|
تجمع عظیم مردمی روز چهارشنبه
|
|
۰:۰۴, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() چهارشنبه در محکومیت بی تفاوتی مسئولان و روند بد حجابی و بی حجابی ها مردم متدین تهران ساعت 16 در مقابل وزارت کشور واقع در میدان فاطمی تجمع بزرگی برگزار خواهند کرد. انشاء الله ...اطلاع رسانی گسترده کنید تا حداقل کمترین کار را زمینه امر به معروف و نهی از منکر انجام داده باشید...+ حضور گسترده با خانواده هایمان...یاعلی |
|||
|
|
۹:۱۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
منبع خبرتون رو هم لطف می کنید؟ |
|||
|
|
۱۰:۰۲, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
گویا حرکت های خزنده گزنده آغاز شده
مواد لازم رو هم بفرمایید اسپری چه رنگی بیاریم ؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱۰:۴۷, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول: همایش غیرت و عفت دزدی و سرقت نیست که یواشکی انجام بشه رسانه ای میکردن ما جلوتر از همه میریم نمونه فرمان های کدخدا در اصفهان هم تو همین تالار 20 صفحه رفت جلو .خدا این کدخداهای داخلی رو مورد آمرزش قرار بده |
|||
|
|
۱۱:۳۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۴۳ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:همایش غیرت و عفت دزدی و سرقت نیست که یواشکی انجام بشه رسانه ای میکردن ما جلوتر از همه میریم اجتماع عظیم مردمی جهت احیای فرهنگ امر به معروف و " اعتراض به وضع نامناسب حجاب و عفاف در جامعه" برگزار می شود. این مراسم به همت جمعی از مردم متدیّن و انقلابی روز چهارشنبه 17 اردیبهشت ساعت 16، در میدان میدان فاطمی برگزار می شود. لازم به ذکر است که گرفتن مجوز برای این تجمع یک سال به طول انجامیده است. ***********************************
کارگروه حمایت از حجاب و عفاف مدرسه علمیه ایروانی چند ماهی است به همت اساتید و طلاب تشکیل شده و حجتالاسلام محمد گنجی، معاون آموزشی و جانشین پایگاه مقاومت بسیج حوزه علمیه ایروانی، مسئولیت آن را بر عهده دارد.حجتالاسلام گنجی در این باره گفت تا کنون دو تجمع اعتراضی دیگر به نشانه اعتراض به وضعیت فرهنگی کشور خاصه هنجارشکنی های آشکار در زمینه عفاف و حجاب برگزار شده است. مسئول کارگروه حجاب و عفاف، برگزاری چنین تجمعاتی را احیای فرهنگ حسنه امر به معروف و نهی از منکر خواند و افزود: البته مطالبه اصلی ما از مسئولان است؛ چرا که مسئولان خاصه در سه قوه اصلی کشور، کم کاری هایی را مرتکب شده اند که موجب افزایش تأسف انگیز بدحجابی در سطح جامعه شده است. لینک خبر |
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
والله چی بگم؟
خودتونید و خدا خودتون. موندم چه منطقی پشت این کار هست. می خواهید با تظاهرات خودتون رو نشون بدین یا چادر سر بد حجابا بکنید؟ والله یه بار یه حرفی از دکتر احمدی نژاد شنیدم که حق بود: واقعا مشکل امروز ما اینه که فلان پسر فلان لباس رو پوشید؟... یا فلان دختر فلان مدل مو رو گذاشت؟... ما باید به فکر اقتصاد باشیم. به فکر درآمد مردم باشیم... برادر من خوب، این طبیعیه که یه جوون بی کار بره سراغ فساد. این طبیعیه دیگه. اگه کار نباشه طرف جذب دختر بازی می شه. خانوما ها اینطری هستن. به هزینه سر این مسائل برید و دو نفر رو شاغل کنید. حداقل دو نفر رو اصولی( دقت کنید که گفتم اصولی) از فساد دور می کنید. این تجمعات فقط یه نیش ترمزن در برابر حادثه. اثری ندارن
|
|||
|
|
۱۱:۵۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
اول اینکه تجمع اصلی سر اینه که نظارتی روی تولید پوشش های نامناسب ندارن ثانیا : شما اصلا به برگزاری این تجمع نگاه نکنید، حالا مطمئنید که اگه وضع اقتصادی خوب بشه مشکلات فرهنگی دیگه نداریم؟؟ یعنی ریشه ی تمام مشکلات فرهنگی ما از مشکلات اقتصادی ناشی می شه؟؟ با این حرفتون تاریخ رو زیر سوال بردید. اصحاب صفه فقیرترین و ندارترین آدما بودن ولی از متدین ترین و با اعتقادترین طوری که پیامبر به شدت به خاطر همین قضیه این گروه رو دوست داشت. مسئله مسئله ی فقر اقتصادی نیست، مسئله ی فقر دینی و اعتقادیه این طبیعی نیست که طرف از سر بیکاری جذب دختربازی شده. چرا که این اصلا دلیلش نیست. طرف از ضعف اعتقاداتش پا تو این راه گذاشته. لطفا مثل آقای ....... همه چیزو به اقتصاد ربط ندید و اینطور فرافکنی کنید تا اصل قضیه فراموش بشه |
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۱۲ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
در تایید فرمایشات مصباح گرامی، چقدر قشنگ استاد عزیزی فرموده اند:
در این مملکت دایره منکرات وسیع تر از میدان ونک است من به این محلّین تحلیل گر عرض می کنم، اگر فقر تنها مولد فساد است، گوگوش و مرجان باید بچه چهار محال و بختیاری باشند.... در حالی که زنان کشاورز ما به آبیاری عفت عادت دارند. دختران روستایی ما فرشتگانی هستند که در مزرعه تبسم عرق می ریزند.... و در آنجا! نمی دانی دم غروب خطوط هوایی ملکوت چه ترافیک عجیبی دارد اتفاقاً آن سخن احمدی نژاد را که اشاره نمودید، یکی از مهمترین اشتباهاتش در زمینه عرصه فرهنگی بود... متاسفانه چند دولت قبلی ما هیچکدام دغدغه فرهنگی نداشتن و ندارن
|
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۴۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۵۸)مصباح نوشته است: به نام خدا ببخشيد من راجع به اين تاپيك نظر نميدم. دوستان اگر اسپمه حذفش كنيد. همسنگر گلم نمي دونم چقدر اون بيرون تجربه داري. نمي گم همه مشكلات مربوط ميشه به اقتصاد ولي اثر خيلي خيلي مهمش رو نديده نگيريد. مي دونيد يكي از استراتژيك ترين تصميم هاي هند براي امنيت چيه؟ اونها اول سياست افزايش جمعيت رو پيش گرفتند و عدم توسعه سياست دومشونه. مي دوني عدم توسعه براي چي؟ اگر كمي تحقيق كنيد كارگران راه سازي براي مثال، شروع مي كنند به ساخت راه بدون وسايل مكانيزه موقع ناهار هم با زن و بچه هستند همونجا. اگر هند اين سيستم رو مكانيزه كنه كلي كارگر بي كار خواهد داشت و به تبع هزار و يك مفسده. فقط براي جلوگيري از مفسده بي كاري حاضرن برخي كنار خيابون ساخته نشده زندگي كنن ولي ساخت و ساز رو مكانيزه نكنن. نمي خوام بگم ما هم اونطوري باشيم ولي اثر بيكاري رو روي فساد كم ندونيم. تا حديه كه هند سياست جانبيش براي رهايي از مشكل بي كاري افزايش جمعيت، عدم توسعه است. (توسعه جمعيت اصل و اساس امنيت اونهاست. براي ما هم همينطوره) پ.ن. من راجع به اين تاپيك نظري ندارم. من كلاً از مواضع فرهنگي اين دولت برائت مي جويم. روش منش و تفكر من با اين دولت در مورد فرهنگ اختلاف فاز 180 درجه داره. |
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۸ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
من منکر اثر اقتصاد روی فرهنگ نیستم. ولی این اثر طوری نیست که کل فرهنگ رو تحت الشعاع قرار بده. فرهنگ همونطور که از اسمش هم مشخصه، مولفه های غیرمادی بیشترین تاثیر رو روش داره تا عوامل غیر مادی اینکه طرف برای ماست مالی سهل انگاری و اشتباهات خودش همچین حرفی رو می زنه و کل سیاستای اجرایی کشوری بر این اساس بسته می شه، و برای رفع مشکلات فرهنگی اصلا جوانب دینی رو نمی بینن، باید فاتحه ی عفاف و فرهنگ اون جامعه رو خوند. بدبختی اینجاست، که اگه این حرف زده شده و حرف رو هم درست بدونیم، درجهت حرف خودشون هم قدم برنمی دارن چقدر سعی کردن که با این حرفشون مشکلات ازدواج رو کمتر کنن!!! با طرحی که برای خونه ی زوج های جوان داد فقط یه بار دیگه مردم رو خندوندن... و مابقی طرح ها هم به همین صورت |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: si9W2AjZ_535.jpg]](http://media3.afsaran.ir/si9W2AjZ_535.jpg)
![[تصویر: sij5qLys_265.jpg]](http://media3.afsaran.ir/sij5qLys_265.jpg)
![[تصویر: si8QWpAD_265.jpg]](http://media3.afsaran.ir/si8QWpAD_265.jpg)