|
دست چپ دست شیطان! چپ دستها بدانند
|
|
۱۷:۳۱, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت بچه های تالار حقیقتش من چند وقت پیش یه حدیث از پیامبر اکرم خوندم درباره ی دست چپ که تنم لرزید چون من چپ دستم و یه عمره که با شیطان محشور شدم و خبر نداشتمپیامبر: با دست چپ نخورید و نیاشامید و چیزی نگیرید و چیزی ندهید چرا که شیطان با دست چپ میخورد و می آشامد و میگیرد و می دهد. الان من یه مدت دارم سعی میکنم با دست راست کارامو انجام بدم خدا نصیب چپ دستی نکنه تیک عصبی گرفتم کلا زندگیم چپکی شده یه چی توی مایه های شخصیت دیوی تو کلاه قرمزی ...(بگذریم از شوخی) کسی در رابطه با این مسئله اطلاعاتی داره آیا واقعا شیطان به چپ دستا نزدیکتره تکلیف ما این وسط چیه؟؟. با تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۴, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ببین برادر من!
درسته که بعضی از شیطان پرستا با ... ولی شما بیا از نگاه عقل به ماجرا نگاه کن! برای مثال تو فقه داریم که بعد از تخلی با دست راست شستن کراهت دارد!این برای آدم هایی هست که راست دست هستند نه چپ دست ها! یکی از دلایلش همون غذا خوردن هست! اصلا یکی از دلایل اینکه با دست غذا خوردن مستحبه اینه که دست انسان دارای انرژی می باشد و در اثر خوردن غذا با دست تأثیر غذا بر بدن کاملتر می شود! حالا حساب کن یه آدم راست دست که همیشه بعد از تخلی با دست چپ خودش رو می شوره(ببخشید از صراحت کلام) وقتی داره غذا رو با دست می خوره با دست چپ بخوره!اصلا خودش چه حالی داره! و بالعکس کسی که چپ دست هست با دست راستش خودش رو ... پس بهتره که با دست اصلیش که دست چپش هست غذا بخوره! و کارهای اساسیش رو انجام بده! |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۵۱ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ول کنید بابا!
![]() وهابی ها بهمون میخندن ها ![]() ![]() شما با دست چپ کارات رو انجام بده ، گناهش گردن من ![]() (فقط مخصوص چپ دست ها بود ها!) |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بیخیال....
منم مداد و دادن دست راستم ولی بعضی کارارو با دست چپ انجام میدم....... من تو کدوم گروهم... ![]() تورو خدا بیخیال... .....قیافه من...
|
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول: خب الان امثال ما که چپ دست هستیم واسه ما بر عکسه دیگه. والا من اگه بتونم کارای ضروری دینیمو درست انجام بدم خیلیه. شیطونم غلط میکنه با دست من غذا میخوره ![]() ![]() زیاد مهم نیست بابا |
|||
|
|
۲۱:۴۶, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
نگید از این حرفا واسمون حرف در میارن
![]() ![]() چپ دستی هم یک جور صفت ژنتیکی!!! مثل کوتاه قدی و بلند قدی!!! حالا پدر من هم با دست راست مینویسه و هم با دست چپ!! از همون اولم میگه اینجور بودم الان یعنی پدر من هم با شیطانه و هم با خدا؟! ![]() نمیدونم شاید حدیث دروغی باشه و در طی سالیان سال با خرافات هم قاطی شده اما اگر این حدیث حقیقت باشه تنها دلیل عقلانی که میشه واسه اون گفت اینه که در زمان قدیم مردم با دست غذا میخوردن!! و از قاشق مثل امروزه خبری نبود! (همین الانم خیلی از اعراب با دست غذا میخورن!!!) و با دست چپ هم طهارت میکردن.... خب اون زمان که مایع دستشویی یا صابون نبوده با 10 آنزیم و ضدعفونی کننده یارو قبل غذا میرفته توالت بعد با همون دست کثیف غذا میخورده...... از نظر من شاید دلیلش فقط اینه که گفتن با دست راست غذا بخورید!!! اما یک جا خوندم در زمان قدیم و بخصوص قرون وسطا چپ دستها رو کتک میزدن و مجبورشون میکردن با دست راست کار کنند ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۰۰, ۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۱ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
این چرند و پرندا چیزی تو مایه های عرب و عجمه.
چپ دست و راست دست بودن فقط عادت نیست. ساختار مغزیشون فرق می کنه. با کدوم نیم کره فلسفه و درک می کنن و یا با کدوم نیم کره تجسم می کنن. حتی توی زبان بدن هم کار یه چپ دست با راست دست فرق داره. در اصل انسان ها یه فرق بزرگی با هم دارن که سبب ایجاد چپ دست یا راست دست بودن شده. سبب کار های دیگه هم شده. مثل همون زبان بدن یا حرکت چشم در هنگام صحبت. من حتی مکروه بودن چپ دستی رو قبول ندارم. چه برسه حرام بودنش. این احادیث هم دروغ محضه. اگه ادعا دارید دروغ نیست پس لطفا بدونید که دارید مابین راست دست و چپ دست آپارتاید ترویج می کنید. فکر نکنم آپارتاید تو اسلام محمدی کار درستی باشه. البته شاید توی اسلام قالیان این احادیث اینجوری نباشه. :@:@:@ خواهش می کنم این تاپیک حذف شه. اگه کسی با این خزعبلات از اسلام زده شه معصیتش گردن شما ها می افته. خجالت بکشین. شرم کنید. |
|||
|
۲۳:۴۴, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول: واقعا من ک شرمنده شدم از اینکه اسلام برای ریزه کاری ترین و جزئی ترین مسائل زندگی من برنامه داره ..... آره برادر من، پاکش کتید تاپیک رو بره! بریم فیلم غربی نقد کنیم، کلاس های وهابیت شناسی بذاریم، سر ازدواج دعوا کنیم، اصلا چیه این خزعبلات؟ اسلام هم بیخودی گیر میده گاهی اوقات هاا! |
|||
|
|
۰:۰۰, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
منظور من گیر الکی نبود. من خودم جذب اسلام شدم چون واسه کوچکترین اعمالم برنامه داره.
اما اینکه من به خاطر چپ دست بودنم می رم جهنم حرصم در میاد. این حرف منو عصبی می کنه وقتی می بینم یکی از من بالاتره. چرا؟ چون راست دسته! شما جای من باشی چی می گی؟ می گی حقشه بالاتر از من باشه؟ شما به این نمی گی تبعیض لابد می خواید این تبعیضو به نام اسلام به ریش خدا ببندید.
|
|||
|
|
۰:۳۱, ۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۳ ۰:۳۱ توسط السا.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول: برادر، کی گفته چپ دست ها میرن جهنم ؟ یا اینکه اسلام میگه راست دست ها بالاترن ؟؟؟ ![]() اولا اینکه : نقل قول:و ثانیا اینکه شاید دلیلش این باشه : نقل قول: در هر صورت این حدیث ها توی کتاب معتبر اومده، دوستان توضیح خواستن درباره ش، ک متاسفانه انگار با این توضیحات کسی قانع نشده هنوز! |
|||
|
|
۱:۱۴, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام به آقا ایمان
بنده خودم چپ دستم و اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم///به سخنان ائمه نه به این باورها///چون وقتی بنده ذاتا چپ دستم چیکارش میتونم بکنم؟؟؟؟؟ بنده باچپ مینویسم/آب میخورم(غذا نه فقط آب)/دوچرخه ویا ماشینو اگه بخام با یه دست برونم با چپ میرونم اصلا بخودتون سخت نگیرید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

.....قیافه من...