کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لطفا یارانه را هزینه سگ های زرد نکنید
۸:۲۰, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار

بسم الله الرحمن الرحیم

ثبت نام دریافت یارانه ها به اتمام رسید و بسیاری از مردم که احساس کردند بدون دریافت یارانه هم میتوانند امور زندگی خود را بگذرانند از دریافت یارانه انصراف دادند.

انصراف دهندگان به خاطر وظیفه انسانی و ایمانی خود این کار را انجام دادند، تا دولت بتواند خدمات درمانی بهتری ارائه دهد و زیرساختهای کشور تقویت شود و....

اما از این پس مردم دوست داشتنی ایران منتظر پاسخ متناسب و شایسته دولت به این بزرگواری ملت هستند.

بنده شخصا یک خواهش از رییس جمهور دارم و آن این که این یارانه ها صرف خود مردم و دغدغه های مردم بشود نه صرف کارهایی که دل مردم و انصراف دهندگان را به در بیاورد.

همه این حرفها بابت هزینه های عجیب و غریبی است که گاهی شاهد آن هستیم. هزینه های تغییر دکوراسیون ساختمان مسولین، هزینه های بی حساب در فوتبال، هزینه سفرهای خارجی بی ضرورت مسولین و..... در این میان یکی این هزینه ها دائما در ذهنم خلجان میکند و آزارم میدهد .

گروه سگ زرد چند جوان ایرانی بودند که خارج کشور زندگی میکردند و بر علیه نظام هم فعالیتهایی داشتند بگذریم از این که آیا مشکل اخلاقی هم داشتند یا نه، ولی کارهای هنری آنها هیچ تناسبی با فرهنگ و دغدغه ای مردم نداشت . بعد از درگیری بین اعضای گروه و کشته شدن دو نفر از آنها، درست زمانی که سخن از خالی بودن خزانه دولت بود، گفته شد دولت با صرف صد میلیون تومان از بیت المال جسد آنها را به کشور منتقل کرد و در قطعه هنرمندان جای داده .

[تصویر: 187985_291.jpg]

دفن در قطعه هنرمندان که قطعی بود اما درباره هزینه صد میلیون تومان حرف وحدیث هایی وجود داشت. بعد از چند روز سکوت بلاخره یکی از مسولین این حاتم بخشی برای انتقال اجساد را تکذیب کرد. نمیدانم کسی حرف هم حرف او را باور کرد یا نه.

بگذریم

مردمی که انصراف دادند و مراجع معظم تقلید که مردم را دعوت به انصراف در صورت عدم نیاز کردند و همه کسانی که در این حرکت شرکت داشتند و زحمت کشیدند، این کارها را کردند تا بیماری کمتر درد بکشد و جوانی مشغول به کار شود و مشکلی از مردم کم شود و .....

از رییس جمهور خواهش میکنیم اگر جایی یک گروه موسیقی با نام هر حیوانی و هر رنگی دست به کشتن همدیگر زدند بیت المال و یارانه را هزینه انتقال جسد آنها نکنند.

علی حسنوند

منبع:http://shia-patogh.blogfa.com/post/457

درباره گروه سگ زرد و انتقال آنها لینکهای زیر را مطالعه فرمایید

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920906000897

​http://www.mashreghnews.ir/fa/news/266253/
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، soheyl68 ، azade ، maapor ، رهگذر. ، Bahar ، hamediran ، السا ، اولولالباب ، neyestan23 ، fiftynine ، Amir ، چکاوک92
۱۰:۵۵, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2

يعني واقعا همچين چيزي ممكنه؟!!! صد ميليون هزينه كردند براي سگهاي زرد و تازه در قطعه هنرمندان دفن شوند؟!!! من كه تا آنها را به چشم خود در قطعه هنرمندان نبينم باور نمي كنم
۱۱:۰۲, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
اصلاً کار درستی نکردن ما مثلاً مسلمانیم و شیعه 12 امامی اونطوری که امامانمون از موسیقی و خواننده نفرت داشتند ما هم باید نفرت داشته باشیم

.

خشک شدن دست نوازنده

محمد بن ریان نقل می کند : مامون برای رسیدن به هدفش (بدنام کردن حضرت امام جواد(علیه السلام) ) همه نوع نیرنگی را در خصوص امام جواد(علیه السلام) به کار برد اما هیچ کدام از آنها برای وی سودی نداشت .
به عنوان نمونه پس از به عقد درآوردن دخترش ام الفضل با امام جواد (علیه السلام)، صد کنیز زیبا را انتخاب کرد که هر یک جامی پر از گوهر درخشان در دست داشتند .مامون به کنیزان دستور داد تا پس از نشستن حضرت در جایگاه دامادی به استقبال وی رفته و به او خوشامد گویند .کنیزکان به سوی حضرت شتافتند و خوشامد گفتند ولی امام هیچ التفاتی به آنها نکرد .
در دربار مامون مردی به نام مخارق که ریشی بلند وصوتی خوش داشت و عود می نواخت وجود داشت . وی به مامون گفت من توان آنرا دارم که نقشه ات را – وادار کردن حضرت به لهو و لعب – عملی سازم .
از اینرو در مقابل امام جواد (علیه السلام) نشست و شروع به خواندن آواز کرد. کسانی که در آنجا حضور داشتند گرد مخارق حلقه زدند. هنگامیکه مخارق شروع به نواختن عود و آواز خوانی کرد، امام جواد (علیه السلام) سر مبارک خود را متوجه او کرد و بر وی نهیب زد و فرمود: “اتق الله یا ذالعثنون ” از خدا بترس ای ریش بلند . دست مخارق از حرکت ایستاد ، عود از دستش افتاد و دیگر هرگز نتوانست عود بنوازد.
روزی مامون از بلایی که بر سر مخارق آمده بود از وی سئوال کرد . مخارق پاسخ داد چون امام جواد(علیه السلام) بر من نهیب زد چنان ترسی از هیبت او بر من مستولی شد که دستم فلج شد و هرگز بهبود نیافت .
الکافی ،ج۱،ص ۴۹۴ – اثبات الهداة ،ج۳ ،ص۳۳۲ – مدینة المعاجز ،ج۷ ،ص ۳۰۳ – حلیة الابرار ،ج۴،ص۵۶۵ – الوافی ،ج۳،ص ۸۲۸ – المناقب ،ج۴ ،ص۳۹۶ – البحار ،ج۵۰،ص۶۱

.
۱۴:۴۱, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۰۲)maapor نوشته است:  اصلاً کار درستی نکردن ما مثلاً مسلمانیم و شیعه 12 امامی اونطوری که امامانمون از موسیقی و خواننده نفرت داشتند ما هم باید نفرت داشته باشیم

.

خشک شدن دست نوازنده

محمد بن ریان نقل می کند : مامون برای رسیدن به هدفش (بدنام کردن حضرت امام جواد(علیه السلام) ) همه نوع نیرنگی را در خصوص امام جواد(علیه السلام) به کار برد اما هیچ کدام از آنها برای وی سودی نداشت .
به عنوان نمونه پس از به عقد درآوردن دخترش ام الفضل با امام جواد (علیه السلام)، صد کنیز زیبا را انتخاب کرد که هر یک جامی پر از گوهر درخشان در دست داشتند .مامون به کنیزان دستور داد تا پس از نشستن حضرت در جایگاه دامادی به استقبال وی رفته و به او خوشامد گویند .کنیزکان به سوی حضرت شتافتند و خوشامد گفتند ولی امام هیچ التفاتی به آنها نکرد .
در دربار مامون مردی به نام مخارق که ریشی بلند وصوتی خوش داشت و عود می نواخت وجود داشت . وی به مامون گفت من توان آنرا دارم که نقشه ات را – وادار کردن حضرت به لهو و لعب – عملی سازم .
از اینرو در مقابل امام جواد (علیه السلام) نشست و شروع به خواندن آواز کرد. کسانی که در آنجا حضور داشتند گرد مخارق حلقه زدند. هنگامیکه مخارق شروع به نواختن عود و آواز خوانی کرد، امام جواد (علیه السلام) سر مبارک خود را متوجه او کرد و بر وی نهیب زد و فرمود: “اتق الله یا ذالعثنون ” از خدا بترس ای ریش بلند . دست مخارق از حرکت ایستاد ، عود از دستش افتاد و دیگر هرگز نتوانست عود بنوازد.
روزی مامون از بلایی که بر سر مخارق آمده بود از وی سئوال کرد . مخارق پاسخ داد چون امام جواد(علیه السلام) بر من نهیب زد چنان ترسی از هیبت او بر من مستولی شد که دستم فلج شد و هرگز بهبود نیافت .
الکافی ،ج۱،ص ۴۹۴ – اثبات الهداة ،ج۳ ،ص۳۳۲ – مدینة المعاجز ،ج۷ ،ص ۳۰۳ – حلیة الابرار ،ج۴،ص۵۶۵ – الوافی ،ج۳،ص ۸۲۸ – المناقب ،ج۴ ،ص۳۹۶ – البحار ،ج۵۰،ص۶۱

.
با اجازتون ما هم موسیقی حلال داریم هم موسیقی حرام.
به مرجع تقلیدتون مراجعه کنید نه به حدیث... .
۲۲:۱۴, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
جناب تیشتر راست می گن.
مثلا درسته دست کسایی مثل بستامی و بنان و شجریان خشک بشه؟
یا مثلا حامد زمانی. من ترک هاشو خیلی دوست دارم. مخصوصا آخرین قدم!
یا مثلا رپر های اجتماعی. رپ فارس که برخواسته از مشکلات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی هستند. رپر های فوق العاده ای که خیلی چیز ها رو توی چند دقیقه بهت می گن.
به نظر من هم بهتره به مرجع تقلید مراجهه کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا