کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سن تکلیف دردختران ....چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۲:۱۷, ۸/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۲ ۱۴:۰۳ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامSmile
نمیدونم تاحالااین بحث توتالارمطرح بوده یاخیر...
ولی قبلابهش فکرکرده بودم....
دوست دارم نظرات دوستان روبدونم....
به نظرشمادرسن 9سالگی که دختربه سن تکلیف میرسه،سختگیری خدانبوده؟؟؟Huh
آخه یه بچه ی 9ساله مگه چقدرمیتونه درک وفهم داشته باشه که مثلا گناه نکنه!!!
دخترای 10ساله رومیبینی که هنوزوقتی باهاشون حرف میزنی نمیتونن یه جمع وتفریق ساده انجام بدن...اونوقت رسیدن به سن تکلیف وتشخیص خوب وبد ازهم توسن 9سالگی وبعدش هم معادل هرکاراشتباه وناپسند یک گناه دردفتراعمالش نوشته بشه؟؟؟
برام سواله ها....
چطوری میشه آخه؟؟؟Huh
یاعلی.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، هانا ، Atosa ، السا ، صهبا ، مهدی عباس زاده ، ضحی ، Memory-X ، آفتاب

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۲۸, ۲۳/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۴ توسط Memory-X.)
شماره ارسال: #81

سلام
خوب شما داری برای خراب کردن یک موضوع از مثال های نقض مستثنا استفاده می کنی ، یک در هزار هم یک دختر نه ساله با حجاب کار کنه ، مشکل از حجاب و قوانین حجاب نیست ، مشکل از کار دختر هست که نباید حکومت اسلامی شرایطی رو ایجاد کنه که دختر مجبور به کار بشه.
بعد هم خودشما حرف از سن و سال زدید ، من گفتم که مردها هم سختی دارند ، شما گفتی صحبت من درباره دختر های تازه به بلوغ رسیده است.
این ها همه توجیه هست ، همون طور که انجام کار برای زن با حجاب سخته ، برای مرد هم درآوردن نون حلال توی این جامعه سخته ، از سختی روانی گرفته تا جسمی.متاسفانه تا کسی توی شرایط نباشه نمی فهمه درآوردن نون حلال چقدر سخته.

در ضمن بعضی چیزها شعائر الهی هستند ، همه باید رعایت کنند ، از صدیقه کبری سلام الله علیها گرفته تا یک مسلمون جزء.
یک نفر بره توی خلوت هر چقدر می خواد گناه بکنه ، این کار شرف داره به این که بیاد با ظاهر ضد اسلامی باعث تضعیف اسلام در بیرون خونه بشه.ما اگر نمی تونیم معصوم باشیم ، ظاهرمون رو که می تونیم شبیه اون ها بکنیم.اصلا اگر قرار بود اون ها برای ما الگو نباشند که چرا اصلا آفریده شدند؟برای سوزوندن دل دیگران که شما بلد نیستید خوب باشید؟اصلا چرا آدم آفریده شدند؟
شاید توی سخت گیری ها ما ملزم به رعایت نباشیم ، توی مسائلی که خودشون به ما گفتند مثل ما باشید که باید مثل اون ها باشیم.در ضمن من توی فامیل درجه یک ام خانمی رو میشناسم که همسرش بهش ظلم می کنه و بی دلیل سخت می گیره ، اما اون خانم به جای این که مقابله کنه با سخت گیری ها ، باهاشون سازش کرده و از خیلی خانم ها زندگی بهتر و شاداب تری داره.
حرف نهایی من اینه ، نمی خواید یک کاری رو انجام بدید انجام ندید ، چرا احکام دین خدا رو زیر سوال می برید؟
[/quote]

سلام
شما اگه دوست داری میتونی اینطوری فک کنی من چیزیو خراب نکردم جوابه حرفیو که شما زدیو دادم
درضمن من علت شناسی و ریشه یابی نکردم که اگه میکردم مطمئنن ایراد از جامعه میشد نه حجاب بحثه من فقط مثال اوردن واسه شمایی که میگی یک در هزار ممکنه یه دختر بیرون کار بکنه بود................البته نمیدونم شما دقیقا کجا زندگی میکنی که اینارو نمیبینی............
بله من در مورده سختیه مردا حرف نزدم چون ربطی به تاپیک نداشت درمورده دختره تازه به بلوغ رسیده حرف زدم چون مستقیما به تاپیک ربط پیدا میکرد البته یادم نمیاد که درمورده کار اول من شروع کرده باشم من فقط جوابه شمارو دادم بهتره قبل از اینکه بنویسی اول یه 2 بار پستایه قبلیتونو بخونید تا واستون یاداوری شه وگرنه لطفا نه وقته منو بگیرید که هی بیام دوباره حرفمو تکرار بکنمو برم نه وقته خودتونو...........
نه مثله اینکه شما حالت اصلا خوب نیست فک کنم منم همین حرفو زدم گفتم اینا واسه ما الگو هستن...........
الان این حرفه اخرتون چه ربطی به بحث داشت همین فامیلتون خب ایشالا تو بهشت با معصومین هم نشین بشن ایشون...........ولی دقیقا فک نمیکنم به بحث ربطی داشته باشه..........مثه اینکه شما تو دل و قلب اون زنه بیچاره هم که شوهرش بهش ظلم میکنه هم هستید که انقدر مطمئنید خوشبخته. و زندگی شاداب و بهتری داره!!!!!!!!!!...........
اگه نمیتونید جواب بدید لطفا بحث رو به حاشیه نکشید............مثال هایی رو بیارید که ربط داشته باشه.............یباره دیگه ام میگم واسه هزار و یکمین بار کسی احکامه خدارو زیره سوال نبرد من فقط دارم سوال میپرسم..............شما هم لطف کنید از این به بعد اگه میخاید بیاید دوباره همین حرفارو بزنید و برید لطف کنید نیاید چون من دیگه به حرفایه تکراری که نه جوابم توشه و نه هیچ منطقی پشتشه تازه حرفایه خودمم واسم تکرار میکنه و بهم برمیگردونه جواب نمیدم................

الان شما همه ی وظایف و احکامه خودتو بلدیو انجام میدی فقط واسه ما خانوما مونده که اومدی گیر دادی به ما..........خدا همه رو به راهه راست هدایت کنه ..........اگه همه مث شما باشن مطمئنن هیشکی تو دنیا مسلمون نمیشه.........

(۲۳/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۶)بهروزبراتزاده نوشته است:  سلام

آیت الله العظمی مکارم شیراز ی میفرماین:

کافی است که زن بدن خود را جز صورت و دست‌ها تا مچ به هر وسیله‌ای که می‌تواند بپوشاند و لباس خاصّی شرط نیست، ولی پوشیدن لباس‌های تنگ و چسبان و همچنین لباس‌های زینتی اشکال دارد.

برگرفته از احکام خانواده در پرتو فقه اسلامی- آیت الله العظمی مکارم شیراز ی
پس نگین
منتها مانتویی که حجاب کامل باشه مانتوهای مرسوم توی مانتو فروشی ها نیست ، بلکه میشه شبیه چادر.
چادر خوبه ومن مخالفش نیستم اما اجباری نیست من به کسایی میگم که میگن مانمیتونیم سرکار چادر نگه داریم وازاینجور بهانه ها واسه محکوم کردن حجاب من میگم میتونن ازمانتوی بلند ومغنعه هم استفاده کنن

آقای براتزاده شما تا فردا صبم بشینی ایشون بازم همون حرفایه خودشو میزنه
من باشما موافقم دقیقا همینطوره که شما میگی
بعد دقیقا تو کدوم ایات و روایات چادر بعنوانه نماده حجاب مطرح شده؟؟؟؟؟؟؟اگرم شده باشه مطمئنن اون موقع چیزی به اسم مانتو وجود نداشته ...............والا من چادرو فقط به عنوانه حجاب برتر شنیدم ............
ایشون الان همه ی احکامه مربوط به خودشونو انجام میدن فقط مونده حجابه ما ...........اخه اگه اون درست نباشه ایشون به گناه میافتن.................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fateme-m
۱۸:۵۱, ۲۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #82
آواتار
به به ! چ خبره اینجا!!

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

قصد ندارم بپرم وسط حرفاتون!

ولی خیلی ببخشیدا آقای دل خسته
من چندباری که پستاتونو خوندم احساس میکنم زیادی عادت دارین به قضاوت کردن!

آخه شما از کجا میدونی اون خانوم بانشاط و شاداب تره؟!!!!

سخت گیری بی جا هرآدمی رو آزار میده

ببینید من حجابم کامله کامله ولی اصلا خوشم نمیاد ظاهرسازی کنم و به دروغ بگم وااای چقد حجاب گرفتن آسونه! واای من خیلی داره بهم خوش میگذره!!

یکی ایمانش قوی تره و باحجاب بهش خوشم میگذره دمش گرم!
ولی باور کنید خیلی از باحجابا همچین نیستن

من ترجیح میدم به جای دروغ واقعیتو بگم
حجاب گرفتن سخته... خصوصن تو جامعه ای که من زندگی میکنم و آدمایی که مجبورم باهاشون معاشرت کنم

با یه مانتو کوتاه که جلوش بازه و یه شال وسط سرم برم بیرون راحت ترم یا با چادرو ساق دستو جوراب؟!!

آره سخته برام.... یه جاهایی بدجور کلافه میشم
ولی این کلافه شدنو سختیو به جون خریدم که اون دنیا سربلند بشم.

یادم نیس این جمله روایته یا یه چیز دیگست
ولی حتما شنیدین که میگن دنیا جهنم مومن و بهشت کافره

بی حجاباشم ازم پرسیدن فاطمه سختت نیس حجاب میکنی؟
منم جواب دادم چرا یه جاهایی سخته برام ولی خب وقتی به عاقبتش فک میکنم کلی کیف میکنم!Smile

کلا بحثای این تاپیک از سن تکلیف دخترا خارج شده!Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Memory-X
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا