|
یه فکری به حال مراکز تجاری کنیم
|
|
۱۸:۴۸, ۳۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلامخیلی وقته این موضوع رو می بینم و متاسفانه رو به رشده رشدی که باید از ریشه، جلوشو گرفت. متاسفانه در خیلی از فروشگاه های پوشاک بانوان، فروشندگان، آقا هستند و در بسیاری از فروشگاه های پوشاک آقایان، فروشندگان خانم کار می کنند. این خیلی بده موضوع اینه که خانم می ره جلوی فروشنده ی آقا می ایسته تا شلوار و شال و روسری و پیراهن و مانتو و ... بخره. امروز 3 تا پاساژ رفتم و بیش از 90% فروشگاه ها، همین وضعیت رو داشتند. چه کار باید کنیم؟ |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۳۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
اگر چه تذکر لسانی موثر است ولی این کار نیاز به قانون و نظارت پلیس دارد. تا زمانی که قانونی در این زمینه نباشد و نیروی انتظامی با آن به عنوان یک تخلف قانونی برخورد نکند کاری نمیشود کرد. چون فروشنده میگوید مگر این کار غیرقانونی است که من نباید این کار را بکنم؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۳۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۳۱/فروردین/۹۳ ۱۸:۴۸)soheyl68 نوشته است: متاسفانه در خیلی از فروشگاه های پوشاک بانوان، فروشندگان، آقا هستند و در مورد لباس های کاملا زنانه و کاملا مردانه این حرف رو قبول دارم (منظورم رو که می فهمید ... ان شاالله ....) اما در مورد بقیه موارد مانتو ، شلوار و .. اگر افراد حد و مرز خودسون رو بشناسند و امثال تعرض های اخیر پیش نیاد مشکلی وجود نداره ... به فرض حرف شما درست لگر همچین بشه خیلی واضحه که تعداد فروشندگان خانوم و در نتیجه بازار کار برای خانوم ها گسترده تر میشه .. چرا ؟ چون تنوع لباس خانوم ها بیشتره و صنف های بیشتری رو شامل میشه ... بعد دو روز دیگه صدای همین کسانی که حرف شما رو تصدیق کردند در نمیاد که چرا خانوم ها بازار کار رو گرفتند؟!؟ در حالی که آقایون کار ندارند و ...(الی آخر مباحث ...) یاالله |
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۳۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۳ ۲۲:۲۹ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۳۱/فروردین/۹۳ ۲۱:۳۵)غربت تشیع نوشته است: سلام علیکمدرسته قانون باید باشه و نظارت و شماره تماسی برای گزارش های مردمی. چون شاید شاگرد فروشگاه، متناسب با قوانین نباشد. (۳۱/فروردین/۹۳ ۲۲:۰۷)Aryha نوشته است: در مورد لباس های کاملا زنانه و کاملا مردانه این حرف رو قبول دارم (منظورم رو که می فهمید ... ان شاالله ....)در مورد پوشاکِ زیر، باید متناسب با پوشاک باشه، فروشنده. حد و مرزها شکسته می شه. بالاخره آقایی که فروشنده هست، توجهی به خانم ها داره به عنوان فروشنده و این، به صلاح نیست. آقایی که مرد باشه (غیرت داشته باشه)، صداش درنمیاد که چرا مردها فروشنده ی لباس خانم ها نیستن که خانمِ خودش بره خرید کنه ازش. ضمن این که اتفاقا بعضی کارهارو باید خانم ها انجام بدن. وای یادم رفت اینو اول بگم : چرا بعضی از خانم ها می رن لباساشونو می دن به خیاط آقا. اگر اندازه زده باشن از قبل، موردی نداره. اما بعضی ها واقع رعایت نمی کنن و دیدم با چشم خودم که خیاط مرد، داره هیکل زن رو اندازه می زنه و در مورد اندازه های پستی و بلندی هاش صحبت می کنه که این جارو این طوری بگیرم و اون جارو آزاد بگیرم و ... چرا شما خانم ها اجازه می دید؟ چرا صدای شوهرها و برادرها در نمیاد؟ بنده که خواهر ندارم. همسر هم ندارم فعلا. اما بعدا که خواهم داشت انشاالله، اجازه نمی دم خیاطِ مرد، اندازه شو بگیره و فروشنده ی مانتو و شلوار، بخواد با چشم، بررسیش کنه تا بخواد بهش جنس پیشنهاد کنه. |
|||
|
|
۱۰:۱۸, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
راه دیگه ای که وجود داره این که آقایونی که میخوان غیرت به خرج بدن یکم وقت بذارن با خانومشون برن بازار تا کسی جرئت نگاه چپ رو هم نداشته باشه .... اگر همچین تصمیمی گرفتید توصیه میکنم هر چند وقت یک بار یک روز تون رو کامل خالی کنید وقت بگذارید تا بعد عمری که خانوم رو می برید خرید هی مجبور نباشید بگید خانوووووم زود باش دیرم شد .... این جوری باشید دیگه با هاتوئن خرید نمیاد ... میگه خودم میرم ... یاالله |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر بنا باشه همه جا نظارت باشه خوب پس کی وقت امتحان باشه ![]() ![]() یعنی فرصت گناه رو نمیشه بست حکومت اسلامی هم دارای محدودیت هایی است |
|||
|
۱۵:۳۱, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۲۶, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
چند تا سخنرانی استاد پناهیان در این باره کردن
برید بخونید نمیشه از قوه قهریه زیاد استفاده کرد ناسلامتی ما در تقیه هستیم و بعد از ظهور هست که همه چی سفت و سخته نه الان |
|||
|
۱۷:۳۱, ۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۳۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۲۶)masoudmoosavy نوشته است: چند تا سخنرانی استاد پناهیان در این باره کردنمن سخنرانی ایشون رو گوش ندادم ... بر فرض هم گفته باشند همچین حرفی را، ایشون مرجع تقلید نیستند و حرفشون سندیتی در احکام شرعی ندارد ... آن هم همچین احکامی که در هم تنیده شده با احکام حکومتی بحث تقیه و احکامش و حدودش همینطور است .... |
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۴۵ توسط heaven.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۲۶)masoudmoosavy نوشته است: چند تا سخنرانی استاد پناهیان در این باره کردن فکر نمی کنم نظر استاد پناهیان این باشه اینطور که من فهمیدم ایشون نمی گن که احکام شرعی اجرا نشه بحثشون سر اینه که مثلا در قانون گذاری برای اینکه زمینه گناه رو از بین ببریم نباید علاوه بر قوانین شرعی قانون اضافی بگذاریم |
|||
|
|
|
|
|