|
امام حسین (علیه السلام) قیام کردند یا فرار؟؟
|
|
۰:۲۸, ۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۰۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از چند مدت گذرم به یکی از پایگاه های حجتیه که قبلا دیده بودم افتاد یکی از تاپیک ها به موضوع تیتر این تاپیک تبدیل شده بود اگر می خواهید نوع تفکر و بینش دشمنان شیعه(نمای) امام زمان را بشناسید تالار مذکور را دنبال کنید http://www.ahle-beyt.ir/forum/showthread...#post16265 این تاپیک بیشتر با این قصد شکل گرفت که این اهل نهروان را بشناسید یک زمانی امیرالمومنین به ابن عباس فرمودند با قرآن با آنها محاجه نکن که از خودت استادترند بلکه با سنت رسول الله محاجه کن حال این جماعت به لطف برخی از بزرگانشان صاحب فن شده اند در دین البته بصورت تاریک نقل قول:در مورد امام حسين عليه السلام ؛ اولا بايد كاملا بررسي كرد كه آيا امام حسين عليه السلام قيام كرد يا نه و اگر روايتي موجود هست بايد دقيقا بررسي كرد و ثانيا بايد ديد افرادي كه امروز در تيراژ هاي بالا تحت عنوان "قيام امام حسين عليه السلام" كتاب چاپ ميكنند آيا نتيجه گيري را به نفع خود واهداف خود تمام كرده اند يا به نفع امام حسين عليه السلام و ثالثا اصلا هدف شما از طرح سوال هايي در مورد شعائر الحسيني و قيام امام حسين عليه السلام چيست ؟ حالا سوال؟ آیا سیدالشهدا فرار کردند؟؟ میخوام بحث کنیم مدعیان شعائر حسینی هم لطف کنند نظر بدهند میخواهم بدانم الان دقیقا از امام حسین چه برداشتی دارید؟ یعنی بعد از این همه سال گذشت زمان از قیام حضرت سیدالشهدا آیا ایشان زبانم لال یک فرد فراری هستند در نگاه سلفیون شیعه؟ فقط لطفا کپی نکنید دوستان(یعنی توجیه های این جور افراد رو نیارید ..خودتون فکر کنید ببینید میتونید هضم کنید یا نه) مثل اینکه در کنار جواب دادن به شبهات وهابیت باید قسمتی از وقتمان را به این فرقه جدید اختصاص بدهیم |
|||
|
|
۱:۴۳, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من گیج شدم .
میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟ مخصوصا در مورد اون تالاری که لینک دادید ؟
|
|||
|
|
۷:۲۱, ۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۳ ۷:۲۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بطور خیلی خلاصه
آقایون از اساتیدشون اینو یاد گرفتند امام حسین شبانه از مدینه خارج شدند و همراه خانواده حرکت کردند و صرفا تنها حرکتشون بیعت نکردن با طاغوت زمان بود و بس برداشت این افراد اینه قیام از یک سری حملات و راهپیمایی و تحصن و اینا تشکیل میشه و امام حسین که نعوذ بالله فرار کردند!!! در واقع برای اینکه کوچکترین شبیه سازی با انقلاب اسلامی نشه حاضرند اصل و اساس شیعه رو بزنند آن هم با خود مبانی شیعه پس حرکت شبانه امام زمان چند وقت قبل از ظهور (اصلی) از مدینه هم یک جور فرار است! من احساس خطر می کنم اگر کسی جلوی اینها رو نگیره و این تومور سرطانی رو درمان نکنه بعدا برای جامعه شیعی مشکل ساز می شوند برخی از این افراد که مدتهاست باهاشون برخورد دارم براحتی قابلیت سلفی شدن (مثل همونایی که از چچن تشریف میارن برای آدم کشی تو سوریه) رو دارند.فکر رو تعطیل کرده اند این حاشیه بود البته که باید میگفتم به خود سوال تاپیک بپردازید دوستان |
|||
|
|
۱۰:۴۳, ۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۴۴ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خواندن خطبه منا حضرت نشان میدهد قیام کرد یا نه این تاپیک را بخوانید سکوت در برابر مسئولیت، مسئولیت در برابر سکوت! یا علی. |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ان شاء الله به زودی در این تاپیک در مورد همه چیز صحبت خواهد شد
با کاروان حسینی، از مدینه تا مدینه (تاریخ تحلیلی قیام کربلا) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (A+)چرا و چگونه سيّدالشّهدا (علیه السلام) تنها شد (مقاله ویژه!!!)# | علی 110 | 14 | 13,558 |
۲۶/فروردین/۹۷ ۱۴:۳۷ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| طی الارض و عبور از موانع با توسل به امام جواد (علیه السلام ) | آفتاب | 22 | 11,357 |
۸/فروردین/۹۷ ۰:۴۰ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| چرا مدت سوگواری امام حسین ع طولانی است؟ | aliabad | 72 | 16,789 |
۲۳/مهر/۹۵ ۲۱:۲۹ آخرین ارسال: aliabad |
|
| زندگی از دیدگاه امام حسین ع | aliabad | 0 | 1,202 |
۱۲/مهر/۹۵ ۱:۱۶ آخرین ارسال: aliabad |
|
| چرا پرچم گنبد حرم امام حسین علیه السلام سرخ است؟ | در جستجوی سختی | 2 | 2,244 |
۱۰/آبان/۹۴ ۱۵:۱۱ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| امام علی (علیه السلام) از نگاه دانشمندان | bahareh | 1 | 1,948 |
۲۱/شهریور/۹۴ ۱۹:۱۱ آخرین ارسال: Bamdaad |
|
| عدل علی {علیه السلام}... {قضاوتهاى حضرت} | بچه های گمنام | 36 | 11,688 |
۵/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۲ آخرین ارسال: بچه های گمنام |
|