|
تجمع عظیم مردمی روز چهارشنبه
|
|
۰:۰۴, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() چهارشنبه در محکومیت بی تفاوتی مسئولان و روند بد حجابی و بی حجابی ها مردم متدین تهران ساعت 16 در مقابل وزارت کشور واقع در میدان فاطمی تجمع بزرگی برگزار خواهند کرد. انشاء الله ...اطلاع رسانی گسترده کنید تا حداقل کمترین کار را زمینه امر به معروف و نهی از منکر انجام داده باشید...+ حضور گسترده با خانواده هایمان...یاعلی |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۱, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۵۲ توسط Islam.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم تعالی (۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۱۹)Mohammad Trust نوشته است: حالا تا 100 سال دیگه هم هی تجمع کنن ، چی میشه ؟ به نظرتون اوضاع رو درست میکنن ؟ زهی خیال باطل. اگر هر گلی پیش خودش میگفت که با یک گل هیچوقت بهار نمیشه، هیچوقت بهار نمیومد. عزیز شما دیگه خیلی نا امیدی ها. إن شاء الله اروم اروم همه چیز درست میشه....آقا هم میاد ما باید به وظیفمون عمل کنیم. اگه اوضاع حجاب و به طور کلی فرهنگ و جامعه درست بشه، اقتصاد و بقیه چیزها هم درست میشه. د-------------------------------------------------------------------------------------------------- برادرا ! خواهرا ! فردا حتما بیایید...... این کار مصداق امر به معروف و نهی از منکر دسته جمعی است. به نظر من همونطور که دعای دست جمعی تاثیرش بیشتره، امر به معروف و نهی از منکر دسته جمعی هم تاثیرش بیشتر.... ![]() لبیک یا حسین (علیه السلام)![]() ![]() |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۰ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
من خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرشو میشه کرد توی این زمینه کار کردم ، این همه زحمت میکشیم ، اخرش توی راهپیمایی یا توی دانشگاه چند نفر بحث میکنن ، میگن فلانی بد حجابه ، کافره !!! اول باید تندروی رو کم کرد.
اول باید دل رو درست کرد ، دل که خراب بود ، کلا هیچی جواب نمیده. ما هنوز خیلی هامون نمیتونیم یه پسر رو راضی کنیم که یقه پیرهنتو میزاری باز زشته ! میگه کلاس داره ! حالا 4 تا موی سینه بذاره بیرون نمیدونم چه کلاسی داره. تا الان تونستم 2-3 نفر رو راضی کنم که یقه رو درست ببندند ، نه تا دکمه اخر و اخوندی ، معمولی ! طرف هنوز شلوارشو درست نمیکشه بالا ، این به نظرتون با تجمع حل میشه ؟ باید کار کردن ، جمع شدن و شعار دادن که کاریو حل نمیکنه. اینارو باید با حرف زدن درست کرد ، نه شعار و تجمع. چنین تجمعی یعنی اعتراض ، یعنی چیزی که اتحاد رو کم میکنه. اتحاد بین دو قشر جوون رو کم میکنه. تا حالا چندبار شده به دوستتون بگی وقتی خم میشی پیرهنت میاد بالا ، منظره خوبی نداره ؟ یا وقتی یقه رو باز میذاری به نظرت به یه دانشجو و تحصیل کرده شبیهی یا نه ؟ حالا مارک لباس زیر یه نفر چه ربطی به ما داره ، اینو نمیدونم ، چند بار به هم سن و سال هاتون گفتید مارک لباس زیرتون چیه ؟ شاید یکم خجالت بکشه ، یا بخنده بگه این چه سوالیه ، بهش بگید فکر کردم خیلی مهمه اخه یکم خم میشییا دستتو میبری بالا معلوم میشه !!! من مخالف تیپ فشن و اسپرت نیستم ، خودم اسپرت میپوشم ، ولی ساده ترین ملزومات پوشش رو باید رعایت کنم ، اگه ازاد باشه که با شلوارک و رکابی میایم بیرون ، خیلی هم راحت تره !!!! در مورد خانم ها ریز نمیشم ، ممکنه بربخوره به دوستان. خلاصه تجمع بدون کار و فعالیت عملی خود ماها ، کار به هیچ جایی نمیبره. |
|||
|
|
۲۰:۴۸, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان .
صلاح دیدم برای کسانی که تهران نبودن نتیجه این تجمع رو به صورت اجمالی بیان کنم . فقط میتونم بگم آفرین به غیرت خانمها ، مراسم تموم شد و خانمها کوتاه نیومدن !! دنبال کنید متوجه میشید ![]() این تجمع به صورت ثابت تا ساعت 4.30 بیشتر طول نکشید ، تو بلند گو اعلام کردن نتونستن مجوز رو برای برگذاری این تجمع بگیرن اما در مقابل نتونستن جلوی آمدن مردم رو هم بگیرن !! یک روحانی برگه به دست ، تعدادی از مفاد مورد اعتراض معترضین رو با بلندگو نام میبرد و مردم با شعار الله اکبر، خامنه ای رهبر حمایت خودشون رو اعلام میکردن . تعداد رو تقریبا میشد تا 2000 نفر برآورد کرد که بخش عمده این تعداد رو خانمها تشکیل میدادن ( البته افراد عمومی و بیخبر هم بینشون بود ) متاسفانه به دلیل عدم هماهنگی نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی نتونست ترافیک رو مهار کنه و ترافیک عجیبی تو میدان فاطمی برقرار بود تا چندین ساعت . آخر مراسم اعلام شد همگی برخلاف جهت وزارت کشور پراکنده بشن که همکاری خوبی بین مردم برقرار بود اما خامها به رهبری چندین روحانی و آقا تو خیابان ولیعصر به سمت میدان ولیعصر شروع کردن به شعار دادن و پرچم بالا نگه داشتن و فریاد الله اکبر و ... مگه میشد خانمها رو کشید کنار !!!! یک بروشور هم بین مردم پخش میشد که براتون عکسش قرار میدم . خیلی اجمالی توضیح دادم اگر سوالی بود در خدمت هستم . ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۱:۵۳, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
همین جوری خشک و خالی تموم شد؟؟؟
باتونی... کتکی... کشته ای... زخمی ای... نداشت؟ |
|||
|
۲۳:۰۹, ۱۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم انتقاد آیت الله مکارم شیرازی از وضع بد حجاب در جامعه حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی امروز در آغاز درس خارج خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به روایتی از امام حسن عسگری(علیه السلام) از تواضع به عنوان نشانه ایمان و از تکبر به عنوان عامل بسیاری از انحرافات یاد کرد. وی گفت: تمامی مردم بویژه اهل علم باید در گفتار و مهم تر از آن در کردار تواضع را رعایت کنند و یکی از نشانه های مهم آن نیز سلام کردن به دیگران است. این مرجع تقلید در ادامه سخنان خود با اشاره به اهمیت مسائل فرهنگی تاکید کرد: در سالی که از سوی رهبر بزرگوار انقلاب به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده است، باید فرهنگ تا حد ممکن اصلاح شود، یکی از مسائل فرهنگی موضوع مهم لباس است. متاسفانه بر اثر غلبه فرهنگ غرب جامعه ما در لباس پوشیدن دچار مشکلات بسیاری شده است، برخی از لباس ها تصاویر نا مناسبی دارد و یا خطوط لاتین در آن وجود دارد که نشانه فرهنگ بیگانه است و پوشیدن این لباس ها جالب نیست. برخی از لباس ها نیز رنگ های ناجور و زننده ای دارند؛ آموزه های دینی و آیات قرآن تاکید دارند که لباس نشانه زینت است، اما این وضعی که مشاهده می شود نشانه غلبه فرهنگ غرب است. برخی از لباس ها نیز به قدری تنگ است که فردی که آن را پوشیده قادر نیست به راحتی بنشیند، اینها لباس نیست، بلکه زندان است. برخی از لباس ها نیز به گونه ای است که به صورت کامل بدن انسان را نمی پوشاند. اینها چه لباس هایی است که برخی می پوشند؛ وضع لباس پوشیدن جامعه و مردم باید اصلاح شود. به عقیده من جوانان قلب های پاکی دارند و در این زمینه بیگناه هستند، منتهی این فرهنگ به آنها تحمیل شده است، این لباس ها از خارج می آید و در داخل نیز تقلید می کنند، آنها تهاجم کرده اند و متاسفانه ما هم پذیرفته ایم. وی با تاکید بر این که باید در زمینه لباس ما یک تحول ایجاد کنیم، اظهار داشت: باید دولت بر ورود لباس های خارجی نظارت کند، در صدا و سیما و مدارس و دانشگا ها نیز این مسائل گفته شود تا ان شاءالله در فرهنگ پوشیدن لباس تحولی ایجاد شود چراکه لباس نشانه شخصیت انسان است. حضرت آیت الله مکارم شیرازی با طرح این سؤال که چرا باید جوان ما پوشیدن لباس پاره و رنگ و رو رفته را برای خود افتخار و شخصیت بداند؟ افزود: اماکن و دیگر نهادهای ذیربط باید در این عرصه نظارت کامل داشته باشند، خانواده ها و والدین نیز توجه لازم را داشته باشند تا خدایی ناکرده ما در این عرصه دچار مشکل نشویم. |
|||
|
|
۰:۵۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۵۲)anti نوشته است: اون وخت این تجمع خودجوشیا مشکلات دیگه ای حس نکردن؟در مورد گرانی احیانا نمیخوان تظاهرات کنن؟یا در مورد دزدی های میلیاردی که قوه قضائیه اسامی همشون رو هم داره اما جرات آوردن اسماشون رو نداره،اینا ارزش اعتراض نداره؟ (۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۵۸)MohammadSadra نوشته است: خداييش من بدجوري با شما موافقم. ميگه: "جانا سخن از زبان ما مي گويي".از نگاه رهبر معظم انقلاب فرهنگ امری تزیینی و عادی نیست. ایشان در سخنرانی امسال خود در حرم مطهر امام رضا علیه السلام ضمن بر شمردن اهمیت فرهنگ فرمودند: "عزیزان من فرهنگ از اقتصاد هم مهمتر است ... فرهنگ به معنای هوایی است که تنفس می کنید. اگر این هوا تمیز باشد یک اثر و اگر کثیف باشد اثر دیگری دارد" بعله ... همین دوماه پیش بود اگر قراره اعتراضی باشه اولویت با مسئله فرهنگه , خیلی از مشکلات اقتصادی ناشی از فرهنگ نادرست مردم در برخورد با مسائل اقتصادیه . - میرن دلار میخرن, گرون بشه و تا حدودی خودشون گرونش می کنن - دلار ارزون میشه بورس رو خالی میکنن - تا می شنون آمریکا قراره حمله کنه برنج و شکر مغازه هارو خالی میکنن- مغازه گرون فروشی میکنه , بجای امر به معروف و نهی از منکر و تحریم فروشنده , به دولت اعتراض می کنن سواد اقتصادی ندارن که بابا شفاف سازی حساب ها به نفع خود مردم و برای جلوگیری از مالیات گریزیه , اما میگن نه حریم خصوصیه - خیلی ها باور برای خود اشتغالی ندارن و دائم در حال تحصیل و مدرک زایی هستند - روسیه 17 ملیارد دلار اورانیوم غنی شده به آمریکا می فروشه , بعد مردم میگن بهتره فرفره اقتصاد بچرخه- خودشون از بانک ربا و نزول میگیرن, بعد میگن چرا بابکه, چرا 3000 ملیارده از ما بیشتر خورد همش فرهنگه دیگه , اقتصادم بیماره !! |
|||
|
۰:۵۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
هم ما و هم شما اخلاق اکثر اقشار بد حجاب رو می دونیم.
اگه بهش بدون ملایمت و سنجیدگی حرفی بزنی لج می کنه. برادر من! خواهر من! اگه با امر به معروفت کسی رو به لج بازی بندازی گناهش گردن کی رو می گیره؟ اصن یه سوال. شما مگه تو رساله هاتون امر به معروف نهی از منکر ندارید؟ مراحل چه جوریه؟ شرایطش چه جوریه؟ به پیر، به پیغمبر که این کار هیچ سودی نداره. کدوم بد حجاب با این کار شما خوش حجاب می شه؟ هان؟ یکمی فکر کنید. با یه دلیل درست حسابی بگید که این کارتون سطح حجاب رو تو جامعه بالا میبره. اگه یه دلیل محکمه پسند آوردید من( یه بوزینه ) پوزه ام رو می بندم. پس فردا که من ( یه خوک ) خواستم برم با یه نفر بحث در مورد حجاب کنم، میاد این روز رو می کوبه تو سرم و می گه شما تندرو هستی! برو کنار خوکچه هندی! |
|||
|
۱:۱۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۹)Mohammad Trust نوشته است: من خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرشو میشه کرد توی این زمینه کار کردم ، این همه زحمت میکشیم ، اخرش توی راهپیمایی یا توی دانشگاه چند نفر بحث میکنن ، میگن فلانی بد حجابه ، کافره !!! اول باید تندروی رو کم کرد.این پست من نه انتقادی داشت ، نه تاییدی از جانب دوستان. داستان چیه ؟ |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۱۴ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند جا در مورد اینکه چرا این تجمعات صورت میگیرد و اینکه میشود حکم این تجمعهای برای حجاب یا واجبات الهی را ممنوع کرد دیدم بهتر دیدم از وصیت نامه امام جوابی دهم امام خمینی(رحمة الله علیه) در وصیتنامه الهی- سیاسی خود، و در بند "میم"، آن تاکید کرده است: "اکنون وصیت من به مجلس شورای اسلامی در حال و آینده و رئیس جمهور و رؤسای جمهور مابعد و به شورای نگهبان و شورای قضایی و دولت در هر زمان، آن است که نگذارند این دستگاههای خبری و مطبوعات و مجلهها از اسلام و مصالح کشور منحرف شوند. و باید همه بدانیم که آزادی به شکل غربی آن، که موجب تباهی جوانان و دختران و پسران میشود، از نظر اسلام و عقل محکوم است. و تبلیغات و مقالات و سخنرانیها و کتب و مجلات برخلاف اسلام و عفت عمومی و مصالح کشور حرام است. و بر همه ما و همه مسلمانان جلوگیری از آنها واجب است. و از آزادیهای مخرب باید جلوگیری شود. و از آنچه در نظر شرع حرام و آنچه برخلاف مسیر ملت و کشور اسلامی و مخالف با حیثیت جمهوری اسلامی است، به طور قاطع اگر جلوگیری نشود، همه مسئول میباشند. و مردم و جوانان حزباللهی اگر برخورد به یکی از امور مذکور نمودند به دستگاههای مربوطه رجوع کنند و اگر آنان کوتاهی نمودند، خودشان مکلف به جلوگیری هستند . خداوند تعالی مددکار همه باشد". همانگونه که میبینید مردم مراجعه به وزارت کشور نمودند. |
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۵۳)aaaaa نوشته است: همین جوری خشک و خالی تموم شد؟؟؟ سلام . نه دوست عزیز خبر خاصی نشد اما به شدت از فیلم برداری جلوگیری میکردن البته بعد از اتمام قانونی تجمع و زمانی که سیل خانمها با شعار (( برادر غیرتت کو ، حجاب خواهرت کو )) از خیابان ولیعصر به سمت میدان ولیعصر جاری شد . چون دوستان پیگیر قضیه هستن چند تا عکس هم از تجمع براتون میذارم . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: si9W2AjZ_535.jpg]](http://media3.afsaran.ir/si9W2AjZ_535.jpg)
![[تصویر: sij5qLys_265.jpg]](http://media3.afsaran.ir/sij5qLys_265.jpg)
![[تصویر: si8QWpAD_265.jpg]](http://media3.afsaran.ir/si8QWpAD_265.jpg)

إن شاء الله اروم اروم همه چیز درست میشه....آقا هم میاد
ما باید به وظیفمون عمل کنیم. 

![[تصویر: 03415518500651870210.jpg]](http://8pic.ir/images/03415518500651870210.jpg)
![[تصویر: 25899606383158690031.jpg]](http://8pic.ir/images/25899606383158690031.jpg)

برنج و شکر مغازه هارو خالی میکنن
, بعد مردم میگن بهتره فرفره اقتصاد بچرخه![[تصویر: 50242516329390975124.jpg]](http://8pic.ir/images/50242516329390975124.jpg)
![[تصویر: 33569244472443508766.jpg]](http://8pic.ir/images/33569244472443508766.jpg)
![[تصویر: 95895019435350345275.jpg]](http://8pic.ir/images/95895019435350345275.jpg)
![[تصویر: 09986029670472307170.jpg]](http://8pic.ir/images/09986029670472307170.jpg)
![[تصویر: 91500501288558206892.jpg]](http://8pic.ir/images/91500501288558206892.jpg)