطع بشه... یا الله.... یا الله.... اینا کی بودن خدایا....!!!!!!!!!! حالا حرف من این نیست که زنهای الان هم باید همین کار رو انجام بدن... اون درکی که همسر علامه از مقام علامه داشت و از رسالت خودش داشت برام مهمه... عزم این زن برام مهمه... شرایط آدمها با هم فرق میکنه.... اما خدایا اگر این زنها نبودن فاتحه ی بشریت خونده بود.... خدا میدونه که اهمیت کارش هیچ کمتر از کتب عظیم الشان تفسیر المیزان و بدایه و نهایه علامه طباطبایی نبوده.. . . . علامه حسن زاده چقدر خودشون رو مدیون همسرشون میدونن و همسرشون رو در حیاط منزلشون دفن کردند و خودشون فرمودند: علامه واقعی این زن بود و من فقط از شرایطی که ایشون برای من مهیا کرد استفاده کردم... نمیدونم... اسم این زنها رو چی باید گذاشت... البته از این زنها فراوان داریم در کشورمون... در این شیرزنها و شیر مردها غیرت و همت و عزم علوی و فاطمی وجود داره که ملائکه خدا رو هم متحیر و مبهوت میکنن... |
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۲۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
۲۱:۲۶, ۲۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۲۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
در مورد مذکور که مسئله بدیهیست
تصور بنده بر استقلال درآمد زن بود |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۲۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۷/شهریور/۹۴ ۲۱:۵۸)عبدالرحمن نوشته است: در مورد مذکور که مسئله بدیهیست خب در امد هم همون مال هست ديگه ! يك نفر 100 ميليون پول داره كه به وضوح پول جزو دارايي و مال است ، حالا مياد با 100 ميليون يه مغازه ميخره ميده اجاره و ماهي 500هزار اجاره ميگيره ، واضحه كه اين اجاره بها ، هم عنوان درامد داره ، هم دارايي و مال كه البته ميتونست سرمايه گذاري نكنه و مستقيم از خود پول نقد استفاده كنه.
|
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۲۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۷/شهریور/۹۴ ۲۲:۲۳)عمار94 نوشته است: پرواضح است که منظور من درآمد زن در زندگی مشترک است طبیعتا زن انسان است و حق تصرف در مالش را دارد |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۲۷/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۴ ۲۳:۰۱ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام اینکه خانمی استقلال مالی داشته باشه بدنیست مخصوصا دردوران تجرد دردوران تاهل هم خوبه ولی دیگه اینکه واقعا یه خانم درزندگی مشترک چقدر ظرفیت داشتن استقلال مالی روداشته باشه مهمه دردوران مجردی آزادانه تر میتوان درآمد روخرج کرد ولی دردوران تاهل بحث زندگی مشترکه ودرآمد هرکدام به تنهایی باهم میشود درآمد ما مورد بوده خانمی خطاب به همسرش گفته پول خودم مال خودم درسته زحمت بدست آوردنش رو کشیده باشی ولی دلیل نمیشه ازاین استقلال مالی سوءبرداشت کردوسوء استفاده باید ظرفیت استقلال مالی روداشت. ازطرفی مورد هم بوده آقا خطاب به خانم گفته خودت که پول داری ازپول خودت خرج کن این طرز فکر منجر به داشتن زندگی ناآرام خواهد بود دردوران زندگی مشترک هرآنچه هست بین زوجین مشترک است یاعلی |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۲۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:ولی دردوران تاهل بحث زندگی مشترکهشايد مشكل اصلي زندگي امروزه اين است كه يا بايد حتما مجرد باشي يا وارد زندگي بيش از حد مشترك شوي(نظر شخصيه!) نقل قول:مورد بوده خانمی خطاب به همسرش گفته پول خودم مال خودمنهايت چيزي كه ميشه به اين فرد گفت اينه كه لحنش بد بوده (حداكثرش بي ادبي)، نميشه گفت سواستفاده . نقل قول: باید ظرفیت استقلال مالی روداشت.متوجه اين جمله نشدم يعني اگر ظرفيت نداشته باشد استقلالش زير سوال ميرود ؟ حالا به يك خانم بي ظرفيت ، ارث قابل توجهي رسيد ، چون ظرفيت ندارد بايد از حقش محرومش كرد ! نقل قول:ازطرفی مورد هم بوده آقا خطاب به خانم گفته خودت که پول داری ازپول خودت خرج کنتامين هزينه ي زندگي با مرد است حالا چه خانمش ميلياردر باشد چه باباي خانم ... باشد .اين اقا حرف بيخودي زده است. نقل قول:این طرز فکر منجر به داشتن زندگی ناآرام خواهد بودچيزي كه باعث ارامش ميشود 2 نكته است : اول بدانيم وظيفه مان چيست دوم حقمان چيست و در نتيجه انجام وظيفه ي خارج از سازمان يا كوتاه امدن طرف مقابلمان از حقش را لطفي از طرفش بدانيم نه وظيفه . نقل قول:دردوران زندگی مشترک هرآنچه هست بین زوجین مشترک استكسي كه ميداند حق چيست ، حق را هم اشكارا تعيين كرده ، بهتر است مطيع باشيم يا نظريه پرداز؟ |
|||
|
|
۱:۱۲, ۲۸/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۷/شهریور/۹۴ ۲۳:۴۶)عمار94 نوشته است: شايد مشكل اصلي زندگي امروزه اين است كه يا بايد حتما مجرد باشي يا وارد زندگي بيش از حد مشترك شوي(نظر شخصيه!) باسلام پایه های زندگی مشترک براساس اصولی بنا شده است ان شاالله دراطرافیان شما این موضوع به صراحت مشاهده نشده باشد ولی اینکه یک خانم تابه استقلال مالی رسید خواست ازآن به عنوان وسیله ای برای جریحه دارکردن همسرش درجهتی ناصحیح استفاده کند این میشه سواستفاده . ببینید من خودمم خانم هستم خدایی ناکرده نمیخوام برداشت بدی دراذهان ازجنس خودم داشته باشم درهر حالتی میشه ازهرچیزی که درآن حق ودخل وتصرف داشته باشی اگه درجهت ناصحیح استفاده ببری میشه سواستفاده البته به اعتقاد بنده ![]() به اعتقاد بنده آن دوخانم وآقایی که مثال زدم رفتارشون کاملا سو استفاده است بی ادبی اش بماند. جایگاه همسر خیلی بالاتر است .حالا چه برای یه خانم وچه برای یه آقا درسته که بنده حق تام دراموالم وحق وحقوقم دارم ولی آیاهمین تنش ها برسر این مسائل زندگی انسان رو ازحالت آرامش بهم نخواهد زد؟؟؟؟ به عنوان مثال یه مادر خیلی جاها ازحق خودش میگذره برای رشد وشکوفایی فرزندش آیایه خانم نمیتونه ازحق خودش بگذره برای آرامش زندگیش...... من خودم دارای استقلال مالی هستم الان که مجرد هستم نهایت استفاده مفید رو ازاین استقلال مالی خواهم برد ولی دردوران تاهل قطعا بخاطر این استقلال مالی درمقابل همسرم نخواهم ایستاد وقطعا این استقلال مالی رادرکمال احترام حفظ خواهم کرد. ![]() مطیع باشم مطیع حق....... یاعلی |
|||
|
|
۱:۵۱, ۲۸/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
مشکل از عدم وظیفه شناسیه طرفین هست. زن هیچ تعهد و وظیفه ای درباره تامین زندگی نداره ولی امروزه اکثر اقایون رو درامد همسرشون حساب باز میکنن ( جسارت به برادرای بزرگوار نباشه ... وقاحت تا چه حد میتونه باشه که اومده بودن خاستگاری یکی از اشنایان ، میگن دخترتون رسمیه !!!!! ) این یعنی مرد وظیفه خودشو نمیدونه حالا تو زندگی مشترک اصلا نباید حرف پول من و تو باشه زن اگه با کمالات باشه وقتی ببینه نیاز هست مطمءنا در زندگی از درامد خودش خرج میکنه به قول بزرگی اگه همه چی رو دو دوتا چهارتا بود که نمیشد زندگی کرد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: leader.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8120323426/leader.jpg)