|
دست چپ دست شیطان! چپ دستها بدانند
|
|
۱۷:۳۱, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت بچه های تالار حقیقتش من چند وقت پیش یه حدیث از پیامبر اکرم خوندم درباره ی دست چپ که تنم لرزید چون من چپ دستم و یه عمره که با شیطان محشور شدم و خبر نداشتمپیامبر: با دست چپ نخورید و نیاشامید و چیزی نگیرید و چیزی ندهید چرا که شیطان با دست چپ میخورد و می آشامد و میگیرد و می دهد. الان من یه مدت دارم سعی میکنم با دست راست کارامو انجام بدم خدا نصیب چپ دستی نکنه تیک عصبی گرفتم کلا زندگیم چپکی شده یه چی توی مایه های شخصیت دیوی تو کلاه قرمزی ...(بگذریم از شوخی) کسی در رابطه با این مسئله اطلاعاتی داره آیا واقعا شیطان به چپ دستا نزدیکتره تکلیف ما این وسط چیه؟؟. با تشکر |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۴۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
لطف کنید منبع حدیث رو بیارید (بعید میدونم منبع داشته باشه)
این یک مسئله کاملا مرتبط با ژنتیکه و هیچ ربطی به خوب یا بد بودن نداره افکار خرافاتی و در حد برخی قدیمی هاست (پیرمرد پیرزنی) و ما هم در مدرسه از چنین حرفهایی شنیدیم و زیاد اذیت می کردند هر کاری که گفتن با دست راست انجام بدی مثل غذا خوردن برعکس میشه و بس والا من روز قیامت از راست دستا بابت حقی که از ما خوردن شکایت میکنم ![]() یکیش صندلی های مدرسه و دانشگاه تا لبه تیز چاقو!! و هزارتا چیز دیگه ========= فقط به فلان علت خاص میگن دستی که باهاش غذا میخوری و مینویسی فرق داشته باشه و بس خرافات رو با دین قاطی نکنید جواب سوالتون این میشه شیطان به لایعقلون نزدیک تره نه چپ دست ها |
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
غذا خوردن با دست چپ ۳۳۱.پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :غذا خوردن با دست چپ ، از بى آدابى است . ۳۳۲.پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :با دست چپ غذا نخوريد ؛ چون شيطان با دست چپ مى خورد . ۳۳۳.پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :هر كس با دست چپش غذا بخورد ، شيطان با او هم كاسه مى شود ، و هر كس با دست چپش بياشامد ، شيطان با او مى آشامد .
|
|||
|
|
۱۸:۰۳, ۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۴۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۰)السا نوشته است: طبیعتا این احادیث مخصوص راست دست هاست و دلیلش هم مشخصه |
|||
|
|
۱۸:۰۳, ۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۴۰ توسط السا.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۰۶, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
نظر شخصی ،بخاطر همین ممکنه غلط باشه
من اینو شنیده بودم،بعد یکی گفت به این علت گفته میشه که با دست چپ طهارت صورت میگیره لذا با اون دست نباید غذا خورد حالا اگه این درست باشه پس چپ دستا همه چیشون برعکسه البته من صحت این احادیثو نمیدونم اما پدربزرگم چپ دست بود،تو مکتب کتکش زده بودن که راست دست شه بنده خدا الان میتونه با دو دست بنویسه |
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
پدر بزرگه منم همیشه مامانمو به این خاطر که با دست چپ غذا میخورد دعوا میکرد!!!
![]()
|
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۱۵ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با سلام!
کاربر عزیر ! [/font] همون طور که برادر عبد الرحمن گفت هست یعنی چپ دست بودن عیب نیست! شما به انجام کارهات با همون دست چپ ادامه بده! [font=B Lotus]چپ دستی به خودی خود عیب به حساب نمی آید و موضوعی ژنتیکی است که بعضی از افراد نا خود آگاه چپ دست شده و مثل راست دست ها کارشان را به همان خوبی انجام می دهند. علاوه بر این، امروزه این موضوع از نظر علمی و روان شناسی مورد بحث و بررسی زیادی قرار گرفته است که چپ دستی اصلا عیب نیست که می توان برای دست یابی به اطلاعات بیشتر به کتاب ها،مجلات و سایت های اینترنتی مراجعه کرد. و اما در روایات، حدیثی در این مورد به خصوص وارد نشده است که فرزندان مان را از کار با دست چپ باز داریم و روایاتی که در مورد نهی از استفاده از دست چپ نازل شده، بیشتر برای پرهیز از خوردن غذا با این دست است که مورد نهی و کراهت می باشد. رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود:"نَهَى أَنْ يَأْكُلَ الْإِنْسَانُ بِشِمَالِهِ"یعنی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از غذا خوردن با دست چپ نهی فرمود. و یا امام صادق (علیه السلام) خوش نمی داشت كه شخص با دست چپ غذا بخورد يا بياشامد يا چيزى برگيرد. ملاحظه می شود در این روایت، دایره مکروه بودن استفاده از دست چپ، وسیع تر از خوردن بوده و آشامیدن و گرفتن چیزی به دست چپ هم شامل اش شده است. نتیجه: البته شاید بتوان موضوع کراهت استفاده از دست چپ در خوردن غذا و یا برداشتن چیزی که در روایات بیان شده است را به آنچه که عرف در آن زمان از آن برداشت می کرد و اکنون محملی برای توجیه ندارد، پیوند داد به این معنا که چون در زمان های سابق مردم بدون ابزار امروزی و صرفا با انگشتان خود غذا می خوردند و از طرفی هنگام دستشویی به طور معمول با دست چپ طهارت انجام می شود، بگوییم این یکی از دلایل کراهت استفاده از دست چپ در روایات است. با این حال ممکن است در حکمت این کراهت، مواردی دخیل باشد که از دیده ما پنهان است. فکر کنم این جواب خوبی باشه! |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:والا من روز قیامت از راست دستا بابت حقی که از ما خوردن شکایت میکنمبهتره از طراحا شکایت کنید برادر عبد الرحمن ----- نقل قول:بنده خدا الان میتونه با دو دست بنویسهبنده خدا اون کسی که با هردو دست مجبور باشه نقاشی هم بکشه ![]() ---------------------------- منم یادمه حدیث خونده بودم در نکوهش خمیازه کشیدن ![]() این حدیث های اینطوری رو از کجا میشه به صحتش پی برد؟ |
|||
|
|
۱۸:۲۹, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من بعید میدونم این احادیث دروغین باشن چون دلیلی واسه دروغش وجود نداره مثلا یکی با دست چپا مشکل داشته گفته بیام یه حدیث بر علیهشون درست کنم بگم معصوم گفته
به شخصه فکر میکنم دلایل فلسفی عمیقی پشت این قضیه هست اگه توجه کنید خود شیطان پرستا بیشتر با دست چپ علامت شیطان رو نشون میدن و یا اینکه چشم چپ نماد شیطانه یا همین قضیه که میگن با پای چپ باید وارد دستشویی شد و خیلی چیزای دیگه ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |