|
40 توصیه استاد قرائتی به بانوان! بانوان از دست ندهند!
|
|
۲۲:۵۲, ۳۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
40 توصیه استاد قرائتی به بانوان
توصیه میکنم حتما بخونند خانوما...خیلی جالبه ![]() ![]() 1) به شوهرت افتخار کن. 2) کسی را با او مقایسه نکن. 3) اقتدار و غرور او را نشکن. 4) زیبایی او را در عقل او جستجو کن. 5) قناعت پیشه باش. 6) زیباییت را به رخ دیگران نکش. 7) ناز کن اما متکبر نباش. 8) دلبری و فریبایی و طنازی پیشه کن. 9) احساسات زیبایت را با اندیشه ای متین همراه کن. 10) لجبازی نکن که از چشم شوهرت می افتی. 11) تمکین کن تا تاج سرش باشی. 12) پناهگاه شوهرت باش تا فقط به تو پناهنده بشه. 13) زیبایی با سادگی و بی آلایشی برای تو آرامش بخش تر خواهد بود. 14) هوس بازی نکن ولی زیبا دوست باش. 15) اگر آشپزی را خوب نمی دونی حتما یاد بگیر. 16) قبل از رانندگی سازندگی را بیاموز. 17) هیچگاه بدون آرایش مقابل شوهرت نشین. 18) دهانت را مسواک وخوشبو کن. 19) بدنت هیچ وقت بوی عرق نده. 20) لباست بوی غذا ندهد 21) موقع آشپزی از پیش بند استفاده کن. 22) قبل از شوهرت چشم بر هم نگذار و پیش از او بیدار شو. 23) موی تو یکی از دو زیبایی توست ، ازش مراقبت کن. 24) لبخند قشنگت را در هیچ شرایطی با اخم معاوضه نکن. 25) توی رنج هات معناهای زیبا پیدا کن. 26) اگه شوهرت گفت : کسی غیر از من با تو ازدواج نمی کرد ! بگو : پس خیلی باید از تو ممنون باشم. 27) اگه بهت گفت : دوستت ندارم !! بهش بگو : عوضش من به تو افتخار می کنم. 28) اگه گفت : حوصله تو رو ندارم ! بهش بگو : منم غیر از تو کسی رو ندارم. 29) اگه گفت : از خانواده ات خوشم نمیاد ! بگو : عوضش من خانواده تو رو دوست دارم. 30) اگه عصبانی شد ! بگو : منو ببخش... 31) برای شوهرت هدیه بخر و همیشه روزای خاص زندگی تو جشن بگیر. 32) در خواست هاتو با ناز و دلبری برآورده کن. 33) زورگو نباش. 34) سختی کار شوهرت را درک کن. 35) او را در مردم داری کمک کن. 36) وقتی وارد خونه می شه، به پیشوازش برو. دستشو بگیر. بِزار روی صورتت. 37) هیچ وقت بهش نگو : تو بی عرضه ای. 38) لباساشو براش اُتو کن که هر وقت خواست عوض کنه معطل نشه. 39) وقتی غذا رو سر سفره می ذاری به او بگو : نمی دونم خوشت میاد یا نه ؟! 40) لحظه به لحظه از خداوند کمک بگیر... |
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۳۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ببخشید
![]() الان جای اسکای گرل جان خالیه... ![]() ......... چیه دوس دارم اسپم بزنم...
|
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۳۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
حتما توصیه برای آقایون دارن! ولی اون رو ایشالا شمامیتونید بگردید پیدا کنید و روز مرد تو تالار بذارید! البته فقط پیشنهاد هست!
|
|||
|
|
۰:۱۴, ۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۳ ۱:۳۲ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول:خیلی باید قلب بخشنده ای داشت تا بتونی همچین حرف هایی رو بزنی مثل مادرها ![]() اما جدی میگم همین هایی که اینجا آقای حضرت عشق نوشته اند رو بعضی از خانم ها نمیدونند و این توصیه ها رو به یه شکل دیگه از زبون امثال دکترفرهنگ هم گفته شده ---- به هرحال نمیدونم چی شده که زن و شوهر محبت کردن رو عار دونستند و دلیلش رو پررو شدن همسر عنوان کردند اسم این بازی رو همون اول زندگی " گربه رو دم حجله باید کشت" گذاشتن فرقی هم نداره این رفتار زشت چه مرد چه زن ------ نقل قول:وقتی وارد خونه می شه، به پیشوازش برو....+مورد 41 - خیلی شنیدم که تاکید میکنند به بدرقه همسرتون (وقتی داره از خونه خارج میشه) برید |
|||
|
|
۱:۵۶, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
توصیه های خوبی بودن اما متاسفانه خیلی کم خانمها به این موارد توجه میکنند!
|
|||
|
|
۱۰:۰۰, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خانم اسکای گرامی
سلام به نظرتون اگه خانومی این کارا رو انجام بده خودش ضرر کرده یا همسرش؟ بده بگه بوی عرق ندید؟بوی غذا ندید؟ واقعا اینا کار شاقی محسوب میشه؟ خانوما وقتی ازدواج نکردن،وقتی حرف از شوهر میشه،متاسفانه یه تصویر اقا بالا سری تو ذهنشون میاد با تمام داستان های کمیکی که از فک و فامیل و دوست اشنا شنیدن در مورد مردانی که ب زنانشون ظلم میکردن!!! اما بعد از ازدواج اون مرد یه اقا نیست،عشق شماس که براش حاضرید هر کاری انجام بدید تا خوشحال شه،اونم همینطور و حتی خیلی بیشتر اگه غیر از این باشه باید عشق رو ترمیم کرد نه زن و مرد رو توی یه تالار گفتگویی هستم اسم نمیبرم پسرا نرن بخونن کلی هی تاپیک میزنن همسرم را چگونه سوپرایز کنم کادو برای همسرم چی بخرم غذایی که امروز پختم مدل ارایش چگونه به زندگی تنوع ببخشم . . . کلی میان بحث میکنن کلی صفحه میره جلو،وقت گذاشته میشه،که هر روز یه تجربه جدید از عشق درست کنن،بعضیاشون کلی وقت میذارن مثلا چند روز که حالا چند دقیقه شوهرون رو سوپرایز کنن اون موقع داشتم به این فکر میکردم که واقعا مردها یه لحظه هم رو این موارد فکر نمیکنن اما نباید هم فکر کنن چون این زن هست که به خونه گرما و عشق میده و فرزندان در ارامش همین خونه دارن خوب و پسندیده بزرگ میشه بچه هم یعنی نسل اینده . . . در مورد تمکین: دیگه باز تر از این نمیکنم ،این نیاز مرد هست،و وقتی این نیازش داخل منزل تامین نشه میره خارج منزل همین روشنفکریاس که ریشه و بنیاد خیلی از خانواده ها رو سست کرده حالا همین اقا بره بیرون منزل تامین شه دوباره سلاخی ها علیه مرد شروع میشه بابا پس چیکار کنه؟ نه در منزل تامین شه نه حق داره خارج منزل تامین شه؟ اخه اون زن غربی که تمکین رو قبول نداره میدونه که شوهرش دوست دختر داره و حساسیت هم نداره چون خودشم همین ازادی رو داره اتفاقا این تمکین یکی از مهمترین توصیه ها به زن به نفع حقوق زن هست من به دلیل معذوریت نمیتونم بازش کنم البته میدونم بعد از ازدواج نظرتون عوض میشه |
|||
|
|
۱۰:۲۲, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول: شرمنده من نمیتونم مثل یه عروس باشم، طرفم حتی فکر نکنه که باید رنگ لباسش چیزی باشه که من دوست دارم یا یه شونه به موهاش نزنه، نه زن دل نداره ؟ جناب قرائتی در وظایف آقایون هیچ اشاره ای نکردن و این من رو متعجب کرد . نه من نمیتونم ببینم شوهرم بره موهاشو خیلی کوتاه کنه، من بابام این کار رو میکنه ،جنجال درست میکنم ، آقامون ، سایه ی سرمون![]() که دیگه جای خودشو داره. نقل قول: اولا ایشون گفتن تاج سر میشه زن با تمکین،خیلی توهینه.نه آخه منم خیلی دوست دارم باز کنن دوستان، تکلیفم مشخص بشه. من میگم تو این زمینه زنم حقی داره. بابا کدوم زنی بیدار میمونه تا آقاشون بره بخوابه و بعد صبح ،زودتر از سایه ی سرش![]() بیدار بشه؟؟؟؟؟ نه من موندم مگه میشه ؟ این دیگه چه وظیفه ای اخه ؟ نه من موندم 24 ساعته، آرایش مگه میشه کرد ؟ من خودم عاشق آرایش کردنم، نه دیگه 24 ساعته جلوی شوهر . دائم جلوی شوهر آخه این یعنی چی ؟؟؟؟ ************************************************************************************* حالا اشکال نداره، من واسه آقامون همه ی اینکا را رو میکنم ، الان دقیقا آقامون چه وظیفه ای داره ؟ نباید به خودش برسه ؟ نباید جوری که من دلم میخواد لباس بپوشه ؟ نباید +18
|
|||
|
|
۱۱:۱۶, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
عزیز جان
پاراگراف اول ات رو متوجه نشدم! پدرشما واسه مادرتون باید خوشگل کنه نه شما! مطمئن باش همسر اینده ات اون جوری میگرده که تو میخوای،بازم همون مشکلی که خانم موزه عزیز مطرح کردن،دوتا اقای متاهل تالار میومدن میگفتن شما باور میکردید.شک نکن مگه اقای قرائتی امام هستند ؟ این همه حدیث داریم در مورد این مسئله با اقای قرائتی چیکار دارید؟در مورد نظافت اقایون هم حدیث هست ،در مورد یه مسئله دیگه :نقل به مضمون: اگه ...... بعد دیدی زنت با یه غلام سیاه زد و بند داشت اول خودت رو سرزنش کن! اصل اینه:النظافه من الایمان متاسفم نمیتونم باز کنم،تازه من خیلی سعی میکنم در لفافه بگم .گاهی اوقات پیام خوصوصی دارم که اکثر بچه های تالار زیر 22-23 هستن و شرمنده منع اخلاقی دارم. مورد بعدی: مرد 24 ساعت خونه است؟ چرا اغراق میکنی مرد وقتی از سر کار میاد بطور میانگین 6 ساعت بیدار و تو خونه است خداوکیلی این خانمایی که ارایش عروس میکنن میرن سر کار یا دانشگاه ،این همه ساعت اونجان،یا خانمایی که در خیابونا و پاساژا تشریف دارن با اون ارایش ،کسی اینجا اعتراض نمی کنه که فلان مورد داشتیم طرف با مژه مصنوعی و ناخن کاشته و .... میاد تو خیابون این توهین به زن نیست ایا غیر از اینه که ناخن جزو فضولات بدن محسوب میشه؟ایا این اسف بار توهین امیز نیست که عده ای بانوان وقتشون زو،عمرشون،سرمایه و نعمت الهی رو صرف نقاشی رو فضولاتشون میکنن،خدا وکیلی این توهین امیز تر نیست؟ در اسلام میگه زن میتونه کمی ناخنش رو برای زینت بلند کنه،حالا گیریم یه لاک ساده هم بزنه اما برید ارایشگاه های زنونه ببینید چه پول مفتی ،چه وقتی داره هدر میره اخه عده ای از خانوما واسه نامحرم این کارا رو میکنن،نوبت به همسر بیچاره میرسه،اسمش میشه توهین امیز اما برای همسر که زیبایی زن تو زندگی زناشویی که یک طرفش خود زن هست تاثیر داره اینقدر جنجال داره؟ تازه یه ارایش ساده،نگفته که مژه مصنوعی بذارید اونم تو این دوره زمونه،قدیم مردم ساده بودن،طرف موهاشو شونه میزد خودش زینت محسوب میشد،الان که با خانمای تو خیابون بخوای رقابت کنی باید موهات 7 رنگ باشه،مژه ات از دماغت جلوتر باشه،دماغت اینقدر کوچیک شده باشه که به زور نفس بکشی،اینقدر ارایش کنی که وقتی پاکشون میکنی شبیه زامبیا بشی و ..... این خیانت به زن هست،زن رو از خود سازی جدا کردن،اما نمیدونم چرا فمینیست ها راجع به این فتوا ندارن!!! چرا به همنوع خودشون رحم نمیکنن چرا کسی نمیگه خانمی که موهای فوق العاده زیبا داری شاید یه خانمی موهای سرش خیلی کم پشته و وقتی موی تو رو ببینه ،زنه دلش بشکنه که کاش موهای منم اینجوری بود،الان که شوهرم موی اینو دید نکنه من از چشمش بیفتم و .... دوستم موهای بی جون و کم پشتی داره،همسرش موی رنگ شده دوست داره،اینقدر رنگ کرد موهاش داغون شد اینجا مرد به زن ظلم کرد،اما اولش اون زن بود که به زن دیگه ای ظلم کرد اینا فقط اخلاق زشت فخر فروشیه |
|||
|
|
۱۳:۲۲, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
چرا میگن عروسی؟چرا نمیگن دامادی؟...
چرا عروس باید بگه بله؟... چرا میگن ماشین عروس؟ نمیگن ماشین داماد؟ مگه ماشین واسه داماد نیست؟... (sky girl اینا رو یادت رفت بگی!!!!!!!!!!!!) |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خانم اسکای گرل!
بی زحمت همه پست ها رو ببینید بعد قضاوت کنید! ارسال شماره 3 رو نگاه کنی می بینی که ایشالا قراره روز ولادت امیر المؤمنین(علیه السلام) یه تاپیک برای توصیه به آقایان زده بشه!
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیامدهای تحصیل و اشتغال نابهجا برای بانوان | قبیله منتظر | 0 | 971 |
۹/فروردین/۹۵ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| 40 توصیه ی استاد قرائتی به آقایان! آقایان از دست ندهند !!!!! | اسکای | 26 | 11,675 |
۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۲ آخرین ارسال: مجنون الحسین |
|

![[تصویر: 1ceb57139d214fb58e0cf744a8c78189_XL.jpg]](http://www.shafaqna.com/persian/media/k2/items/cache/1ceb57139d214fb58e0cf744a8c78189_XL.jpg)
![[تصویر: 52816949967626115368.gif]](http://shiaupload.ir/images/52816949967626115368.gif)