|
درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است
|
|
۱۱:۰۹, ۲۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان! ![]() به نظرتون فضای تالار در این چند وقت خسته کننده نشده؟ ![]() من فکر میکنم تالار احتیاج به یک تغییر اساسی داره،و یک تجدید میثاق یا تعیین هدف دوباره... . تعداد پست های حاشیه ای خیلی زیاده و پست های مربوط به بیداری اندیشه هم راکد مونده ( به دلیل خسته کننده بودن ) احساس میکنم که انگیزه ی بچه ها کم شده، امسال سال فرهنگه،اینترنت نقش مهمی توی فرهنگ جامعه داره. سایت های «ارزشی» اینترنت خیلی زیاد نیستند. بیداری اندیشه چه نقشی این وسط داره؟؟! ![]() شاید هم احساس من ارتباطی به تالار نداره... نظر شما چیه؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۰۱, ۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان!!
در مورد اونچه آقا مجید و ترنم عزیزگفتن، یه موضوعی بنده عرض کنم! بیشتر افراد که تو تالار هستند به حمدالله یا باسوادن یا در حال علم اندوزی!همه بچه ها هم دنبال کیفیت هستند و مباحثی که به هر نحو کمک کننده باشه برای اهدافشون!! ....ولی اگه بخوایم محتوا تهیه کنیم همینطوری که نمی شه مدیریت میخواد ! گروهبندی میخواد ! مطالعه می خواد !بررسی و ارزیابی هم که با شرکت کننده های هر مبحث میخواد! موضوعاتی که میخواد مطرح بشه باید جذاب و با یه لیبل خوب عرضه بشه و متقاضی داشته باشه !! در هم رفتگی بعضی تاپیکها باید جلوش گرفته بشه همین ابتدای کار!! دوستان مهمترین دغدغه تربیت هست برای جامعه ! آیا شایسته است که تربیت با موضوع معمولی مثل آقایون جواب بدن خانمها بپرسن تو یه قالب و یه گروه باشه؟؟؟ درسته افراد این جا بیشترشون کم سن و سالن ولی به هر حال بهتر نیست این مسائل رو از حالا یاد بگیرن؟؟ ببخشیدا ولی فکر کنم اگه کسی دغدغه ی ظهور رو داشته باشه باید تربیت امام زمانی داشته باشه در درجه ی اول !! بعدم خواهشم از مسئولین تالار این هست که دغدغه ی اصلیشون قوانین تالار نباشه !! قانون در جای خودش مهمه ولی طرح نشدن مباحث بی خاصیت وبی ربط و بحث برانگیز به نظر بنده باید اولویت مهمتری باشه یا به قانون اضافه بشه!! |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۰۱)zahra11 نوشته است: بعدم خواهشم از مسئولین تالار این هست که دغدغه ی اصلیشون قوانین تالار نباشه !! قانون در جای خودش مهمه ولی طرح نشدن مباحث بی خاصیت وبی ربط و بحث برانگیز به نظر بنده باید اولویت مهمتری باشه یا به قانون اضافه بشه!!موافقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم ![]() اینجوری بهتر میشه به موضوع های مهم رسید. |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۰۲ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام،
بنده تقریبا پارسال که تو تالار آنتی 666 فعالیت داشتم ... یه تزی دادم و دوستان اونجا هم خوشبختانه موافقت کردن و یکی از مدیراش زحمت کشیدن عملی کردن و به نظرم تأثیر خوبی داشت تو بالا رفتن مشارکت کاربرا و بهتر شدن بحثا. اگه بخوام توضیح بدم طولانی میشه ... پیاده شدۀ تز بنده این بود : ![]() به نظرم اینم میتونه کمک کنه ... فقط مشکلی که هست ... کد نویسی ـشه ! |
|||
|
|
۱۶:۰۵, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب و احترام...
این تالار دیگه یه تالار مهدوی نیست...!! تاپیک های مفید خوابیده...همش بحث و گفتگوی کاربران درباره ی ازدواجه نه امام زمان و اهل بیت و..!! من خودم که جدیدا وقت کمتری رو برای تالار میزارم چون ارزشی نداره دیگه ، فقط عمر هدر دادنه...!! از توی تاپیکها که توی بخش مهدویت و اصول عقاید شیعه هست بعضیهاش چیزی به آدم یاد نمیده مثل تاپیک "سلام بر مهدی " و "ختم صلوات برای شادی روح شهدا" و"صلوات برای گره گشایی از کار حضرت صاحب الزمان " و " حی علی خیر العمل " ....!! بعد تاپیکهای مفیدرو ببینین 4 و5 نفر بیشتر تشکر نزدن ولی تاپیکهای ازدواج... گفتم که بیشترجر و بحث ازدواج میکنن انگار اینجا بنگاه ازدواجه.....!! موفق باشین |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:همش بحث و گفتگوی کاربران درباره ی ازدواجه نه امام زمان و اهل بیت و..!! اولا: كسي كه ازدواج كند، نصف ايمان (و دين خود را) كامل كرده است، پس بايد در نصف باقي مانده (ديگر)، از خدا بترسد (و كارهاي شايسته انجام دهد.) پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ثانیا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به یاران مومن نیازمندند. کسی میتونه خودش رو آماده ی ظهور کنه که خیالش از بابت نصف ایمانش راحت باشه و تمرکزش رو بجای این شیوه های مرتاضی و ریاضتی بگذاره روی خودسازی و آماده شدن و لایق شدن جهت یاری حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) جوانای ما به قول یه دوستی ، الان چیزی از مرتاض های هندی کم ندارن از بس ریاضت کشیدن.... |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۲۰)Havbb 110 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیماولا : کسی که ازدواج کنه و عمل کنه ، نه اینکه بشینه بحث کنه و عمل نکنه...الان اکثر کاربرا بحث میکنن ولی کو ازدواج؟؟؟؟ اونا فقط دارن نظر میدن و بحث میکنن و غافل از بقیه ی تاپیک ها هستن.. ثانیا: امام زمان که همی یاراشون متاهل نیستن شاید یکی از یارانشون به سن ازدواج نرسیده باشه و بخواد امامشو بشناسه و جز یارانش بشه....!!! من هدفم گفتن ضعف های تالار بودنه جر و بحث..خدانگهدار |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
البته تو همون بحث ازدواج و خانواده هم میشه به اهل بیت رسید ومعارف کسب کرد
اما متاسفانه بیشتر بحث صرف دعوا میشه تا پیدا کردن راه حل واقعا کاربردی و خیلی متاسفانه همیشه تاپیک های خوب مهجورن |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() من خواستم یه تشکر بکنم از محتوای بسیار پر بار تالار !!!(البته جدیدا /یه چند وقته) که باعث شد من به آغوش گرم خانواده برگردم... و همچنین تالارای دیگه ای رو هم کشف کنم.......واقعا متشکرم.........![]() پ ن:مدیر و ناظر گرامی پاک کردن این پست نشانه ضعف شما در پاسخوگویی می باشد پس جدا از پاک کردن پست خودداری بفرمایید.... امضاء کاربر فعال جنگ نرم..
|
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان
![]() دوست دارم مطالب جذاب تر و كاراتر باشه و كاربرها با هم بيشتر تبادل نظر داشته باشن تا اينكه به دنبال................................ به اميد حق
|
|||
|
۱۱:۲۸, ۱۰/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۳ ۱۱:۳۷ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
پست زیر رو بخونید
![]() نقل قول:همه این دوره رو میگدرونن ... یک زمانی ما هم مدام گیر میدادیم که بیاید واسه ما زن بگیرید ... همان 15 ...16 سالگی ... این پست یکی از مدیران تالار هست که تا جایی که یادمه از بدو تاسیس تالار مدیر بوده اند. برو استخر ... و ... خوش بگذرون ... حال کن... مدیر عزیزمون یادشون رفته یه کلمه ی دیگه هم کنارش بذارند یا شاید به قرینه ی معنوی حذف کردند.گناه کن! یک کاربر عادی این حرف رو می زد اصلا به هیچ وجه من الوجوه ناراحت نمی شدم. ![]() هیس!!! همه مدیران خوابند...
بجز خانوم های مدیر تالار مثل خانوم موزه و یاسین و ... و بعضی از مردها مثل حامد عزیز ، الباقی کلا تالار نمی آیند مدیرانی هم که می آیند در بخش حذف و ویرایش خ خوب فعالیت می کنند ( چرا؟ چون الگویی محتوایی برای این کاربران وجود ندارد ، هرچی دوست دارند کپی پیست می کنند...) و اینست که با پیام نقل قول:کلیه ی پست هایی که دارای کوچکترین استهزا و توهین بودند حذف شد مواجه می شویم. کوچکترین در نظر بعضی اشخاص یعنی خخخخخ کوچیک ![]() من از کابینه ی موجود دولت 93 تالار بیداری اندیشه به شدت انتقاد دارم. و می خوام تغییر تحولی صورت بگیره. اگر مدیرند پس کجایند؟ اگر نیستند عذرشون رو بخواید؟ بقول عباسی ، این دست های پشت پرده رو معرفی کنید ، این مافیای تالار رو ![]() من تقریبا سه سال هست عضو این تالارم ، ولی تابحال اینقدر ندیده بودم آدم در یک برحه ی زمانی کوتاه بن و محروم شوند. یکی بدلیل توهین به جمهوری اسلامی ایران ، یکی ... یکی ... اکثرا هم بخاطر این که ریزبینی مدیر های عزیزمون باعث طرد شدن فرد از اسلام میشه. حفظ حرمت دوجانبه اس. انتقاد دیگری هم از دسته بندی تالار دارم که واقعا خ گسترده شده و از تمرکز مطالب می کاهد. اونقدری بخش افتتاح شده که باعث سردرگمی میشه. خلاصه من هم دارم این تالار رو هم به خاطر ضعف مدیریتی ( که در سال جدید به وجود اومده) و همچنین نبود مدیران عزیز و خسته شدن از خوندن تاپیک های ازدواج و درست کردن سوسیس کالباس خونگی ، ترک می کنم.امیدوارم موفق باشید و خدایی... ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هم تالاری های عزیز ... بخوانید ...من باب شوخی های بی مرز | فاطمه خانم | 60 | 34,355 |
۳۰/خرداد/۹۳ ۲۳:۳۵ آخرین ارسال: فانوس *7* |
|

![[تصویر: Statistic.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7820778167/Statistic.jpg)

![[تصویر: rose.gif]](http://www.pic4ever.com/images/rose.gif)
و همچنین تالارای دیگه ای رو هم کشف کنم.......واقعا متشکرم.........![[تصویر: thankyou.gif]](http://www.pic4ever.com/images/thankyou.gif)
![[تصویر: pirates5B15D_th.gif]](http://www.pic4ever.com/images/pirates5B15D_th.gif)

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)

، ترک می کنم.