|
10 خصلت کسانی که محب واقعی اهل بیتند از قول رسول الله
|
|
۱۳:۴۹, ۱۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
قال رسول الله صلي الله عليه و آله: من رزقه الله حب الائمه من اهل بيتي فقد اصاب خير الدنيا و الاخره. فلا يشکن احد انه في الجنه، فان في حب اهل بيتي عشرين خصله، عشر منها في الدنيا و عشر في الاخره. اما في الدنيا فالزهد و الحرص علي العمل (او علم) و الورع في الدين و الرغبه في العباده و التوبه قبل الموت و النشاط في قيام الليل و الياس مما في ايدي الناس و الحفظ لامر الله و نهيه عز و جل و التاسعه بغض الدنيا و العاشره السخاء. و اما في الاخره ... فطوبي لمحبي اهل بيتي. بحارالانوار ج51 :ص78 ح12. پيامبر اکرم صلوات الله عليه و آله فرمودند: آن کس که خداوند محبت ائمه اهل بيت مرا روزي او کند پس به خير دنيا و آخرت مي رسد و جاي ترديد نيست که در بهشت خواهد بود، زيرا در محبت اهل بيت من بيست خصلت هست که ده خصلت آن در دنيا و ده خصلت در آخرت است. اما ده خصلت دنيا عبارت است از: زهد (به این معنا که انسان نه با روی آوردن دنیا به و نه با از دست دادن مواهبش قلبش متأثر نشود!) و حرص بر عمل (در برخی نسخه های حرص بر علم) و پارسائي در دين و ميل (و رغبت) به بندگي (و اطاعت از خدا) و توبه پيش از مرگ و نشاط در شب زنده داری و مايوس بودن از آنچه در دست مردم است (و فقط چشم امید به خدا داشتن) و حفاظت از امر و نهي خداوند و نهم بغض دنيا (که حب دنیا رأس تمام خطاهاست!) و دهم سخاوت. و اما ده خصلت آخرت اين است: ... پس خوشا به حال دوستداران اهل بيت من. آیا ما محب اهل بیتیم حقیقتاً؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (B)پنجاه خصلت مومن از نظر امام صادق!!! | علی 110 | 7 | 6,605 |
۷/اسفند/۹۶ ۱۶:۴۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| صد خصوصیت اخلاقیمان را با اخلاق رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بسنجیم؟!!! | Hadith | 0 | 1,317 |
۱۹/دی/۹۳ ۱۶:۱۷ آخرین ارسال: Hadith |
|
| نغمه های بی کسی در رثایِ رسول الله صلی الله علیه و آله | عمار رهبری | 5 | 1,885 |
۲/دی/۹۳ ۲۲:۰۶ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|
| بيشترين دعاي رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) | مصطفي مازح7610 | 0 | 897 |
۲۶/فروردین/۹۳ ۱۲:۵۹ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| چهل حدیث از سیره حضرت رسول اکرم (صلوات الله علیه) | MESSENGER | 15 | 8,529 |
۲۹/بهمن/۹۰ ۲۰:۱۷ آخرین ارسال: انتصـار |
|