کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راز خلقت همه پنهان شده در عین علیست..(ویژه نامه 13 رجب 1436)
۱۹:۴۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۵۳ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
[تصویر: Emem_Ali.jpg]

عجب تمثیلی است این که علی (علیه السلام) مولود کعبه است....
یعنی باطن قبله را در امام پیدا کن!
تمامیت دین به امامت است...

شهید آوینی

کعبه از راز جهان راز خدا آگاه است!
راز ایجاز خدا نقطه بسم الله است!

کعبه افتاده به پایت سر راهت سرمست،
«پیرهن چاک و غزل خوان و صراحی در دست»

.

کعبه وقتی که در آغوش خودش یوسف دید،

خود زلیخا شد و خود پیرهن صبر درید!

.
کعبه بر سینه خود نام تو ای مرد نوشت
!
قلم خواجه شیراز کم آورد، نوشت :

.
«ناگهان پرده برانداخته‌ای یعنی چه؟؟!!
مست از خانه برون تاخته‌ای یعنی چه؟؟!!»
.

راز خلقت همه پنهان شده در عین علی ست...

کهکشان‌ها نخی از وصله نعلین علی ست...

روز و شب از تو قضا از تو قدر می‌گوید :
«ها علی بشرٌ کیفَ بَشر» می‌گوید!
.
نه فقط دست زمین از تو، تو را می‌خواهد،

سالیانی ست که معراج خدا می‌خواهد!

.
زیر پای تو به زانوی ادب بنشیند!
لحظه‌ای جای یتیمان عرب بنشیند!
.
بعد از آن روز که در کعبه پدیدار شدی
یازده مرتبه در آینه تکرار شدی
.
راز خلقت همه پنهان شده در عین علی ست...
کهکشا‌ن‌ها نخی از وصله نعلین علی ست...

دوستان گرامی عرض ارادت ها و نوشته ها و مدایح و احادیث در موردحضرت علی (علیه السلام) رو در این تاپیک قرار بدید.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، Night_World ، عشقم کربلا ، mahdy30na ، یاســین ، Havbb 110 ، أین المنتظر ، Bahar ، عبدالرحیم ، عبدالرحمن ، صهبا ، حسن عزتي ، مجتبی110 ، علمدار133 ، حضرت عشق ، Woodi2020 ، Mohammad Trust ، السا ، مجید املشی ، N2376DIR ، سیمرغ ، دل خسته ، Farzaneh ، رضوانه ، لبخند خدا ، انتصـار ، ساقی ، حفیظ ، Reza2035 ، mohammadhadi ، Hadith ، mohamad ، آیلار ، kh-MAHDI ، Ali#59 ، بیداری اندیشه ، fatemeh ، ترنم ، فدک زهرا ، عمار رهبری ، aboutorab ، mkashipazha ، حسن.س. ، sagheb ، Admirer ، نورالسادات ، ندا دهنده

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۵۹, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #41

بسم الله

وجه پنجم:

کثرت زهد امیرالؤمنین علیه السلام است.شکی نیست که ازهد مردم بعد از رسول خدا صلی الله علیه و آله آن حضرت بود.
تمام زاهدین روی اخلاص به او دارند. و آن حضرت سید زهاد بود.

هرگز طعامی سیر نخورد!مأکول و ملبوسش از همه کس درشت تر بود.نان ریزه های خشک جوین را می خورد و . . .

وجه ششم:

آن حضرت،اعبد مردم،سید عابدین و مصباح متهجدین بود.
نمازش از همه کس بیشتر و روزه اش فزون تر بود.

وجه هفتم:
آن حضرت احلم مردم و عفوکننده ترین مردمان بود،از کسی که با او بدی کند.
صحت این مطلب معلوم است،از آنچه کرد با دشمنان خود مانند:مروان ابن الحکم،عبدالله بن زبیر و سعدبن العاص،که در جنگ جمل بر ایشان مسلط شد و ایشان اسیر آن حضرت شدند،آن جناب تمامی را رها کرد.

وجه هشتم:
حسن خلق و شکفته رویی آن حضرت است.
این مطلب به حدی واضح است که دشمنانش به این عیب کردند.

وجه نهم:
آن حضرا اسبق ناس بود،در ایمان به خدا و رسول.
چنانچه عامه و خاصه به این فضیلت معترفند و دشمنان او انکار نمی توانند نمود.

وجه دهم:
آن حضرت افصح فصحا بود.این مطلب به مرتبه یی واضح است که معاویه اذعان به آن نموده.
چنانچه گفته: والله!که را فصاحت و بلاغت را بر قریش ،کسی غیر علی نگشوده؛و قانون سخن را،کسی غیر او تعلیم ننموده.

وجه یازدهم:
معجزات و باهرات آن جناب است.

وجه دوازدهم:
اخبار آن حضرت است که از اخبار غیبیه.

بارها خبر داد که ابن ملجم فرق مرا با تیغ می شگافد و ریش مرا از خون سرم خضاب میکند.دیگر خبر داد از شهادت امام حسن علیه السلام به زهر؛و بسیار وقت از شهادت فرزندش حسین علیه السلام خبر می داد. . .

وجه سیزدهم:
استجاب دعوات آن حضرت است.چنانچه به طرق بسیار معتبر ثابت شده.
نفرین آن حضرت در حق بسر بن ارطاة به اختلاط عقل و استجابت دعای آن حضرت در حق او.
نفرین کردن او در حق مردی که جاسوسی میکرد و اخبار آن حضرت را به معاویه می رسانید؛پس کور شد.
نفرین کرد در حق طلحه و زبیر که به کمال ذلت و زشتی کشته گردند و بمیرند؛و دعای آن حضرت در حق ایشان مستجاب شد و...

وجه چهاردهم:
اختصاص آن حضرت به فضیلت نصرت و یاری کردن حضرت رسول صلی الله علیه و آله چنانچه حق تعالی فرمود: ((فان الله هو مولاه و جبریل و صالح المؤمنین)) .
مولا،در اینجا به معنی ناصر است. به اتفاق مفسرین،مراد از صالح المؤمنین ،امیرالمؤمنین علیه السلام است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، ISOD ، mahdy30na ، مصباح
۱۱:۴۳, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
[تصویر: yasgroup.ir-rooze-pedar-52.gif]
تا قافیه شعر امیر است و غدیر است

برخیز که هنگام مراعات و نظیر است

من مات علی حب علی مات شهیدا
آنان که نمردند ، بمیرند که دیر است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، mahdy30na ، عبدالرحمن ، علمدار133 ، مصباح ، صهبا ، حسن عزتي ، فدک زهرا
۱۲:۱۹, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #43
آواتار
خير البرية كيست و چيست؟
ازميان دهها روايت پيرامون آيه خير البريه با صراحت مصداق و فرد مورد نظر خداوند را معرفي مي كرد كه براي اهل فكر و تحقيق بايد كافي باشد و در نوع خود مشت تحريف گران و بد خواهان علي و فرزندان او را باز و رسوا مي كند و از سوئي بر تري آن امام همام را بر پيامبران، غير از رسول خاتم و منصب نبوت اثبات مي كند، چرا كه جمله «خير البريه» به معناي برترين آفريده است و صفتي است كه بدون شك از آغاز خلقت تا پايان نظام هستي را شامل مي شود واين افتخاري است كه نصيب علي بن ابوطالب عليه السلام شده است.
سيماي برتر علي عليه السلام در حديث
تصوير چهره ملكوتي امير مؤمنان علي عليه السلام و بازخواني سيماي معنوي و ومجسم ساختن زيبائيهاي رفتاري و عملي و گفتاري او از ميان هزاران سخن رسول گرامي اسلام نيازمند خلق و آفرينش كتابها است، اگر چه بزرگاني در گذشته و حال به اين مهم دست يازيده اند، احاديث و سخنان پيامبر اعظم، مربي و معلم امير مؤمنان علي عليه السلام در بيان شخصيت و فضائل آن حضرت از حد و اندازه خارج است، كه از بين اين روايات حديث ذيل را كه موافق و مخالف نقل كرده اند و سند گويائي است بر مدعاي ما و در حقيقت مكمل آيات پيشين و در وصف برتري امام علي عليه السلام بر تمام پيامبران غير از خاتم انبيا است، به تفسير و توضيح آن مي پردازيم.
«من أراد أن يرى آدم في علمه ، ونوحاً في طاعته ، وإبراهيم في خلته ، وموسى في هيبته ، وعيسى في صفوته ، فلينظر إلى علي بن أبي طالب رضي الله عنه »
( هر كس به خواهد علم آدم ، طاعت نوح ، محبوبيت ابراهيم ، هيبت موسى و برگزيدگى عيسى را ببيند بايد به على بن ابى طالب بنگرد ) .
قوله صلى الله عليه وآله وسلم : ( من أراد أن ينظر إلى نوح في عزمه ، والى آدم في علمه ، والى إبراهيم في حلمه ، والى موسى في فطنته ، والى عيسى في زهده ، فلينظر إلى علي بن أبي طالب ) . أخرجه البيهقي في صحيحه ، والإمام أحمد بن حنبل في مسنده.
اين حديث را همانگونه كه در پايان حديث قبل مشاهده مي كنيد از دو تن محدث و نويسنده مشهور و صاحب آثار و تاليفات معتبر يعني احمد حنبل و بيهقي نقل كرده اند كه متاسفانه در چاپهاي فعلي ديده نمي شود و گويا دست تحريف اين حديث را نيز به سرنوشتي همانند تحريف و اسقاط ديگر احاديث و منقولات تاريخي در فضائل اهل بيت و علي عليهم السلام دچار كرده است.
ابن ابي الحديد معتزلي با اعتراف به ويژگيهاي برتر امير المؤمنين عليه السلام و بدون هيچ گونه شبهه اي اين حديث را با استناد به همان دو شخصيت نقل كرده است.
الخبر الرابع : من أراد أن ينظر إلى نوح في عزمه ، وإلى آدم في علمه ، وإلى إبراهيم في حلمه ، وإلى موسى في فطنته ، وإلى عيسى في زهده ، فلينظر إلى علي بن أبي طالب ' .
رواه أحمد بن حنبل في المسند ، ورواه أحمد البيهقي في صحيحه .
شرح نهج البلاغة ، اسم المؤلف: أبو حامد عز الدين بن هبة الله بن محمد بن محمد بن أبي الحديد المدائني الوفاة: 655 هـ ، دار النشر : دار الكتب العلمية - بيروت / لبنان - 1418هـ - 1998م ، الطبعة : الأولى ، ج 9 ص 100، تحقيق : محمد عبد الكريم النمري.
فخر رازى در ادامه داستان محمود حمصي كه در استدلال به آيه مباهله سخن وي را نقل كرديم مي گويد: [/b]
[i]
ويؤيد الاستدلال بهذه الآية ، الحديث المقبول عند الموافق والمخالف ، وهو قوله عليه السلام : ( من أراد أن يرى آدم في علمه ، ونوحاً في طاعته ، وإبراهيم في خلته ، وموسى في هيبته ، وعيسى في صفوته ، فلينظر إلى علي بن أبي طالب رضي الله عنه ) فالحديث دل على أنه اجتمع فيه ما كان متفرقاً فيهم ، وذلك يدل على أن علياً رضي الله عنه أفضل من جميع الأنبياء سوى محمد صلى الله عليه وسلم...
در تأييد اين استدلال به آيه شريفه حديثى است كه مورد قبول موافق و مخالف است و آن سخن رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم است كه فرمود : ( هر كه مى خواهد به علم آدم ، طاعت نوح ، محبوبيت ابراهيم ، هيبت موسى و برگزيدگى عيسى بنگرد بايد به على بن ابى طالب بنگرد ) . زيرا اين حديث دلالت دارد كه همه اين صفاتى كه در اين پيامبران به طور پراكنده موجود است يك جا در على عليه السلام گرد آمده است ، و همين دليل است كه على عليه السلام از همه پيامبران جز پيامبر ما صلى الله عليه و آله و سلم افضل است .
التفسير الكبير أو مفاتيح الغيب ، ج 8 ص 72. اسم المؤلف: فخر الدين محمد بن عمر التميمي الرازي الشافعي الوفاة: 604 ، دار النشر : دار الكتب العلمية - بيروت - 1421هـ - 2000م ، الطبعة : الأولى
ابو حيان آندلسي صاحب تفسير البحر المحيط چاره اي نديده است جز اينكه اصل حديث را انكار و آن را از احاديث موضوعه معرفي كند، كه البته ديدگاه افرادي از اين قبيل كاملا روشن است، چون موضوع حديث بيان مناقب علي عليه السلام از زبان فرستاده خدا و پيامبر بزرگ الهي رسول خاتم است و آثاري از اين قبيل بايد محكوم به جعل و وضع گردد.[/i]
[b]
وي مي گويد:
وأما الحديث الذي استدل به فموضوع لا أصل له . وهذه النزغة التي ذهب إليها هذا الحمصي من كون علي أفضل من الأنبياء عليهم السلام سوى محمد صلى الله عليه وسلم ) ، وتلقفها بعض من ينتحل كلام الصوفية ، ووسع المجال فيها ، فزعم أن الولي أفضل من النبي...هذه المقالة مخالفة لمقالات أهل الإسلام . نعوذ بالله من ذلك...
حديث برتري علي بر پيامبران جعلي و ساخته صوفي مسلكان است...فكر برتري وليّ برنبي با عقائد اسلامي سازگاري ندارد.
تفسير البحر المحيط: ج 2 ص 504 ، اسم المؤلف: محمد بن يوسف الشهير بأبي حيان الأندلسي الوفاة: 745هـ ، دار النشر : دار الكتب العلمية - لبنان/ بيروت - 1422هـ -2001م ، الطبعة : الأولى ، تحقيق : الشيخ عادل أحمد عبد الموجود - الشيخ علي محمد معوض، شارك في التحقيق 1) د.زكريا عبد المجيد النوقي 2) د.أحمد النجولي الجمل
نويسنده و شارح كتاب «شرح احقاق الحق» مرحوم مرعشي، با تحقيقي عميق و مفصل به استخراج اين حديث با الفاظ متنوع آن از منابع روائي اهل سنت پرداخته است كه به دو حديث اكتفا نموده و به منابع ذكر شده از سوي ايشان اشاره مي كنيم:
الحديث الرابع والعشرون ( من أراد أن ينظر إلى آدم ، إلى نوح ، إلى إبراهيم ، إلى موسى ، إلى عيسى ، فلينظر إلى علي بن أبي طالب عليه السلام ) رواه جماعة من أعلام العامة في كتبهم : منهم العلامة المولوي ولي الله اللكنهوئي في ( مرآة المؤمنين في مناقب أهل بيت سيد المرسلين ) ( ص 35 ) قال : ( في حديث ) قال صلى الله عليه وسلم : من أراد أن ينظر إلى آدم في علمه وإلى نوح في تقواه وإلى إبراهيم في حلمه وإلى موسى في هيبته وإلى عيسى في عبادته فلينظر إلى علي بن أبي طالب .
(هر كس به خواهد علم آدم ، تقواي نوح ، بردباري ابراهيم ، هيبت موسى و عبادت عيسى را ببيند بايد به على بن ابى طالب بنگرد ) .
سپس مرحوم مرعشي منابع متنوع و فراواني از بزرگان اهل سنت كه اين حديث را با مضامين متعدد نقل كرده اند نام مي برد كه در ذيل مشاهده مي فرمائيد:
علامة شهاب الدين أحمد حسيني شافعي شيرازي في ( توضيح الدلائل ) ( ص 232 نسخة مكتبة الملي بفارس )و علامة أبو حفص عمر بن محمد بن خضر ملا موصلي في ( الوسيلة) ( ص 168 ط حيدر آباد الدكن )، علامة شريف سيد حسين علي شاه بن سيد روشن علي شاه حسيني نقوي بخاري حنفي هندي، متوفى سنة 1322 في ( تحقيق الحقايق ، كلزار مرتضوي ، محبوب القلوب ) ( ص 9 ط لاهور )، علامة سيد أحمد بن محمد بن أحمد حسيني شافعي در ( التبر المذاب ) ( ص 33 نسخة مكتبتنا العامة بقم ). علامة جمال الدين محمد بن مكرم أنصاري جزرجي في ( مختصر تاريخ دمشق ) ( ج 17 ص 148 نسخة طوب قبوسراي بإسلامبول )، علامة يحيى بن موفق بالله شجري متوفى سنة 499 في ( الأمالي ) ( ج 1 ص 133 ) علامة شيخ حسام الدين مردي حنفي في ( آل محمد ) ( ص 424 نسخة مكتبة السيد الأشكوري ) علامة شريف أبو المعالي مرتضى محمد بن علي حسيني بغدادي في ( عيون الأخبار في مناقب الأخيار ) ( ص 26 نسخة مكتبة الفاتيكان ).
شرح احقاق الحق للمرعشي: 22/ 296 – 300.
علامه اميني نويسنده اثر گران سنگ و ماندگار «الغدير» نيز با نقل اين حديث از منابع گوناگون اهل سنت همچون مسند احمد و فضائل الصحابه بيهقي و مناقب خوارزمي و... گوشه اي از امتيازات و برتريهاي امیر مؤمنان را اثبات و بر صحت حديث مُهر تاييد مي‌زند
1 - أخرج إمام الحنابلة أحمد عن عبد الرزاق بإسناده المذكور بلفظ : من أراد أن ينظر إلى آدم في علمه ، وإلى نوح في فهمه ، وإلى إبراهيم في خلقه ، وإلى موسى في مناجاته ، وإلى عيسى في سنته ، وإلى محمد في تمامه وكماله ، فلينظر إلى هذا الرجل المقبل . فتطاول الناس فإذا هم بعلي بن أبي طالب كأنما ينقلع من صبب ، و ينحط من جبل.
و نيز برخي از مشاهير اهل سنت در آثار خويش با الفاظ مشابه و گاه با تغيير آن را نقل كرده اند كه از جمله آنان افراد ذيل است:
أبو بكر أحمد بن حسين بيهقي متوفاى 458 در ( فضايل الصحابة ).
حافظ أحمد بن محمد عاصمي در كتاب [ زين الفتى في شرح سورة هل أتى ].
خوارزمي مالكي متوفاى 568 در ( المناقب ) ص 49 (83ح 70). و ص 39 (88 ح 79).
أبو سالم كمال الدين محمد بن طلحة شافعي متوفاى 652 در ( مطالب السئول ) به نقل از كتاب ( فضايل الصحابة ) بيهقي.
عز الدين ابن أبي الحديد متوفاى 655 در ( شرح نهج البلاغة ) ج 2 ص 236 ودر ج 2 ص 449 به نقل از أحمد و بيهقي .
حافظ أبو عبد الله گنجي شافعي متوفاى 658 ، در ( كفاية الطالب ) ص 45 .
حافظ أبو عباس محب الدين طبري متوفاى 694 در ( الرياض النضرة ) 2 ص 218 .
شيخ الاسلام حموئي متوفاى 722 ، در ( فرايد السمطين )
قاضي عضد أيجي شافعي متوفاى 756 ، در ( المواقف ) ج 3 ص 276
تفتازاني شافعي متوفاى 792 في ( شرح المقاصد ) 2 ص 299.
ابن صباغ مالكي متوفاى 855 در ( الفصول المهمة ) ص 21 به نقل از [ فضايل الصحابة ] بيهقي.
سيد محمود آلوسي متوفاى 1270 در شرح عينية عبد الباقي عمري ص 27.
صفوري در ( نزهة المجالس ) 2 ص 240.»
سيد أحمد قادين خاني در ( هداية المرتاب ) ص 146 .
العلامه الاميني، الغدير: ج 30، ص 355- 360.
نتيجه و خلاصه:
شهادت خداوند به پاكي و طهارت خاندان پيامبر اعظم و شخص امير مؤمنان علي بن ابوطالب عليه السلام و ملقب شدن به نفس رسول خدا كه برترين مقام معنوي براي آن حضرت است و حديث معروف (أشباه) كه در آن از ويژگيهاي بارز و ممتاز پيامبران بزرگي همچون آدم، نوح، موسي، عيسي، ابراهيم و...عليهم السلام، ياد شده و در آن فرد شايسته‌اي‌ كه نمادي از اين امتيازات و ويژگيهاي بي‌مانند است معرفي مي شود، تمامي اين اوصاف و امتيازات گوياي برتري او بر همه آنان غير از رسول اعظم است.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، حسن عزتي ، مصباح ، ISOD ، Night_World
۱۹:۳۷, ۲۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #44
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

مولای ما نمونۀ دیگر نداشته است!
اعجاز خلقت است و برابر نداشته است!

وقت طواف دور حرم فکر می کنم :

این خانه بی دلیل ترک بر نداشته است!

دیدیم در غدیر که دنیا به جز علی،
آیینه ای برای پیمبر نداشته است!

سوگند می خورم که نبی شهر علم بود!
شهری که جز علی در دیگر نداشته است!

طوری ز چارچوب در قلعه کنده است،
انگار قلعه هیچ زمان در نداشته است!

یا غیر لافتی صفتی در خورش نبود،
یا جبرِییل واژۀ بهتر نداشته است!

چون روز روشن است که در جهل گمشده است،
هر کس که ختم نادعلی بر نداشته است!

این شعر استعاره ندارد برای او!
تقصیر من که نیست برابر نداشته است!

سید حمیدرضا برقعی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، علمدار133 ، انتصـار ، حسن عزتي ، فدک زهرا ، mahdy30na
۳:۱۵, ۲۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۳:۴۲ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #45
آواتار
جابر بن عبداللّه انصارى آن مرد صحابى و يار با وفا حكايت كند:
روزى مولاى متّقيان اميرالمؤ منين ، امام علىّ بن ابى طالب صلوات اللّه عليه از محلّى عبور مى نمود، ناگهان متوجّه شد كه شخصى مشغول فحش دادن و ناسزاگوئى ، به قنبر غلام آن حضرت است ؛ و قنبر مى خواست تلافى كند و پاسخ آن مردبى ادب و تحريك شده شيطان و هواى نفس را بدهد.
ناگهان اميرالمؤ منين علىّ عليه السلام بر قنبر بانگ زد كه : آى قنبر! آرام باش و سكوت خود را حفظ كن و دشمن خود را به حال خود رها ساز تا خوار و زبون گردد.
سپس افزود: ساكت باش و با سكوت خود، خداى مهربان را خوشنود گردان و شيطان را خشمناك ساز و دشمن خويش را به كيفر خود واگذارش نما.
امام علىّ عليه السلام پس از آن فرمود: اى قنبر! توجّه داشته باش كه هيچ مؤ منى نتواند خداوند متعال را، جز با صبر و بردبارى خشنود سازد.
و همچنين هيچ حركت و عملى همچون خاموشى و سكوت ، شيطان را خشمگين و زبون نمى گرداند.
و بدان كه بهترين كيفر براى احمق ، سكوت در مقابل ياوه ها و گفتار بى خردانه او است .(32)
حقير گويد: تأ ييد و مصداق بارز آن ، نيز كلام خداوند متعال است كه فرمود: (اِذا خاطَبَهُمُ الْجاهِلُونَ قالُوا سَلاماً)(33)؛
وقتى با افراد نادان و بى خرد مواجه گشتيد، او را بدون پاسخ رها سازيد.

روايت مشهوري که مورد اتفاق شيعه و سنّي است همه شنيده ايد:

حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود:

من شهر علم هستم و علي (سلام الله علیه) درب آنست انا مدينة العلم و علي بابها. پس هر کس مي خواهد بشهر وارد شود پس بايد از درب آن وارد گردد. فمن اراد المدينة و الحکمه فليأتها من بابها. درباره آقا علي (علیه السلام) فرمود: اقضاکم علي آگاه ترين شما بعلم قضاوت علي (سلام الله علیه) است.

اخطب خوارزمي که از بزرگترين محدثين عامه است مي نويسد:

خاتم الانبياء محمد (صل الله علیه وآله وسلم) فرمود:

اگر درياها مرکب شوند و درختها قلم و آسمان و زمين لوح و جن و انس و ملک نويسنده شوند فضائل علي (سلام الله علیه) را نمي توانند احصاء و شماره نمايند.

يا علي ياد تو کردن عبادتست و نظر به تو نيز عبادت، هر کس فضيلت ترا ثبت کند مادامي که اين نقش برقرار است ملائکه برايش استغفار مي نمايند.

لذا علماء تبرک مي جستند و پشت کتابها فضيلتي از آقا علي (سلام الله علیه) را مي نوشتند. يا علي اگر تمام خلق بر دوستي تو جمع مي شدند و با دوستي تو از دنيا مي رفتند خداوند متعال دوزخ و جهنم را نمي آفريد.

نبي مدينه علم و علي بود در آن
دري بسوي محمد (صل الله علیه وآله وسلم) سواي اين در نيست

علي است مظهر انوار چند ايزد متعال
پس از نبي دل فردي چو او منور نيست

بود شجاعت مولا ز عدل و انصافش
مقام و مرتبه اش بهر فتح خيبر نيست

عدالت علي بالاترين عبادت اوست
کسي چو شير خدا مرد دادگستر نيست

علي است نافع مظلوم و دافع ظالم
در آن ديار که باشد علي، ستمگر نيست

امير ساقي کوثر امير خير کثير
بدون اين دو مرا عشق حوض کوثر نيست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ISOD ، Night_World ، مصباح
۱۰:۳۳, ۲۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۴۴ توسط شهید عماد مغنیه.)
شماره ارسال: #46

ذکر ابوتراب عجب مستی آور است
این نام پیرِ میکده ی حوض کوثر است

اصلا هراس و باک نداریم از حساب
محشر کلید باغ جنان دست حیدر است

رحمت به مادرم، که مرا مجلس تو بُرد
این شور نوکری، اثر شیر مادر است

اول کسی که وارد فردوس می شود
از صنف نوکران علی دوست، قنبر است

حبل المتین حیدریون در پل صراط
نخهای ِسبز چادر زهرایِ اطهر است

هرکس زغربت حسنش گریه کرده است
خندان ترین ِ مردم صحرای محشر است

فردا تمام اهل زمین تشنه اند و ما
لب هایمانِ ز باده ی آل عبا تر است

راهی برای شیعه ی تو تا بهشت نیست
« تا کشتی نجات حسینی شناور است

»

مانند باد می گذریم از پل صراط
تا رویِ دست فاطمه قنداقِ اصغر است

رفته اختیار دل دیوانه ام زدست

چشم تورا ندیده شدم مست مست مست

گرشیعه علی شوم ومحبوب من شود

دنیاشودبرای دلم پست پست پست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، عبدالرحمن ، مصباح ، ali0077 ، حضرت عشق
۱۰:۵۴, ۲۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۵۵ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #47
آواتار
پيامكهاي روز پدر (صلوات هديه به پيشگاه حضرت وليعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموش نشود....

......................صلوات..........................

دلم شده غرق سرور و شعف
کعبه شده بهر علی یک صدف
مرغ دلم رها شده به سوی
ایوان باصفای شاه نجف

تمام لذت عمرم همين است
که مولايم اميرالمومنين است

سرچشمه ی عشق با علی آمده است

گل کرده بهشت تا علی آمده است

شد کعبه حرمخانه میلاد علی(علیه السلام)

کز کعبه صدای یا علی آمده است

تا حبّ علی و آل او یافته ایم
کام دل خویش مو به مو یافته ایم
وز دوستی علی و اولاد علی است
در هر دو جهان گر آبرو یافته ایم

آن شیر دلاور که زبهر طمع نفس
در خوان جهان پنجه نیالود، علی بود
شاهی که وصی بود و ولی بود، علی بود
سلطان سخا و کرم و جود، علی بود

نيستم بيگانه، هستم آشنايت يا علي
از ازل دل داده بر مهر و ولايت يا علي
تا جمال خويش را در کعبه حق ظاهر کند
پرده گيرد از جمال دلربايت يا علي

کعبه مانند صدف در دل خود گوهر داشت
گوهری زینت هستی چونان حیدر داشت
یک پیاله ز می اش مست کند عــــالم را
آنکــه اندر قدحش باده ای از کوثر داشت

هرکس که شود داخل حصن حیدر
ایمن بود از عذاب روز محشر
جز مهر علی و آل چیزی نبود
سرمایه ی طوبا و بهشت و کوثر

دل را ز علی اگر بگیرم چه کنم
بی مهر علی اگر بمیرم چه کنم
فردا که کسی را به کسی کاری نیست
دامان علی اگر نگیرم چه کنم

ای تو کعبه را نگین، یا امیر المؤمنین
ای تو خلقت را پدر، وی خلائق را امین
کن نظر از روی لطف، به تمام پدران
روز سیزده رجب، ای امیر مؤمنان

مکه پر شور و شعف
کعبه مي گيرد شرف
قبله را قبله نما
آمده مير نجف

از دین نبی شکفته جان و دل من

با مهر علی سرشته آب و گل من

گر مهر علی به جان نمی ورزیدم

در دست چه بود از جهان حاصل من

نازد به خودش خدا که حیدر دارد
دریای فضائلی مطهر دارد
همتای علی نخواهد آمد والله
صد بار اگر کعبه ترک بردارد

ميلاد مرتضي اسدالله حيدر است
جشن ولادت علي(علیه السلام) آن مير صفدر است
زوجي براي فاطمه حق آفريده است
اين زادروز همسر زهراي اطهر است

دل هر چه نظر به وسعت عالم تافت
جز نور تو در عرصه ي آفاق نيافت
هنگام نهادن قدم بر سر خاک
ديوار حرم به احترام تو شکافت

تا حبّ علی و آل او یافته ایم

کام دل خویش مو به مو یافته ایم

وز دوستی علی و اولاد علی است

در هر دو جهان گر آبرو یافته ایم

زیباترین ولادت: تنها کسی که در داخل خانه خدا بدنیا آمد، اوست.
زیباترین نام: بنا بر روایات متعدد، نام علی مشتق از نام خداست.
زیباترین معلم: علی تربیت شده دست پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) بود.
زیباترین سخنان: به تعبیر بسیاری از بزرگان، نهج البلاغه برادر قرآن کریم است

زان سبب ماه رجب ماه خداست
که اندر آن ميلاد شاه لافتي ست
شد رخش از کعبه ظاهر، عقل گفت:
چون که صد آمد نود هم پيش ماست

تا که بر لب نامت ای زیباترین، می آورم

آسمان ها را تو گویی بر زمین می آورم

تو طلوع آفتابی، من اذان مغربم

زیر لب نام امیرالمؤمنین می آورم

ناگهان یک صبح زیبا آسمان گل کرده بود
خاک تا هفت آسمان، بغض تغزل کرده بود
حتم دارم در شب میلادت، ای غوغاترین!
حضرت حق نیز در کارش تأمل کرده بود
هر فرشته، تا بیایی، ای معمایی ترین!
بال های خویش را دست توسل کرده بود

حجت حق، از حريم حق، به امر حق عيان شد
روشن از نور رخش، ارض و سما، کون و مکان شد
خانه زاد حق ولادت يافت اندر خانه ي حق
حق به مرکز جا گرفت، باطل گريزان از ميان شد

ذکر من، تسبیح من، ورد زبان من علی است

جان من، جانان من، روح و روان من علی لست

تا علی (علیه السلام) دارم ندارم کار با غیر علی

شکر لله حاصل عمر گران من علی است

زد عشق تو خیمه در دل ما
حل شد زتو جمله مشکل ما
با مهر علی و آل بسرشت
از روز ازل خدا دل ما

از دین نبی شکفته جان و دل من
با مهر علی سرشته آب و گل من
گر مهر علی به جان نمی ورزیدم
در دست چه بود از جهان حاصل من

پدرم
به یمن لطف تو بختم بلند خواهد شد
سرم به خاك رهت ارجمند خواهد شد
لبی كه زمزمه درد می كند شب و روز
به یمن روی تو پر نوشخند خواهد شد

امروز به نام پدران نام گرفت
زن رفت و ز همسر خودش وام گرفت
هر مرد در این روز بدیدم، کادو
جوراب ، لباس زیر یا مام گرفت

ای طنین نام تو بر گوش من
ای پناه گریه ی خاموش من
همچو باران مهربان بر من ببار
ای که هستی مثل ابر نو بهار

من باعث فریادتم
حافظ اسم پاکتم
همیشه در کنارتم
مردانه در رکابتم
عشق من پدر من
همیشه در رویای من
آخ که چقدر سخته برام
بدون تو فردای من

روز مرد است و عجب! کادوی ما نایاب است
گر چه این دُر گرانقدر همان جوراب! است

ای پدر بوی شقایق می دهی
عاشقی را یاد عاشق می دهی
با تو سبزم،گل بهارم،ای پدر
هر چه دارم از تو دارم ای پدر

پدر عزیزم
از تو آموختم چگونه سبکبال زندگی کنم تا هجرتم نیز سبکبال باشد
این بالهای پرواز قناعت و امید و عشق را تو به من بخشیدی
فدای تو

پدر دستات برام گهواره بودن
چشات مثل چراغ خــونه من
بجز تو از همـــه دنیا بریدم
کسی رو مثل تو عاشق ندیدم

وای روز مادر و روز پدر
جدم از ناراحتی آید به در
روز مادر یک النگو می دهم
زن دهد جوراب در روز پدر
تازه پول دومی را هم زمن
می ستاند از طریق گل پسر
قیمت جوراب من هم لاجرم
از النگو هست قدری بیشتر

بابایی الهی قربون خودت و جیبت و حساب بانکیت و ماشین خوشگلت برم روزت مبارک !

ز گلشن هستی چو خدا دانه ی ما کاشت
بر ریشه ی ما آب،پدر مایه پدر بود
در باغ وجود آفت و نقصان وملالت
در دفع هم آرایه و پیرایه پدر بود

روز پدر رو به بابای خوب دست و دلبازم تبریک میگم!

( هم اکنون نیازمند یاری سبز شما می باشیم )

می دونی فرق روز پدر با روز مادر چیه ؟

روز مادر طلا فروشی ها شلوغ می شه

اما روز پدر جوراب فروشی ها ..

می دونی شباهشتون چیه ؟

پول هر دو از جیب بابا می ره

ای تکیه گاه محکم من، ای پدر جان
ای ابر بارنده ی مهر و لطف و احسان
ای نام زیبایت همیشه اعتبارم
خدمت به تو در همه حال، هست افتخارم

تقدیم به پدر حقیقیمان، امام زمان ارواحُنا فِداه:
ای سفر کرده ی موعود بیا
که دلم در پی تو دربه در است
جان ناقابل این چشم به راه
برگ سبزی به تو، روز پدر است

پدر ای چراغ خونه! مرد دریا، مرد بارون
با تو زندگی یه باغه، بی تو سرده مثل زندون
هر چی دارم از تو دارم ، تو بهار آرزوها
هنوزم اگه نگیری، دستامو می افتم از پا

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، مصباح ، mahdy30na ، ساقی ، ISOD ، SAViOR ، انتصـار
۱۹:۳۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۳۶ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #48
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: 82051913225797974214.gif]
.
به اوج می برد امشب مرا هوای شما!
که عشق را بنویسم، فقط برای شما!

نگاه می کنم این جا به رد پای شما،
و می رسم به خدا ، تا خدا،... خدای شما!

که آفرید شما را زمین هوایی شد!

و کعبه کعبه شد و خانه ای خدایی شد!

و بال هور و ملک فرش این قدم ها شد!

زمین برای حضور تو در تمنا شد!

ز اشک شوق ملائک ستاره پیدا شد!

و عشق بر تن هفت آسمان هویدا شد!

عصای دست نبی بوده ای و دست خدا !

تو دستگیر کلیمی، تو دستگیر عصا!

شکوه عدل شما را عقیل می داند!

نگاه بت شکنت را خلیل می داند!

شکاف کعبه شما را دلیل می داند

و شأن وصف تو را جبرئیل می داند!

که از زبان خدا بر تو آفرین می گفت!

و با صدای بلند خودش چنین می گفت :

رقم زده است خدا عشق را به نام علی!
فلک نشسته به حسرت برای گام علی!

ملک نشسته دو زانو به احترام علی!
«علی امام من است و منم غلام علی»

به لحظه لحظه ی عمرت خدا تبسم داشت!

و با صدای شما با نبی تکلم داشت!

کرامتی که تو داری الی الابد باشد!

همیشه ذکر لبم یا علی مدد باشد!

شجاعتی که دلت داشت بی عدد باشد!

گواه من سر عمر بن عبدود باشد...

[تصویر: 82051913225797974214.gif]

امشب این دعا رو فراموش نکنیم :

اللهم نور ظاهری بطاعتک
و باطنی بمحبتک
و قلبی بمعرفتک
و روحی بمشاهدتک
و سری باستقلال اتصال حضرتک
یا ذا الجلال و الاکرام...

تو این شب عزیز از همه ی عزیزان التماس دعا دارم بخصوص
التماس دعای فرج.....

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، علمدار133 ، Night_World ، سیمرغ
۱۹:۴۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #49
آواتار
علی جان، تو آمده‏ای تا از سرّ دلبران پرده بگشایی و در سایه وجودتْ دل‏دادگانت به آرامش برسند. تو آمده‏ای تا مَحرم جان عاشقانت باشی تا آن‏ها با تو راز دل بگویند و امروز این کبوتران سبک‏بال، این فرزندان امامْ در روزگاری که حضور تو را درک نکرده‏اند و در کویر ستیز دشمنان گرفتار آمده‏اند و از طبیب دردهایشان جدا مانده‏اند، پروانه‏وار گرد شمع وجود فردی از تبار تو می‏گردند؛ او که هم‏نام توست و از تبار اهل‏بیت تو. عشق در غیاب تو و فرزندت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، در حضور «سید علی» رنگی دیگر یافته است و ما منتظران وصال روی دوست، دست نیایش بر آستان کوی دوست برداشته‏ایم تا شاهد روزی باشیم که دستان سیدمان را در زیر بیرق یوسف زهرا(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دست‏های تو ببینیم.
ان شاء اللّه‏Blush
-------------------------------
ماهنامه گلبرگ 42
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، علمدار133 ، Night_World ، سیمرغ
۲۱:۰۵, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #50
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
"م" مثل "مرد"
[تصویر: 8.gif]میدونم خیلی وقت بود که کسی چیزی رو بهت تبریک نگفته بود,[تصویر: 8.gif]
[تصویر: 8.gif]آی داداشی که آلان رو برجک وایسادی و پست میدی روزت مبارک...[تصویر: 8.gif]
[تصویر: 8.gif]آی داداشی که امشب قراره بابا بشی روزت مبارک...[تصویر: 8.gif]
[تصویر: 8.gif]و آی داداشی هایی که لب مرز دارید خدمت می کنید روز شما هم مبارک...[تصویر: 8.gif]
[b][تصویر: 8.gif]روز پدر و روز مرد رو پیشاپیش به همه مردان سرزمینم تبریک میگم...![تصویر: 8.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، ساقی ، حسن عزتي ، ISOD ، SAViOR ، انتصـار ، مصباح
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]