|
هدف بیانسه (Beyonce) از Pretty Hurts چی بود؟
|
|
۱:۲۰, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان فعال در بخش موزیک
یک سوال : واقعا این توقع از بیانسه می رفت که آهنگی با این مضمون منتشر کنه؟ از یک طرف بریتنی با آهنگ آخرش Work B---ch به نوعی میاد که نسل دختران تاثیر پذیر رو به سمتی ببره که همه می دونیم (پدیده مد گرایی و باربیزم! و جسارتا هرزه گرایی نوین) از طرفی بیانسه در این آهنگ منظور صریحی منتقل نمی کنه به نوعی نه اینوریه نه اونوری اما متن و سبک آهنگ به نظر لا اقل در لایه و نظر اول برعکس چیزی است که بریتنی و کلا خط این نوع موزیک دنبال می کنه هست؟آیا این گونه است؟ اسم آهنگ Pretty Hurts هست یعنی صدمات و آسیب های زیبایی اما خودت که به قله این صدمات رسیدی! می دونید نمیشه دقیقا هدفش رو درآورد (هدف این آهنگ به خط مسیر کلی و گذشته ان اگر بی توجه باشیم) متن آهنگ رو در ادامه می یارم تا نظر شما عزیزانم رو بدونم Pageant Host/Harvey Keitel: "Miss Third Ward, your first question. What is your aspiration in life" میزبان برنامه/هاروی کیتل : "خانم ثرد وارد،اولین سؤال : "آرزوـتون توی زندگی چیه؟ (دوستان بیانسه اهل منطقه ثرد وارد بوده) Miss Third Ward/Beyoncé: "Hoh... my aspiration in life? Would be... to be happy" خانم ثرد وارد/بیانسه : "اه...آرزوی زندگیـم؟اینـه که...شاد باشم ." Mama said, "You're a pretty girl مامانـم گفت "تو یه دختر خوشگلی What's in your head, it doesn't matter... چیزی که توی ذهنـته مهم نیست ... Brush your hair, fix your teeth موـهاتو شونه کن،دندونـهاتو تمیز کن What you wear is all that matters..." تنها چیزی که مهمـه لباسـیه که میپوشی ..." Just another stage, pageant the pain away; فقط یه مرحله ی دیگه مونده،دردـتـو توی مراسم کنار بذار This time, I'm gonna take the crown without falling down, down, down... این دفعه دیگه بدون اینکه بیفتم تاجـو میگیرم Pretty hurts آسیب های زیبایی We shine the light on whatever's worst ما چیزی که از همه بدترـه رو در مرکز توجه قرار میدیم Perfection is a disease of a nation کمال گرایی برای یه کشور مثل یه بیماریـه Pretty hurts, pretty hurts آسیب های زیبایی Pretty hurts آسیب های زیبایی We shine the light on whatever's worst ما چیزی که از همه بدترـه رو در مرکز توجه قرار میدیم You try to fix something, but you can't fix what you can't see تو داری سعی میکنی یه چیزـو درست کنی،ولی چیزی که نتونی ببینی رو که نمیتونی درست کنی It's the soul that needs the surgery چون این روحـه که به جراحی نیاز داره )نه جسم ) Blonder hair, flat chest موـهات باید بورتر بشه،سینه ـت صاف باشه TV says, "Bigger is better..." ولی تلویزیون میگه "هرچی بزرگـتر باشه بهترـه " South Beach, sugar-free ساحل جنوبی،غذاها و نوشیدنیـهای بدون قند Vogue says, "Thinner is better...." مجله ی ووگ میگه "هرچی لاغرتر باشه بهترـه " Just another stage, pageant the pain away فقط یه مرحله ی دیگه مونده،دردـتـو توی مراسم کنار بذار This time, I'm gonna take the crown without falling down, down, down... این دفعه دیگه بدون اینکه بیفتم تاجـو میگیرم Pretty hurts آسیب های زیبایی We shine the light on whatever's worst ما چیزی که از همه بدتره رو در مرکز توجه قرار میدیم Perfection is a disease of a nation کمال گرایی برای یه کشور مثل یه بیماریـه Pretty hurts, pretty hurts زیبایی باعث آسیب دیدن میشه Pretty hurts آسیب های زیبایی We shine the light on whatever's worst ما چیزی که از همه بدترـه رو در مرکز توجه قرار میدیم You try to fix something, but you can't fix what you can't see تو داری سعی میکنی یه چیزـو درست کنی،ولی چیزی که نتونی ببینی رو که نمیتونی درست کنی It's the soul that needs the surgery چون این روحـه که به جراحی نیاز داره )نه جسم ) Ain't got no doctor or pill that can take the pain away هیچ دوا و دکتری وجود نداره که این بتونه این دردو از بین ببره The pain's inside, and nobody frees you from your body این درد توی وجودـمه و هیچکس نمیتونه کسی رو از جسمـش آزاد کنه It's my soul, it's my soul that needs surgery این روحمـه،این روحـمه که به جراحی نیاز داره It's my soul that needs surgery این روحـمه که به جراحی نیاز داره Plastic smiles and denial can only take you so far, لبخندـهای مصنوعی و انکار تا یه جایی جلو میبردت Then you break when the fake facade leaves you in the dark ولی وقتی که ظاهرسازیـهای قلابی توی تاریکی ولـت کنن میشکنی You're left with shattered mirrors, and the shards of a beautiful girl اون موقع فقط با آینه های شکسته و تیکه هایی از یه دختر زیبا تنها میمونی Pretty hurts آسیب های زیبایی We shine the light on whatever's worst ما چیزی که از همه بدتره رو در مرکز توجه قرار میدیم Perfection is a disease of a nation کمال گرایی برای یه کشور مثل یه بیماریـه Pretty hurts, pretty hurts زیبایی باعث آسیب دیدن میشه Pretty hurts آسیب های زیبایی We shine the light on whatever's worst ما چیزی که از همه بدتره رو در مرکز توجه قرار میدیم You try to fix something, but you can't fix what you can't see تو داری سعی میکنی یه چیزو درست کنی،ولی چیزی که نتونی ببینی رو که نمیتونی درست کنی It's the soul that needs the surgery چون این روحـه که به جراحی نیاز داره )نه جسم ) When you're alone all by yourself وقتی تنها میشی and you're lying in your bed و روی تختـت دراز میکشی Reflection stares right into you انعکاس افکارت مستقیماً بهـت زل میزنه Are you happy with yourself "از این وضعیتـت خوشحالی؟ " You stripped away the masquerade وقتی ظاهر مصنوعی ای که ساختی رو کنار بذاری The illusion has been shed خیالاتـت از هم میپاشن Are you happy with yourself "از این وضعیتـت خوشحالی؟ " Are you happy with yourself "از این وضعیتـت خوشحالی؟ " Yes... آره
... |
|||
|
|
۱:۵۰, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
شاید داره صریح حرف می زنه که اخرش بگه "که چی؟! تمام استدلال ها بر علیه سبک من و امثال من همینه و من هم ازش اگاهم"
و در آخر یک بله برای رضایتش ادا می کنه... راستش می دونید یاد چی می افتم؛ اینکه اساسا وقتی کسی قراره راهش را بد انتخاب کنه همیشه علتش عدم شناخت یا فریب خوردنش نیست. نوعی لجاجت، اسارت و یا... نمی دونم. شاید تعبیر ِ... خواستم از قرآن بگم، گفتم اینجا زیاد تخصصی نشم بهتره ، دوستان ممکنه دوباره انگ تفسیر به رای بهم بدن! |
|||
|
|
۲:۰۱, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۱:۵۰)HermeS نوشته است: شاید داره صریح حرف می زنه که اخرش بگه "که چی؟! تمام استدلال ها بر علیه سبک من و امثال من همینه و من هم ازش اگاهم" HermeS عزیز نظرو برداشتت متین و منطقی اما چرا آخه چرا باید یه مسیر یه هدف یا هرچیز دیگرو فقط پیامدهای افتضاح و بد و نابود کنندشو بگیم بعد بگیم آره خوشحالم که اینجوریم!!!!؟ حتی کوچکترین اشاره ای به شهرت قدرت کاذب ثروت و این پیامدها نمی کنه کاملا سیاه و تاریک نشونش می ده ( در مورد اینکه هست کاری ندارما) بعد میگه YES ?? خب این چه وضعشه؟!!! |
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
استارتر دغدغه فکری شما واقعا اینه که بیانسه چی خونده اونور آب تو مَنهَتَن و تو Beverlly Hills آمریکا؟
![]() انتظار دارید مثل اینور آبی ها همش از نَر و ماده ـه بخونن که عاشق هم دیگه شدن!
|
|||
|
۱۹:۵۳, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز جواب سوال شما در مطالعه گذشته این خانم هست و این که چی کاره بوده و چجوری به اینجا رسیده؟؟
قطعا شما نباید به متن فریبنده آهنگش گوش بدید. برید ویدئوش رو ببینید که چجوریه و تو ویدئو مشخصه که داره سبک زندگی یا همون Life Style موردنظر خودش رو به عنوان الگو به زنان جامعه آمریکا میخورونه!! آخه این آهنگ رو هم وقتی داده که یه مدت پیشش حامله بود و بهش ایراد میگرفتن که نباید در صحنه های عمومی با این وضع ظاهر بشه و ... خوب چیزی که من از ویدئوش برداشت کردم انگار خوشحاله که زایمان کرده و تموم شده و حالا بدنش به شکل نرمال و طبیعی برگشته. با لباس ها و تیپ هایی که در ویدئو هست و صد البته سابقه درخشان بدن نمایی ایشون همه چیز مشخصه. در کل شما به حرفاشون توجه نکنید. در برخی موارد دیگه هم بوده. مثل سلنا گومز که چند سال پیش آهنگ who says رو خوند که متنی تقریبا شبیه همین آهنگ داشت (غافل از اینکه به عمل کار برآید به سخنرانی نیست) این هم بخشی از متن اون آهنگ: نقل قول:. با تشکر |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۲۴ توسط mamareza.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۵)کافر مقدس نوشته است: استارتر دغدغه فکری شما واقعا اینه که بیانسه چی خونده اونور آب تو مَنهَتَن و تو Beverlly Hills آمریکا؟ کافر مقدس به هیچ عنوان حتی لحظه ای این نظریه که تمام این حرف ها وبحث ها دغدغه ذهنی فکری ماست رو دقت کنید حتی لحظه ای! نداشته باشید. من یا دوستان این مسائل رو مطرح می کنیم که ببینیم بفهمیم هدف جامعه موسیقی جامعه سیاسی جامعه فرهنگی و هر چه شما فکر می کنید به مرحله ی می رسه که سبک وسیاق زندگی رو برای انسان ها تعریف می کنه چه با علم و آگاهی چه بی علم , چی هست و به کجا می خواهد برود که نکند در خواب غفلت باشیم و..... و دلیل و اثبات های دیگر که بماند ! این هم فقط برای روشن شدن ذهن شما یه گوشه عرض کردم (۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۵۳)sadegh313 نوشته است: دوست عزیز جواب سوال شما در مطالعه گذشته این خانم هست و این که چی کاره بوده و چجوری به اینجا رسیده؟؟ ممنون از نوع نگاه و برداشتت منطقی و قانع کننده بود اما من به این نحو که شما برای شخص خودش آهنگ رو شخصی کردید رو نمی پسندم |
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:کافر مقدس اختیا دارید شما تو پست اولتون هم اگه دقت کنید دقیقا دنبال هدف هستید! خوب هدف از دانستن از یک دغدغه فکری شکل میگیره دیگه ![]() از این داستان ها تو محافل ایرانی ها زیاد هست از قدیم هم اینگونه بود نمونش دهه 90 و 80 آهنگ های گروه MotorHead و........اینا خودشون بیانگر این است که دنیای ما ایرانی ها بَسی کوچک است . . . . |
|||
|
۲۱:۱۱, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۱۳ توسط mamareza.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۳۳)کافر مقدس نوشته است: اختیا دارید پیدا کردن هدف لازمه اول شناخت نه دغدغه! هدف پیکره اصلی و ماهیت جریان و یا شخص رو معرفی می کنه حالا با مسیر های متفاوت! و این که از لفظ ما ایرانی ها استفاده کنیم چندان جالب و اصلا خوشایند نیست شما به عنوان یک نفر که در ایران متولد شده اید! بسم الله آزادید با هر تفکری برای خود کوچکی و بزرگی و اصلا هر صفتی دوست دارید به خود و دنیای خود بدهید اما اینکه بگیم ما ایرانی ها به نظر من که یکی از تکرار میکنم یکی از ایرانیانم و به اونها بر اساس نظریه درست یا غلط خودمون صفت دنیای کوچک بدیم همچین عقلانی نمی یاد و همینطور اگر من یا شما یا هر کس خودش روی خودش و پدران و مادرانش که این انسان ها و فرهنگو دنیاشون بوده که ایرانو ساختن این جوری که شما می گی نظر داشته باشه که دیگه واویلا یه مثال شما با یونولیت طرح یک ستون رو بسازید و یک کیک خامه ای! وقتی غریبه ای بدون هیچ ایده ای از این عمل شما این دو بی اختیار به کیک دست خواهد زد من ای مثال زدم که حتی اگر تو خالی ترین بدبخت ترین انسان روی زمین هم خودش خودش رو تو پر ببینه بهتر از پایین اوردن ارزششه جسارت نشه ها من بدترین حالت رو مثال زدم منظور شما یا شخص خاصی نیست می گم این ته خطه بدبینی اصلا باز بهتره اینجوری نگیم |
|||
|
۱۶:۲۸, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ترجمش روون نبود
ازونجا که رفتار خودش برخلاف اون چیزیه که میگه این اهنگ شبیه شعار میمونه
|
|||
|
|
۲:۴۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اول یه عذر خواهی واسه غیبت هی طولانیم معذرت و ممنون از نظرتون اما منم مقصودم این بود که هدف از این شعار چی می تونه باشه
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |