کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*** (مهم) ارزش تالار به ترجمه مستنده یا تاپیک های علی110 ؟؟؟
۲۲:۲۶, ۱۳/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۰:۰۱ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

وقت شریفتون بخیر.

هممون میدونیم که این تالار، منحصر به موضوعاتی همچون فراماسونری و ... نیست. (چیزی که بقیه از بیرون در مورد تالار فکر میکنن.)
گرچه معروف شدن تالار بیداری اندیشه بخاطر ترجمه مستند ظهوره؛ و الان هم داره مستندهای ارزشمندی رو ترجمه میکنه. واقعا این کارها، کارهای ارزشمندیه. این کارها برای روشنگری اذهان باید انجام بشه. و هیچ کس هم منکر تلاش های زیاد ترجمه گران و مستندسازان عزیز نیست...
ولی بحث من یه چیز دیگست: بنظرم چیزی که تالار رو عزیز میکنه، موندن تو این مباحث نیست. عبور از اینها و رسیدن به حقایق دیگست. غرب شناسی موضوع مهمیه. ولی فقط بخش کوچکی از کاری هست که ما باید بکنیم.

موضوعات مهمتری هم هستن... :
خیلی هامون خیلی چیزها تو این تالار یاد گرفتیم.
مسائل اعتقادی، اخلاقی، امام زمانی و...
مدیون عزیزانی همچون علی 110 ، وحید110 ، MESSENGER و... هستیم.
البته بسیاری از عزیزان هستن که تاپیک های ارزشمندی ایجاد کردن و به رشد علمی و معنوی تالار کمک زیادی کردن.
ولی این 3 بزرگوار به عقیده من تلاش زیادی برای پربار شدن بچه های تالار از لحاظ علمی و خصوصا معنوی انجام دادن.
غیابشون کاملا احساس میشه. امّا بهرحال... هرکسی میره...
ازتون خواهش میکنم به موضوعات ایجاد شده توسط این بزرگواران سر بزنید و مطالعه کنید.
مخصوصا کاربران جدیدی که بعد از فعالیت های مستمر علی 110
عضو تالار شدن.
تاپیک های علی 110 به خیلی از شبهات اعتقادی شما پاسخ میده. خیلی از مشکلات معنوی اخلاقی شما رو حل میکنه. شما رو به امام زمانتون نزدیک میکنه و...

*** یکی از برادران، از تالار بیداری اندیشه پیش من انتقاد کرد مبنی براینکه کار تالار شده ترجمه مستند و... ما باید کار عملی بکنیم...
من در جوابش نوشتم:

اگه ممکنه کامل بخونیدش:

سلام علیکم.
بحث دیگه ای رو میخواستم بهتون بگم و اون دیدگاهتون بابت بیداری اندیشه هست.
بهرحال بنده از سال 90 دارم فعالیت میکنم.
دیدی که از بیرون نسبت به این تالار هست اینه که این تالار فعالیت اصلیش ترجمه مستنده. البته علتش هم اینه که مستند ظهور رو ترجمه کرد و با همین مستند معروف شد.
ولی کسیکه زیاد توش فعالیت کنه، زیبایی های دیگه ای میبینه.
*** فعالیت برای امام زمان أرواحنا فداه، فقط ساخت نرم افزار و ترجمه مستند و... نیست. اینها برای آگاه سازی خوبن.
ولی چیزهای مهم تری هم وجود داره:
رسالت تالار بیداری اندیشه فقط ترجمه مستند نیست. و یا فقط کپی پیست مطالب از جاهای دیگه نیست.

افراد بزرگواری تو این تالار فعالیت میکنن که خیلی ها مدیون این افرادن.
افرادی همچون جناب دکتر MESSENGER كه تو زمينه ازدواج و خانواده هم تاپیک هاي فراووني دارن و هم مشاور خیلی از افراد تالار هستن. و همچنین تو زمینه رشد معنوی بچه های تلاش میکنند.
و یا برادر بزرگوار علی 110 که خیلی ها با تاپیک های ایشون متحول شدند. امام زمانی شدند. رشد معنوی پیدا کردند. کارهای عملی خیلی خوبی انجام دادند. تو زمینه های اعتقادی و اخلاقی یَلی هستند و دست خیلی ها رو گرفتند. میتونید تاپیک های ایشون رو ببینید.
و یا برادر عزیزمون وحید110 که ایشون هم مثل علی آقا خدمات زیادی به کاربران تالار کردند. چه تو زمینه اعتقادی و شبهات و چه تو زمینه اخلاقی.
و...
بنده رفقای خیلی خیلی خوبم رو از همین بچه ها پیدا کردم. حدود 35 نفر از این کاربران عزیز رو زیارت کردم. چه مدیر و چه کاربر فعال و چه عادی.

*** یکی از بابرکت ترین کارهایی که تالار آخر سال قبل انجام داد، این بود که 3 نفر از کاربران عادی تالار طی یک قرعه کشی در حرم حضرت عبدالعظیم، بصورت قسطی (با جمع آوری پول توسط اعضای تالار) عازم کربلا شدند...
و...
خب. این کارها، بیشتر از نرم افزار سازی و ترجمه مستند نباشه، کمتر نیست. (بلکه باز هم فکر میکنم بیشتره. بهرحال، رشد معنوی مقدمه خیلی چیزهاست...)

تو زمینه تحقیقات هم اعضای تالار چه بصورت گروهی و چه بصورت انفرادی، تحقیقاتی انجام دادند و بصورت PDF منتشر كردند. کم نیستند الحمدلله...
همچنین 3 گاهنامه بصورت پی دی اف از مطالب کپی پیست نشده تالار منتشر شده + یک فصلنامه بصورت پی دی اف و اندروید
و...

بهرحال، خواستم دیدتون رو کمی تغییر بدم نسبت به تالار بیداری.

برای مطالعه نظرات جالب بعضی کاربران پیرامون تالار هم میتونید به این تاپیک ها مراجعه کنید:
خاطرات ما (ويژه سوم آبان، تولد تالار)
تاثیر تالار در زندگی من (ویژه تولد تالار)
خـــــــــــــاطــــــــــره (ویژه تولد تالار)

چیزهای جابی توشون پیدا میکنید.

یک نمونه:

« سلام
من اول اول از دوستم تشکر می کنم که به واسطه ایشون با این تالار آشنا شدم
راستش من از حدود 2 سال پیش با این تالار آشنا شدم اونم صرفا برای خوندن مطالب شیطان پرستی
یعنی هروقت که میومدم تو سایت مثل اس.. فقط می رفتم تو اون قسمت انجمن های مخفی به عبارتی این برام جا افتاده بود و شده بود عادتم
یک بار، فقط یک بار هم نشد که محض رضای خدا به بقیه قسمتاشم سر بزنم، اصلا نمی دونستم که بخشای مهدویت، اصول عقاید شیعه، این جو صمیمی بین بچه ها و ... هستش.
حتی تاپیکای گلچین شده ی سر ماه هم که برام میل می شد رو هم نمی خوندم!!!!!!!!!![تصویر: blush.png]
تا اینکه تو این تابستون یه بار که اومدم سایت یه تاپیک بود نمی دونم راجع به چی بود، که تو یکی از پستاش به امضای آقای... در رابطه با انت... بود، مواجه شدم. خیــــــــــــــــلی بهم برخورد. نمی دونستم که باید چیکار کنم
بعد دیدم که:اَاااا تالار سیستم ارسال پیام خصوصی داره(بعد دو سال، تازه با مفهوم تشکر زدن هم آشنا نبودم[تصویر: blush.png]) آقا گرفتم یه پیام به این آقا دادمو نصیحتو، همون پیام وحید یامین پورو(که تو صندلی داغ گذاشتم) براش فرستادم، به خیال خودم طرفو ادب کردم که چرا به عقاید ما توهین می کنه، آقا ایشونم نه گذاشت نه برداشت، برگشت گفت : تو کاری که به شما مربوط نیست دخالت نکنید، منم خیلی بهم برخورد، دیگه جوابشو ندادم، تالارم تا یه مدت نیومدم[تصویر: sad.png]
تو ماه رمضون بود که یه بار دیگه اومدم دیدم بساط ختم قرآنو، دعای عهدو ... برپاس، گفتم اِااا اینجام از این چیزا دارن
تا یه چند وقت به صورت مهمان مدام میومدم، مخصوصا تو تاپیکای گردانا و مطالب علی 110 سرگرم شدم، دیدم: آره بابا چه فضای عالیی داره اینجا، فقط انجمنای مخفی نیست، همه چیز هست، دیگه وقتی کاملا با جوش آشنا شدم، دوباره ثبت نام کردم و از نو کاربر شدم(تولدی دوباره)[تصویر: happy.png]
از همه ی عزیزانی که با مطالب خوبشون ما رو پای سفره هاشون می کشونن هم تشکر می کنم. »

بیشتر از این سرتون رو درد نمیارم.
ببخشید.
یاعلی.

*** نظر شما درمورد این تالار چیه؟؟؟
چه موضوعاتی باعث علاقه مندی بیشتر شما به تالار شده؟؟؟
مباحث فراماسونری یا مباحث کاربردی و مبنایی علی110 و سایر دوستان؟؟؟

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، MohammadSadra ، ELENOR ، محیصا ، مصباح ، عبدالرحمن ، Night_World ، M03TAFA ، عبدالرحیم ، السا ، Agha sayyed ، ترنم ، عبداللهی ، سید ابراهیم ، Justice Bringer ، علمدار133 ، مجنون الحسین ، Just God ، ذوالفقار ، مجید املشی ، شیدا ، میلاد.م ، fazel ، mahdy30na ، یاســین ، حفیظ ، حسن عزتي ، Farzaneh ، fatemeh ، Woodi2020 ، Tolou ، حضرت عشق ، اولولالباب ، fafa* ، soora ، بیداری اندیشه ، ساقی ، انتصـار ، Aryha ، Bidel.s ، Mohammad Trust ، sarallah ، Hadith ، آیلار ، رهگذر. ، mahyamatin ، ISOD ، مجتبی110 ، قلب ، فدک زهرا ، لبخند خدا ، نرگس594 ، مسافر ، m.hossein

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول:*** نظر شما درمورد این تالار چیه؟؟؟

سلام

خب مشخصه دیگه ، مباحث فراماسونری... اینکه دیگه سوال کردن نداره ! (شوخی)Big GrinWink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Havbb 110 ، عبدالرحیم ، Reza2035 ، أین المنتظر ، لبخند خدا ، آیلار
۰:۲۲, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۲۶)أین المنتظر نوشته است:  بسم الله الرّحمن الرّحیم
نظر شما درمورد این تالار چیه؟؟؟

به نظر بنده مستند سرجای خودش و زمان خودش رو میطلبه
اما منی که دنبال مباحث اعتقادی هستم حتما از هر دو استفاده میکنم هم مستندات و هم متونی که دوستان بنده زحمت میکشن و تهیه میکنن.
اما کسی که ( بدون تعارف میگم ) حال خوندن نداره و برای اون این بحثا جا افتاده و نیازی نمیبینه و میتونه تو موارد دیگه کار کنه ،از مستندات استفاده میکنه.
بودن هر دو مکمل هستن اما نه لازم و ملزوم هم.
میشه دل نوشته محسوب کنین:
" واقعا بعضی وقتا جای افرادی رو که هستن پیشت هرچند نباشن احساس نمیشه ولی بودنی ممکن هست ازشون دیگه نتونی استفاده کنی ( البته امید وارم همه بچه های بیداری همیشه با هم باشیم و دوری هیچکدوم ذو نبینیم - اونایی که فکر میکنین نیستین ، ما جاتونو احساس نمیکنیم _ بدونین جاتون خالی میمونه)"

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، عبدالرحیم ، علمدار133 ، مجید املشی ، السا ، أین المنتظر ، مصباح ، فدک زهرا ، لبخند خدا ، آیلار
۱:۰۸, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

(۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۰۳)آیلار نوشته است:  آقای منتظر این که میگید ترجمه مستند مهم تره یا ارسال های آقای علی 110 یه جورایی برام عجیبه مگه هرکدوم قرار هست جلوی اون یکی رو بگیره که میگید مهم هست یا نیست؟؟
البته از کوتاهی من کاربر هم هست
شاید هم من اشتباه برداشت کردم اما عین استدلال های من هست که میام دوتا کار خوب رو متضاد هم جلوه میدم بعد میگم من دیگه اون یکی کار خوب رو انجام نمیدم غافل از اینکه دوتا کار خوب هیچگاه متضاد هم نمیشه بلکه به موازات هم هستند تو باید بلد باشی چطور ازشون بهره ببری

هرکدوم در حیطه خودش مهمه

یاد این حکایت شیخ انصاری افتادم

از شیخ مرحوم" علامـه انصـــاری «ره » " در جواب کسی که از او این سوال را پرسیده بود که نماز شب افضل است یا مطالعه و تحصیل علم؟!؟ چه نیکو جواب گفته است که خطاب به او فرموده بودند:

آیا تو قلیان میکشی؟! او در پاسخ گفته بود بلی، شیخ فرموده بود:

به جای دو بار قلیان کشیدن نماز شب بخوان!!!
و این جواب متین و محکم است که در آن به فساد این خیال هم اشاره شده و گویا شیخ چنین گفته است که اگر تو تا این اندازه مراقب احوال و اخلاص در اعمالت هستی به گونه ای که برایت تشخیص این مطلب مشکل شده که نماز شب افضل است یا مطالعه و تحصیل علم ، چگونه اوقاتت را به کشیدن قلیان که در باب اقوال مختلف است که یا حرام است و یا مکروه است و یا مباح است میگذرانی؟!؟

و چطور میشود که بین دو عمل که هر دو مستحب است به بهانه کمی وقت یکی را میخواهی انتخاب کنی در حالیکه در جای دیگر وقتت را به کاری که یا حرام است و یا مکروه و یا لا اقل مباح است صرف کنی؟!

در حالیکه آن علمی که انسان را بر تهجد و شب زنده داری بر نمی انگیزاند علمی است که نور و بهره و خیری در آن نیست و علم واقعی آن علمی است که بفرموده "امام صادق علیه السلام" ملازم با خشیت باشد و صاحب خشیت نمیتواند ترک شب زنده داری کند و همان بیم و ترس او را به انجام این عمل وا میدارد .

بنظرم یکی از راهکارها سیر مطالعاتی و مرور تاپیکهای گذشته است
مثل تاپیکهایی که خورده که راهنمایی جهت بهینه خواندن تاپیکهای علی 110
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، السا ، أین المنتظر ، ISOD ، مصباح ، fatemeh ، قلب ، فدک زهرا ، لبخند خدا ، آیلار
۶:۲۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۲۶)أین المنتظر نوشته است:  ارزش تالار به ترجمه مستنده یا تاپیک های علی110 ؟؟؟
هیچکدام
ارزش تالار صرفا به خنده حلالشه! CoolBig Grin

شوخی بودها...حالا ترور شخصیتیمون نکنینBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Reza2035 ، أین المنتظر ، fafa* ، علمدار133 ، fatemeh ، لبخند خدا ، آیلار
۱۱:۲۶, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۲۶)أین المنتظر نوشته است:  تو زمینه تحقیقات هم اعضای تالار چه بصورت گروهی و چه بصورت انفرادی، تحقیقاتی انجام دادند و بصورت PDF منتشر كردند. کم نیستند الحمدلله...
همچنین 3 گاهنامه بصورت پی دی اف از مطالب کپی پیست نشده تالار منتشر شده + یک فصلنامه بصورت پی دی اف و اندروید
و...
سلام برادر جلال
یه سوال
این تحقیقات، گاهنامه ها و فصلنامه ها رو چطور و از کجا می تونیم دانلود کنیم ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، لبخند خدا ، شیدا ، fazel ، آیلار
۹:۴۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۹:۴۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام برادرم.

مجله بیداری اندیشه
فصل نامه تالار
مطالب برگزیده ماه مخصوص تلفن همراه

در مورد تحقیقات هم چه تحقیقات و جمع بندی های انفرادی و چه گروهی توسط کاربران تالار انجام شد.
مثل تاپیک موسیقی و تهاجم فرهنگی که در پایان تبدیل به پی دی اف شد.
و...

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، fazel ، ISOD ، آیلار
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: