کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رپ (بحث و بررسی)
۱۶:۵۰, ۲۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
این موضوع جدا شده از بحث
شبکه منتظران ظهور و استراتژی مبارزه
می باشد .....

باید این نکته را متذکر شوم که موسیقی اصیل ایران همچون دریاست آنقدر وسعت دارد که میتواند همه نوع موسیقی به زهر آلوده ای را پاک و تطهیر کند و در خود حل کند
موسیقی رپ و راک درست است که اکنون اهداف بسیار شومی را دنبال می کنند ولی در زمان تشکیل شدنشان اهدافی مانند عدالت خواهی دوستی و انسانیت و برابری نژاد ها را داشتند ولی به انحراف کشیده شده اند
من معتقد این هستم که ما
باید سلاح دشمن را بگیریم آنرا پس از پاک کردن بر علیه خودشان استفاده کنیم
پاک کردن موسیقی راک:
کاهش ضریب خشونت
اصلاح محتوا
تزریق انسانیت و اخلاق
برای مثال راک اسلامی
می توان به سامی یوسوف (انگلیسی) و یوسوف اسلام(آمریکایی) اشاره کرد
من نمی گویم که مردم را تشویق به موسیقی راک و رپ کنیم من می گویم جوونایی که در حال حاظر در داخل کشور تحت تاثیر موسیقی غربی قرار گرفته اند و فعال در این زمینه هستند را به راه اصلاح بکشانیم
بجای اینکه سازشان را از آنها بگیریم و ...
----------------------------------------------
دوست عزيزم سلام
شما گفته بودي:
موسيقي اصيل ايراني مي تواند هر موسيقي زهرآلوده اي را تطهير كند
ميشه لطفا استدلالتو براي اين حرف بگي؟

در واقع موسیقی رپ و راک هر چه باشند از لحاظ ریتم و اصول علمی موسیقی و همین طور زیبایی شناسی واقعا تهی می باشند
می توان با در نظر گرفتن موسیقی پاک ایرانی و نقاط عطف آن ساختار رپ و راک را بومی کرد
دلیل تن دادن به موسیقی شیطانی شده توسط جوانان عدم آگاهی و درک آنها از هنر و فلسفه آن است
می توان ساختار موسیقی انسانی ایران را شاخصی برای تغییر آنها قرار داد و به آنها روح و زیبایی بخشید

در این دوران که ما هستیم هنر خار گشته و جادویی و هرزگی ارجمند
ما فقط باید به آنها جهت بدهیم
همه چیز را از جمله بومی سازی و مبارزه را خود رپیست ها و راکیست ها انجام خواهند داد
فکر کنم مستند ظهور برای پاک کردن و جهت دهی کافی باشد
وقتی آنها جهت یافتند هم خودشان را پاک می کنند و هم جامعه را (به سرعت)
این افراد به شدت نیازمند به هدف هستند و اگر آن را پیدا نکنند اهداف ماسون ها را دنبال خواهند کرد
--------------------------------------------------------------------
نقل قول:آیا "علت تن دادن به موسیقی شیطانی توسط جوانان عدم آگاهی و درک آنها از هنر و فلسفه آن" دانستن کمی خوش خیالی نیست؟

در اینجا منظور از جوانان کسانی هستند که عضو گروه های موسیقی هستند است نه هواداران این سبک ها خوش خیالی نیست نمی گویم همه آنها ولی عده ی زیادی از آنها هدف و ایدئولوژی ندارند و دچار تقلید کور کورانه از مغرضین می شوند اگر آنها واقعا موقعیت خود را در جدال خیر و شر بدانند و درک کنند
و دشمن واقعی را بشناسند هم خودشان را پاک می کنند و هم جامعه را (به سرعت)

نقل قول:آیا متدی را که شما در نظر گرفته اید برای پاک سازی جامعه؟! کمی عجیب به نظر نمی رسد؟

دوست عزیز عجیب است
ما سون ها از روش های عجیب و غریب و غیر معقول راه های پیچیده ای برای تسلط بر جهان پیدا می کنند
در نظر داشته باشید که طی چند سال همین موسیقی رپ چه تاثیر عمیقی بر ذهن قشر جوان گذاشته
ما باید درست معکوس فعالیت های ماسون ها عمل کنیم البته با روش هایی که زود تر از آنها به نتیجه برسیم
در حوضه ی موسیقی فقط آگاه کردن کافیست حقیقت آنقدر قدرتمند است که می تواند آدمها را زیرورو کند چه برسد به سبک های موسیقی

نقل قول:فکر نمی کنید نیاز به بررسی کارشناسانه داریم؟! تصمیم های چنین شتاب زده ممکن است نتایج برعکس دهد یا حداقل جواب ندهد.

دوست عزیز من فقط نظرم را گفتم تصمیمی نگرفتم و قدرت عملیاتی در اختیار ندارم !!! نظرم را گفتم تا با بزرگانی مثل شما گفتگو کرده و به کمک شما به یک نتیجه ایده ال و کارشناسانه برسیم

-------------------------------------------
آیا همانطورکه موسیقی غربی انسان را به سمت سقوط و ابتذال و از خودبیگانگی و در نهایت جنون (رفتار گروه های هوی متال و راکشان را ببینید) سوق می دهد، آیا موسیقی اصلاح شده می تواند در جهت عکس عمل کرده و باعث رشد و کمال انسان شود!؟
زود به این سوال پاسخ ندهید. کمی بیاندیشید. در فرهنگ غنی شیعی، در احادیث و روایات، در زندگی نامه اولیاء و عارفان، در استفتائات علمای بزرگ، کمی تحقیق کنیم... آیا ذات موسیقی اساسا قادر به انجام چنین مهمی هست؟

من زیاد از احادیث و روایات، در زندگی نامه اولیاء و عارفان، در استفتائات علمای بزرگ،آگاهی ندارم
اما این دلایلی است که این حقیر می توانم در مورد اهمیت و تاثیر گذاری موسیقی بیان کنم
چرا سفارش به خواندن قرآن با صدای خوش و ترتیل می شود؟
چرا سفارش به قراعت قرآن بر بالین کسی که در حال مرگ است شده ؟
در دوران پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چقدر انسان فقط بخواطر شنیدن لحن و موسیقی قرآن ایمان آوردند؟
نوحه ای که در محرم خوانده می شود آیا موسیقی نیست؟ آیا بر اساس گام های موسیقی ساخته نشده؟
دانشمندان مسلمان همچون فارابی رازی و امسال آنها به موسیقی اهمیت داده و در کنار علوم رایج چون ستاره شناسی و کیمیا و ... در مورد آن تحقیقات زیادی کرده و خدمات زیادی ارائه داده اند این در زمانی بود که اروپاییان .......
از استاد سنتورم شنیدم در مورد موسیقی می گفت که
هنگام دمیدن روح بر تن آدمی بعد عظیم روح با موسیقی وارد جسم انسان شد( موسیقی زمینه را برای ورود روح فراهم آورده) البته از منبعش آگاهی ندارم
موسیقی حکم کلید روح را دارد و مطالب عظیم و معارف ثقیلی می تواند با شعر های موسیقایی بر اعماق احساسات انسان نفوظ کند
آیا شعر های مولانا حافظ و... ملودیک یا آهنگ دار نیستند
یک لینک آهنگ بی کلام می گذارم آن را دانلود کرده و گوش دهید چه حالاتی بر شما رخ می دهد

جوونای نا آگاهی که می خواهند وارد رپ و راک شوند یا تازه وارد شدند هدف خوبی برای آگاه شدن هستند
سیاست ماسون ها این است که قشر های تاثیر گذار جامعه را گمراه کنند تا آنها دیگران را گمراه کنند
خوب ما می توانیم این عمل را به صورت معکوس اجرا کنیم
موسیقی در بعضی جا ها موثر تر از آموزش و پرورش هست

نقل قول:باید هدف گذاری کنیم. اگر می خواهیم برای جامعه راهکار داشته باشیم، رفتار ما فرق می کند با آن زمان که برای جامعه کوچکتر منتظران راهکار داشته باشیم. نمی توان راهکار رشد را برای کسیکه تا الان نماز نمی خوانده و تنها عشقش مدونا و لیدی گاگا بوده با کسی که یک منتظر واقعی است، یکسان دانست. فکر کنم کم کم متوجه می شوید منظور از بررسی کارشناسانه چیست...

برای هر شخص نقطه ابتدایی وجود دارد من خودم از لبه پرتگاه برگشتم و متاسفانه 6 سال نماز قضا بر دوش هایم سنگینی می کند
بله باید همه افراد را در نظر گرفت و همه شبیه به هم نیستند
ولی همه ما از یک گوهریم و خواسته های اساسی یکسانی داریم
بدون استسنا همه خریدار حقیقت هستند ولی عده ای به آن می رسند ولی عده ای نمی رسند و راه را گم می کنند
و اگر کسی آگاه شود خود را اصلاح خواهد کرد
و کاری که می کند را هم همین طور (چه تغییر و بومی سازی باشد چه ترک کردن آن)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، rahbin ، Amir ، سیماباروتیان ، | جستجوگر |

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۰۰, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #41

خب دوست عزیز الان کجاست؟ ایرانه یا خارج؟

من شنیدم داره فیلم بازی میکنه ایا درسته؟؟

مثل خواننده هایی مث تهی و... با شبکه های ضد انقلاب گفتگو داشته یا نه؟؟

موضعش درباره اهانت شاهین نجفی چی بود درحالی که خیلی ها مثل هیچکس و زدبازی و پیشرو و... گارد گرفتند

کلا رابطه ش با دین چطوره؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام ، fire man ، .::Myth::.
۲۲:۱۵, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #42
آواتار
سلام محسن جان

کلا با ema نیستم.مخصوصا این که عرفانو.تیکتاکو.پایا و چندتایی که توش هستن اصلا باحال نیستن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Moh3eN-QalaM ، fire man
۲۲:۴۱, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #43
آواتار
(۱۱/تیر/۹۱ ۲۲:۰۰)revenger نوشته است:  خب دوست عزیز الان کجاست؟ ایرانه یا خارج؟

من شنیدم داره فیلم بازی میکنه ایا درسته؟؟

مثل خواننده هایی مث تهی و... با شبکه های ضد انقلاب گفتگو داشته یا نه؟؟

موضعش درباره اهانت شاهین نجفی چی بود درحالی که خیلی ها مثل هیچکس و زدبازی و پیشرو و... گارد گرفتند

کلا رابطه ش با دین چطوره؟؟؟؟؟؟
یاس الان ایرانه و آهنگی هم داره به اسم سرباز وطن . توش میگه :

من و تو باید تا ته تو صحنه وایسیم // اینو میدونم که توام موافق با حرف یاسی
یا جای دیگه :
ایران ، مهم نیست به دست کی اداره میشه // آدم همیشه تو محدودیت ها ستاره میشه
----------
وقتی برای کنسرت آمریکا بود با سی ان ان یا بی بی سی (دقیق نمیدونم یکی بود یا هردو) مصاحبه داشت که البته چیز خاصی نبود و بیشتر درباره صلح صحبت میکرد.
با شبکه MTV هم اخیرا مصاحبه نوشتاری انجام داد که بیشتر درباره رپ بود.
با روزنامه های مجاز و قابل پخش هم خیلی مصاحبه داره که تو کیوسک روزنامه جلو مردم ظاهر شده
-----------
در مقابل شاهین نجفی موضع اعلام نکرد کلا یاس خودش رو قاطی مسائل حاشیه نمی کنه
و آدم معمولی هستش در مقابل دین. کسی نبوده که مقابل دین موضع بگیره مثل آدمای معمولی دیگه هستش
---------
در مورد فیلم :
یه اشاره ی کوچیک کرد که شاید داستان زندگیش به صورت فیلم در بیاد و در سینما اکران بشه حتی با بازیگری حامد بهداد
اما مثل اینکه خودش حضور کمی داره توش البته گفت احتمالش خیلی کمه
----------
آدم بدی نیست ! من باهاش حال نمی کنم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fire man ، blue.blood ، مجید املشی
۲۲:۴۹, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #44

یعنی امام هادی واسه یاس کمتر از زهره یا خشایارشا هستش

باعث تاسفه

از چشمم افتاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Moh3eN-QalaM ، تفکر ، fire man ، mahdi jan ، .::Myth::. ، DRiVeR
۲۲:۵۰, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #45
آواتار
(۱۱/تیر/۹۱ ۲۲:۱۵)TINCHY نوشته است:  سلام محسن جان

کلا با ema نیستم.مخصوصا این که عرفانو.تیکتاکو.پایا و چندتایی که توش هستن اصلا باحال نیستن
خوشحالم که خیلی اطلاعات به روزی داری Wink

اخیرا گروه زدبازی قبل از پخش آلبومش آهنگی پخش کرد به اسم تهران ماله منه
این آهنگ جار و جنجال زیادی به راه انداخت
همین پایا که گفتی یک آهنگ داد به اسم موزیکامون تهرانو آره ..
این آهنگ کلیپ شد که کلیپش صحنه های خیلی مشکوکی داره .
خود این شخص هم خیلی عجیب وارد گروه پایدار و ema شد. چون اون ها اکثرا معروف و با سابقه بودن ولی پایا اینطور نیست
اگه لازم شد توضیح میدم بیشتر دربارش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، fire man ، مجید املشی
۱۵:۲۱, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #46

یه توضیح بدم به دوست عزیز revengr
ما اول ایرانی بودیم بعد مسلمون هرکی هم عقایدشو میخونه
من الان بعد از این همه وقت توهین به شاهین میخام دفاع کنم ازش به جان مادرم بالای 60% جوونا نمیدونن امام نقی کیه.بعد از این همه که شماها به ما گفتید نجس و کافر به یهودی ها گفتید جهود به مسیحیا گفتید واسه خدا شریک قایل میشید خدا پسر نداره به عقاید سنی ه بی احترامی کردین یکی هم پیدا شد حرفای عقده مارو بزنه دستش هم درد نکنه بدونید که تو ایران خیلیا ازش دفاع میکنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fire man ، blue.blood ، علی الهادی
۱۵:۳۰, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #47
آواتار
(۱۲/تیر/۹۱ ۱۵:۲۱)خشایار رحیمی نوشته است:  .بعد از این همه که شماها به ما گفتید نجس و کافر به یهودی ها گفتید جهود به مسیحیا گفتید واسه خدا شریک قایل میشید خدا پسر نداره به عقاید سنی ه بی احترامی کردین یکی هم پیدا شد حرفای عقده مارو بزنه دستش هم درد نکنه
برادر عزیزم
خشایار رحیمی
،
حرف شما در یک قسمت درسته . خیلی خیلی از مردم ما حتی جوان های 30 سال به بالا که تشکیل خانواده دادن 12 امام خودشون رو نمی شناسن . این مشکل بر میگرده به طرز تعلیم دین به مردم.
الان جوان جامعه رو در نظر بگیر ما به جای اینکه بهش قرآن یاد بدیم و سیره اهل بیت ،داریم گیر میدیم آستینت کوتاه نباشه
و بقیه ماجرا که خودتون از من بهتر می دونین.
ولی دفاع شما از شاهین نجفی اصلا درست نیست.
شما چه دینی دارید مگه که به شما گفتن نجس و کافر؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، شهرام ، fire man ، محمود ، blue.blood ، i.p.freely ، misagh ansari ، Maysam-1st ، sadin-999 ، شاهد
۱۵:۵۲, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #48

(۱۲/تیر/۹۱ ۱۵:۲۱)خشایار رحیمی نوشته است:  یه توضیح بدم به دوست عزیز revengr
ما اول ایرانی بودیم بعد مسلمون هرکی هم عقایدشو میخونه
من الان بعد از این همه وقت توهین به شاهین میخام دفاع کنم ازش به جان مادرم بالای 60% جوونا نمیدونن امام نقی کیه.بعد از این همه که شماها به ما گفتید نجس و کافر به یهودی ها گفتید جهود به مسیحیا گفتید واسه خدا شریک قایل میشید خدا پسر نداره به عقاید سنی ه بی احترامی کردین یکی هم پیدا شد حرفای عقده مارو بزنه دستش هم درد نکنه بدونید که تو ایران خیلیا ازش دفاع میکنن

شما حتی سفسطه کردن رو هم بلد نیستی
اصلا جنابعالی خشایارشا رو میشناسی؟؟؟؟؟؟؟؟
اقای ایرانی میدونی این خشایارشا چه خونهایی ریخته و چه بلایی سر مردم یونان و خود مردم ایران اورده؟؟؟؟

شما زهره رو میشناسید؟؟؟؟؟؟
میدونید زهره زنا کرده و جاش کجای جهنمه؟؟؟؟؟؟

اینکه جوونای ما نمیدونن امام هادی کیه دلیل نمیشه هر حرومزاده ای به خودش اجازه بده به ایشون توهین کنه
مگه شاهین نجفی نقطه ضعفی از امام هادی پیدا کرد که برمبنای تاریخی اهنگش کرد؟؟؟؟؟؟؟
مگه نعوذ بالله امام ما 1 هزارم کارای خشایارشا و .... رو انجام داده بود که این حیوان بیاد از این غلطا کنه

ما به هیچ قوم و مذهبی توهین نکردیم هیچوقت و فقط و فقط از روی استدلال باهاش بحث کردیم
چه در برابر احکام عجیب یهود و چه برابر تثلیث مسیحیت.
هزار بار علمای ما به اهل سنت پیام مناظره دادن یه بار مناظره صورت گرفت که ایت الله قزوینی به زبان عربی با کتب اهل سنت تشیع رو برای طرف اثبات کرد رفت
حالا چه توهینی کردیم؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه از دیدگاهت گفتن حقیقت توهینه مشکل از دیدگاه توئه نه حقانیت ما.

اگه شاهین نجسی یه کلمه منطق میاورد ما مشکلی نداشتیم جوابشو میدادیم
ولی اینکه هر بی شعوری بیاد برای عزیزترین کست ......... بگه شرمنده ت ما با احدی باج نمیدیم

یه مثال حرفم تموم:
داری تو خیابون با مادرت راه میری یه لاشی بی همه چیز میاد به مادر هزار تا فحش و متلک ناموسی میده
واکنش شما چیه؟؟؟
1_مطابق با اصول حقوق بشر و ازادی بیان از ایشان تشکر میکنید
2_بنابر غیرتت پدرشو درمیاری

درپایان هم کرکس نجس طرفدار دارد ولی همه شان هیچ هستند و بس
و فقط مشتی .................. و.................... و..................... و................ که باید در ............. شک کرد

والسلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Moh3eN-QalaM ، fire man ، تفکر ، Maysam-1st ، DRiVeR
۱۶:۰۸, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #49
آواتار
حالا به نظر من تند روی تا این حد هم خوب نیست حداقل به من ربطی نداره فلان کس زنا کرده چون کارش به من اثری نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fire man ، blue.blood
۲۰:۳۴, ۱۲/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۱ ۲۲:۱۶ توسط yunmi.)
شماره ارسال: #50
آواتار
(۵/تیر/۹۱ ۱۵:۴۶)aleerz نوشته است:  بسم رب الحسین

سلام....
ما که هرچی عز و جز کردیم کسی کاری نکرد گفتم استارتش رو خودم بزنم.........
من فقط مطرح می کنم و دوستان ادامه بدن...خودمم شرکت می کنم...
از شخصیت و اینکه چرا رپر شدند و حرف ها و گفته ها شروع می کنیم....
خوب برسیم به بحث....من فعلا متن یه آهنگ رو می زارم تا ببنیم خد رپر ها درباره خودشون چی میگن....اینطور که معلومه اکثر رپر ها یا معتادند یا بدبختی داشتند یا بچه پایین شهر بودن یا......خلاصه یه جورایی عقده ای اند....

من نمیخام نقد بنویسم...میخام ببینم نظر شما چیه...

(خواننده اول):تو مهدکودک که بچه بودم..شیطونه کاشت هسته تو من..نه نمیذاشت درس بخونم و قدر بدونم تا وقتش اومد..رفتم دبستان..تو تهران..الفبا..بهم یاد دادنو با یه خط کش زدن روی انشام..چار صباحی تو راهنمایی..بودمو نشدم راهنمایی..هی میگفتن کی میفتم..دیگه اینجا اصن راه نداری..انظباطمم افتضا کم..با ولیت بیا مث آدم..بگو همه کارا اشتباهن..بگو من انگل اجتماعم..اما اتفاقا..دبیرستان بود واسم مث اسیرستان..ناظمه گفت که لازمه تعهد بدی همین امسال..الگوی بد شدم واسه هرچی خل توی شهر..گفت اون روی سگ منو بالا بیاری میخوری دوتا مشت توی فک و پشت توی سر..حالا دیگه شدم مرد واسه خودم ..هرکاری کنم .. گوش نمیدم به حرفای دورم..تا برسم به یه فردای روشن..هربارم دیگه بخورم زمین پامیشم..رفیقامم همینجا پیشم..(اسم رفیقارو میگه سخته)..
الف ب پ ت ث جیم چ ح دال ذال هنوزم همونیم که بودیم پارسال..ر ز ژ سین شین صاد ضاد ط ظ هنوزم نمیدونیم ما الفبا..
(خواننده دوم):میگنC.J(اسمشه)حالا که چی میخایم از اون سالا بگی..باشه ..میگم براتون ..اگه اگه دارین همه الان آمادگی..اون اول بچگیام..آره دارم هرچی میخام..دوراز گچو تخت سیام..تا اینکه شد اول مهر..میریختن بد همه کرم..دیدم دنیا کارتونی نیس..اونجور که توش حال کنی نیس..میکننت دم آبخوری خیس..میگیرن با لاشخوری چیپس..گفتم اینم میگذره او .. هرچی باشه باز طوری نیس..دبستانم بهتر نبود ..یکی دو تا ولگرد پلوم..انقدر حموم نمی رفتن .. که آخر دیگه چرک کرد گلوم..نمیخام سر صف واسم..شده بشه در سر واسم..ناظما رو من حساسن هرروز باید دم در واسم..چن سال بعد رو صندلی تکی..همه باهم من ولی تکی..چیز خاصی ازمن کسی ندید..بودم توی دنیای خودم..ام ان ام ناز موتزار و شوپن..ببینم کی ام .. که دیدم C.Jام..خود من یه کم مریض تر ..زندگیم کرد از بیخ بد..همون پسری که بود تو خودش..تا دود توششش(shoshesh)..رفت یهو..شلوغ شد دورش..روشن شد..اون موتورش..غلوغم کرد و رفت جلو..خوند رپشو..جا از جلو نظامو از همه همسناش زد جلو..
الف ب پ ت ث جیم چ ح دال ذال هنوزم همونیم که بودیم پارسال..ر ز ژ سین شین صاد ضاد ط ظ هنوزم نمیدونیم ما الفبا..

خوب من شروع کردم شما هم ادامه بدید..
اولا اگه میخوای یه چیزی بنویسی باید در موردش بدونیاگه نمیدونی پس در موردش چیزی ننویس اون ((خواننده دوم هم اسمش سیجل هست c.j مخفف اسمش هست )) بعدشم این اهنگ در مورد دوران کودکیشونه زد بازی بهترین گروه رپ ایرانه هم از نظر تکست هم از نظر صدا هم از نظر اهنگ سازی پرطرفدار ترین گروه هم هست برو یه نگا تو رپفا و بقیه سایتا بنداز میفهمیبعدشم محض اطلاعتون بگم 6.8 و 6.9 رپ نیستن اینم تکست کامل اهنگ

سهراب ام جی :

تو مهد کودک یه بچه بودم
شیطونه کاشت هسته تو من
نه نمیزاشت درس بخونم و
قدر بدونم تا وقتش امد
رفتم دبستان تو تهران الفبا بهم یاد دادن
بعدش با یه خط کش زدن روی انشام
چهار صباحی تو راهنمایی
بودم و نشدم راهنمایی
هی میگفتن کی می افتم
دیگه اینجا اصلا راه نداری
انظباطمم افتضاح کم