کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وقتي آخوند ما اين باشه فاتحه دين خونده ميشه. (همسر دوم)
۸:۱۷, ۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۳ ۸:۱۹ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه دوستان
دیروز جناب موسوی بجنوردی افاضاتی را در مشرق فرمودند که خلاف خیلی از مبانی اسلامی است
لینک مطلب:

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/30266...8%B3%D8%AA

ایشون تو این مطلب ادعا می کنند که همسر دوم شبهه شرعی داره؛ و از مصادیق شکنجه همسر اول هست. و اینکه حکم تعدد زوجات برای اون زمان بوده و اصلاً تعدد زوجات برای شهوترانی نبوده و همش سیاسی بوده. همچنین ایشان گفته من معتقدم که هیچ مردی نمی تواند دو تا زن بگیرد. این تعدد زوجات برای سرپرستان یتیمان است.
نکاتی در این زمینه قابل توجه است که به عرض دوستان می رسد:

1- تعدد زوجات به نص صریح قرآن و روایات و فتاوای تمام فقهاء فریقین حلال است. و در فتاوا و روایات مختص سرپست یتیم و ... نیست. فکر کنم تعدد زوجات از مسائلی است که در بین تمامی فقهاء فریقین حتی یک مخالف نیز ندارد. تازه برخی از فقهاء و مفسرین عامه از آیه قرآن جواز تعدد زوجات تا 9 زن همزمان نیز استنباط کرده اند.

2- احکام الهی ازلی ابدی هستند. ظاهراً این جناب یادشان رفته کهَ حَلَالُ‏ مُحَمَّدٍ حَلَالٌ أَبَداً إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَ حَرَامُهُ حَرَامٌ أَبَداً إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَة. پس اینکه بگوئیم حکم تعدد زوجات برای آن زمان بوده نه برای ما؛ حرف غلط و باطلی است.

3- خیلی از فقهاء عظام امامیه حتی در زمان معاصر تعدد زوجات را نه تنها عملی حلال، بلکه مستحب می دانند. مرحوم سید کاظم یزدی أعلی الله مقامه صاحب کتاب وزین العروة الوثقی که تقریباً تمام فقهاء و مراجع معاصر بر این کتاب حاشیه ای نوشته اند در کتاب النکاح مسأله 2 می فرماید: «الاستحباب لایزول بالواحدة بل التعدد مستحب أیضاً؛ استحباب ازدواج، با نکاح یک‌همسر، رفع نمی‌شود بلکه نکاح همسرانی دیگر نیز مستحب است» (العروةالوثقی، کتاب النکاح، م2) و خیلی از فقهاء و مراجع معاصر در حاشیه خویش بر این کتاب بر این فتوای ایشان صحه گذاشته اند. یعنی این فتوا فتوای کثیری از مراجع و فقهاء عظام معاصر هست. حالا بماند که یکی دو تن از مراجع حی فعلی در شرایط فعلی تعدد زوجات را واجب کفائی نیز می دانند.

4- این شکنجه ای که ایشان می گوید همان حس مذموم و کثیف حسادت زنانه است که در روایات ما بشدت هر چه تمام تر این حس مذمت شده است تا جائیکه این حس در حد کفر پائین آورده شده است؛ و گفته شده است اصولاً زنان مومنه حقیقی این حس را ندارند و این حس را فقط زنان ناشایست دارند. فقط کافی است که 5 حدیثی که در کتاب شریف کافی در این باب است مراجعه نمایید. حتی در روایتی امام معصوم(علیه السلام) دستور تنبیه زنی که این حس در او به مرحه عمل رسیده بود می دهند.
«عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: جَاءَ رَجُلٌ إِلَى أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ ع فَقَالَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ- إِنَّ امْرَأَتِي حَلَبَتْ‏ مِنْ لَبَنِهَا فِي مَكُّوكٍ‏ فَأَسْقَتْهُ جَارِيَتِي فَقَالَ أَوْجِعِ امْرَأَتَكَ وَ عَلَيْكَ بِجَارِيَتِكَ.مردی نزد امیرالمؤمین(علیه السلام) آمد و گفت: ای امیرمؤمنان! همسر من از شیر خود در ظرفی دوشیده و به کنیزم خورانده است. فرمود: همسرت را تنبیه کن و با کنیزت باش» (وسائل‌الشیعة ج20 ص393)

این روایت، قابل توجه کسانی است که مدعی‌ند در صدر اسلام، حسادت زنان، منتفی بوده و تعدد زوجات، مقبول آنان و یا مدعیاتی از این دست. زنی تحت فشار حسادت و با برداشتی غلط از بحث محرمیت رضاعی، شیر خود را به کنیز شوهرش می‌خوراند تا به خیال خود، آن کنیز، فرزندش محسوب شده و بر شوهرش حرام گردد! غافل از این‌که: «عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: لَا رَضَاعَ بَعْدَ فِطَام‏؛ بعد از دوران شیرخوارگی، محرمیت شیری واقع نمی‌شود» (الکافی ج5 ص443)

نکته‌ی دیگر روایت، بی‌اعتنایی حضرت مولا(علیه السلام) به حسادت آن زن و عدم دلسوزی عوامانه برای اوست. کاری که امروزه رایج یا متوقع است و گاه به عنوان «اخلاق دینی» هم توصیه می‌شود اما می‌بینیم که حسب حکایت، حضرت مولا(علیه السلام) برعکس، امر به تنبیه آن زن نیز می‌کند! برخی متمایلان به فمنیسم که ادعای اسلام و تشیع می‌کنند، در مقابل امثال این روایت، چه جوابی دارند؟

همچنین ما در روایتی داریم که خدا نیز زن حسود را در این دنیا عقوبت داد:

«کنت عند أبی‌الحسن‌موسی(علیه السلام) قاعداً فأتى بامرأة قد صار وجهها قفاها فوضع یده الیمنى فی جبینها و یده الیسرى من خلف ذلک ثم عصر وجهها عن الیمین ثم قال إنّ الله لا یغیّر ما بقوم حتى یغیّروا ما بأنفسهم فرجع وجهها فقال احذری أن تفعلین کما فعلت قالوا یابن رسول‌الله و ما فعلت؟ فقال ذلک مستور إلا أن تتکلم به فسألوها فقالت کانت لی ضرة فقمت أصلى فظننت أن زوجی معها فالتفت إلیها فرأیتها قاعدة و لیس هو معها فرجع وجهی على ما کان؛ راوی گوید: نزد امام کاظم(علیه السلام) نشسته بودم که زنی روی‌به‌پشت‌برگشته آورده شد. پس حضرت(علیه السلام) دست راست بر پیشانی‌اش نهاد و دست چپ از پشت آن و چهره‌اش را از سمت راست فشار داد. سپس فرمود: خداوند، حال کسانی را دگرگون نکند مگر خود، حال‌شان را دگرگون کنند. پس روی آن زن را به حال عادی برگرداند. سپس فرمود: مراقب باش آن‌چه مرتکب شدی را دوباره تکرار نکنی! حضار گفتند: ای پسر رسول‌خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مگر او چه کرده است؟ فرمود: نزد من نهان است مگر خودش درباره‌ی آن سخنی گوید. پس از آن زن پرسیدند. گفت: من هوویی دارم. یک‌بار که به نماز ایستاده بودم خیال کردم شوهرم نزد اوست. رو به‌سوی او برگرداندم اما دیدم هوو نشسته و شوهرم با او نیست. این شد که روی‌م به آن شکل درآمد» (تفسیرالعیاشی ج2 ص205)

حتی طبق روایتی همسر امام معصوم(علیه السلام) نیز دارای این حس بود که امام(علیه السلام) نیز برخورد شدیدی کردند.

«عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مُسْلِمٍ قَالَ: دَخَلْتُ عَلَى أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع فُسْطَاطَهُ‏ وَ هُوَ يُكَلِّمُ امْرَأَةً فَأَبْطَأْتُ عَلَيْهِ فَقَالَ ادْنُهْ هَذِهِ أُمُّ إِسْمَاعِيلَ جَاءَتْ وَ أَنَا أَزْعُمُ أَنَّ هَذَا الْمَكَانَ الَّذِي أَحْبَطَ اللَّهُ فِيهِ حَجَّهَا عَامَ أَوَّلَ كُنْتُ أَرَدْتُ الْإِحْرَامَ فَقُلْتُ ضَعُوا لِيَ الْمَاءَ فِي الْخِبَاءِ فَذَهَبَتِ الْجَارِيَةُ بِالْمَاءِ فَوَضَعَتْهُ فَاسْتَخْفَفْتُهَا فَأَصَبْتُ مِنْهَا فَقُلْتُ اغْسِلِي رَأْسَكِ وَ امْسَحِيهِ مَسْحاً شَدِيداً لَا تَعْلَمُ بِهِ مَوْلَاتُكِ فَإِذَا أَرَدْتِ الْإِحْرَامَ فَاغْسِلِي جَسَدَكِ وَ لَا تَغْسِلِي رَأْسَكِ فَتَسْتَرِيبَ مَوْلَاتُكِ فَدَخَلَتْ فُسْطَاطَ مَوْلَاتِهَا فَذَهَبَتْ تَتَنَاوَلُ شَيْئاً فَمَسَّتْ مَوْلَاتُهَا رَأْسَهَا فَإِذَا لُزُوجَةُ الْمَاءِ فَحَلَقَتْ رَأْسَهَا وَ ضَرَبَتْهَا فَقُلْتُ لَهَا هَذَا الْمَكَانُ الَّذِي أَحْبَطَ اللَّهُ فِيهِ حَجَّكِ.؛ محمد بن مسلم میگوید: خدمت امام صادق علیه‌السلام در خیمه‌اش وارد شدم در حالی که او با زنی صحبت می‌کرد. کمی این و آن پا کردم. پس امام گفت: نزدیک بیا. این ام‌اسماعیل است (همسر ایشان) و من یقین دارم که این مکان، مکانی است که خدا حج اول او را تباه کرد!قصد احرام (برای حج) را داشتم و گفتم که برایم در آن خیمه آب قرار دهید و کنیز آب را برد و آنجا گذاشت. با آن کنیز بودم... و سپس به او گفتم که سرت را بشوی و خوب خشک کن که خانم (ام‌اسماعیل) متوجه نشود و زمانی که قصد احرام داشتی، بدنت را بشوی و سرت را نشوی، که خانم به تو شک نکند. (توضیح: در غسل برخلاف وضوء، موالات لازم نیست و می‌توان بخشی را شست و شستن بخشی دیگر را با تاخیر انجام داد) آن کنیز (پس از شستن سر و خشک کردن آن) داخل خیمه خانم شد تا چیزی بردارد. خانم سر او را لمس کرد و آب به دستش چسبید!! پس سرش را تراشید و بر آن کوبید، پس به او گفتم که این مکانی است که خدا در آن حج تو را تباه کرد.»(تهذیب الأحکام ج1 ص134)

البته از این حدیث 2 نکته قابل برداشت است:

الف) عدم ایجاد حساسیت توسط امام (برخلاف بعضی از ماها که ممکنه به قصد اذیت، ترویج و ... خانم رو در جریان برخی جزئیات نامناسب قرار بدیم)
ب) اینکه امام قبلش متعرض غیرت آن زن نشد و همانطور که گفتم، حساسیت‌زایی نکرد اما پس از آن رفتار همسرش، با قاطعیت عمل او را محکوم کرد.

مانند این روایات شایان توجه افرادی است که می گویند این نارات شدن را زنان صدر اسلام نداشتن و مختص زنان امروزی هست. هر چند که زنان امروزی نیز در برخی مناطق اینگونه نیستند و زنان ایرانی عمدتاً اینگونه هستند.

5- اینکه ازدواج مجدد مرد منوط به رضایت همسر اول است مورد قبول تمامی مراجع نیست؛ بلکه برخی مراجع این شرط را صحیح می دانند و برخی دیگر خیر.

فتاوای مراجع محترم در مورد این که آیا زن اول می تواند شرط کند که : برای ازدواج مجدد اجازه زن لازم است، یا شرط کند که در صورت ازدواج مجدد، زن وکیل باشد که خودش را طلاق بدهد، بدین قرا ر است:

آیات عظام امام، بهجت، خامنه‏ اى، فاضل، مکارم و نورى:

خیر، این شرط صحیح و نافذ نیست ولى اگر شرط کند که: «زن وکیل شوهر باشد، چنانچه شوهر ازدواج مجدد نماید، خود را طلاق دهد»، صحیح است. ( امام، استفتاءات، ج3، احکام ازدواج، س 55 آیت‏الله مکارم، استفتاءات، ج 2، س 907 آیت‏الله خامنه‏اى، استفتاء، س 7 آیت‏الله فاضل، جامع‏المسائل، ج 1، س 1533 آیت‏الله نورى، استفتاءات، ج 2، س 637 و توضیح‏المسائل، م 2534 دفتر آیت‏الله بهجت. )

آیات عظام تبریزى، سیستانى و صافى: آرى، این شرط صحیح و نافذ است و اگر شوهر بعد از ازدواج، به این شرط عمل نکرد و ازدواج مجدد نمود، گناه کرده است. ( آیت‏الله سیستانى، منهاج الصالحین، ج 2، م 333 آیت‏الله تبریزى، منهاج الصالحین، ج 2، م 1395 آیت‏الله صافى، جامع‏الاحکام، ج 2، 5521. )
آیت‏الله وحید: بنابر احتیاط واجب، این شرط صحیح و نافذ نیست ولى اگر شرط کند که: «زن وکیل شوهر باشد، چنانچه شوهر ازدواج مجدد نماید، خود را طلاق دهد»، صحیح است (آیت‏الله وحید، منهاج الصالحین، ج 3، م 9531)
البته طبق قول مراجعی که این شرط را صحیح می دانند؛ در صورت اجازه نگرفتن مرد مرتکب گناه شده اما نکاح دوم صحیح است و باطل نیست.

6- خود این جناب گفته باله های 12 شرطی ازدواج را من درست کردم. یکی از آن شروط را از کانون انگلستان – آمریکا گرفتیم، آن هم مبنی بر این که اگر مردی زنش را طلاق داد، باید نصف دارایی خود را به زن بدهد. دراروپا این طوری است که اگر زن طلاق داد، زن باید نصف دارایی خود را به مرد بدهد و اگر هم مرد طلاق دهد، او باید نصف داراییش را به زن بدهد که ما آمدیم و تنها بخش دوم آن را گرفتیم. یعنی اگر مردی زن خود را بدون عذر موجهی طلاق داد باید نصف دارایی خود را که در زمان زناشویی تحصیل کرده است را به زن بدهد. یادم است آیت الله صافی گلپایگانی به ما گفتند، این چه قانونی است که شما وضع کردید؟ این کار باعث می شود تا خانم ها کیسه بدوزند.
خب معلوم است وقتی قوانین را بجای اینکه از کتاب و سنت برداشت کنیم از قوانین مزخرف کشورهای کفر و لائیک برداشت کنیم به همچین مواردی نیز می رسیم.

7- چرا ایشان فقط به شکنجه زن در امر ازدواج توجه کرده اند و به شکنجه مرد توجه نکرده اند؟؟!!! چرا مثلاً نمی گوید مثلاً چون کار نکردن زن در خانه موجب ناراحتی و شکنجه مرد می شود این کار بر زنان نیز واجب باشد؟؟؟!!!
این جناب آیا نمی داند که: اولاً تعدد زوجات به نص صریح قرآن، مباح است و قید نشده که اگر آزار بود چنین و اگر آزار نبود چنان! ثانیاً آزار عمدی و با قصد آزار، حرام است نه اینکه کسی کاری کند بدون قصد آزار دیگری ولی دیگری به دلیلی آزرده شود ثالثاً در ادلّه استنباط حکم از متن دین، چیزی به اسم ناراحت شدن و شکنجه شدن نداریم نداریم! حکم، حکم خداست که در نص شرعی (کتاب و سنّت) به ما می رسد و اگر چیزی در سلیقه افراد بد باشد لزوماً در دین و عندالله بد نیست رابعاً بر فرض که چنین باشد و بتوان براساس این امور «من درآوردی» حکم صادر کرد ممکن است کسی دقیقاً متناقض آن را بیان کرده و مثلاً بگوید حق آن مرد در تمتّع بیشتر و آن زن دوم که بی شوهر مانده مقدّم است بر حق زن اوّل! می گوید که آزار ندیدن دو نفر، مقّدم بر آزار ندیدن یک نفر است..... اصلاً بهتر نیست رأی بگیریم و خوب و بد را از آراء عموم اخذ کنیم؟ چرا بسان متحجران بر نصوص دین پافشاری کرده و متصلب شویم!؟

در مجموع وقتی روحانی و آخوند ما که به بحرالعلوم نیز مشهور است(!!!!!!!!!) همچین نظراتی داشته باشد از بقیه مردم انتظاری نیست و اینجاست که باید گفت علی الإسلام السلام.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حضرت عشق ، sarallah ، hamediran
۸:۳۸, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
اصل ازدواج روی عشق علاقه است. یعنی پایه اش روی اینه. چه جوری یه مرد می تونه همزمان به چهار تا زن عشق بورزه. چه برسه به نه تا!
از طرفی ما از حقوق برابر زن و مرد صحبت می کنیم. من پای صحبت علما نشستم و برام چیز هایی مثل مهریه و دیه و ارث و ... رو گفتن و من هم منطقا قبول کردم که حقوق زن و مرد در این موارد برابره. اما چطور وقتی یه مرد می تونه چند تا زن بگیره بهش نمی گن شهوت رانی و وقتی یه زن چند تا شوهر داره بهش می گن فاحشه؟
اگه میشه یه دلیل بیارد که مرد حق داره چند تا زن داشته باشه اما زن این حق رو نداره. لطفا آیه و حدیث هم نیارید. اونا دلیل نیستن، بلکه نتیجه هستن. بگید چرا اینجوریه.
استغفرالله، احادیث رو که می خوندم یاد تورات و تلمود می افتادم. لحن و مرام سخنان اون شکلی بودن.
۸:۴۲, ۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۳ ۸:۴۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #3
آواتار
ایشون نمیدونه برا دلخوشی امثال شیرین عبادی و ز رهنورد جهنم بهای گرانیست

درسته خیلی از خانما از صحبت ایشون خوشحال شدند ولی خود بنده n نفر از جناح اینها رو میشناسم مثل همون موسوی و کروبی که حداقل دو تا زن دارند

اینو بصورت منبع موثق و کاملا حساب شده میگم

بقیشون رو هم میشناسم دونه دونه ولی صلاح نیست اسم ببرم

وقتی نون حروم نوش جان کردند از حق ملت خدا اینطوری گرفتارشون میکنه و خواهد کرد

اتفاقا افرادی که از لحاظ فکری انقلابی هستند نه مثل این عمامه آتشی ها تک همسر هستند و کاملا با محبت نسبت به خانوادشون

من البته نمیگم چند همسری خلاف انقلابی بودن و ایناس

ولی این ژست های لیبرالی قدیمی شده

چند همسری هیچ ایرادی نداره با موازینش نه اینکه از زن سوء استفاده بشه (تیپ فیلم خودشون یعنی زندگی خصوصی)

ولی طبیعتا اولویت با ازدواج جوانان است و سپس کار خیر بقیه!

(۲/اردیبهشت/۹۳ ۸:۳۸)bidel نوشته است:  اصل ازدواج روی عشق علاقه است. یعنی پایه اش روی اینه. چه جوری یه مرد می تونه همزمان به چهار تا زن عشق بورزه. چه برسه به نه تا!
از طرفی ما از حقوق برابر زن و مرد صحبت می کنیم. من پای صحبت علما نشستم و برام چیز هایی مثل مهریه و دیه و ارث و ... رو گفتن و من هم منطقا قبول کردم که حقوق زن و مرد در این موارد برابره. اما چطور وقتی یه مرد می تونه چند تا زن بگیره بهش نمی گن شهوت رانی و وقتی یه زن چند تا شوهر داره بهش می گن فاحشه؟
اگه میشه یه دلیل بیارد که مرد حق داره چند تا زن داشته باشه اما زن این حق رو نداره. لطفا آیه و حدیث هم نیارید. اونا دلیل نیستن، بلکه نتیجه هستن. بگید چرا اینجوریه.
استغفرالله، احادیث رو که می خوندم یاد تورات و تلمود می افتادم. لحن و مرام سخنان اون شکلی بودن.

عزیزم شما چی میل دارید اگر آیه و حدیث نمیخواید؟

شما هر موقع ازدواج کردید به خانمتون بگید حق داری ....

شما مثل اینکه هیچ شناختی از زن و ویژگی های باطنیش ندارید

ادامه بحث با دوستان
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصطفي مازح7610 ، یاســین ، رهگذر. ، SAViOR ، حضرت عشق ، zahra11 ، قلب ، Maysam-1st ، hamediran
۸:۵۸, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
دوست عزيز بيدل..
شما با احكام خدا مشكل داري؟ خيلي از احكام هستند كه شايد جنبه عقلي اونها كاملا روشن نباشه ولي دليلي بر اشتباه بودن اونا نيست.
اميدوارم متوجه نشده باشي كه چي گفتي. تورات و تلمود رو با قرآن و روايات خودمون مقايسه كردين شما؟؟
اين كه اجازه داده شده كه شما ميتوني 4 همسر داشته باشي به اون معني نيست فردا براي 4 تا زن بگيري براي خودت. برقراري عدالت بين 4 همسر كار بسيار سختيه.. در ضمن هدف اين كار بارها گفته شده غريضه جنسي نبوده و اهداف ديگري مثل سرپرستي خانوار- كمك به خانواده هايي كه مردشون از دست دادن و ..... مد نظر بوده.
در خصوص اينكه چرا زن نميتونه چند همسر داشته باشه روحيه زن خيلي متفاوت از مرد هست و به لحاظ روحي يه زن نميتونه در يك زمان تعلق خاطر چندمنظوره داشته باشه. روح و روانش تخريب ميشه. در ضمن با خيلي از احكام تضاد بوجود مياد. شناسايي فرزند و اينكه هر فرزند به كدام شوهر تعلق دارد و.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حضرت عشق ، Maysam-1st
۹:۰۰, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:دیروز جناب موسوی بجنوردی افاضاتی را در مشرق فرمودن
این حرف ها رو مشرق نقل کرده است ...
بالای تیتر رو بخونید
نقل قول:موسوی‌بجنوردی در گفتگو با جماران:
اصل خبر در سایت جماران
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مصطفي مازح7610 ، حضرت عشق
۱۰:۴۲, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول: شما مثل اینکه هیچ شناختی از زن و ویژگی های باطنیش ندارید

شما میدونی به ما بگو.
نقل قول: استحباب ازدواج، با نکاح یک‌همسر، رفع نمی‌شود بلکه نکاح همسرانی دیگر نیز مستحب است» (العروةالوثقی،

هر مردی عرضه داره بره 4 تا بگیره.عرضه ندارید با یکیش درست حرف بزنید.
مستحبه برید 4 تا رو بدبخت کنید.
مسخرست.
نقل قول: اين كه اجازه داده شده كه شما ميتوني 4 همسر داشته باشي به اون معني نيست فردا براي 4 تا زن بگيري براي خودت. برقراري عدالت بين 4 همسر كار بسيار سختيه.. در ضمن هدف اين كار بارها گفته شده غريضه جنسي نبوده و اهداف ديگري مثل سرپرستي خانوار- كمك به خانواده هايي كه مردشون از دست دادن و ..... مد نظر بوده.
در خصوص اينكه چرا زن نميتونه چند همسر داشته باشه روحيه زن خيلي متفاوت از مرد هست و به لحاظ روحي يه زن نميتونه در يك زمان تعلق خاطر چندمنظوره داشته باشه. روح و روانش تخريب ميشه. در ضمن با خيلي از احكام تضاد بوجود مياد. شناسايي فرزند و اينكه هر فرزند به كدام شوهر تعلق دارد و.....
4 تا پیرزن خوبه دوستان.ثواب هم داره.
مسخرت که مرد جماعت ، برای کمک حتما باید اتاق خوابشون براه باشه.
گند بزنه به جنس مسخرتون ....................

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، ZaHrA110M
۱۰:۵۸, ۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۵۸ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۴۲)SkyGirl نوشته است:  شما میدونی به ما بگو.
مسخرست.

سلامانگار شما خيلي عصباني هستيد..
جنسيت مهم نيست انسانيت مهمه.
به احكام دين ميگيد مسخرست؟
اين موضوع هم مثل موضوع اعدام كه نص صريح قرآنه مدتيه كه به گونه اي چكش وار بر سر دين خدا ميكوبنش. اصلا طرح اين مطلب بيشتر براي اين دليل بود نه جبهه گيري در خصوص جنسيت برتر !!!! اگه در اطراف خودمون مواردي ديديم كه از اين حكم سواستفاده شده كلي ردش نكنيم..صلاح مملكت خويش خسروان دانند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حضرت عشق
۱۱:۰۳, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8

مسخرست.

این حکم خداست بنا به شرایط خاصی

این چه ربطی به جنس مرد جماعت داره

یا خداااااااااااااااا

که به این سبک حرفتونو میگید

خودتون قضاوت کنید

واقعا جای تاسف داره

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصطفي مازح7610 ، عبدالرحمن ، SAViOR ، Havbb 110 ، حضرت عشق ، zahra11 ، Maysam-1st
۱۱:۰۸, ۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۱۷ توسط III I III.)
شماره ارسال: #9

خدا رو شکر که ما فهمیدیم که رسول خدا و امیرالمومنین و بسیاری از انبیا و ائمه همه....
یک کلام از...

مسخرست.

چه ادب و متانتی دارد این سخنان
فمنیسم مذهبی موج میزند

(۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۴۲)SkyGirl نوشته است:  گند بزنه به جنس مسخرتون ....................
رسول خدا و انبیا و ائمه جنسشون مذکر است
وقتی انسان اینچنین با بغض و تعصب و غضب بحث می کنه...
صرفاً جهت اطلاع:
رسول خدا (صلوات الله علیه):
«من کان فی قلبه حبة من خردل من عصبیة بعثه الله یوم القیامة مع اعراب الجاهلیة؛
هر کسی در دلش به اندازه دانه خردلی عصبیت باشد خداوند روز قیامت او را با اعراب جاهلیت محشور می کند».(1)

امیرمؤمنان علی (علیه السلام) در خطبه معروف «قاصعه» می فرماید:
«هنگامی که خداوند به فرشتگان دستور داد برای آدم (علیه السلام) سجده کنند، همگی اطاعت کردند جز ابلیس» سپس می افزاید: «اعترضته الحمیة فافتخر علی آدم بخلقه و تعصب علیه لاصله فعدو الله امام المتعصبین، و سلف المستکبرین الذی وضع اساس العصبیة؛
تکبر و تعصب به او دست داد، و بر آدم (علیه السلام) به خاطر خلقت خویش افتخار کرد، و از جهت اصل و ریشه خود نسبت به او تعصب ورزید، به همین دلیل این دشمن خدا پیشوای متعصبان، و سر سلسله مستکبران است، و کسی است که بنای تعصب را پی ریزی کرد»!(2)

(1) اصول کافی، جلد 2، صفحه 308 (باب العصبیة)
(2) نهج البلاغه، خطبه قاصعه، خطبه 192
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصطفي مازح7610 ، SAViOR ، ELENOR ، حضرت عشق ، Maysam-1st ، اولولالباب
۱۴:۴۹, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۴۲)SkyGirl نوشته است:  مستحبه برید 4 تا رو بدبخت کنید.
مسخرست.
یه چیزی بگم،اون هم اینکه تعدد زوجین استحباب خاصی نداره...
یعنی منظور از این حدیث اینه که کلا،ازدواج مستحبه!
برای بار دوم هم مستحبه،برای بار چهارم هم مستحبه... .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، zahra11
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]